enancjo Re: .. nic mnie nie dziwi .. moze chory jestem ? 07.08.02, 15:06 .. mam wrazenie ze naszych Rodakow NORMALNOSC DZIWI a NIENORMALNOSC to stan NORMALNY. Enancjo PS: .. to jak czytam gdy sie ludzie ciesza ze kilku ma jednego poszarpalo jakiegos tam prezesika .. w masie to my jetsesm QZWA PANY ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: .. nic mnie nie dziwi .. moze chory jestem ? IP: 64.9.159.* 08.08.02, 00:10 Ja od dziecka nadziwic sie nie moge za jak zamkne jedno oko to dalej cos widze a jak zamkne dwa oka to widze ciemnosc . Co do cholery sie dzieje z ta ciemnoscia jak zamkne tylko jedno oko, dlaczego jej nie widze?? Choc polowe tej ciemnosci !!! I to mnie dziwi do dzisiaj !!!! ;-)) Sprawdz a sie zdziwisz !!! Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: .. nic mnie nie dziwi .. moze chory jestem ? 08.08.02, 11:06 .. MATRIX .. kolego .. Ty widzisz tylko zaprogramowane miraze !!! Enancjo Gość portalu: JACEK napisał(a): > Ja od dziecka nadziwic sie nie moge za jak zamkne jedno oko to dalej cos widze > a jak zamkne dwa oka to widze > ciemnosc . Co do cholery sie dzieje z ta ciemnoscia jak zamkne tylko jedno oko, > dlaczego jej nie widze?? Choc > polowe tej ciemnosci !!! I to mnie dziwi do dzisiaj !!!! ;-)) Sprawdz a sie > zdziwisz !!! Odpowiedz Link Zgłoś
jazzek62 Re: .. nic mnie nie dziwi .. moze chory jestem ? 08.08.02, 10:22 To nie choroba, to doświadczenie (żeby nie powiedzieć starość ;) A ja się ciągle dziwię... To z kolei objaw sklerozy, bo zapominam, że kiedyś jż mnie to samo dziwiło. Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: .. nic mnie nie dziwi .. moze chory jestem ? 08.08.02, 11:07 .. no i to jest pelna radosc zycia :))) Enancjo jazzek62 napisał: > To nie choroba, to doświadczenie (żeby nie powiedzieć starość ;) > A ja się ciągle dziwię... To z kolei objaw sklerozy, bo zapominam, że kiedyś jż > > mnie to samo dziwiło. Odpowiedz Link Zgłoś
jottka jazzek, 08.08.02, 11:19 starość to jest wtedy, kiedy cię już kompletnie nic nie dziwi, a za to wszystko ci się podoba, i ten nocniczek, i ta kołderka, i ten pyszny kleik z ryżu :))) no i nie zapominaj, że czosnek jest bardzo zdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazzek Re: jazzek, IP: *.it.volvo.se / 153.112.43.* 08.08.02, 12:05 no a pielęgniarka? Mnie się przede wszystkim ta pielęgniarka podoba... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: jazzek, IP: 64.9.159.* 08.08.02, 14:16 Starosc? Jaka starosc??/ Ummm, te sliwki sa naprawde pyszne , ummmm Ooooooooooo gdzie jest ubikacja ?? Zapomnialem !!!!!!!!!!!!! ps a teraz zdziwienie ;-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś