Gość: Nerv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 21:42 To plaga z tymi zwolnienaimi! Przez 19 miesiecy żarł i mieszkał za nasze i moje pieniądze! To wina starucha Jurczyka! Teraz jeszcze z mojej kieszeni będzie brać chorobowe... Bodaj byś... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: michal Re: Co dalej z Czesnym? IP: *.158.69.53.Dial1.Chicago1.Level3.net 13.09.05, 00:39 dlaczego wroclawianin,zabraklo w Szczecinie ludzi wyksztalconych i madrych,ktorzy mogliby zastapic p.Czesnego.Pan Prezydent ma jakis ciagotki do sciagania ludzi z zewnatrz,moze ma duza rodzine? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek Re: Co dalej z Czesnym? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 09:07 dlaczego z Wrocławia?. Bo pewnie nikt rozsadny z porządnymi kwalifikacjami nie skusiłby się na zostanie zastępcą Jurczyka. Zaden porządny fachowiec nie zgodzi sie być chłopcem na posyłki u magazyniera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona pijaka Re: Co dalej z Czesnym? IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 13.09.05, 09:29 Powiem wiecej, tydzien temu ogłosiłam tu konkurs na stanowisko wicprezydenta. Tylko antyknajak wyraził wstepne zainteresowanie. Nikt z reszty hołoty, w tym powyżej postujacych - nie ma możliwosci sciągnięcia do Szczecina jakiegokolwiek poważniejszego inwestora. Jedyne co potrafią, to szczekac jełopy. Jakies mirki, nervy, michały i inne scierwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XX A ty prostaczko? Iluś inwestorów ściągnęła??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 09:40 Skoro piszący wyżej to ścierwa, to ty totalną szmatą jesteś! Jak mozesz obrażać tak ludzi? Odpowiada ci rządzenie mazgazyniera? To widać, ześ taka sama prostaczka i takimi samymi kategoriami myślisz, co mnie jako żeś żona pijaka wcale nie dziwi. Ilei masz w ręakwie nazw "swoich" inwestorów, to wykaż sie, chamko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona pijaka Re: A ty prostaczko? Iluś inwestorów ściągnęła??? IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 13.09.05, 09:48 Własnego nicka sie wstydzisz menelu?. XX, a cóż to za dziwak? Jestes dla mnie bez honoru, mniej niż zero. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona pijaka Re: A ty prostaczko? Iluś inwestorów ściągnęła??? IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 13.09.05, 09:53 A magazynierowi to Ty mógłbyś sprzatać w kiblu, cieciu. Jego znają wszyscy, wybrali go na prezia, dobiera sobie zastępców co poł roku, bo ma prawo. Bo uważa ze nie można dopuścić do koterii, bo kazdy nowy zastepca moze cos nowego wniesć. Tyle o magazynierze a o Tobie co można napisać. Ze jakis dupek z wykształceniem podstawowym raz zapostował na forum. Ooooo, jaki fachman. Powtarzam, dla mnie jesteś frajerem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas zona IP: *.idea.pl 13.09.05, 10:23 zono tak sobie myslę, Ty podpuszczasz! Nikt się nie zgodził na forum być wice, bo znaja swoje mozliwosci i odpowiedzialność... niektorzy jednak nie znaja, biora co leci i... potem okazuje sie gowno... Trzeba znac swoje mozliwosci by prawidlowo wytyczyc cel i srodki potrzebne do jego osiagniecia! Głupota nic nie kosztuje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona pijakja Re: zona IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 13.09.05, 10:55 Gość portalu: andreas napisał(a): > zono tak sobie myslę, Ty podpuszczasz! Widzisz? Znamy sie i wyczuwamy się andre. To od tego ołowiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vioxx Re: zona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 16:15 Ten chlew który robi z forum żona pijaka przestaje dać się wytrzymać. Czy naprawdę nie ma sposobu na takich chamów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XX TOTALNA PROSTACZKA! A to jest mój nick.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 10:34 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona pijaka Re: TOTALNA PROSTACZKA! A to jest mój nick.. IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 13.09.05, 10:51 Re: TOTALNA PROSTACZKA! A to jest mój nick.. Od kiedy takiś stary forumowy wyga? Sprawdż siebie w gazetowej wyszukiwarce. Wyszukiwarka prawde ci powie, Ześ jednodniowy cieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XX Zamilcz torbo! I weź sie za robote a nie za picie, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 11:02 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona pijaka Re: Zamilcz torbo! I weź sie za robote a nie za p IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 13.09.05, 11:08 Re: Zamilcz torbo! I weź sie za robote a nie za p Własnie moim zadaniem, moją robota jest jest odszczurzanie tego forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosa Re: Co dalej z Czesnym? IP: *.chello.pl 13.09.05, 11:18 Stosujesz prostackie metody dowartościowania się .Przyjmij do swojej głowy ,że rozmowy o sprowadzeniu jakiegoś inwestora może prowadzić osoba bedąca już na stanowisku, majaca jakieś możliwości decyzyjne. To że ja porozmawiam ze znajomym zza granicy który ma kasę i jakiś pomysł na interes tutaj niczego nie zmienia.Ja jego mogę jedynie skontaktować z decydentami . I co ? A więc nic . Miasto nie ma przygotowanych terenów inwestycyjnych , planów zagospodarowania tych terenów, nie ma spójnej polityki inwestycyjnej z gminami ościennymi . Przykłady? Teren po "Kaskadzie" gdzie nie załatwiono ostatecznie spraw własności z "Odrą". Gontynka , gdzie Zarząd i Rada Miasta mają różne zdanie co do sposobu zagospodarowania , to samo dotyczy terenu lotniska itd.itd.W radzie miasta płacą forsę facetowi za konsultacje w sprawie budowy obwodnicy Szczecina , jakie efekty? Zadnych konkretnych działań, tylko słowa, narady i tyle.Najpierw trzeba samemu się przygotować , stworzyć podstawy ,bo tylko swoim profesjonalnym przygotowaniem można zachęcić potencjalnego inwestora.Oceniając Twój konkurs na wiceprezydenta napiszę jedno , zagrywka pod publiczkę kiepskiego manipulatora.Jeżeli miałaś jakieś upoważnienie od prezydenta na ten krok, to obracacie się mniej więcej na tym samym poziomie intelektu.Jeżeli zaś kogoś wyzywa się od hołoty i ścierwa to proponuję popatrzeć w lustro , też hołota i też ścierwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XX BRAWO KOSA! Myslę, że coś do niej dotarło!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 14:01 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona pijaka A co mialo do mnie dotrzeć?? IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 13.09.05, 14:32 To, ze przez ta pieprzona demokracje, demokratycznie wybrany Jurczyk musi sie liczyc z jakimis palantami z Rady. Ze byle grupa interesu założy nową "partie ekologiczna" i moze zablokowac kazdą inwestycje. Jeszcze chwila i buraczku zaczniesz udowadniac, ze to z Gontynką nie wyszlo, to wina Jurczyka. Ze to nie Jurczyk szantazuje Rade a wrecz Rada nalega na inwestycje na Gontynce. Jak klamac to na calego. Juz dawno wyraziłam się jasno, trzeba w Szczecinie prawdziwego gospodarza wyposazonego w instrumenty władzy i przymusu bezposredniego. A własnie tak było w końcowej epoce socjalizmu. Co z tego, jak idioci stoczniowcy, ludzie którzy w socjalizmie dostali mieszkania - sami sobie tymi strajkami założyli powróz na szyje. Dlatego śmieszy mnie ten pomnik anioła, mogę pod niego iść i nasikać na ten pomnik jabolem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek Re: Co dalej z Czesnym? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 14:34 nie wiedziałem że Jurczyk to "żona pijaka". Następnym razem będę bardzo poważnie brał pod uwagę te propozycje Odpowiedz Link Zgłoś
e.beata Re: Co dalej z Czesnym? 13.09.05, 23:58 Nie Jurczyk nie jest żoną pijaka. Intelektualnie, mentalnie poziom podobny, ale myślę, że Jurczyk nawet anonimowo nie byłby zdolny do takich chamskich odzywek. Żal mi tylko, że niektórzy dają się wciągać w gierki żony i z forum robi się ściek. Trzeba przeczekać. Nikt nie lubi przebywać w miejscu gdzie nie jest lubiany, tolerowany. Żona też kiedyś odpuści. Może menopauzę teraz przechodzi i stąd te frustracje ;-) Odpowiedz Link Zgłoś