Dodaj do ulubionych

Nie ma godnych w grodzie Maryjana na"1" Samoobrony

IP: *.idea.pl 13.08.05, 17:25
No ten wątek elito szczecińkiej inteligencji pozwoli Wam sie twórczo wyżyć.
Nikt z Maryjanowego grodu nie był godny "1" Samoobrony. I co Wy na to???;)))
Obserwuj wątek
    • Gość: pieszy Re: Nie ma godnych w grodzie Maryjana na"1" Samoo IP: *.fnet.pl 14.08.05, 08:43
      jak na Lisicę przystało sarkazm godny pochwały

(widać, jest jeszcze nadzieja w narodzie
      • anamar Re: Nie ma godnych w grodzie Maryjana na"1" Samoo 14.08.05, 11:03
        sam marian nadawałby się idealnie...
    • blackexit byl 14.08.05, 15:19
      w samoobronie wiadomo ze nie umieja liczyc ale zawsze musi byc jakis 1 na liscie jesli ktos robi liste. a nr 1 w szczecinie ma byc jakis profesorek z politechniki. chyba niezly oszolom. pozdrawiam black
      • Gość: marian paździoch Re: byl IP: 62.69.200.* 14.08.05, 15:26
        blackexit napisał:

a nr 1 w szczecinie ma byc jakis profesorek z politech
        > niki. chyba niezly oszolom. pozdrawiam black

*
        co ty! oszołom? dlatego, że z politechniki?

mp

• Gość: grz Re: byl IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.05, 15:40
          balckexit nie lubi nauczycieli.wiadomo - 18 godzin/ to i z rozpędu nauczycieli
          akademickich?
          mam racje blackexit..?ci to dopiero mają mało godzin..ale cicho sza...może i
          oszołom...
          • blackexit Re: byl 14.08.05, 22:15
            Gość portalu: grz napisał(a):

> balckexit nie lubi nauczycieli.

zostawmy nauczycieli gdzie byli czyli w odpowiednim watku. nie ma takiej grupy ktorej calosciowo bym ne lubil. hm teraz tak sie zamyslilem nad samoobrona. pozdrawiam black
    • Gość: Lisica BLAKIE NIE ZAWIODŁEŚ! IP: *.idea.pl 14.08.05, 21:09
      Blekuś, ja wiedziałam, ze na Ciebie można liczyc. Cudownie plujesz jadem i jak
      zwykle bez potrzebnej wiedzy w temacie! To dodaje cudownej pikanterii tej
      dyspucie. Ale kochany, podpowiem. Ten dziwny profesor z Politechniki, to on na
      senatora, a na "1" jest doktor (znaczy lekarz) p. Wasilewska -Kita (nie moja
      Kita oczywiście) ;))) To tyle . czekam na dalsze pościki. A dla dżentelmenów,
      którzy zaszczycili tą dyskusje buziaczki od Lisicy. Pozdrawiam ;)))
      • Gość: grz Re: BLAKIE NIE ZAWIODŁEŚ! IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.05, 21:22
        wzruszenie ściska nam krtań...
      • blackexit Re: BLAKIE NIE ZAWIODŁEŚ! 14.08.05, 22:14
        Gość portalu: Lisica napisał(a):

> Blekuś, ja wiedziałam, ze na Ciebie można liczyc. Cudownie plujesz jadem i jak
        > zwykle bez potrzebnej wiedzy w temacie! To dodaje cudownej pikanterii tej
        > dyspucie. Ale kochany, podpowiem. Ten dziwny profesor z Politechniki, to on na
        > senatora, a na "1" jest doktor (znaczy lekarz) p. Wasilewska -Kita (nie moja
        > Kita oczywiście) ;)))

no i mamy jasnosc. jak wiedzials to od poczatku to po co pytanie? moze teraz podasz kot jest ostatni? a pani doktor to lek med. czy pan andrzej potrzebuje miec w lawie kolo siebie pediatre? pozdrawiam black

www.hospicjum.waw.pl/
        w pogoni za rozumem
        • Gość: grz Re: BLAKIE NIE ZAWIODŁEŚ! IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.05, 22:47
          no,znam i inne specjalności lekarskie...
        • Gość: Lisica BLAKUŚ nie stresuj się;))) IP: *.idea.pl 14.08.05, 22:50
          Bo wiesz, złośc pięknosci szkodzi, a ty taki sliczny jesteś;)))jak odpisujesz
          na posty szczególnie te samoobronowe.

blackexit napisał:

moze teraz po
          > dasz kot jest ostatni?
          Nie wiem skarbie czy kot czy pies jest ostatni. ;))) Za GW podałam, ze "1" ma
          doktórka z Koszalina,a nie ze Szczecina. pewnie Andriu ja potrzebuje bo dał
          jej "namber łon" w sławetnym grodzie Maryjana, a ona go przyjęła. A Ty nie
          chciał byś gdziekolwiek być "namber łon"???? Nasz śliczny znawca polityki
          wszelakiej dopiero "sekond", a to przecież były kwiat Młodzieńców
          Wszechpolskich. A tu baba przed ;))) To afront, co?.Chłopy,ach Wy chłopy, człek
          by was garściami jadł ;)))
          • Gość: pieszy Re: BLAKUŚ nie stresuj się;))) IP: *.fnet.pl 14.08.05, 23:16
            kwestię numerków pozostawię z boku bo to intymna sprawa samoobrony (pamietając
            pewne iskrzące wypowiedzi wewnetrznej specjalistki, jestem spokojny, że z tym
            samoobrona sobie poradzi),
            jednak jest inny, zapewne mniejszy problem:
            czy przysłowiowa lisia chytrość nie jest tylko chytrością z przysłowia?
            • Gość: Lisica Aj,waj,już sobie kitą pomachać nie można! IP: *.idea.pl 14.08.05, 23:41
              Coś Ty taki smutny pieszy, czyżby Ci chłopcy Maryjana załozyli blokady na koła;)
              Przykro mi było po prostu jak chłopaki z takim zaangażowaniem dzielili się
              swoimi spostrzeżeniami o kandydatach z SLD-owa i PO PiS-u a o Samoobronie
              cisza. A wiesz, zgodnie z regułą, o kim się nie mówi...ten nie istnieje. A poza
              tym, czyżbys nie wiedział, ze populacja lisów drastycznie maleje:(? Tylko spryt
              i determinacja w drodze do celu pozwoli zachować gatunek. A jak mam swoją lisią
              norę, lisa i lisiątka.Pozdrawiam Cię.
              • Gość: pieszy Re: Aj,waj,już sobie kitą pomachać nie można! IP: *.fnet.pl 14.08.05, 23:58
                mozna, można,
                pozdrawiam

(ponoć, szarości są najmilsze)
          • blackexit Re: BLAKUŚ nie stresuj się;))) 15.08.05, 08:06

>
            > blackexit napisał:
            >
            > moze teraz po
            > > dasz kot jest ostatni?
            > Nie wiem skarbie czy kot czy pies jest ostatni. ;)))

kto. literowka.

Za GW podałam, ze "1" ma
            > doktórka z Koszalina,a nie ze Szczecina. pewnie Andriu ja potrzebuje bo dał
            > jej "namber łon" w sławetnym grodzie Maryjana, a ona go przyjęła.

ile musiala kasy za to zaplacic? fajne mas zmyslenie ktos jest numer 1 i nie
            dawne kto po co i dlaczego wazne ze nasz wodz ja potrzebuje:)

A Ty nie
            > chciał byś gdziekolwiek być "namber łon"????

hm. w czyims sercu np.

Nasz śliczny znawca polityki
            > wszelakiej dopiero "sekond", a to przecież były kwiat Młodzieńców
            > Wszechpolskich. A tu baba przed ;))) To afront, co?.

niebardzo rozumiem.
            pozdrawiam black
            • Gość: Lisica Miałam rację, potrafisz normalnie rozmawiać;))) IP: *.idea.pl 15.08.05, 12:53
              Nawet na temat Samoobrony. ;))) Nie wiem ile pani doktor zapłaciła za "1", ile
              Kosztowały pozostałe miejsca. To w końcu nie jest ważne. jeżeli możemy
              spokojnie dyskutować, równie spokojnie możemy osiągnąć konsensus! Widzisz choć
              twierdzisz, że nie lubisz wszystkich z Samoobrony, to tak naprawdę, troszkę
              kłamiesz;)Bo skad wiesz, ze nie rozmawiasz z "Samoobronką" ;))) Pozdrawiam Cię
              Blakie. Lisica
              • blackexit Re: Miałam rację, potrafisz normalnie rozmawiać;) 15.08.05, 13:02

> Nawet na temat Samoobrony. ;))) Nie wiem ile pani doktor zapłaciła za "1",
                ile
                > Kosztowały pozostałe miejsca. To w końcu nie jest ważne.

wydaje ci sie ineistotne ze wpartii ktora rzekomo ma oczyscic kraj i podniesc
                go z morlanego upadku miejsca na listach sie kupuje?

Widzisz choć
                > twierdzisz, że nie lubisz wszystkich z Samoobrony,

nie twierdzilem zaczalem sie nad tym zastanawiac. mam pewna nic sympatii dla
                tych ktorzy zmadrzeli i znij wystapili a bylo ich calkiem sporo.

to tak naprawdę, troszkę
                > kłamiesz;)Bo skad wiesz, ze nie rozmawiasz z "Samoobronką" ;)))

nie rozumiem. gdzie tu klamsytwo? pozdrawiam black
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka