Gość: olo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.05, 01:08 straty to wymysl dla us kto by walczyl o lokal jak by mial straty od lat to czyste brednie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pepe Re: Ostatnie chwile Duetu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.05, 03:53 Czas na odnowę. Niech go zamykanją. Ten właściciel nic normalnego nie wymyśli. A czsy PRL już dawno za nami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wizytka Re: Ostatnie chwile Duetu IP: *.teleton.pl 02.08.05, 07:43 A ja pamietam czasy Duetu, kiedy to jeszcze przesiadywali w nim okoliczni Cyganie i podawano tam wtedy drinki np "gwiazdy w oczach" albo "upojna noc". Odpowiedz Link Zgłoś
northstar moze bracia Golemowie go wyremontuja ? 02.08.05, 08:00 w tej okolicy zdaje sie jeszcze nie maja pubu . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: copy. nierozumiem. IP: *.PROJCOM / *.devs.futuro.pl 02.08.05, 09:24 Cukiernik ma długi, lokal przynosi straty, ale w dalszym ciągu twardo pragnie tam działać. To jakaś paranoja. Odpowiedz Link Zgłoś
rstrawa Re: nierozumiem. 02.08.05, 10:59 W dodatku od 20 lat wygląda tam tak samo. Niech zamkną. Zachwyty nad Duetem ze "starych lat" wynikają tylko z tego, że 20 lat temu nie było żadnej konkurencji. Byle tylko nie zrobili Banku albo dealera GSM. Cukiernia, restauracja w tym miejscu była by jak najbardziej Ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rudzik Re: nierozumiem. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.08.05, 11:17 Od razu widać, kto zabiera głos w dyskusji. Dla mnie Duet zajmuje ważne miejsce w sercu:) I jak sobie o tym myślę to wolałabym jakoś nowszą wersję tej cekierni (zawsze można taka propozycję złożyć p. Pytlikowi) niż kolejny bank czy sklep z alkoholami, których w Sz-nie jest więcej niż w każdym innym mieście. Jak przyjeżdżam do mojego rodzinnego miasta, to dochodzę do wniosku że isnieje silna korelacja między wysokim bezrobociem i ilością sklepów monopolowych (i to w samym centrum). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emeryt Re: nie rozumiem. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 11:20 A ja żądam odtworzenia zielonej budki z piwem blisko stoczni bo pilismy tam piwo w czasach naszej młodości i zlikwidowano a mam z tą budką piekne wspomnienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Win Re: nie rozumiem. IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.05, 22:39 To kup sobie całą beczkę i PIJ-do końca[ i....o] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bleee... Re: nierozumiem. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.05, 12:52 Nie z czasownikami piszemy osobno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nerv ROZPĘDZIĆ SCR!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 12:03 Przejdźcie się tzw. "deptakiem" (hahaha...) i zobaczcie ile tam stoi pustych i zaniedbanych lokali... SCR zrobił zamach na DUET i wcale się nie zdziwię jak kolejni złodzieje Golemowie przejmą ten l;okal!!! Rozpędzić to bydło! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: ROZPĘDZIĆ SCR!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 14:34 co ci ukradli Golemowie masz zazdrosc ze maja pieniadze i dobrze lokuja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loko dyslektyk relikt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 15:05 nie rubcie szumu jak sie konserwaror zabytków dowie że duet likwidują to nie wyrazi zgody na modernizacje. Duet jest tak potrzebny jak dawne kino kosmos. Jego czasy mineły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Win Re: ROZPĘDZIĆ SCR!!!! IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.05, 22:41 Jestem za!!!!!!! ale to jest do zrobienia po wyborach [tylko na kogo!] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vbf Ciekawe czy spółce Padawa też by wymówili? IP: *.ksiazat.v.pl 02.08.05, 17:42 Może wówczas zgłosiłby się jakiś rycerski radny z SLD i lokal obronił? Niestety tutaj stroną był tylko zwykły obywatel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dan Spółka Padawa nie miałaby strat na działalności:-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 17:54 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pieszy Re: Spółka Padawa nie miałaby strat na działalnoś IP: *.fnet.pl 02.08.05, 20:56 co można dodać, czasy greków i rzymian minęły bezpowrotnie a ruiny ciągle stoją, robią klimaty, sentymenty i inne głupoty dla których ludzie chcą je oglądać, (jestem za budkami z piwem! to by był HIT!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalamburyna Re: Ostatnie chwile Duetu IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.08.05, 21:26 Mi tam jest przykro że ten lokal zniknie. kojaży mi sie z deserami lodowymi na które tu chodziłam z dziadkami, z wpatrywaniem z się z góry na ludzi, którzy na codzien byli ode mnie o conajmniej trzy głowy wyźsi ;) sentymentalne ze mnie stworzenie i ciężko mi sie pogodzić z taką stratą. Mam nadzieję że na miejsce 'duetu' powstanie jakieś miłe miejsce w którym będzie można tak jak kiedyś dogadzac podniebieniu :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Win Re: Ostatnie chwile Duetu IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.05, 22:37 Ostatni cukiernik wykończony!!!! brawo panowie z SLD-tak trzymać [a reszta sie sama podda]!!!!!!!!!!!!!!!-to sie nazywa spryt!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrut trzeba było tam chodzić, to by może nie padł IP: 217.96.3.* 02.08.05, 22:58 ...a nie teraz nad nim ubolewać. z tego co piszą o tej sprawie w różnych mediach można wywnioskować, że lokal przynosi straty i że właścicielowi proponowano zakup innego lokalu (bo tą kamienicę będę remontować), ale odmówił. jak tak tęsknicie za duetem, to mogliście częściej tam chodzić, to może by nie padł, albo teraz zróbcie na niego zrzutkę, jeszcze jest szansa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jj Re: trzeba było tam chodzić, to by może nie padł IP: 211.48.145.* 06.08.05, 11:31 Masz racje. Duet od dawna swieci pustkami. Wlasciciel nie zainwestowal w modernizacje obiektu. Wystroj jak za czasow PRL i to podniszczony. Czym niby ma przyciagnac klientow. Ludzie jak juz wydaja pieniadze, to chca posiedziec w przytulnym miejscu. No i ta toaleta. To przeciez lokal, do ktorego czesto chodzilo sie z dziecmi. Przeciez rodzice nie beda ich wysadzac przed wejsciem. Toaleta, zmiana koloru wnetrza i wiekszy wybor! Te czerwonawe tony sa denerwujace. Proponuje cos smietankowo-kawowego i czekoladowy dywan. Mniam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jj Re: trzeba było tam chodzić, to by może nie padł IP: 211.48.145.* 06.08.05, 11:36 Chcialam dodac, ze Duet musi tam pozostac. Smutno by bylo bez niego w tym miejscu. Wszyscy mamy sentyment do tego miejsca. Panie Pytlik do roboty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciastko z kremem Re: Ostatnie chwile Duetu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.05, 20:58 Ostatnio byłyśmy tam źle traktowane. Odpowiedz Link Zgłoś