Dodaj do ulubionych

W mrożonce warzywnej pół małego szczura

• Gość: ~basia wkładka mięsna IP: *.bgz.pl / 193.108.194.* 29.07.05, 07:49
    • hamsterek I tutaj powstaje pytanie ... 29.07.05, 08:19
      ...kto dostanie drugą połówkę ? HEHEHEHEHE !
    • Gość: peter Konkurs z nagrodami IP: *.coig.com / *.coig.katowice.pl 29.07.05, 08:53
      Proponuje zrobic konkurs. Kto odnajdzie w mrozonce druga polowe zwierzaka niech wygra samochod. ;-)
      • Gość: goha Re: Konkurs z nagrodami IP: 217.96.16.* 29.07.05, 09:57
        hehe mi to zwierzątko na szczura nie wygląda :D:D:D
    • Gość: Valdemar Kemensky to promocja IP: 194.181.119.* 29.07.05, 10:32
      To nowa promocja hortexu, zbierz 2 polowki szczura a wygrasz samochod!
    • Gość: marian Re: W mrożonce warzywnej pół małego szczura IP: *.siec2000.pl 29.07.05, 10:48
      najlepjej złapac szczura wbbic mu patyk w odbytnice podpiec na ogniu i zjesc
    • Gość: Ja Re: W mrożonce warzywnej pół małego szczura IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.07.05, 12:17
      Hahahahahahahahahahahahahahahahaha!
    • Gość: Aniaaa W mrożonce warzywnej pół małego szczura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 12:49
      Nie no to jest niedopuszczalne...w zyciu nie kupie wyrobów tej firmy PRZYSIEGAM!
    • Gość: mmm Re: W mrożonce warzywnej pół małego szczura IP: *.saint / 195.117.38.* 29.07.05, 12:54
      Jak na szczura, tym bardziej połówkę, prezentuje się wręcz miło:)
    • Gość: Antychryst Józek Re: W mrożonce warzywnej pół małego szczura IP: 82.139.27.* 29.07.05, 13:36
      A ja tam bym szczura zjadł!
    • Gość: łodzianka Jak się cieszę że nie kupuję mrożonek!!!! IP: *.toya.net.pl 29.07.05, 14:57
      Dobrze że ja używam tylko świerzych produktów do gotowania. Dziękuję bardzo za
      takie gratisowe dodatki! Co będzie następne? Czyżby taka znana w Polsce firma z
      tradycjami doszła do tego czym stał się CONSTAR? Już więcej niż Hortexu nie
      kupię! Wcześniej i tak rzadko to robiłam ale teraz już skutecznie mi obrzydzili
      swoją markę....
    • Gość: Hubercik Re: W mrożonce warzywnej pół małego szczura IP: 62.69.200.* 29.07.05, 14:59
      Szkoda mi tego szczurka...bogu ducha winny zwierzak, gdzie jest druga połowa????
      Może bedą czekać na następnaafere albo wyznacza nagrode dla tego kto znajdzie
      dupke szczura???? Mam nawet pomysł na kampanie : dorwij połówkę!
    • Gość: szok Re: W mrożonce warzywnej pół małego szczura IP: *.toya.net.pl 29.07.05, 15:00
      Masz rację! Ja tam lubię mięsko a że z troszkę niepewnego źródła to już nie jest
      takie ważne... Kobitka chyba nie zauważyła, że lato jest i tańsze i lepsze od
      mrożonek byłyby po prostu świerze warzywa!!!!
    • Gość: osa Re: W mrożonce warzywnej pół małego szczura IP: *.centertel.pl 29.07.05, 15:26
      Kiedyś w pomarańczowym soku Hortexu znajoma znalazła zawiązaną w supełek,
      zużytą prezerwatywę......
    • Gość: Krzysztof Re: W mrożonce warzywnej pół małego szczura IP: *.ols.vectranet.pl 29.07.05, 16:04
      To walka z wegetarianizmem !! jaestem ZA !!! nie jesteśmy stworzeni do żarcia
      jedynie zieleniny , ale w przeważającej części do konsumcji MIĘSA !!!
    • Gość: pieknie Re: W mrożonce warzywnej pół małego szczura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 16:44
      bleeeeeeeeeeeeeeeee zadnych mrozonek km !
    • Gość: pieknie bo sie porzygam(nie wycinac) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 16:46
      bleeeeeeeeeeeeeeeee zadnych mrozonek km ! ohyda
    • Gość: ja Re: W mrożonce warzywnej pół małego szczura IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.05, 18:47
      okropne..........!!!! bleeeeeee............
      • Gość: OLO Re: W mrożonce warzywnej pół małego szczura IP: *.adsl.inetia.pl 29.07.05, 20:57
        Nie przesadzajmy z tym obrzydzaniem produktów Hortexu . Warzywa na patelnie to
        produkt tip topowy. Sam je czesto kupuje i nigdy do nich nie mialem uwag , jak
        i do innych produktow tej firmy.
        A sluzy to jedynie konkurencji.
        Ddyby kobiecie z artykulu zalezalo jedynie na zdrowiu dziecka to zanioslaby te
        mrozonke do SANEPIDU a nie do Gazety Wyborczej

Przy produkcji wielkotowarowej , mimo zastosowania urzadzen sortujacych,
        kontroli na liniach inspekcyjnych zdarzaja sie przypadki
        przenikania cial obcych.
        Niedawno mialem okazje zwiedzac zaklad Hortex-u. Maja tam wszystko na tip top.
        systemy zabezpieczajace przed szkodnikami, nowoczesne urzadzenia, ludzi ktorzy
        wiedza jak produkowac bezpieczna zywnosc.
        Ta sensacyjka im nie zaszkodzi . a Gazeta niech zajmie sie prawdziwymi
        problemami

A w swiezych warzywach przygotowywanych w domu, mytych, przegladanych nikomu
        nie zdarzylo sie mimo to znalezc w talerzu robala ?
        A wracajac do Hortex-u ,czy innej firmy, to latwo jej zaszkodzic puszczajac
        taka sensacje , a sluzy to najlepiej konkurencji
    • Gość: Baran Re: W mrożonce warzywnej pół małego szczura IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.05, 20:49
      Karygodne..brak mi slow poporstu..teraz juz niczego nie mozna byc pewnym
      • Gość: OLO Tania sensacja IP: *.adsl.inetia.pl 29.07.05, 21:29
        Nie przesadzajmy z tym obrzydzaniem produktów Hortexu . Warzywa na patelnie to
        produkt tip topowy. Sam je czesto kupuje i nigdy do nich nie mialem uwag , jak
        i do innych produktow tej firmy.
        Latwo jej zaszkodzic firmie puszczajac taka sensacje , a sluzy to najlepiej
        konkurencji

Gdyby kobiecie z artykulu zalezalo jedynie na zdrowiu dziecka to zanioslaby te
        mrozonke do SANEPIDU a nie do Gazety Wyborczej

Niedawno mialem okazje zwiedzac zaklad Hortex-u. Maja tam wszystko na tip top.
        systemy zabezpieczajace przed szkodnikami, nowoczesne urzadzenia, ludzi ktorzy
        wiedza jak produkowac bezpieczna zywnosc.
        Ta sensacyjka im nie zaszkodzi , a Gazeta niech zajmie sie prawdziwymi
        problemami, których w Polsce nie brakuje

Czy nikomu nie zdarzylo sie kupujc swieze warzywa , przygotowujac je
        wlasnorecznie w domu, myjac, przegladajac,a mimo to znalezc w talerzu robala ?
        Przy produkcji wielkotowarowej ,przerobie tysiecy ton surowca, mimo
        zastosowania urzadzen sortujacych, kontroli na liniach inspekcyjnych moga ,tak
        samo jak w domowym przyrzadzaniu posilków zdarzyc sie przypadki przenikania
        cial obcych.

,
    • noyle loteria-wielkie nagrody 30.07.05, 01:10
      a gdzie druga połówka szczura
      powinna byc nagroda za znalezienie
      • Gość: Kachna Re: loteria-wielkie nagrody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.05, 11:25
        Hortex chociaż postąpił uczciwie, dał klientowi wybór: mrożonka z mięskiem lub
        bez / szczurka można było nie dodawać do dalszej obróbki mrożonki, jeśli ktoś
        jest np. wegetarianinem/ tak jak można dodawać te przyprawy smakowe lub nie.
        Nie tak jak inni producenci np wędlin czy dżemów, nie ma wyboru, wszystko
        zmielone razem...
    • Gość: kasia Re: W mrożonce warzywnej pół małego szczura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.05, 11:31
      Biedny mały szczurek, przez co on musiał przejść!!! Na tym zdjęciu tak marnie
      wygląda, aż żal sciska serce!!!
    • Gość: Olo Re: W mrożonce warzywnej pół małego szczura IP: *.it-net.pl 30.07.05, 14:35
      Hortex - dorwij połówke! buehehehe
    • Gość: Aszka Re: W mrożonce warzywnej pół małego szczura IP: *.instalnet.pl / 213.25.191.* 31.07.05, 16:51
      ooooo Boooożeeee!! A ja tak często jadłam te warzywa na patelnię!! ;( ;( ;(
      • Gość: okejos Re: W mrożonce warzywnej pół małego szczura IP: 83.238.160.* 31.07.05, 23:19
        jadłas i zyjesz:)
        ja osobiscie nie wierze w takie strzały to jak trafic w totolotka.
        a tak naprawde nie nigdy nie wiecie co żrecie czy to ze sklepu czy w knajpie. a
        ja se otarłem i o knajpy i masarnie i wiem jakie g...o nam serwuja
        • Gość: Czesiek Re: W mrożonce warzywnej pół małego szczura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 00:06
          Chyba już nie wezmę do ust nic przetworzonego. Matko jedyna coś Polskie! Co za
          czasy! Trza nam wiac na wieś i chodować na własny urzytek, bo nam diabły
          kapitalistyczne brudną padline wpychaja do ust :(((( Bueeeee! Ekskuzmi
    • Gość: sloneczko Re: W mrożonce warzywnej pół małego szczura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 07:45
      skandal chyba dzisiaj nic nie zjem .cholera w polsce wszystko moze sie
      zdarzyc!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: miriam Re: W mrożonce warzywnej pół małego szczura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 09:41
      Kiedyś, również w mrożonce horteksu znalazłam stonke ziemniaczaną. Tak więc
      szczur nie był przypadkiem.
    • Gość: siostra_elvisa mniam mniam IP: *.it-net.pl 03.08.05, 10:18
      właśnie kupiłam w sklepie mrożonkę horteksu... będę miała obiadek!
      może nawet bez kotleta się obejdzie...
      • Gość: Michal tazo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.05, 10:33
        No teraz w mrożonkach tak jak swego czasu w czipsach - takie tazo się znajduje
        czy inne rzeczy. Zabawa jak się patrzy.
        • Gość: cyrek Re: tazo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 13:12
          hehe , tak to dopiero jest tazo ! :)()()

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka