Gość: Alek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.05, 11:30 Tak przeczytałem w dyskusji o nim. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mariner Re: Głosujcie na Stopyrę!! Bali go się w KW. i w IP: *.cust.tele2.pl 13.09.05, 12:26 Komunista? No to zastrzelić! M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona pijaka Re: Głosujcie na Stopyrę!! Bali go się w KW. i w IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 13.09.05, 12:30 A 10 tysięcy bloków wybudowanych za jego okresu w Szczecinie wyburzyć. A idiotę Marinera wysłać na leczenie do psychiatryka na Bronieaskiego a potem do Gorzowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 126p Re: Głosujcie na Stopyrę!! Bali go się w KW. i w IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.05, 12:43 Nie 10 tysięcy a 100 tysięcy, jutro będzie okrągły milion. Do psychiatryka to ciebie zono pijaka - ty malutkie krzywiszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona pijaka Re: Głosujcie na Stopyrę!! Bali go się w KW. i w IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 13.09.05, 12:57 Gość portalu: 126p napisał(a): > Nie 10 tysięcy a 100 tysięcy, jutro będzie okrągły milion. > Do psychiatryka to ciebie zono pijaka - ty malutkie krzywiszcze. To naucz się półgłówie matematyki. Mały przykład. 10 leningradów x 5 klatek kazdy x 50 mieszkań kazda klatka = 2500 mieszkań. A za wieloletnich rządów Stopyry frajerze wybudowano co najmniej 500 najrozmaitszych bloków wielorodzinnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 126p Re: Głosujcie na Stopyrę!! Bali go się w KW. i w IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.05, 13:10 Pisałeś o BLOKACH a nie o mieszkaniach matole. Poza konkursem: Za te połamane płyty leningradzkie ze wspólnymi kibelkami na każdym piętrze, (przeprojektowywane później szybciutko przez polaków) które twoi przyjaciele zwozili nam statkami do Szczecina, zapłaciliśmy stokroć więcej niż to badziewie było warte. W tym czasie dobrze funkcjonowały i realizowały się polskie systemy wielkopłytowe, także tzw. szczecińskie, lokalne, wypracowane w naszych biurach projektowych, o wiele lepsze od tego gó...wna z którym nie wiadomo co teraz zrobić bo się rozlatuje. Pomyśl chłopie ile kosztował morski transport tych betonowych płyt z Leningradu do Szczecina, i czy było warto to robić mając na miejscu własne, o niebo lepsze systemy i wytwórnie. Nic nigdy nie było i nie jest za darmo. Rosjanie nam tego gó...wna za darmo nie oddali. A straciły na tym polskie firmy budowlane i polscy producenci elementów wielkopłytowych. To są zasługi twojego bohatera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona pijaka Re: Głosujcie na Stopyrę!! Bali go się w KW. i w IP: 83.168.65.* 13.09.05, 13:27 Fakt, przejęzyczyłam się mialo być 10000 mieszkań. A nie bloków. A co do sposobów budowania w ówczesnym Szczecinie. Kazdy sposób na pozyskanie mieszkania w ówczesnych czasach był dobry. To wtedy wiekszość stoczniowców podostawała mieszkania. A ze wybudowany statek za domy w ramach rozliczeń. Jakie to ma znaczenie. Najwazniejsze ze ci ludzie maja gdzie dzis mieszkać. Wtedy za komuny w stoczni pracowali Polacy i za prace były w stoczni mieszkania (tysiące mieszkań stoczniowych). A czy teraz, za kapitalizmu stocznia zatrudnia polaków i daje komukolwiek mieszkania, chociaż jedno? A co stocznia za czasów AWS zrobiła ze swoimi blokami, co zrobiła ze swiomi złobkami, przedszkolem stoczniowym, osrodkami wypoczynowymi stoczni? Co twój pupil Lisewski, kocmiel, suchanski i spólka zrobił dla tych ludzi pracy. Dorobiłeś zie za sochanskiego 126p, wiec sie ciesz. I pomaluj go na metalic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 126p Re: Głosujcie na Stopyrę!! Bali go się w KW. i w IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.05, 14:35 Nastąpiły w Tobie nieodwracalne zmiany komusze. To nie jest niestety do wyleczenia, już za późno chłopcze. Masz klapki na oczach jak koń folwarczny, nie widzisz nic co się z boku dzieje. Patrzysz tylko do przodu, do przodu razem z przewodnią siłą, bez względu na skutki i to co się wokół dzieje. Na jakim świecie ty żyjesz? Nie przyjmujesz żadnych racjonalnych argumentów, tylko Ty masz rację. Kto nie jest z Tobą to wróg, masz to tak wbite w mózg, że nieoderwalne. Pewnie w latach powojennych jeździłeś z czerwonymi sztandarami po wioskach rozkułaczając chłopów i wydzierając im ostatnie zapasy zboża siewnego. Teraz martwisz się, że stocznia nie rozdaje mieszkań pracownikom, bo przecież im się należą. Co się Tobie należy za tyle lat walki klasowej? Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Głosujcie na Stopyrę!! Bali go się w KW. i w 13.09.05, 14:38 Gość portalu: 126p napisał(a): Nastąpiły w Tobie nieodwracalne zmiany komusze. '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' Pozostaje juz tylko odstrzelenie, resocjalizacja jest niemozliwa.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona pijaka Re: Głosujcie na Stopyrę!! Bali go się w KW. i w IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 13.09.05, 14:51 swarozyc napisał: > Gość portalu: 126p napisał(a): > Nastąpiły w Tobie nieodwracalne zmiany komusze. > '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' > Pozostaje juz tylko odstrzelenie, resocjalizacja jest niemozliwa.. Ty masz broń, ja mam broń - jak się spotkamy - to zobaczymy kto z nas szybszy. Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Głosujcie na Stopyrę!! Bali go się w KW. i w 13.09.05, 14:55 Gość portalu: zona pijaka napisał(a): Ty masz broń, ja mam broń - jak się spotkamy - to zobaczymy kto z nas szybszy. ''''''''''''''''' Yes! Lets the best man win! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona pijaka Re: Głosujcie na Stopyrę!! Bali go się w KW. i w IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 13.09.05, 14:49 Mylisz sie kierowco malucha za dychę. Ja, jak jadę drogą to rozgladam się, widzę przod, boki i tył. Widze i przyszłość i historię, którą uczyli mnie nasze ojce cenić. Za to ty potrafisz tylko odpalić malucha i widzisz tylko jazde do przodu. Wydaje ci żeś bohater, że umiesz jechać do przodu a nie umiesz ani cofać się ani nawracać autem. Ot taki przygłup drogowy. A reszte twoich tut. wypocin to tylko inwektywy - po prostu brak argumentów. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: Głosujcie na Stopyrę!! Bali go się w KW. i w 13.09.05, 14:53 a może wystrzelać wszystkich urodzonych przed 1989? Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Głosujcie na Stopyrę!! Bali go się w KW. i w 13.09.05, 14:56 nie Asiu; Ty musisz zyc aby dac swiadectwo.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona pijaka Re: Głosujcie na Stopyrę!! Bali go się w KW. i w IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 13.09.05, 15:00 ja_aska napisała: > a może wystrzelać wszystkich urodzonych przed 1989? Co ty taka spolegliwa? Niech sprobują. Młode pokolenie tluste jak świnie, bez wojska, co drugi w okularach, nie umiejący pływać, biegać, jeżdzic na rowerze, z platfusem w nogach, z makdonaldem, w zaoliwionymi frytkami w ręku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dodo Re: Głosujcie na Stopyrę!! Bali go się w KW. i w IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.05, 08:35 Obrzezać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 126p Re: Głosujcie na Stopyrę!! Bali go się w KW. i w IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.05, 15:03 Do zony pijaka: Ty jesteś chora(y) psychicznie, już ci to wielu sugeruje. Idź się leczyć dzieciątko, idź, może jeszcze masz szanse. Na leczenie i naukę podobno nigdy nie jest za późno. Inaczej pozostaną ci tylko te wyziewy z rury, o której piszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona pikjaka Re: Głosujcie na Stopyrę!! Bali go się w KW. i w IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 13.09.05, 15:16 Gość portalu: 126p napisał(a): > Do zony pijaka: > Ty jesteś chora(y) psychicznie, już ci to wielu sugeruje. > Idź się leczyć dzieciątko, idź, może jeszcze masz szanse. > Na leczenie i naukę podobno nigdy nie jest za późno. > Inaczej pozostaną ci tylko te wyziewy z rury, o której piszesz. Ale mam lepszy (prawdopodobnie) samochód od Ciebie nieuku - i umię jezdzić. Cofać, nawracać i wymijać. Chcesz byc honorowy to przynajmniej wyprowadz sie z bloku wybudowanego za "komunistow". I nie chodz po ulicach budowanych za komunistów, nie korzystaj brudasie z wody z Miedwia przesylanej rurociągiem budowanym za komunistów. Oddaj tą stal która była wytopiona w Hucie Lenina i która poszła na budowe twojego zasranego malucha. Włącz prąd, który jest produkowany w Turoszowie i innych elektrowniach budowanych za komuny. Oddaj cwoku to wszystko, a potem buduj se ten twój kapitalizm. Z frytami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona pijaka Re: Głosujcie na Stopyrę!! Bali go się w KW. i w IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 13.09.05, 15:19 Jeszcze tu jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Głosujcie na Stopyrę!! Bali go się w KW. i w 13.09.05, 15:22 Gość portalu: zona pikjaka napisał(a): nie korzystaj brudasie z wody z Miedwia przesylanej rurociągiem budowanym za komunistów. '''''''''''''''''''''' Dobrze ze piszesz, "za komunistow", a nie "przez". Widze pewien postep. Natomiast postepem nie nazwe faktu pobierania wody z odleglego o 30 km jeziora skoro w miescie mamy wlasne... ..a moze wlasnie dlategonie moglismy pobierac wody z Odry skoro ja tak zasrano, i do dzisiaj to pozostalo.. (:- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona pijaka Re: Głosujcie na Stopyrę!! Bali go się w KW. i w IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 13.09.05, 15:34 Takiś inteligentny Swarze żeś gotów zrzucic winą za brudną wodę w Odrze w Szcecinie na "komunistów szczecińskich". Już nawet Niemcy brali wode z niecki przesocińskiej i wszelkich innych studni, takze głębinowych. Przyjechał taki Swar do Szczecina zza Buga (no bo skąd indziej) i mu sie nie podoba Odra rzeka trzech państw, prowadzaca zrzuty ze Sląska, Niemiec a nawet Czech. I ten mądrala, jedno co wie, to to że to wina szczecińskich komunistów ze bierzemy wode az z Miedwia. Jakiż mędrzec z siwą brodą z tego przwdziwego Polaka, zabugowego Swara. Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Głosujcie na Stopyrę!! Bali go się w KW. i w 13.09.05, 15:39 nie uwazam za ponizajace pochodzenie zza Buga. Jezeli chcesz mi ublizyc zmien repertuar. PS urodzilem sie w S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona pijaka Re: Głosujcie na Stopyrę!! Bali go się w KW. i w IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 13.09.05, 15:46 swarozyc napisał: > nie uwazam za ponizajace pochodzenie zza Buga. > Jezeli chcesz mi ublizyc zmien repertuar. > PS urodzilem sie w S. I co tamtejszy system fiskalny, socjalny Ci nie pasował?. Przecież tam też prawie komunizm. Jeśli jesteś nietutejszy tym bardziej nie masz tu żadnych praw, nawet do krytykownia. Chcesz budować swój system, won na Słowację, tam masz niski podatek i wielu cyganów i Jugoli za przyjaciol. A na pewno nie bedziesz mi dyktował co jest tu w Szczecinie dobre dla mnie a co żle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazzek Re: Głosujcie na Stopyrę!! Bali go się w KW. i w IP: *.wro.volvo.net / 62.29.248.* 14.09.05, 12:03 Ale odpał :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 126p Re: Głosujcie na Stopyrę!! Bali go się w KW. i w IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.05, 15:46 Odkryłeś(aś) na całość swoje komusze, plugawe pochodzenie pijaczku(o). Skąd ty kmiotku komunistyczny wiesz jakim samochodem ja jeżdżę i w jakim domu mieszkam? A może jest inaczej czerwony prosiaczku? Zaczynasz się na forum licytować kto co ma, moje bydlątko? (z tym "moim" to chyba przesadziłem) Od dzisiaj będę odpowiadał na twoje posty w twoim stylu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona pijaka Re: Głosujcie na Stopyrę!! Bali go się w KW. i w IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 13.09.05, 15:57 Gość portalu: 126p napisał(a): > Odkryłeś(aś) na całość swoje komusze, plugawe pochodzenie pijaczku(o). > Skąd ty kmiotku komunistyczny wiesz jakim samochodem ja jeżdżę > i w jakim domu mieszkam? > A może jest inaczej czerwony prosiaczku? > Zaczynasz się na forum licytować kto co ma, moje bydlątko? > (z tym "moim" to chyba przesadziłem) > Od dzisiaj będę odpowiadał na twoje posty w twoim stylu. Co, brak argumentów, wiec inwektywy? Co, jeszcze sie nie wyprowadzieś z tego plugawego czerwonego Szczecina? Szkoda mieszkanka wybudowanego za komunistów. Sam widzisz że jesteś żałosny. Jesteś po prostu mendą, która wyskoko skacze i pije robotniczą, czeroną krew. Mendę którą być może niedługo wiatr hstorii wurzuci na śmetnik. Myslisz ze jesli burzujom typu Kulczyka bedziesz slinił się - to ci kupia lepszy samochod? I tak i tak bedziesz wydymany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 126p Re: Głosujcie na Stopyrę!! Bali go się w KW. i w IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.05, 16:38 Ciebie już dawno wydymały komuchy i to widocznie nad wyraz porządnie, boś rozum utracił i wiele czerwonej robotniczej krwi. Oślepłeś też od tego i ogłuchłeś ale zawsze coś ci czerwonego pozostało w ciele, to chyba resztki czerwonego, zalanego krwią z nienawiści do innych mózgu, którymi starasz się jeszcze posługiwać niechcący. Co się zaś tyczy inwektyw, to nawet w tym stanie zdrowia jesteś ciągle niepokonany. Nie jestem w stanie tej palmy, która tobą włada ci odebrać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona pijaka Re: Głosujcie na Stopyrę!! Bali go się w KW. i w IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 13.09.05, 17:02 Idz sie odlej, boś blady. Powiedz jak z toba, takim prymitywem, prowadzic dyskusje?. Ja ci mówie ze cie burżuje dymają a ty mi sie rewanżujesz stwierdzeniem ze to "jednak mnie" dymały komuchy. Ja ci mówie że jesteś głupi, a tym odpowiadasz całą swoją inteligencją że nie prawda, "jednak ja" jestem jeszcze głupsza. Czy naprawde nie stac cie na nic bardziej inteligentnego, wyrafinowego prymitywie spod Manhatanu. Czy to twoja jedyna celna riposta, ze nazywasz mnie komuchem. Nawet nie odpisałeś czy mieszkasz w komunistycznym bloku, pijesz komunistyczną wode z Miedwia, uzywasz komunistycznego pradu z Turoszowa, chodzisz po drogach budoweanych za komunistów i tak dalej. Nie odpisałeś bo wiesz ŻE TO PRAWDA. Jestes zaslepiony propagandą, że kiedyś NIC nie było - wiec ci mowie jesteś, żałosnym frajerem. Ja ci mówie że byly budowane szkoły, przedszkola, żłobki, wczasy, mieszkania, tysiące miejsc pracy. Nie negujesz tego, lecz jedno co potrafisz to wybełkotać że jestem komuszką. Leje ciepłą cieczą na Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 126p Re: Głosujcie na Stopyrę!! Bali go się w KW. i w IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.05, 17:19 Już się nie wysilaj, naprawdę pierwszeństwa w rzucaniu inwektyw nie jestem w stanie ci odebrać. I to by było na tyle i po ptokach, jak mawiał lotnik opryskując lasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona pijaka Re: Głosujcie na Stopyrę!! Bali go się w KW. i w IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 13.09.05, 17:21 Nawet gdybys sie godzine pluł, to i tak nie ulega watpliwosci ze dorobiles sie 126p - samochodu na miare twoich marzeń. Dołozyłes pewno mu alufelgi, spoilery, metalik i rżniesz kapitalistę. Ze mieszkasz w bloku wybudowany w Szczecinie za komunistow, albo w komunalnym, w miescie zdobytym przez Wojsko Polskie utworzone w Rosji do spolki z ruskimi. I ze nie byles w wojsku - po prostu jestes takim malym zerem. I to ze lubisz być dymany przez burzujów spod PO. Odpowiedz Link Zgłoś
maruthi Re: Głosujcie na Stopyrę!! Bali go się w KW. i w 13.09.05, 20:30 zerem to jestes Ty, a lepszy 126p niz czerwone padlo za 1000 euro!!! pozdro maruthi Odpowiedz Link Zgłoś
hotcat01 Re: Głosujcie na Stopyrę!! Bali go się w KW. i w 13.09.05, 17:24 koleżanko (koleżko?) pijaczko, wychwalasz nad niebiosa system który w istocie zbankrutował na skutek rozdętej ( może wydymanej) ochrony socjalnej. Wątpie, żeby ktokolwiek nie chciał aby wszystko było w życiu gratis tyle, że ludzie już maja świadomośc, ze nic w życiu za darmo nie ma. Stwórzmy system który umożliwi rozwój przedsiębiorstw, który wpłynie na przyrost PKB,zwiększenie zatrudnienia, zaróbmy najpierw a potem konsumujmy i przeznaczmy część tego co zarobimy na gratisowe przedszkola, szkoły itp. Niestety, trzeba zacisnąć pasa. Tzw. "socjalizm" konsumował w większości to czego nawet nie wypracował, konsumował to co ukradł w procesie wywłaszczenia i nacjonalizacji i to co pożyczył itp. Odpowiedz Link Zgłoś
antyknajak-13 ceny regulowane przez Ministerstwo 13.09.05, 19:25 hotcat01 napisał: > koleżanko (koleżko?) pijaczko, wychwalasz nad niebiosa system który w istocie > zbankrutował na skutek rozdętej ( może wydymanej) ochrony socjalnej. Wątpie, > żeby ktokolwiek nie chciał aby wszystko było w życiu gratis tyle, że ludzie już > maja świadomośc, ze nic w życiu za darmo nie ma. Stwórzmy system który umożliwi > rozwój przedsiębiorstw, który wpłynie na przyrost PKB,zwiększenie zatrudnienia, > zaróbmy najpierw a potem konsumujmy i przeznaczmy część tego co zarobimy na > gratisowe przedszkola, szkoły itp. Niestety, trzeba zacisnąć pasa. Tzw. > "socjalizm" konsumował w większości to czego nawet nie wypracował, konsumował t > o > co ukradł w procesie wywłaszczenia i nacjonalizacji i to co pożyczył itp. Nie tylko z powodu ochrony socjalnej padł miniony system w sensie ekonomicznycm. Fachowcy typu Hausner i Bochniarz dbali o odgórne regulacje i ustalanie przez rząd cen towarów. Jak Bochniarz ustaliła za komuny cenę chleba na np 4zł to koniec. Taka miała być czy to się komuś podoba czy też nie. Pozdrowienia dla Demokratów. prl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona pijaka Re: ceny regulowane przez Ministerstwo IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 13.09.05, 21:05 do hotcata i antyknajaka To wyliczcie mi co dokładnie przybyło przez ostatnie 15 lat ustroju "demokratycznego" w Szczecinie. Prosze bardzo, wyliczyć mi wszystkie osiągnięcia, budowy ukonczone, nowopowstałe firmy szczecińskie. No już, 123... lub ktokolwiek inny z tego forum jeśli powyżsi są za głupi żeby wylistować choć jedną pozycję. A na koncu porównam wam to buraki, co powstało w Szczecinie przed 89r. Do roboty! Odpowiedz Link Zgłoś
maruthi Re: ceny regulowane przez Ministerstwo 13.09.05, 21:09 hmmm.... a moze ok 3000 tys. domkow jednorodzinnych w pozadnych dzielnicach dookola Szczecina ? polecam google earth - mozna zobaczyc nie wychodzac z domu... p.s. uwazaj na czerwone padlo... :) maruthi Odpowiedz Link Zgłoś
antyknajak-13 Re: ceny regulowane przez Ministerstwo 13.09.05, 21:09 Gość portalu: zona pijaka napisał(a): > do hotcata i antyknajaka > > To wyliczcie mi co dokładnie przybyło przez ostatnie 15 lat > ustroju "demokratycznego" w Szczecinie. Prosze bardzo, wyliczyć mi wszystkie > osiągnięcia, budowy ukonczone, nowopowstałe firmy szczecińskie. No już, 123... > lub ktokolwiek inny z tego forum jeśli powyżsi są za głupi żeby wylistować choć > > jedną pozycję. > > A na koncu porównam wam to buraki, co powstało w Szczecinie przed 89r. > Do roboty! Nie chce mnie się wyliczać i wymieniać. Wierzmi nie jest to żaden unik, bo niby przed czym, ale jest tego bardzo, bardzo dużo. No weż chociażby porównaj bazę akademicką w sensie obiektów, a zresztą wylicz sobie sama.Ślepa nie jesteś przecież bo to w końcu mąż pije Odpowiedz Link Zgłoś
hotcat01 Re: ceny regulowane przez Ministerstwo 13.09.05, 21:12 no comments :) jak widzę socjalizm jest nieuleczalny :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktośtam Re: ceny regulowane przez Ministerstwo IP: *.ha.tuniv.szczecin.pl 13.09.05, 21:19 "żona pijaka" napisała: >Nawet nie odpisałeś czy >mieszkasz w komunistycznym bloku, pijesz komunistyczną wode z Miedwia, uzywasz >komunistycznego pradu z Turoszowa, chodzisz po drogach budoweanych za >komunistów i tak dalej. Nie odpisałeś bo wiesz ŻE TO PRAWDA. A więc chwała komuchom! Gdyby nie oni to mieszkalibyśmy w szałasach, wodę pilibyśmy z sadzawek albo z kałuż, używali lamp naftowych, etc. więc bądźmy im wdzięczni za te dokonania - bo gdyby nie oni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona pijaka Stopyra faworytem IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 14.09.05, 12:20 No cóż wasze szczekanie i tak nic nie da. Tych paru forumowych idiotów nie zmieni ani historii ani faktu ze Pan Stopyra jest stuprocentowym faworytem i.. zwycięzcą w wyborach. PS: Co do cen regulowanych przez ministerstwo to oprócz chleba również podręczniki szkolne były dotowane. I wiele wielw innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 126p Re: Stopyra faworytem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.05, 18:11 Gdy ci się rano nie chce z łóżka podnieść tyłka, przypomnij sobie jak to walczył pan Stopyrka, więc idź maszeruj, lamentuj, głośno krzycz, bo padł wam już Wołodia Cimoszewicz. p.s. prezerwatywy dla komuszków też były dotowane, ale chyba często je dziurawiono, no bo niby skąd was jeszcze tyle? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: real Re: Stopyra faworytem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.05, 12:03 Ot, diabelskie nasienie, to i gęsto sieje. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: Stopyra faworytem 15.09.05, 12:19 fiacik dzięki tym dziurkom jesteś na świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona pijaka Re: Stopyra faworytem IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 15.09.05, 12:28 Gość portalu: 126p napisał(a): > p.s. prezerwatywy dla komuszków też były dotowane, > ale chyba często je dziurawiono, no bo niby skąd was jeszcze tyle? A wiesz zdechlaku, dychawiczny 126p - do czego w ogóle służą prezerwatywy?. Tylko prawdziwi mezczyzni uzywaja prawdziwego samochodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 126p Re: Stopyra faworytem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.05, 14:31 Jak zwykle zono pijaka nie czytasz dokładnie. Pisałem że prezerwatywy były dla komuszków dotowane, a nie dla innych. Chyba nie zaliczasz mnie do swojego grona. Gospodarka kiepsko szła i wszystko było dziurawe, stąd u was tyle ofiar. Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Było takie hasło 15.09.05, 14:29 "A na drzewach zamiast liści, będą wisieć komuniści" Pomarzyć sobie nie można? Malucha na metalic pomalować nie można, bo będzie wyglądał jak aluminiowy rondel. Za budowę osiedli z "wielkiej płyty" powinna być kara śmierci, zapisana w konstytucji. Stocznia nie jest od dawania mieszkań. Na mieszkanie trzeba zapracować! To jest b. trudne, bo za dużo w Polsce jest rozdawane. M. Odpowiedz Link Zgłoś