Dodaj do ulubionych

Pilna kocia sprawa:).

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.05, 19:21
Hej szczecinscy Przyjaciele kotow!

Poszukuje pilnie cieplego domu dla zdrowego, przemilego, dwumiesiecznego
kota o siersci koloru czekolady znajacego zasady korzystania z kuwety.
Kotka znalazlam zagubionego na plazy podczas mojego ostatniego dnia pobytu na
obozie i przywiozlam za zgoda mamy do Szczecina obiecujac, ze znajde kotkowi
dom w ciagu tygodnia. Mam juz w domu rybki i szynszyla :).
Dzisiaj mijaja dwa tygodnie i mama postawila mi wczoraj warunek albo
znajde kotkowi dom albo oddam kotka do schroniska czego chce za wszelka
cene uniknac :(.
Kotek jest przemily, grzeczny i madry. Ktokolwiek wezmie kotka ode mnie
bedzie bardzo zadowolony.
Moj telefon komorkowy: 0 663 578 476.

Pozdrawiam,
Karolina.
Obserwuj wątek
    • Gość: Myszka Re: Pilna kocia sprawa:). IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.05, 13:28
      Może Violetta Villas? Adres - Lewin koło Kudowy.
      • Gość: karolina Re: Pilna kocia sprawa:). IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.05, 20:38
        Kto to jest Violetta Villas?
        Mam dopiero trzynascie lat :))).
        • Gość: Myszka Re: Pilna kocia sprawa:). IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.05, 20:56
          Zapytaj mamy.
          • Gość: karolina Re: Pilna kocia sprawa:). IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.05, 21:02
            Czy rzeczywiscie warto?
            • Gość: Myszka Re: Pilna kocia sprawa:). IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.05, 21:07
              Pytać zawsze warto.
              • Gość: karolina Re: Pilna kocia sprawa:). IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.05, 18:31
                Nie pomagasz mi, Myszko :). Taka to mysia natura.
                • Gość: karolina Re: Pilna kocia sprawa:). S.O.S. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.05, 11:37
                  S.O.S. Ratujcie kocia dusze :). Mama postawila mi ultimatum.
                  Kot moze mieszkac u nas do jutra do zamkniecia Schroniska.
                  Moze ktos jednak przyjmie go na probe? Gwarantuje satysfakcje :).
                  W przypadku jej braku przyjme kota ponownie.
                  Pozdrowienia,
                  zaniepokojona Karolina :(.
                  • swarozyc Re: Pilna kocia sprawa:). S.O.S. 09.08.05, 11:40
                    Gość portalu: karolina napisał(a):
                    W przypadku jej braku przyjme kota ponownie.
                    '''''''''''''''''''''''''
                    ..I mame oddasz do przytulka?
                    • Gość: ! ReNIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.05, 12:19
                      Do schroniska - nie! Panuje tam panleukopenia, bardzo zakaźna, śmiertelna choroba kotów. Wiem to na 100%!
                      • Gość: ! Re: ReNIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.05, 12:21
                        Karolino, spróbuj na giełdzie. Na Turzynie. Na Manhattanie. Gdziekolwiek, ale do schroniska nie oddawaj.
                        • Gość: karolina :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.05, 18:23
                          Dzieki. Ciagle probuje. Bez powodzenia. Sezon urlopowy. "Kociarze"
                          na urlopach. Do schroniska nie chce ze zrozumialych wzgledow.
                          Ultimatum mamy uplywa jutro. Chyba zamieszkam z kotem w schronisku.
                          Fajny jest. Naprawde!
                          Pozdrawiam z nadzieja,
                          Karolina.
                          • kay36 Re: :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((. 09.08.05, 18:58
                            jeżeli kota weźmiemy na troche i nie bedzie taki jaki mowisz to co, z powrotem
                            go Tobie oddamy jak wczesniej pisałaś, to co z nim bedzie dalej
                            • kay36 czy to kot czy kotka 09.08.05, 19:12
                              i jakie oczy ma. czekoladowy to braz, czy czarny braż
                              • Gość: karolina Kot (kotek) przesliczny z brazowymi oczami :))). IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.05, 21:47
                                Hi Kay,
                                zgoda. Wezcie kotka na dziesiec dni. Jezeli nie bedzie dokladnie taki
                                jak pisze zabiore kota z powrotem. Mamy swiadkow na forum :).
                                Bedziecie nim zachwyceni. Czasowo nazywa sie Karus ale mozecie dac
                                mu swoje imie (i nazwisko :). Kotek jest na Pogodnie.
                                No, co? Zadzwonisz?
                                Pozdrowienia,
                                Karolina (optymistyczna).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka