Dodaj do ulubionych

samoobrona

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 13:50
bardzo spodobali mi się kandydaci tej partii, mądrze mówią i nie sa
zarozumiali jak w innych ugrupowaniach albo też żałośni jak Pan A. ze
swymi "laseczkami" - co dla niego liczy się kasa i panienki ja wyciągnęłam
taki morał z tego żałosnego przedstawienia.
życze powodzenia
Obserwuj wątek
    • Gość: XXL Re: samoobrona IP: 212.14.58.* 12.09.05, 13:57
      samoobrona to partia która sama broni się przed sobą jak nazwa wskazuje:))))))))
      • Gość: niki Re: samoobrona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 14:17
        nie interesuje mnie akurat interpetacja nazw partii politycznych, ktora może
        być dowolna, prawda? np platforma o - więc chcą być na piedestale, niedostępni
        dla zwykłych ludzi tylko dla wybranych, oddzielenie od reszt tylko kto będzie
        tą reszą my społeczeństwo a oni guru? - świetna zabawa, dobrze wymyśliłeś.
        Samoobrona - broni się świetnie i dla mnie śa odważni ponieważ w Szczecinie nie
        ma sprzyjających warunków dla tej partii a jednak działają.
        • kordzio1 Re: samoobrona 12.09.05, 15:00
          odważni?:) co to za odwaga chca wladzy to walcza tak jak wszyscy gdzie sie da
          • Gość: niki Re: samoobrona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 15:21
            nie zgadzam sie , jeśli chciałbyś tylko władzy to wybrałbyś partię o
            największym poparciu lub której hasła i ludzie i pieniądze wkrótce będą rządzić
            np PO
            • piotr33k2 Re:kofffan annann! 28.09.05, 16:10
              Gość portalu: niki napisał(a):

> nie zgadzam sie , jeśli chciałbyś tylko władzy to wybrałbyś partię o
              > największym poparciu lub której hasła i ludzie i pieniądze wkrótce będą
              rządzić
              >
              > np PO
              sęk w tym ze w platformie z samej nawet zasady nie ma miejsca dla ludzi którzy
              mandatem poselskim chcą zapewnić sobie tylko sposób na zycie ,uciec przed
              dlugami,komornikami i sprawami karnymi że o merytorycznym przygotowaniu juz
              nawet nie wspomne,nie wpomne tez przez grzeczność że trzeba byc skonczonym
              ograniczonym debilem aby głosowac np. na taką beger ,to tak samo jak gdybym
              zagłosował na takich panów co to stoja od rana pod sklepem ,specjalnej róznicy
              merytorycznej by nie było .
        • kordzio1 Re: samoobrona 12.09.05, 16:00
          Gość portalu: niki napisał(a):

> Samoobrona - broni się świetnie i dla mnie śa odważni ponieważ w Szczecinie
          nie
          > ma sprzyjających warunków dla tej partii a jednak działają.
          to był komentarz do tego fragmentu, a odważnym to trzeba być jeśli sie chce
          mówić coś małopopularnego wśród ludzi, np. że nie można wszystkim biednym dać,
          bo skąd na to brać pieniądze, a wszyscy tylko chcą zabrać bogatym dać biednym,
          a ilu jest tych bogatych aby można było im zabrac tyle aby wszystkich biednych
          obdzielić? przed wyborami każdy liże tyłki wyborcom jak tylko sie da
          • Gość: zielony_groszek Re: samoobrona IP: *.szczecin.mm.pl 12.09.05, 17:28
            Faktycznie prawybory na Deptaku Bogusława dobitnie ukazały prawdziwy program
            wyborczy Samoobrony. Rozdawali grochówę z kiełbasą - czyżby wyborczą? Swoją
            drogą świetny pomysł, tyle że o łyżkach i stolikach do konsumpcji zapomnieli.
            I tak moi mili byłoby za rządów Samoobrony. Będzie "zupka" ale nie będzie jak
            jej jeść :) Powaga!
            • Gość: 126p Re: samoobrona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.05, 22:43
              Będzie gdzie jeść, będzie - na ławach sądowych.
            • Gość: Klis z samoobrony Nikt się nie spodziewał :) IP: *.idea.pl 14.09.05, 10:57
              Gość portalu: zielony_groszek napisał(a):

> Faktycznie prawybory na Deptaku Bogusława dobitnie ukazały prawdziwy program
              > wyborczy Samoobrony. Rozdawali grochówę z kiełbasą - czyżby wyborczą? Swoją
              > drogą świetny pomysł, tyle że o łyżkach i stolikach do konsumpcji zapomnieli.

że takie powodzenie będzie miała grochówka i napoje, nawet wśród członków
              konkurencyjnych ugrupowań ;)))Cóż widać cukierki i laseczki z gołymi pępkami to
              nie wszystko. Łyżki i talerzyki zostały dowiezione. Nakarmiliśmy ponad setkę
              głodnych w tym gro to ludzie starsi i bezrobotni.Nie dzieliliśmy na "lepszych i
              gorszych" .Każdy został nakarmiony.Kiełbasa wyborcza? Przecież przegraliśmy te
              wybory z SLD.A konkluzja z deptaku? To straszne, że w cywilizowanej Europie, w
              mieście portowym niegdyś kwitnącym stworzyliśmy obszar nędzy. Odnowione fasady
              deptaku Bogusława i kolejka biednych ludzi po darmową zupę. A nad tym górujące
              banery wielkości kamienic za które można by taką zupę gotować przez kilka lat.
              Pozdrawiam
              • Gość: niki Re: Nikt się nie spodziewał :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 12:34
                zgadzam się nie krytkujcie dla samej krytyki, bo to dziecinanda
                życzę wszystkim powodzenia z samoobrony i mie liczę się z głosami przeciwników ,
                • Gość: kazio Re: Nikt się nie spodziewał :) IP: *.bazapartner.pl 15.09.05, 12:38
                  ech gdyby glupota była golebicą to niektorzy fruwali pod sufitem...
                  • Gość: niki Re: Nikt się nie spodziewał :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 13:13
                    ej maluczki jesteś człowieczku, wiesz ?
                • Gość: uyfu Re: Nikt się nie spodziewał :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 18:50
                  nie badz za dla samego bycia za, bo to tez dziecinada!:) ja im nie wierze, ze
                  ktos ladnie mowi to nie znaczy ze mowi prawde, jesli ktos mowi ze tylko on jest
                  tym sprawiedliwym, to nie znaczy ze jest tym ostatnim sprawiedliwym
                  • jatagan Jeszcze jeden płatny piewca Samogwałtu? 17.09.05, 02:57
                    Nie proponuję poczytania programu tej "partii" bo pewnie i tak niki nie zrozumiesz.
                    Może popatrz na tchnące wrodzoną inteligencją twarze tuzów partyjnych,no
                    chyba,że będziesz miał wrażenie,że patrzysz do lustra.....
                    • Gość: niki Re: Jeszcze jeden płatny piewca Samogwałtu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 06:56
                      dosadne , spróbuj mnie więc zachędzić do partii, na która ty chcesz oddać swój
                      głos, chętnie cos mądrego poczytam.
                      ("piewca samogwałtu" - zboczona logika, proponuje udać się do lekarza i to jak
                      najszybciej - mój były szef rzucał podobnymi tekstami i niestety dziś jest na
                      psychotropach, bo po takich słowach zaczął wdrażać też inne upośledzone
                      działania z negatywnym skutkiem dla siebie jak i otoczenia. A byłabym
                      zapominała jego reakcja na to co ci napisałam byłaby następujaca- stek
                      następnych kretyńskich powiedzonek oczywiście wymyślonych lub wulgaryzy ogólnie
                      znane).
              • Gość: R.Z Re: Nikt się nie spodziewał :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 17:15
                Gość portalu: Klis z samoobrony napisał(a):
                To straszne, że w cywilizowanej Europie, w
                > mieście portowym niegdyś kwitnącym stworzyliśmy obszar nędzy. Odnowione
                fasady
                > deptaku Bogusława i kolejka biednych ludzi po darmową zupę. A nad tym
                górujące
                > banery wielkości kamienic za które można by taką zupę gotować przez kilka
                lat.

Za zboże które myszy wam zjadły moglibyście gotować przez całe stulecie aż
                głodnych by wam brakło.Czy to nie straszne że w cywilizowanej Europie żyje tyle
                szkodników.
                • Gość: Klis z Samoobrony Re: Nikt się nie spodziewał :) IP: *.idea.pl 18.09.05, 23:36
                  Gość portalu: R.Z napisał(a):
                  > Za zboże które myszy wam zjadły moglibyście gotować przez całe stulecie aż
                  > głodnych by wam brakło.Czy to nie straszne że w cywilizowanej Europie żyje
                  tyle
                  >
                  > szkodników.

To zboże nie zniknęło Samoobronie. zniknęło z magazynów p. Bondy. Został on z
                  Samoobrony wykluczony. Nie wykluczają natomiast swoich posłów oskarżanych o
                  przestępstwa kryminalne inne partie. Niejaki Pączek zwany Panem samochodzikiem
                  nadal jest w SLD. A OFICJALNIE MÓWI SIĘ O DESANCIE NA STANOWISKO PREMIERA W
                  przyszłym rządzie Po niejakiego JK bieleckiego, który w AWS tak jak jego
                  partyjni koledzy nie widział nic złego w "okazyjnych prywatyzacjach "
                  niejakiego Lewandowskiego. O nich się nie mówi, bo kolesie kryją. I to cię
                  belfrze nie razi?

• kapeador Ale jakoś Wasz Arturo Ui zapomniał wydalić z Wasze 19.09.05, 23:01
                    szacownego,aczkolwiek niezbyt rozgarniętego,grona Reni Beger,Hojarskiej i samego
                    siebie (karanego prawomocnym wyrokiem)...Czy Ty kobito wierzysz sama w to co
                    mówisz?
                    • Gość: Klis z samoobrony Czy są na pierwszych miejscach list? IP: *.orange.pl 20.09.05, 08:40
                      Żadna nie jest skazana PRAWOMOCNYM WYROKIEM. Żadna nie BYŁA ARESZTOWANA, ALE W
                      NAGRODĘ ŻADNA NIE JEST NA PIERWSZYM MIEJSCU list wyborczych. Skoro nie ma
                      wyroków, to jak można kogoś wydalić z partii? Bo media i Ty już osądziliście.?
                      Dla mnie dużo bardziej skandaliczną sytuacją jest to, że do dnia dzisiejszego
                      nie osądzono, a nawet nie postawiono w stan oskarżenia ludzi, którzy BEZKARNIE
                      ROZKRADLI I ZNISZCZYLI NP. POLSKIE PGR. I ROBIĄ TO NADAL. ŻE LEWANDOWSKI
                      ZAMIAST W ZK SIEDZI NA CIEPŁEJ POSADCE ZA GRANICĄ itp. I nikt tego nie chce
                      zmienić. Nie zrobi tego też Donald bo on z tego ugrupowania się wywodzi. A
                      Hojarska i Beger przy nich to ...poczekajmy na wyrok. Pozdrawiam
                    • Gość: Klis z Samoobrony A oto o Twoim Arturo Ui Donaldzie z Tusków IP: *.orange.pl 20.09.05, 13:57
                      19.09.2005 - Życie Warszawy

Proces biznesmenów oskarżonych o udział w gigantycznej aferze finansowej na
                      Pomorzu rozpoczyna się ponownie przed gdańskim sądem. Opóźnienie spowodowali
                      m.in. oskarżeni, którzy nie stawiali się na rozprawach. Donald Tusk ręczył za
                      dwie osoby występujące w tym procesie, deklarując, że nie będą one unikały
                      wymiaru sprawiedliwości.
                      Biznesmeni odpowiadają za wyłudzenia i oszustwa, m.in. podczas prywatyzacji
                      Zakładów Mięsnych w Kościerzynie. Grozi im 10 lat więzienia. Dotarliśmy do akt
                      sprawy w Sądzie Rejonowym Gdańsk-Południe. Mimo że akt oskarżenia wpłynął już
                      trzy lata temu, do dziś nie ma finału. - Proces ponownie się rozpoczyna, bo
                      wyznaczono nowego sędziego. Poza tym były problemy, bo oskarżeni nie stawiali
                      się na rozprawach - mówi nam Ilona Buła, wiceprezes sądu w Gdańsku. Poprzednio
                      sprawę prowadziła sędzia Magdalena P., która odeszła ze względu na udział w
                      aferze korupcyjnej w gdańskim wymiarze sprawiedliwości.

Donald Tusk pierwsze poręczenie złożył w listopadzie 2001 r. - dotyczyło
                      Andrzeja M. Areszt opuścił on trzy miesiące później, wpłacając kaucję. -
                      Marszałek Tusk poręczył za Andrzeja M., którego znał z lat 80. Razem działali w
                      opozycji. Gdy M. trafił do aresztu, jego rodzina zwróciła się do pana marszałka
                      i on poręczenia udzielił. Nie ingerował w sprawę. Napisał jedynie, że ta osoba
                      nie będzie unikała wymiaru sprawiedliwości - mówi Jacek Protasiewicz, szef
                      sztabu wyborczego Tuska. Tusk poręczył też w lutym 2003 r. za Izabelę S. Jest
                      ona oskarżona m.in. o poświadczenie nieprawdy.

I to Cię nie razi? Tylko Samoobrona jest be? A o Donaldzie jeszcze usłyszysz
                      niejedno.
        • Gość: XXL a to lider samoobrony :))) IP: 212.14.58.* 20.09.05, 13:59
          rotfl.pl/img.php?lepper_propaganda.jpg
          • Gość: miniman Re: a to lider samoobrony :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 20:59
            kretyn do maximum faktycznie jesteś xxl i to z ciebie wyszedł prymityw, że cię
            to bawi.
            • Gość: XXL Re: a to lider samoobrony :))) IP: *.internet.v.pl 20.09.05, 21:11
              wal się w ryj i to ten twój świnski !!!!!!!!!!!!!
              • Gość: miniman Re: a to lider samoobrony :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 13:54
                nie mam świńskiego tylko ładny, kobiecy i nie jestem z samoobrony ale to co
                pokazujesz i piszesz pamiętaj świadczy tak naprawdę tylko wyłącznie o Twoim
                chamstwie.Takiemu jak Tobie to już nic nie pomoże . Zmykaj z tego forum i idź
                lepiej na kolanko do żony.
                • Gość: XXL Re: a to lider samoobrony :))) IP: 212.14.58.* 22.09.05, 13:58
                  Gość portalu: miniman napisał(a):
                  ale to co
                  > pokazujesz i piszesz pamiętaj świadczy tak naprawdę tylko wyłącznie o Twoim
                  > chamstwie

czyli jestem barzdo dobrym kandydatem na członka SAOOBRONY ,tam sami
                  tacy :))))))
                  • Gość: miniman Re: a to lider samoobrony :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 14:16
                    akurat z tym też nie mogę się zgodzić np. kandydat Mateusz drugi na
                    liście ,byłam jego studentką, mógłbyś mu jedynie buty czyścić ze swoim
                    poziomem. Poczytaj kim są kandydaci w Szczecinie a potem się wypowiadaj. Chamów
                    takich jak ty raczej nie ma.
                    • Gość: XXL Re: a to lider samoobrony :))) IP: 212.14.58.* 22.09.05, 14:27
                      Gość portalu: miniman napisał(a):
                      Chamów
                      >
                      > takich jak ty raczej nie ma.

no to super jestem unikatem nawet Lepper nie może ze mną konkurować :)
                      XXL -cham wszechczasów -podoba mi się od razu lepiej sie poczulem:))))))
                    • Gość: XXL Re: a to lider samoobrony :))) IP: 212.14.58.* 22.09.05, 14:32
                      a co do twojego poparcia i zacietrzewienia co do samoobrony to co stołeczek
                      Tobie obiecali wiesniacy od Leppera?
                      a co do butów to nie słyszałem aby burak chodził w butach, w gumowcach tak a
                      takowych sie nie czyści:))
                      kandydatów znam i to dobrze ,wyjatkowy zlepek "yntelygencji ze słoma w butach"
                      i niechce mi sie z Tobą gadać ,prezentujesz za niski POZIOM :)
                      • Gość: miniman Re: a to lider samoobrony :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 14:45
                        irytuję cię co? Wychodzi na jaw twoja głupota i bezsensowne odpowiedzi na posty.
                        Ogranicznie umysłowe nie jest karane a szkoda ty byś dostał dożywocie.
    • Gość: milioner z miasta Re: samoobrona IP: *.orange.pl 20.09.05, 21:15
      Nie wiem jak wy, ale ja na pewno będę głosował na samoobronę
      Mówicie, że w śród nich są czarne owce, przynajmniej oni tego nie kryją różni
      ludzie są wszędzie, nie trzeba się wstydzić, każdy może mieć długi to nawet
      dobrze, znaczy że nie kradnĄ jak ci inni, wymuskani i śliczni, rodzinni –
      kaczory, donaldy i inne popaprańce
      BRAWO, LEPER - I TAK TRZYMAĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • kapeador Sam fakt głosowania na Samogwałt świadczy o 21.09.05, 22:05
        głupocie,nieuctwie,prymitywizmie i nieumiejętności logicznego rozumowania.Wystarczy
        posłuchać Leppera i jego,pożal się Boże, programu aby zrozumieć,że nie ma on
        najmniejszego przygotowania aby rządzić czymś większym niż PGR.
        • Gość: Lisica A gdzie Ty słyszałeś Leppera? IP: *.orange.pl 28.09.05, 15:44
          kapeador napisał:

> głupocie,nieuctwie,prymitywizmie i nieumiejętności logicznego
          rozumowania.Wysta
          > rczy
          > posłuchać Leppera i jego,pożal się Boże, programu aby zrozumieć,że nie ma on
          > najmniejszego przygotowania aby rządzić czymś większym niż PGR.

Bo ja Go słychałam i nie zauważyłam ani głupoty, ani prymitywizmu. Różnica
          pewnie w tym, że ja go słychałam "na żywo" a Ty w bezstronnych mediach. Czy zaś
          Kaczor Donald poradzi sobie z rządzeniem czas npokaże. Wygrali wybory. Teraz
          czas na realizację obietnic. Pytanie tylko od kogo zaczną- OD WYBORCÓW, CZY OD
          TYCH CO FINANSOWALI KAMPANIĘ. NIKT Z SAMOOBRONY NIE WYDAŁ CHOĆBY 1/10 TEGO CO
          NP. P. NITRAS LUB LITWIŃSKI. A jesnak Samoobrona ma dwóch posłów. Gratulacje!
    • Gość: *** Re: samoobrona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.05, 14:11
      W autobusach wisi wyborczy plakacik. BOROWICZ Kamil Damian. Tylko kija mu w ręku brakuje...
      • Gość: XXL Re: samoobrona IP: 212.14.58.* 22.09.05, 14:34
        Gość portalu: *** napisał(a):

> W autobusach wisi wyborczy plakacik. BOROWICZ Kamil Damian. Tylko kija mu w
        ręk
        > u brakuje...

nie bacika i gumowców :))))))))
        • kapeador Ano, właśnie,NIE ZAUWAŻYŁAŚ i to jest 28.09.05, 18:08
          charakterystyczne dla sympatyków Samogwałtu. Oni w ogóle niewiele zuważają...Jak
          myślisz,dlaczego pisałem o głupocie i prymitywiźmie? Zyczę zdrowia i poprawy
          możliwości przyswajania sobie rzeczy podstawowych.

• Gość: Lisica Re: Ano, właśnie,NIE ZAUWAŻYŁAŚ i to jest IP: *.orange.pl 29.09.05, 15:24
            kapeador napisał:

> charakterystyczne dla sympatyków Samogwałtu. Oni w ogóle niewiele
            zuważają...Ja
            > k
            > myślisz,dlaczego pisałem o głupocie i prymitywiźmie?

Rozumiem, ze jako sympatyk samoobrony jestem z założenia głupia i prymitywna.
            Więc oświeć mnie proszę, jakiemu ugrupowaniu mam sympatyzować by być tak
            kulturalnym i madrym jak Ty???:)Pozdrawiam
            • kapeador I w tym sęk..... 29.09.05, 20:27
              • Gość: Lisica Sęk??? Nie znam takiego ugrupowania! IP: *.orange.pl 02.10.05, 19:40
                A może to takie prywatne "only for kopcośtam" ;))) Super tajne i super poufne;)
                Szkolenie specjalistów od inwektyw i niczego więcej???
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka