skuter70 29.08.02, 09:03 www1.gazeta.pl/krakow/1,35798,992450.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bbury Re: podobno niestety nie:((( n/t 29.08.02, 10:51 jak to nie :))) Aleś wygrzebał :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazzek Re: jottek???!!! IP: *.it.volvo.se / 153.112.43.* 29.08.02, 12:00 czy ta z puszką na datki to ONA? Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: jottek???!!! 29.08.02, 12:19 wcale bym mu się nie zdziwiła, mi się aż niedobrze zrobiło na ten widok :(( tylko co komu przyjdzie z zapewnień, że w normalnym swietle i normalnym ujęciu to wcale nie wyglądam jak załączona pokraka? :((( Odpowiedz Link Zgłoś
joseph.007 wcale nie jesteś pokraka... 29.08.02, 12:32 ...ani w realu, ani też - moim skromnym zdaniem - na zdjęciu. A kto twierdzi co innego, tego we dwa kije. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pakuz Re: wcale nie jesteś pokraka... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 29.08.02, 12:43 Jottka , slicznosci ty nasze !!! cholera , dobrze ze mojego zdjecia nie ma :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: jottek???!!! 29.08.02, 13:00 jottka napisała: > wcale bym mu się nie zdziwiła, mi się aż niedobrze zrobiło na ten widok :(( > tylko co komu przyjdzie z zapewnień, że w normalnym swietle i normalnym ujęciu > to wcale nie wyglądam jak załączona pokraka? :((( trza bylo sie tak nie wystawiac i nie czekac z puszka piec minut, zanim redachtorzy zrozumieja co od nich chcesz :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka m7 29.08.02, 13:07 puszkę trzeba im było pod nos podetkac i głośno forsy domagać, bo sami z siebie to oni by w życiu na to nie wpadli. a że zrobią zdjęcia do publikacji, to mi do łba nie przyszło, bo cały czas wychodziłam z założenia, że forum to anonimowa zabawa, chyba że sam zanickowany chce się ujawiniać. myślałam, że chcą dla siebie do archiwum czy coś. no to teraz zmienię sobie nicka i nikt mnie nie pozna :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pakuz Re: za pozno :) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 29.08.02, 13:19 jottka napisała: > no to teraz zmienię sobie nicka i nikt mnie nie pozna :))) latwiej zmienic nicka niz sposob pisania :))) i tak cie rozpoznamy poza tym spiesze poinformowac kolezanke, ze akcja rozklejania plakatow w szczecinskich pubach jest juz w toku spieramy sie tylko ,czy w podpisie ma byc "wanted - gwizdnela puszke ze skladkami na dzieci" czy "wanted - dla smoka porzucila szczecin" :) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: za pozno :) 29.08.02, 13:21 chciałam uprzedzić, że oprócz Puszki to ja jeszcze mam Worek :)) i to z nieprzeliczonym bilonem a do szczecina zawsze mogę wrócic, możesz mnie zacząć przekonywać :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pakuz Re: za pozno :) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 29.08.02, 13:47 jottka napisała: > a do szczecina zawsze mogę wrócic, możesz mnie zacząć przekonywać :) zaczne, jak sie skoncza upaly :) Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: za pozno :) 29.08.02, 13:53 Gość portalu: pakuz napisał(a): > zaczne, jak sie skoncza upaly :) hmm zima zimno... Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: m7 29.08.02, 13:20 jottka napisała: > puszkę trzeba im było pod nos podetkac i głośno forsy domagać, bo sami z siebie > > to oni by w życiu na to nie wpadli. janus im tego nie powiedzial :-)) > > a że zrobią zdjęcia do publikacji, to mi do łba nie przyszło, bo cały czas > wychodziłam z założenia, że forum to anonimowa zabawa, chyba że sam zanickowany > > chce się ujawiniać. myślałam, że chcą dla siebie do archiwum czy coś. wlasnie dlatego, ze niektorzy chca byc anonimowi, odwracali sie kiedy robiono zdjecia (ja i Zbigniew :-) dziwne by bylo, gdyby ktoregos zdjecia nie dali do artykulu, skoro przyszedl fotograf. za pierwszym razem go nie bylo i byl sam artykul... > > no to teraz zmienię sobie nicka i nikt mnie nie pozna :))) ja niedlugo zmienie :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: m7 29.08.02, 13:25 po pierwsze - skąd mam wiedzieć, ile razy podstawiacie się gazetowym fotografom pod nos??? po drugie - w szczecinie też był artykuł i jakoś zdjęć nie było, i myślę, że własnie z powodu założonej anonimowości forum po trzecie - następnym razem schowam się za tobą :)) nawet pod innym nickiem cię rozpoznam :) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: m7 29.08.02, 13:29 jottka napisała: > po pierwsze - skąd mam wiedzieć, ile razy podstawiacie się gazetowym fotografom > > pod nos??? wszyscy sie chowali! co zreszta widac na zalaczonym zdjeciu - tam sa same nowe twarze (poza Toba i Krzychutem) > > po drugie - w szczecinie też był artykuł i jakoś zdjęć nie było, i myślę, że > własnie z powodu założonej anonimowości forum tez kiedys nie bylo (na pierwszym spotkaniu), wydaje mi sie, ze to lepiej. zreszta wtdy byla nas garstka, 8 osob, nie przyszly chyba 3... fajnie bylo wtedy :-)) > > po trzecie - następnym razem schowam się za tobą :)) nawet pod innym nickiem > cię rozpoznam :) nie rozoznasz, zreszta sama sie przekonasz kiedys :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: m7 29.08.02, 13:36 akurat, wszyscy się chowali! a teraz to kto płacze na krakforum, że na zdjęciu się nie widzi??? hipokryci :(( taki viking na przykład pięknie wyszedł i słusznie z siebie dumny :))) może bym go o autograf poprosiła? i co mi mówisz, że cię nie poznam - za emteka chcesz się przebrać??? :) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: m7 29.08.02, 13:57 jottka napisała: > akurat, wszyscy się chowali! a teraz to kto płacze na krakforum, że na zdjęciu > się nie widzi??? hipokryci :(( ja nie placze, bo ja nie chce moich zdjec w internecie :-)) > > taki viking na przykład pięknie wyszedł i słusznie z siebie dumny :))) może bym > > go o autograf poprosiła? lec, lap go, zanim ucieknie ;-)) > > > i co mi mówisz, że cię nie poznam - za emteka chcesz się przebrać??? :) nie... bede pisal jako Zbigniew II (tez sdi ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jazzek62 Re: jottek???!!! 29.08.02, 16:24 No wiesz??? jottka jest super! tylko tak jakoś nie wiem czemu oczekiwałem że wystapi w różowej bluzeczce pępówce z głową gryfa na piersi... ale już sobie przypomniałem, że ją dopiero dostanie jak przyjedzie do Ojczyzny swojej. Franki i skut, dopilnujcie sprawy!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
spik Re: jottek???!!! 29.08.02, 14:06 Oj skromne te małopolsko - zachodniopomorskie ludki. Dumnych Wielkopolan to sobie w specjalnej witrynce można pooglądać, gdzie w przypływie swojej skromności się byli samowolnie zainstalowali. A u nas co poniektórzy z moralniakiem się będą jakiś czas obnosić :))) Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk który wiek 29.08.02, 14:08 patrze i oczom nie wierzę co wy wszyscy wagę do wyjścia na zdjęciu jak w połowie xix w???? a autograf od vikinga to warto brać bo fajnie wyszedł czy fajnie gadał? ludzie! Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: który wiek 29.08.02, 14:14 autograf od vikinga warto brać, bo inaczej to uwagi na zwykłych smiertelników nie zwróci :(( Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: który wiek 29.08.02, 14:20 a on nie jest zwykłym śmiertelnikiem bo: fajnie wyszedł na zdjęciu ma poukładane we łbie???? więcej nie mogę czy to takie skomplikowane a podobno wszystkim się shrek podobał Odpowiedz Link Zgłoś
joseph.007 Re: który wiek 29.08.02, 14:24 Jak też wy się nic nie znacie na psychologii kobiecej! Przecież to jest jasne, że Jottka świetnie wyszła na zdjęciu i chce, żeby jej to wszyscy powtarzali - dlatego właśnie udaje, że myśli inaczej. Elementarne, drogi Watsonie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: który wiek 29.08.02, 14:27 joseph.007 napisał: > Jak też wy się nic nie znacie na psychologii kobiecej! ooo ekspert ps kup mi egzemlarz, albo dwa Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: który wiek 29.08.02, 14:33 drogi dżozefie masz rację i nie masz za razem proste jak nie napiszę co Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: jottek???!!! IP: 64.9.159.* 29.08.02, 14:43 skuter70 napisał: > <a href="http://www1.gazeta.pl/krakow/1,35798,992450.html"target="_blank">www1. > gazeta.pl/krakow/1,35798,992450.html</a> No to po raz pierwszy piekna dziewucha ze szczecina jest na focie w Krakowie !!!!! brawo,brawo Ale ja jestem dumny z Jottki jak cholera ze na spotkaniu krakowskich forumowiczy nie zapomniala o Szczecinie i szczecinskiej akcji Milseoga dla domu samotnej Matki !!!! JOTTKA !!!!! CHYLE CZOLA !!!!!! BRAWO !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś