Dodaj do ulubionych

Co dalej z Czesnym?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 21:42
To plaga z tymi zwolnienaimi! Przez 19 miesiecy żarł i mieszkał za nasze i
moje pieniądze! To wina starucha Jurczyka! Teraz jeszcze z mojej kieszeni
będzie brać chorobowe... Bodaj byś...
Obserwuj wątek
    • Gość: michal Re: Co dalej z Czesnym? IP: *.158.69.53.Dial1.Chicago1.Level3.net 13.09.05, 00:39
      dlaczego wroclawianin,zabraklo w Szczecinie ludzi wyksztalconych i
      madrych,ktorzy mogliby zastapic p.Czesnego.Pan Prezydent ma jakis ciagotki do
      sciagania ludzi z zewnatrz,moze ma duza rodzine?
      • Gość: mirek Re: Co dalej z Czesnym? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 09:07
        dlaczego z Wrocławia?. Bo pewnie nikt rozsadny z porządnymi kwalifikacjami nie
        skusiłby się na zostanie zastępcą Jurczyka. Zaden porządny fachowiec nie zgodzi
        sie być chłopcem na posyłki u magazyniera.
        • Gość: zona pijaka Re: Co dalej z Czesnym? IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 13.09.05, 09:29
          Powiem wiecej, tydzien temu ogłosiłam tu konkurs na stanowisko wicprezydenta.
          Tylko antyknajak wyraził wstepne zainteresowanie. Nikt z reszty hołoty, w tym
          powyżej postujacych - nie ma możliwosci sciągnięcia do Szczecina jakiegokolwiek
          poważniejszego inwestora. Jedyne co potrafią, to szczekac jełopy. Jakies mirki,
          nervy, michały i inne scierwa.
          • Gość: XX A ty prostaczko? Iluś inwestorów ściągnęła??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 09:40
            Skoro piszący wyżej to ścierwa, to ty totalną szmatą jesteś! Jak mozesz obrażać
            tak ludzi? Odpowiada ci rządzenie mazgazyniera? To widać, ześ taka sama
            prostaczka i takimi samymi kategoriami myślisz, co mnie jako żeś żona pijaka
            wcale nie dziwi. Ilei masz w ręakwie nazw "swoich" inwestorów, to wykaż sie,
            chamko!
            • Gość: zona pijaka Re: A ty prostaczko? Iluś inwestorów ściągnęła??? IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 13.09.05, 09:48
              Własnego nicka sie wstydzisz menelu?. XX, a cóż to za dziwak? Jestes dla mnie
              bez honoru, mniej niż zero.
              • Gość: zona pijaka Re: A ty prostaczko? Iluś inwestorów ściągnęła??? IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 13.09.05, 09:53
                A magazynierowi to Ty mógłbyś sprzatać w kiblu, cieciu. Jego znają wszyscy,
                wybrali go na prezia, dobiera sobie zastępców co poł roku, bo ma prawo. Bo
                uważa ze nie można dopuścić do koterii, bo kazdy nowy zastepca moze cos nowego
                wniesć. Tyle o magazynierze a o Tobie co można napisać. Ze jakis dupek z
                wykształceniem podstawowym raz zapostował na forum. Ooooo, jaki fachman.
                Powtarzam, dla mnie jesteś frajerem.
                • Gość: andreas zona IP: *.idea.pl 13.09.05, 10:23
                  zono tak sobie myslę, Ty podpuszczasz!

Nikt się nie zgodził na forum być wice,
                  bo znaja swoje mozliwosci i odpowiedzialność...
                  niektorzy jednak nie znaja, biora co leci i... potem okazuje sie gowno...
                  Trzeba znac swoje mozliwosci by prawidlowo wytyczyc cel i srodki
                  potrzebne do jego osiagniecia!
                  Głupota nic nie kosztuje...
                  • Gość: zona pijakja Re: zona IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 13.09.05, 10:55
                    Gość portalu: andreas napisał(a):
                    > zono tak sobie myslę, Ty podpuszczasz!

Widzisz? Znamy sie i wyczuwamy się andre. To od tego ołowiu.
                  • Gość: vioxx Re: zona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 16:15
                    Ten chlew który robi z forum żona pijaka przestaje dać się wytrzymać. Czy
                    naprawdę nie ma sposobu na takich chamów?
                • Gość: XX TOTALNA PROSTACZKA! A to jest mój nick.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 10:34
                  • Gość: zona pijaka Re: TOTALNA PROSTACZKA! A to jest mój nick.. IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 13.09.05, 10:51
                    Re: TOTALNA PROSTACZKA! A to jest mój nick..

Od kiedy takiś stary forumowy wyga? Sprawdż siebie w gazetowej wyszukiwarce.
                    Wyszukiwarka prawde ci powie, Ześ jednodniowy cieć.
                    • Gość: XX Zamilcz torbo! I weź sie za robote a nie za picie, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 11:02
                      • Gość: zona pijaka Re: Zamilcz torbo! I weź sie za robote a nie za p IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 13.09.05, 11:08
                        Re: Zamilcz torbo! I weź sie za robote a nie za p

Własnie moim zadaniem, moją robota jest jest odszczurzanie tego forum.
          • Gość: kosa Re: Co dalej z Czesnym? IP: *.chello.pl 13.09.05, 11:18
            Stosujesz prostackie metody dowartościowania się .Przyjmij do swojej głowy ,że
            rozmowy o sprowadzeniu jakiegoś inwestora może prowadzić osoba bedąca już na
            stanowisku, majaca jakieś możliwości decyzyjne. To że ja porozmawiam ze
            znajomym zza granicy który ma kasę i jakiś pomysł na interes tutaj niczego nie
            zmienia.Ja jego mogę jedynie skontaktować z decydentami . I co ? A więc nic .
            Miasto nie ma przygotowanych terenów inwestycyjnych , planów zagospodarowania
            tych terenów, nie ma spójnej polityki inwestycyjnej z gminami ościennymi .
            Przykłady? Teren po "Kaskadzie" gdzie nie załatwiono ostatecznie spraw
            własności z "Odrą". Gontynka , gdzie Zarząd i Rada Miasta mają różne zdanie co
            do sposobu zagospodarowania , to samo dotyczy terenu lotniska itd.itd.W radzie
            miasta płacą forsę facetowi za konsultacje w sprawie budowy obwodnicy
            Szczecina , jakie efekty? Zadnych konkretnych działań, tylko słowa, narady i
            tyle.Najpierw trzeba samemu się przygotować , stworzyć podstawy ,bo tylko swoim
            profesjonalnym przygotowaniem można zachęcić potencjalnego inwestora.Oceniając
            Twój konkurs na wiceprezydenta napiszę jedno , zagrywka pod publiczkę
            kiepskiego manipulatora.Jeżeli miałaś jakieś upoważnienie od prezydenta na ten
            krok, to obracacie się mniej więcej na tym samym poziomie intelektu.Jeżeli zaś
            kogoś wyzywa się od hołoty i ścierwa to proponuję popatrzeć w lustro , też
            hołota i też ścierwo.
            • Gość: XX BRAWO KOSA! Myslę, że coś do niej dotarło!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 14:01
              • Gość: zona pijaka A co mialo do mnie dotrzeć?? IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 13.09.05, 14:32
                To, ze przez ta pieprzona demokracje, demokratycznie wybrany Jurczyk musi sie
                liczyc z jakimis palantami z Rady. Ze byle grupa interesu założy nową "partie
                ekologiczna" i moze zablokowac kazdą inwestycje. Jeszcze chwila i buraczku
                zaczniesz udowadniac, ze to z Gontynką nie wyszlo, to wina Jurczyka. Ze to nie
                Jurczyk szantazuje Rade a wrecz Rada nalega na inwestycje na Gontynce. Jak
                klamac to na calego. Juz dawno wyraziłam się jasno, trzeba w Szczecinie
                prawdziwego gospodarza wyposazonego w instrumenty władzy i przymusu
                bezposredniego. A własnie tak było w końcowej epoce socjalizmu. Co z tego, jak
                idioci stoczniowcy, ludzie którzy w socjalizmie dostali mieszkania - sami sobie
                tymi strajkami założyli powróz na szyje. Dlatego śmieszy mnie ten pomnik
                anioła, mogę pod niego iść i nasikać na ten pomnik jabolem.
          • Gość: mirek Re: Co dalej z Czesnym? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 14:34
            nie wiedziałem że Jurczyk to "żona pijaka". Następnym razem będę bardzo
            poważnie brał pod uwagę te propozycje
            • e.beata Re: Co dalej z Czesnym? 13.09.05, 23:58
              Nie Jurczyk nie jest żoną pijaka.
              Intelektualnie, mentalnie poziom podobny, ale myślę, że Jurczyk nawet anonimowo
              nie byłby zdolny do takich chamskich odzywek.

Żal mi tylko, że niektórzy dają się wciągać w gierki żony i z forum robi się
              ściek.
              Trzeba przeczekać. Nikt nie lubi przebywać w miejscu gdzie nie jest lubiany,
              tolerowany. Żona też kiedyś odpuści. Może menopauzę teraz przechodzi i stąd te
              frustracje ;-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka