Gość: Lisica IP: *.idea.pl 13.08.05, 17:25 No ten wątek elito szczecińkiej inteligencji pozwoli Wam sie twórczo wyżyć. Nikt z Maryjanowego grodu nie był godny "1" Samoobrony. I co Wy na to???;))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pieszy Re: Nie ma godnych w grodzie Maryjana na"1" Samoo IP: *.fnet.pl 14.08.05, 08:43 jak na Lisicę przystało sarkazm godny pochwały (widać, jest jeszcze nadzieja w narodzie Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: Nie ma godnych w grodzie Maryjana na"1" Samoo 14.08.05, 11:03 sam marian nadawałby się idealnie... Odpowiedz Link Zgłoś
blackexit byl 14.08.05, 15:19 w samoobronie wiadomo ze nie umieja liczyc ale zawsze musi byc jakis 1 na liscie jesli ktos robi liste. a nr 1 w szczecinie ma byc jakis profesorek z politechniki. chyba niezly oszolom. pozdrawiam black Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: byl IP: 62.69.200.* 14.08.05, 15:26 blackexit napisał: a nr 1 w szczecinie ma byc jakis profesorek z politech > niki. chyba niezly oszolom. pozdrawiam black * co ty! oszołom? dlatego, że z politechniki? mp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grz Re: byl IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.05, 15:40 balckexit nie lubi nauczycieli.wiadomo - 18 godzin/ to i z rozpędu nauczycieli akademickich? mam racje blackexit..?ci to dopiero mają mało godzin..ale cicho sza...może i oszołom... Odpowiedz Link Zgłoś
blackexit Re: byl 14.08.05, 22:15 Gość portalu: grz napisał(a): > balckexit nie lubi nauczycieli. zostawmy nauczycieli gdzie byli czyli w odpowiednim watku. nie ma takiej grupy ktorej calosciowo bym ne lubil. hm teraz tak sie zamyslilem nad samoobrona. pozdrawiam black Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisica BLAKIE NIE ZAWIODŁEŚ! IP: *.idea.pl 14.08.05, 21:09 Blekuś, ja wiedziałam, ze na Ciebie można liczyc. Cudownie plujesz jadem i jak zwykle bez potrzebnej wiedzy w temacie! To dodaje cudownej pikanterii tej dyspucie. Ale kochany, podpowiem. Ten dziwny profesor z Politechniki, to on na senatora, a na "1" jest doktor (znaczy lekarz) p. Wasilewska -Kita (nie moja Kita oczywiście) ;))) To tyle . czekam na dalsze pościki. A dla dżentelmenów, którzy zaszczycili tą dyskusje buziaczki od Lisicy. Pozdrawiam ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grz Re: BLAKIE NIE ZAWIODŁEŚ! IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.05, 21:22 wzruszenie ściska nam krtań... Odpowiedz Link Zgłoś
blackexit Re: BLAKIE NIE ZAWIODŁEŚ! 14.08.05, 22:14 Gość portalu: Lisica napisał(a): > Blekuś, ja wiedziałam, ze na Ciebie można liczyc. Cudownie plujesz jadem i jak > zwykle bez potrzebnej wiedzy w temacie! To dodaje cudownej pikanterii tej > dyspucie. Ale kochany, podpowiem. Ten dziwny profesor z Politechniki, to on na > senatora, a na "1" jest doktor (znaczy lekarz) p. Wasilewska -Kita (nie moja > Kita oczywiście) ;))) no i mamy jasnosc. jak wiedzials to od poczatku to po co pytanie? moze teraz podasz kot jest ostatni? a pani doktor to lek med. czy pan andrzej potrzebuje miec w lawie kolo siebie pediatre? pozdrawiam black www.hospicjum.waw.pl/ ********* w pogoni za rozumem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grz Re: BLAKIE NIE ZAWIODŁEŚ! IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.05, 22:47 no,znam i inne specjalności lekarskie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisica BLAKUŚ nie stresuj się;))) IP: *.idea.pl 14.08.05, 22:50 Bo wiesz, złośc pięknosci szkodzi, a ty taki sliczny jesteś;)))jak odpisujesz na posty szczególnie te samoobronowe. blackexit napisał: moze teraz po > dasz kot jest ostatni? Nie wiem skarbie czy kot czy pies jest ostatni. ;))) Za GW podałam, ze "1" ma doktórka z Koszalina,a nie ze Szczecina. pewnie Andriu ja potrzebuje bo dał jej "namber łon" w sławetnym grodzie Maryjana, a ona go przyjęła. A Ty nie chciał byś gdziekolwiek być "namber łon"???? Nasz śliczny znawca polityki wszelakiej dopiero "sekond", a to przecież były kwiat Młodzieńców Wszechpolskich. A tu baba przed ;))) To afront, co?.Chłopy,ach Wy chłopy, człek by was garściami jadł ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pieszy Re: BLAKUŚ nie stresuj się;))) IP: *.fnet.pl 14.08.05, 23:16 kwestię numerków pozostawię z boku bo to intymna sprawa samoobrony (pamietając pewne iskrzące wypowiedzi wewnetrznej specjalistki, jestem spokojny, że z tym samoobrona sobie poradzi), jednak jest inny, zapewne mniejszy problem: czy przysłowiowa lisia chytrość nie jest tylko chytrością z przysłowia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisica Aj,waj,już sobie kitą pomachać nie można! IP: *.idea.pl 14.08.05, 23:41 Coś Ty taki smutny pieszy, czyżby Ci chłopcy Maryjana załozyli blokady na koła;) Przykro mi było po prostu jak chłopaki z takim zaangażowaniem dzielili się swoimi spostrzeżeniami o kandydatach z SLD-owa i PO PiS-u a o Samoobronie cisza. A wiesz, zgodnie z regułą, o kim się nie mówi...ten nie istnieje. A poza tym, czyżbys nie wiedział, ze populacja lisów drastycznie maleje:(? Tylko spryt i determinacja w drodze do celu pozwoli zachować gatunek. A jak mam swoją lisią norę, lisa i lisiątka.Pozdrawiam Cię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pieszy Re: Aj,waj,już sobie kitą pomachać nie można! IP: *.fnet.pl 14.08.05, 23:58 mozna, można, pozdrawiam (ponoć, szarości są najmilsze) Odpowiedz Link Zgłoś
blackexit Re: BLAKUŚ nie stresuj się;))) 15.08.05, 08:06 Gość portalu: Lisica napisał(a): > > blackexit napisał: > > moze teraz po > > dasz kot jest ostatni? > Nie wiem skarbie czy kot czy pies jest ostatni. ;))) kto. literowka. Za GW podałam, ze "1" ma > doktórka z Koszalina,a nie ze Szczecina. pewnie Andriu ja potrzebuje bo dał > jej "namber łon" w sławetnym grodzie Maryjana, a ona go przyjęła. ile musiala kasy za to zaplacic? fajne mas zmyslenie ktos jest numer 1 i nie dawne kto po co i dlaczego wazne ze nasz wodz ja potrzebuje:) A Ty nie > chciał byś gdziekolwiek być "namber łon"???? hm. w czyims sercu np. Nasz śliczny znawca polityki > wszelakiej dopiero "sekond", a to przecież były kwiat Młodzieńców > Wszechpolskich. A tu baba przed ;))) To afront, co?. niebardzo rozumiem. pozdrawiam black Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisica Miałam rację, potrafisz normalnie rozmawiać;))) IP: *.idea.pl 15.08.05, 12:53 Nawet na temat Samoobrony. ;))) Nie wiem ile pani doktor zapłaciła za "1", ile Kosztowały pozostałe miejsca. To w końcu nie jest ważne. jeżeli możemy spokojnie dyskutować, równie spokojnie możemy osiągnąć konsensus! Widzisz choć twierdzisz, że nie lubisz wszystkich z Samoobrony, to tak naprawdę, troszkę kłamiesz;)Bo skad wiesz, ze nie rozmawiasz z "Samoobronką" ;))) Pozdrawiam Cię Blakie. Lisica Odpowiedz Link Zgłoś
blackexit Re: Miałam rację, potrafisz normalnie rozmawiać;) 15.08.05, 13:02 Gość portalu: Lisica napisał(a): > Nawet na temat Samoobrony. ;))) Nie wiem ile pani doktor zapłaciła za "1", ile > Kosztowały pozostałe miejsca. To w końcu nie jest ważne. wydaje ci sie ineistotne ze wpartii ktora rzekomo ma oczyscic kraj i podniesc go z morlanego upadku miejsca na listach sie kupuje? Widzisz choć > twierdzisz, że nie lubisz wszystkich z Samoobrony, nie twierdzilem zaczalem sie nad tym zastanawiac. mam pewna nic sympatii dla tych ktorzy zmadrzeli i znij wystapili a bylo ich calkiem sporo. to tak naprawdę, troszkę > kłamiesz;)Bo skad wiesz, ze nie rozmawiasz z "Samoobronką" ;))) nie rozumiem. gdzie tu klamsytwo? pozdrawiam black Odpowiedz Link Zgłoś