naim 22.08.02, 22:05 Czy możesz mnie oświecić, co za załączniki chcesz mi pocztą podesłać ? Na szczęście mam blok na wirusy, bo po zerknięciu na pocztę aż się zagotowało. naim Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jottka naim, 22.08.02, 23:34 poczta gw jest obrzydliwie zaspamowana i zawirusowana, a już masowo krążą wirusy, które wykorzystują adresy pocztowe zalogowanych na gazecie nieszczęśników, ale z reguły tytuły mają jednoznacznie angielskie (hi, honey albo cos w tym stylu). i może mike102 nic nie wie o rzekomej przesyłce :) Odpowiedz Link Zgłoś
lupin2 Natychmiast za mike 102, wyjasniła jottka . n/t 23.08.02, 06:30 jottka napisała: > poczta gw jest obrzydliwie zaspamowana i zawirusowana, a już masowo krążą > wirusy, które wykorzystują adresy pocztowe zalogowanych na gazecie > nieszczęśników, ale z reguły tytuły mają jednoznacznie angielskie (hi, honey > albo cos w tym stylu). > > i może mike102 nic nie wie o rzekomej przesyłce :) Odpowiedz Link Zgłoś
hsps Re: naim, a ja dostałem od Ciebie 23.08.02, 11:15 Ostatnio dostałem kilka sztuk od naima i od Mike102. Skasowałem. (odpowiadam nie za Mike102 tylko, żeby wyjaśnić problem bo wygląda na szerszej natury - to krótkie wyjaśnienie dla zwolenników spiskowej teorii świata) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: naim, a ja dostałem od Ciebie 23.08.02, 11:37 hsps, nie chcesz się przyznać, że jesteś mną? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
hsps Re: naim, a ja dostałem od Ciebie 23.08.02, 16:12 czasem czuję się jak jottka ... jak mam migrenę ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laufer 1 Jottka=HSPS. Wpadka aż wstyd. IP: *.xtra.pl 24.08.02, 22:45 hsps napisał: > czasem czuję się jak jottka ... jak mam migrenę ... Krótko mówiąc : EWIDENTNA WPADKA dwu a może więcej - licowców. Próby wyjścia z tej sytuacji mizerne i marne. Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: Jottka=HSPS. Wpadka aż wstyd. 24.08.02, 23:19 hsps, w takim razie jesteś mi winien za wczorajszą wizytę u kosmetyczki!!! co to znaczy, żebyś za swój ładniejszy wygląd nie zapłacił :))) Odpowiedz Link Zgłoś
hsps Re: Jottka=HSPS. Wpadka aż wstyd. 26.08.02, 11:14 To ile jesteśmy winni/winne za tą kosmetyczkę ? Najważniejsze, że odezwał się Laufer, który raz był prześladowany na Małopolskiej, raz tylko o tym słyszał, raz pracuje w hotelu (i pewnie nosił bagaże Markowi T. co w jego ustach brzmi: znam go), raz jest prywatną inicjatywa (pewnie razem z pewnym portierem z PAM-u). Najważniejsze, żebyśmy zdrowi byli. Za kosmetyczkę chcesz w euro, złotówkach czy dolarach, bo my przecież mamy schizofrenię międzynarodową. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gab Re: naim, IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 23.08.02, 11:55 jottka napisała: > poczta gw jest obrzydliwie zaspamowana i zawirusowana, a już masowo krążą > wirusy, które wykorzystują adresy pocztowe zalogowanych na gazecie > nieszczęśników, ale z reguły tytuły mają jednoznacznie angielskie (hi, honey > albo cos w tym stylu). > > i może mike102 nic nie wie o rzekomej przesyłce :) dlatego nalepiej nie kożystać z usług poczty gazety - a jeśli już to może automatycznie przesyłać na skrzynkę innego portalu...;) dziwię się,że po takich przeprowadzkach w gazecie nie wyposazono poczty w ochrone antywirusową p.s. kim jest ronja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naim Re: naim, IP: *.telan.pl 23.08.02, 16:19 Gość portalu: gab napisał(a): > p.s. kim jest ronja? Nie wiem. //Dzięki Wam za wyjaśnienie. Chyba poczta wp lepiej działa. Sprawdziłem. pozdr. naim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: Do mike 102 IP: 64.9.159.* 26.08.02, 14:26 naim napisał: > Czy możesz mnie oświecić, co za załączniki chcesz mi pocztą podesłać ? > Na szczęście mam blok na wirusy, bo po zerknięciu na pocztę aż się zagotowało. > > naim Hej naim, cos mi sie wydaje ze tu ludzi podpuszczasz ( w bardzo lauferowsko-lupinskim stylu ) !!!!!! Ja dostalem tony emaili od Mikea w ciagu ostatniego roku , kupa super fotek szczecina i innych fajowych info i jakos zadnej bakteri czy tam wirusa nie dostalem !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naim Re: Do mike 102 IP: 62.233.159.* 26.08.02, 19:35 Gość portalu: JACEK napisał(a): > Hej naim, cos mi sie wydaje ze tu ludzi podpuszczasz ( w bardzo lauferowsko- lup > inskim stylu ) !!!!!! > > Ja dostalem tony emaili od Mikea w ciagu ostatniego roku , kupa super fotek szc > zecina i innych fajowych info i jakos > zadnej bakteri czy tam wirusa nie dostalem !!!!! Nikogo nie podpuszczam. A jesli już będę to robił, to w swoim stylu. A co do przesyłki od mika 102, to miały tytuły podobne do tych , o których pisała jottka. I załączniki były z wiruskiem - trojanem, i dlatego kontrolnie podpytałem. Często biegam po różnych witrynach i niestety, często są one wypasione i wzbogacone w dziwne cholery. Dlatego zdziwienie mnie ogarnęło, że to u nas, w Szczecinie , od swoich... Ale wszystko jest ok. Forumowicze wyjaśnili. Ponoć ode mnie do hsps też coś wypełzło. Pozdr. naim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: Do mike 102 IP: 64.9.159.* 26.08.02, 19:47 To sie z moich ciemnych podejzen wykreciles !!!! ok,ok ok !!!!!!! ;-)))))))))))) PS co do wirusa to ja sie bardziej boje West Nile Virus kory sie tu w Houston i nie tylko panoszy i te cholerne komary go roznosza !!!!! www.cdc.gov/ncidod/dvbid/westnile/ Odpowiedz Link Zgłoś