Dodaj do ulubionych

Ul. Hangarową można poprawić z pieniędzy na cme...

IP: 217.96.3.* 06.07.05, 22:36
to już zrezygnowano z egzekwowania poprawienia tego zakrętu przez wykonawcę?
no chyba że w dokumentacji było, że jezdnia ma być tak pochylona. tak czy
inaczej winny powinien się znaleźć i ponieść konsekwencje!
Obserwuj wątek
    • Gość: federalny Re: Ul. Hangarową można poprawić z pieniędzy na c IP: 83.168.104.* 07.07.05, 06:48
      czemu nie poleci czyjś łeb ze stanowisko za odbiór a potem nie egzekwowanie
      poprawności inwestycji od wykonawcy???
      Jak pamiętam policja odgrażała się, że zamnknie 2 pas ruchu jak nie dojdzie do
      przebudowy i co?????
    • shary1 Re: Ul. Hangarową można poprawić z pieniędzy na c 07.07.05, 07:31
      Czy ktoś tu jest oskarżony czy podejrzany? Nie dość, że zmieniono nazwę firmy
      projektowej, to jeszcze imię projektanta. A może po prostu wychodzi
      profesjonalizm "redaktora" czy też "dziennikarza" lub "redakcji" albo "gazety"?
    • Gość: sceptyk 3 babole zrobią za jednym zamachem - szcz. sukces IP: 212.14.33.* 07.07.05, 13:05
      MOJE ZDANIE: Trzy: bo po pierwsze wstrzymali za byle jakiś słupek w wartym kilkaset tysięcy projekcie budowę całego cmentarza... więc nie ma gdzie ludzi chować - no to będzie się ich chować na Mieszka I tracą jeden z najcenniejszych, uzbrojonych terenów inwestycyjny, co tam - stać nas na przestuj za kilka tysięcy i cmentarz za kilkaset złotych za metr kwadratowy... to 2 babaole. Trzeci to to, że zamiast wsadzić do więzienia urzędników, którzy przymykali oko na zakręt śmierci i prowadzili do tego, że kolejne osoby ginęły, żeby przedłużając inwestor mógł odebrać swoją "kaucję" za dobrze wykonaną robotę... to każe się teraz płacić obywatelom za ich niekompetencje...
      Tylko pogratulować profesjonalizmu. I jeszcze pewnie pójdą do wyborów ze sloganem, że ratowali ludzkie życie i pieniądze podatników.
      • Gość: Witek Brawo ZDiTM! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.07.05, 10:30
        Ja też nie rozumiem.Niech ktoś z miasta powie, że muszą to wykonać bo
        inwestycja zagraża życiu,ale będą dochodzić swoich praw w sądzie z wykonawcą
        lub projektantem.
        A poza tym to rposze czytać szczegółowo.Firma, która wykonała projekt poprawki
        nie jest firmą projektującą całość.Z tego co wiem działała na zlecenie ZDiTM-u,
        który tym razem staje na wysokości zadania poprawia babole po Wydziale
        Inwestycji. Najpierw zlecili ekspertyzę, a później nowy projekt. Widzę to jak
        działanie systemowe-dobre, bo oparte na faktach.Ale tego nikt nie widzi.
        • Gość: Paweł Re: Brawo ZDiTM! IP: 83.168.96.* 08.07.05, 22:16
          >Z tego co wiem działała na zlecenie ZDiTM-u,
          > który tym razem staje na wysokości zadania poprawia babole po Wydziale
          > Inwestycji

I niestety też po sobie, gdyż projekt ZDiTM (a raczej jego wcześniejszy
          odpowiednik) musiał uzgodnić. Prawda Sławku?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka