Dodaj do ulubionych

Senator Zychowicz chce skarżyć ustawę

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 17:15
TERAZ?!!! A gdzie był jak uchwalali? Pierdział w tą samą trąbkę co SLD, tak?
Wstydu waść oszczędź, a wybiórcza nie wiem czemu o tym pisze... Tylko nerwy
psuje! Pigułeczki nie dajcie się picerowi nabrać!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Lex Re: Senator Zychowicz chce skarżyć ustawę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 21:03
      A co lokalne komuszki prosze szanownej gazety jadly na sniadanko? A kupka
      zdrowa? A siusiu bez cukru u pana senatora?
      Mam nadzieje,ze zaskarzanie ustawy bedzie Zychowicz robil na trzezwo..czyli
      moze nigdy do tego nie dojdzie!
    • wesolyromekmmv Re: Senator Zychowicz wprowadza mnie w dołek 24.08.05, 21:11
      Mnie osobiście senator Zychowicz wprowadza w depresję, komplesy i wywołuje u
      mnie wyrzuty sumienia. Zastanawiam sie nad samym sobą, dlaczego to ja nie
      potrafię z takim zaangażowaniem zająć się sprawami zwykłych, szarych ludzi jak
      pan senator. Jestem egoistą bo zajmuje się swoimi sprawami.A i Gazeta Wyborcza
      by o tej mojej trosce napisała.
      Dobrze, że są tacy ludzie jak pan senator Zychowicz tylko aby ludzie zauważyli
      te troske o nich ale często to nie ludzie, to wilki.
    • Gość: Piotr Re: Senator Zychowicz chce skarżyć ustawę IP: *.pl / *.smsnet.pl 24.08.05, 21:52
      NO Panie Senatorze!!! Brawo!!! Jak 4 lata temu prosiłem Pana o pomoc dla jednego
      stowarzyszenia to się Pan wypioł! Liczyli się partyjni kolesie!! Kochany Wziątek
      i jedo przyd...s Sylwestrzak! A teraz co? Szukamy poparcia wśród pielęgniarek?
      To coś Pan za nasze pieniądze robił przez 4 lata?! Senatorze?! Kpina!
      Pielęgniarki nie wierzcie temu .......
    • blackexit zdrowko! 24.08.05, 21:53
      no to siup. w gardlo nasze i za pielegniarki. pozdrawiam black
    • sith11 AA 24.08.05, 22:00
      Wytrzeźwial?????
      • Gość: piotruś Re: AA IP: 62.69.198.* 24.08.05, 22:06
        jasne 4 lata nic i nagle wszystkich sumienie zaczyna łapać - żałosne ;(

pozdrawiam
        • sith11 Re: AA 24.08.05, 22:19
          No nie tak zupelnie nic! Przez calą kadencję Pan Senator budowal swoją pozycję wybitnego specjalisty od funduszy unijnych. Jego tzw. fundacja zarobila grube pieniądze na zleceniach od gmin. Organizowal także slynne szkolenia w hotelu Wolin w Międzyzdrojach. Raz nawet się wybralem na takie szkolenie. Jak można się domyślić niczego ciekawego nie można bylo się tam nauczyć ale kolacyjka mmm... A panie naprawdę piękne!!! Żeby byla jasność pojechalem tam za wlasne pieniądze ale byl koniec roku i trzeba bylo nabijać koszty :)
          • Gość: nie senator Re: AA to już rozumiem IP: 213.155.185.* 25.08.05, 12:03
            I to może być prawda że nic nie zrozumiałeś jak byłeś na szkoleniu ,bo to było
            dla inteligentnych ja byłem i wszystko rozumiałem ba powiem więcej dużo
            skorzystałem
    • Gość: mamoniowa spiacy krolewicz IP: 62.69.200.* 24.08.05, 22:33
      Mysle, ze okres przedwyborczy powinien trwac cale cztery lata, zwazywszy na
      zainteresowanie, aktywnosc i troske politykow o losy obywateli.
      Widac, ze Zychowicz tez sie przebudzil kadencyjnego letargu
    • antyknajak-13 Re:Zychowicz. Weż sie pan za normalną pracę 25.08.05, 05:56
      Panie senatorze. W polityce już pan nic nie zwojuje. Proponuję wziąść się za
      normalną pracę.
      Stań Pan się jednym z nas :-) Tym razem naprawdę.
    • Gość: Tylko podatnik ZYCH, posluchaj, idz i odpocznij sobie, WYLUZOJ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.05, 09:26
      drugi cimoszewicz :-(
      • krysia.tuchalowa odpoczywac to on bedzie pozniej 25.08.05, 11:25
        On wlasnie po startuje w wyborach, aby przez kolejne cztery lata sie
        relaksowac !
    • Gość: nie senator Re: A radio Erewań mówiło .. IP: 213.155.185.* 25.08.05, 11:52
      z tego co wiem bo czytałem wydruki z głosowań w senacie /senat.gov.pl/ Pan
      Senator od początku głosował przeciw tej ustawie , to uczciwy człowiek . Acha a
      pani pisząca artukuł chyba p. Zychowicza nie lubi bo kłamie nikt nie mógł
      skreślic go z listy kandydatów do sejmu bo takiej listy wtedy nie było. Oj
      kłamczuszka wstrętna.
      • ja_aska Re: A radio Erewań mówiło .. 25.08.05, 12:17
        banda zakłamanych popaprańców: zychowicz jako jedyny od początku pomagał
        pielęgniarkom kontraktowym w ich walce o równouprawnienie. możecie po nim
        jeździć z różnych powodów trzeźwusie cholerne ale tutaj moglibyscie zachować
        minimum przyzwoitości.
        • Gość: Lex Re: A radio Erewań mówiło .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 00:11
          Trzezwosc to nie grzech..ciemna babo..czemus biedna,bos glupia!Od lat typki w
          stylu naszego lokalnego pana Z.maja staly elektorat w ogladajacych namietnie
          seriale brazylijskie naiwnych i ciemnych babach.
    • Gość: Lukasz Internauci POLITYCY :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 12:54
      Proszę Państwa, szkoda czasu i nerwów żeby czytać te brudne, przedwyborcze,
      żałosne wypowiedzi ludzi, którzy nie orientuja się co dzieje sie w świecie,
      kraju a tym bardziej w polityce. Przypuszczam, że młodzi ludzie próbują wykazać
      się wśród kolegów w organizacjach partyjnych pisząc niewiadomo co! JEST TO
      POLITYCZNA NAGONKA na Senatora Zychowicza. Bo coś robi! Wtedy mozna krytykować
      i wyciągać każdy błąd. W naszym mieście najlepiej nic nie robić tylko głośno
      krzyczeć a spotka sie to z uznaniem TAKICH IMBECYLI (nie ublizając tym, co są
      obiektywni na tym forum) WYŻYWAJĄCYCH SIĘ TUTAJ !!! Żałosne jest to, że tacy
      ludzie pójdą poźniej na wybory skreślić tego, kogo mu kazali. Dam sobie rękę
      odciąć, że 98% nie potrafi wskazać innych kandydatów na Senatora nie mówiąć już
      o dokonaniach dla regionu! A na marginiesie poczytajcie sobie kto wypuszcza
      takie buble (tzn ustawy). W czasie V kadencji Senat rozpatrzył 899 ustawy do
      których wniósł 495 poprawek, z których 497 przyjął ponownie Sejm. Więc kto tu
      robi złą robotę..? Ale nie, młodzi ludzie dostali przykaz!!! Nieważne co robi,
      trzeba go niszczyć. Puknijcie sie w głowę i zacznijcie myśleć a nie wpadać w
      mechanizmy, tak powszechnie krytykowane przez wszystkich!
      TO TYLE! DO ROBOTY
      • Gość: mamoniowa Re: Internauci POLITYCY :) IP: 62.69.200.* 25.08.05, 22:07
        Gość portalu: Lukasz napisał(a):
        JEST TO
        > POLITYCZNA NAGONKA na Senatora Zychowicza. Bo coś robi!

nie znam dorobku senatora Zychowicza,ale chetnie sie z nim zapoznam.
      • Gość: wyborca Re: Internauci POLITYCY :) IP: *.eranet.pl 27.08.05, 11:33
        pisz,gadaj,juz po was czerwona zarazo.NARESZCIE!!!!
    • antyknajak-13 Re: Nie podoba się i już 26.08.05, 00:46
      Odnoszę wrażenie, po głosach niektórych forumowiczów, o wystapieniach
      wskazujących na ich prace w sztabach wyborczych, że jak któryś z obecnych
      posłów, senatorów czy innych polityków nie będzie miał udowodnionej Mu wręcz
      jakaś kryminalnej winy to ma prawo piastowac po wyborach dawny urząd na
      zasadach nieomal dziedziczności.
      Przypominam (a tak sądzę) , że w demokracji nie ma to znaczenia. Moim zdaniem
      jak się wyborcy nie podoba garnitur lub wzrok czy twarz takiego polityka, lub
      np nieumiejętność dawkowania leków jak w przypadku Zychowicza, to może nie być
      wybrany i nie ma tu kategorii winny , nie winny, wypił , nie wypił, starał sie,
      nie starał sie itd.
      Nie podoba sie i już. Senator Zychowicz raczej nie podobał sie wyborcom na
      fotografii w FAKT po przedawkowaniu leków. To był koniec jego bajki i tak
      działa demokracja. Szkoda Waszej energii, Jest historią
      Wybory to nie sąd powszechny,
      • ja_aska Re: Nie podoba się i już 26.08.05, 11:01
        jak ktoś nie chce niech nioe głosuje. przymusu nie ma. ale zarzuucanie jakiś
        głupot publicznie i do tego nieprawdziwe jest draństwem.
    • funkcjonariusz Re: Senator Zychowicz chce skarżyć ustawę 29.08.05, 21:42
      przypomina trochę rybke, która ostatnimi ruchami skrzeli i drganiem płetw daje
      o sobie znać, że właśnie zdycha.
      kielicha?
    • antyknajak-13 Proponuję zgodnie uznać, że Zychowicz 30.08.05, 08:08
      ..., że Zychowicz jest już historią i zamknąć wątki na jego temat.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka