Gość: H56 IP: *.comnet.krakow.pl 14.09.05, 10:34 jednak Borowski wiedział co robi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
schutzengel1 Re: Cimoszewicz rezygnuje z prezydentury !!! ale 14.09.05, 10:40 informacje podał TVN 24 i radio TOK FM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: Cimoszewicz rezygnuje z prezydentury !!! ale IP: *.internet.v.pl 14.09.05, 10:45 to jeszcze nic pewnego. są takie nadzieje i przypuszczenia o 12,00 sie dowiemy tak mówili w tvn. nie uprzedzaj faktów h56 mp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pimpek finał bajki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 10:05 Tak to Heniuś- zomowiec sierotką został. Odpowiedz Link Zgłoś
hotcat01 Re: Cimoszewicz rezygnuje z prezydentury !!! ale 14.09.05, 10:46 jeszcze nic pewnego, poczekajmy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona pijaka Re: Cimoszewicz rezygnuje z prezydentury !!! ale IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 14.09.05, 10:54 No to bedziemy mieli jedyną alternatywę. Niech Borek walczy o ta swoja idee utworzenia ogólnoeuropejskiej rady bezpieczeństwa energetycznego. Odpowiedz Link Zgłoś
schutzengel1 Re: Cimoszewicz rezygnuje z prezydentury !!! ale 14.09.05, 10:57 może to i plotka, ale ponoć nawet bilbordy z jego wizerunkiem znikły dziś w nocy. Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: Cimoszewicz rezygnuje z prezydentury !!! ale 14.09.05, 11:07 Ciekawe kogo teraz będą opluwać popisowcy..... Dla mnie facet ma klasę. Odpowiedz Link Zgłoś
0rhplus Re: Cimoszewicz rezygnuje z prezydentury !!! ale 14.09.05, 12:06 dyrgosia napisała: > Dla mnie facet ma klasę. Proszę mi wybaczyć gapiostwo, ale nie zauważyłem. Może jakieś przykłady? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szn Re: Cimoszewicz rezygnuje z prezydentury !!! ale IP: 217.98.72.* 14.09.05, 11:06 na konferencji o 12:00 Cimoszenko powie: "chcialem zrezygnowac ale z woli narodu nie zrobilem tego" :/ Odpowiedz Link Zgłoś
hotcat01 Re: Cimoszewicz rezygnuje z prezydentury !!! ale 14.09.05, 11:07 nie ma się chyba z czego cieszyć, osobiście nie trawię tego kandydata i dobrze mu nie zyczę ale uważam, że konkurencja również w kampanii prezydenckiej jest potrzebna chociażby po to żeby pozostali kandydaci nie czuli się zbyt pewnie, żeby można było uzyskac jak nawjęcej informacji o nich , o poglądach, o programach itp. Może więc lepiej, żeby nie rezygnował. Odpowiedz Link Zgłoś
schutzengel1 Re: Cimoszewicz rezygnuje z prezydentury !!! ale 14.09.05, 11:13 jak zrezygnuje, to pismaki wezmą się w końcu za życiorysy Kaczorów i ich ludzi. Zyskać może dość znacznie Borowski i SDPL. Odpowiedz Link Zgłoś
herman.brunner Re: Cimoszewicz rezygnuje z prezydentury !!! ale 14.09.05, 11:16 hehehe polityka po polsku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K.F. Re: Cimoszewicz rezygnuje z prezydentury !!! ale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 12:19 Będzie mi cholerne przykro, jeśli to prawda, bo w odróżnieniu od Hot-Kota, ja bardzo cenię Cimoszewicza. Ale w jakimś sensie rozumiem Cimoszewicza - i szanuję jego decyzję. W pewnym momencie człowiek staje przed wyborem - albo dawać się opluwać i obrzucać wyzwiskami, ciągać po sądach i prokuratorach, by udawadniać nieustannie niewinność, albo kopnąć w d..ę to wszystko i dać sobe spokój. Ten człowiek już zaliczył żenujacy spektakl pn. lustracja. Opluto mu rodzinę, podstawiono niepocztalna babę jako świadka. Co jeszcze miałoby go czekać? Cimoszewicz ma swoją godność i honor, zna swoją wartość jak człowieka - i nie musi być prezydentem RP by go szanowano. Zwłaszcza prezydentem kraju - w którym o godności człowieka tylko się mówi, a w praktyce - narusza notorycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
0rhplus Re: Cimoszewicz rezygnuje z prezydentury !!! ale 14.09.05, 12:21 Gość portalu: K.F. napisał(a): > W pewnym momencie człowiek staje przed wyborem - ciągać po sądach i prokuratorach, by udawadniać nieustannie niewinność, albo kopnąć w d..ę to wszystko i dać sobe spokój. Ten wątek dopiero się w życiu Kokieta rozpoczął... Odpowiedz Link Zgłoś
kurde.felek Re: Cimoszewicz rezygnuje z prezydentury !!! ale 14.09.05, 12:33 W odróżnieniu od Hot-kota - szanuję i to bardzo Cimoszewicza. Jego rezygnacja, jeśli to prawda - jest dla mnie przykrą decuzją, ale ją rozumiem. Ten człowiek zaliczył już piekło sądu lustracyjnego, by dowieść, że jest niewinny. Opluto mu publicznie rodzinę, w walce politycznej o fotel po Kwaśniewskim posłużono się agenturą, prowokacją i nawiedzoną babą z fałszywymi dokumentami. Jednocześnie przy totalnej ślepocie na przewiny jego kontrkandydatów w sejmowych oświadczeniach majatkowych i niezbyt jasne interesy jak u Tuska w sprawach wydawniczych. W pewnym momencie człowiek staje przed wyborem - czy dalej dawać się i swoją rodzinę - publicznie opluwać, obrzucać wyzwiskami, dawać sie ciągać po sądach i prokuraturach by udowadniać nieustanie niewinność, czy kopnąć to wszystko w d..ę. Decyzja Cimoszewicza mnie nie dziwi. W pewnym momencie trzeba pwoiedzieć - dosyć. Znam smak takich decyzji i smak wiader pomyj wylewanych na głowe. Dlatego doskonale go rozumiem. Cimoszdeewicz ma swój honor i poczucie godności. I nie musi być akurat prezydentem RP, by być człowiekiem szanowanym. Polska nie zniknie z mapy świata z powodu decyzji Cmoszewicza, a on sam na innym miesjcu i na innej pałszczyźnie na pewno będzie Polsce uczciwie służył. W Polsce o godności człowieka wyłącznie sie mói - z jej szanowaniem - jesteśmy totalnie na bakier. Odpowiedz Link Zgłoś
kurde.felek Re: Cimoszewicz rezygnuje z prezydentury !!! ale 14.09.05, 12:39 To powtórka z K.F. - sorry, ale nie miałem potwierdzenia wysłania postu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas najgorsze dla niego... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.05, 11:23 cvhyba zawiódł sie na narodzie! On uwierzył, że cały naród chce go na prezydenta, a jak leca sondaże na łeb... to się chyba rozczarował narodem i tera wyjedzie do rodziny do USA! Odpowiedz Link Zgłoś
schutzengel1 a co z akcjami ? miał je dzisiaj pokazać 14.09.05, 11:33 Kwaśniewski nie wiadomo po jaką cholerę pojechał do USA, Borowski czeka z determinacja na przejecie lewicowego elektroratu,Napieralski kreci, o co tu karwa chodzi ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazzek Re: Cimoszewicz rezygnuje z prezydentury !!! ale IP: *.wro.volvo.net / 62.29.248.* 14.09.05, 11:38 Saząc po jego poprzednich postępkach, to powie, że zrezygnuje, ale nie zgłosi tego komisji wyborczej. A dzień przed wyborami pojawi się w TV ze słowami "he he, żartowałem". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 może to sprytny manewr socjotechniczny ? IP: *.comnet.krakow.pl 14.09.05, 11:43 media podają tą wiadomość z euforią, jeżeli to nie prawda to zjednoczy się elektorat lewicowy i Cimoszewiczowi mocno skoczy w sondażach. Ale jeżeli to prawda, to straci także SLD a zyska SDPL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: może to sprytny manewr socjotechniczny ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 11:50 Nic pewnego za chwile znajdzie sie Jarucka i oskarży Tuska i Kaczora że to oni kazali jej skompromitować Cimoszke w tym kraju wszystko jest możliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: Cimoszewicz rezygnuje z prezydentury !!! ale 14.09.05, 11:54 ...jesień wasza, wiosna nasza, a lato muminków... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas potwierdzenie jednak, ale ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.05, 11:57 Tomasz Nałęcz potwierdził w rozmowie z "Gazetą Wyborczą", rezygnację Włodzimierza Cimoszewicza z udziału w wyborach prezydenckich. Konferencja prasowa, na której Włodzimierz Cimoszewicz ogłosi swoją decyzję, rozpocznie się o 12:30 Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc O Boze! 14.09.05, 11:59 To polska juz w pacht diablu(prawicowemu) oddana?! Odpowiedz Link Zgłoś
sid15 Makler 14.09.05, 12:04 Pierwszy makler Rzeczpospolitej odchodzi?I kto was teraz biedne komuchy przytuli do swego łona?Podobno wszyscy płaczą ,jęczą i padają na kolana,prosząc aby nie odchodził. Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: potwierdzenie jednak, ale ... 14.09.05, 12:02 teraz będziemy mieli takiego prezydenta i premiera na jakiego zasługujemy.... ale przecież my szczecinianie jesteśmy przyzwyczajeni, niech teraz rodacy uczą się od nas.... Odpowiedz Link Zgłoś
henio56 Re: potwierdzenie jednak, ale ... 14.09.05, 12:05 czego się uczyć ? chyba jak przetrwać do nastepnych wyborów Odpowiedz Link Zgłoś
hotcat01 Re: potwierdzenie jednak, ale ... 14.09.05, 12:13 chciałaś powiedzieć "w końcu będziemy mieli prezydenta i premiera na jakiego zasługujemy" ?? Do tej pory nie mieliśmy , to fakt. Na pewno nie jednocześnie. Odpowiedz Link Zgłoś
0rhplus Rejterada butnego Kokieta o 12.30 - a szkoda... 14.09.05, 12:03 ...bo przekonałby się podczas wyborów, jak go elektorat popiera. Pokazał prawdziwą twarz lewicy - krętactwo, kolesiostwo i złodziejstwo. Taki wytrawny polityk a tyle błędów. Siedem grzechów głównych: 1. Kokietowanie opinii publicznej: wycofuję się z polityki, no ale tak mnie naród prosi, że się zgadzam, no dobra. 2. Apolityczność kandydata: nie można mówić o sobie, że jest się kandydatem apolitycznym i szukać jawnego poparcia w LSD. 3. Krwawiące serce Jolanty: nawet niezbyt rozgarnięty wyborca domyślił się, że to klan Kwaśniewskich chciał porządzić siobie jeszcze jedną kadencję z tylngo fotela. 4. Skleroza: nie jest wiarygodny ten, kto nie pamięta ile w portfelu. 5. Buta i arogancja: nie uzasadniam, wystarczy popatrzeć i posłuchać jak Kokiet rozmawia z dziennikarzami. 6. Tuskofobia: obarczanie Donalda Tuska winą, za własne grzechy. 7. Kampania, a raczej jej brak: absolutyny brak profesjonalizmu w działaniach sztabu wyborczego. A mogło być tak dobrze, wystarczyło nie pchać się na tron, tylko w splendorze marszałkowsiej aureoli odjechać na rancho. Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: Rejterada butnego Kokieta o 12.30 - a szkoda. 14.09.05, 12:06 .. a zajac i tak bez czapeczki... o poparciu społecznym pogadamy w 100 dni po wyborach... ten sie śmieje , kto się śmieje ostatni.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Rejterada butnego Kokieta o 12.30 - a szkoda. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 12:09 Tak jest, im gorzej tym lepiej Drygosiu. Odpowiedz Link Zgłoś
sid15 Zdrajca. 14.09.05, 12:11 Dobrze ,że zdradził tylko swój elektorat.Wystawił ludzi,tórzy mu zaufali na pośmiewisko.Jeżeli nie chcesz dobiec do mety,to nie startuj.Zachował się jak typowy dupek. Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: Zdrajca. 14.09.05, 12:14 jako elektorat nie traktuję tego jako zdradę, rozumiem go, też nie lubię paprać się w błocie,przeciez społeczeństwo samo przejrzy na oczy.... Odpowiedz Link Zgłoś
sid15 Re: Zdrajca. 14.09.05, 12:19 Gó.. prawda złotko.Jak ktoś się nie chce babrać w błocie,to nie pcha się do polityki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K.F. Re: Zdrajca. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 12:21 Boguś -sam jesteś dupek i to do kwadratu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sid15 Re: Zdrajca. 14.09.05, 12:27 Może twój znajomy Boguś jest dupkiem.Nie przeczę.Ja jestem S.A.D.Która litera to ,,B",bo nie widzę? Odpowiedz Link Zgłoś
kurde.felek Re: Zdrajca. 14.09.05, 12:37 Jesteś tylko wirtualną kreacją, niczym więcej SID 15, vel ... Odpowiedz Link Zgłoś
henio56 nie widzi godnego nastepcy ! no nie , 14.09.05, 12:42 to już zakrawa na kpinę, Cimoszewicz uciekł z sali jak przestępca. Wstyd. Coś mi sie zdaje,że pogrzebał także SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
sid15 Re: Zdrajca. 14.09.05, 12:43 Vel...Bogumił Radziwiłł.Idź się lecz Felek,bo twoje brednie naprawdę zaczynają mnie niepokoić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rozso L Re: Rejterada butnego Kokieta o 12.30 - a szkoda. IP: *.system.szczecin.pl 16.09.05, 06:08 Samotna Gosia bez ulubieńca? To okropne, ta pustka(stad te wierszo-porzekadelka)!! Teraz co pocieszające łączy Was ta romantyczna samotnosc. W tym temacie polecam biografie M.Monroe........... A, no i nikt nie zaspiewa o M.M. 'kamienna twarz Wlodzimierza!!' :D Odpowiedz Link Zgłoś
hotcat01 Re: Rejterada butnego Kokieta o 12.30 - a szkoda. 14.09.05, 12:17 Nie potrafi przegrać z honorem, to cała jego klasa. Nadal uważam, że nie jest to dobre rozwiązanie. Mimo wszystkich "siedmiu grzechów" powinien zostać. A może okazałoby się, ze tych "grzechów" jest dużo więcej niż te siedem ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
0rhplus Re: Rejterada butnego Kokieta o 12.30 - a szkoda. 14.09.05, 12:19 hotcat01 napisał: > Mimo wszystkich "siedmiu grzechów" powinien zostać. A może okazałoby się, ze tych "grzechów" jest dużo więcej niż te siedem ? Przedstawiłem tylko siedem grzechów głównych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona pijaka Re: Rejterada butnego Kokieta o 12.30 - a szkoda. IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 14.09.05, 12:28 Pewnie wyjde na durną, za pare minut się okaże. Ale mi cos tu nie pasuje. Śmierdzi mi to jakąś zagrywką. Odpowiedz Link Zgłoś
hotcat01 Re: Rejterada butnego Kokieta o 12.30 - a szkoda. 14.09.05, 12:30 cholera, po raz pierwszy się chyba z Tobą zgodzę. Też mnie to niepokoi, coś tu nie gra. Odpowiedz Link Zgłoś
hotcat01 Re: Rejterada butnego Kokieta o 12.30 - a szkoda. 14.09.05, 12:29 dodaję ósmy :) - ucieczka Nie ważne, osiem, trzy, siedem, pięć, wazne, że wybrał ucieczkę, nie wytrzymał ciśnienia prawdopodobnie dlatego, że dowiemy się niebawem kolejnych interesujących rzeczy, nie ma odwagi pociągnąć do końca. Pokazał, ze nie jest konsekwentny. Mam mieszane uczucia, z jednej strony się cieszę, z drugiej jednak niepokoi mnie trochę ta sytuacja. Odpowiedz Link Zgłoś
javal przecież się cieszysz 14.09.05, 12:44 co sie smucisz chłopie - przeciez nie lubisz czerwonych i ich elektoratu. Chcesz mieć konkurencję dla Tuska i Kaczynskiego tylko po to, aby być pewnym, że twoi faworyci mówią prawdę? A gdzie twoja wiara w ich wartości ? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
0rhplus Re: przecież się cieszysz 14.09.05, 12:46 javal napisał: > co sie smucisz chłopie - przeciez nie lubisz czerwonych i ich elektoratu. > Chcesz mieć konkurencję dla Tuska i Kaczynskiego tylko po to, aby być pewnym, ż > e > twoi faworyci mówią prawdę? A gdzie twoja wiara w ich wartości ? > :)) Odwracasz chłopie, nie lubię tego słowa, ale użyję - kota. Jestem spokojny i pewny Pana Donalda Tuska i PO, czego i Tobie winszuję. Odpowiedz Link Zgłoś
hotcat01 Re: przecież się cieszysz 14.09.05, 12:49 po prostu uważam, że rywalizacja wnosi więcej niż jej brak. Zarówno w życiu, biznesie, sporcie jak i polityce. Wiara z tym nie ma nic wspólnego. Jest silna od wielu lat. Odpowiedz Link Zgłoś
0rhplus No i pokazał Kokiet czerwone jaja !!! 14.09.05, 12:33 Stało się - Kokiet zdrajca ma czerwone jajca !!! Odpowiedz Link Zgłoś
sid15 Re: No i pokazał Kokiet czerwone jaja !!! 14.09.05, 12:41 Cham powiedział swoje i wyszedł,nie odpowiadając na pytania.Olejniczak kuje żelazo póki gorące.Żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
0rhplus Re: No i pokazał Kokiet czerwone jaja !!! 14.09.05, 12:42 sid15 napisał: > Cham powiedział swoje i wyszedł,nie odpowiadając na pytania. Idealnie trafiłeś. Cham. Z chamów. Odpowiedz Link Zgłoś
kurde.felek Re: No i pokazał Kokiet czerwone jaja !!! 14.09.05, 12:43 A nie przyszło Ci do głowy, ze Cimoszewicz ma wszystkiego dosyć?! Cham - bo ma dość opluwania w Twoim stylu?! Odpowiedz Link Zgłoś
sid15 Re: No i pokazał Kokiet czerwone jaja !!! 14.09.05, 12:47 To jest walka.Nie mam do niego szacunku i nie miałem.Żołnierz,który w czasie bitwy rzuca karabin i idzie do domu,zostawiając swoich kolegów jest dezerterem i zdrajcą.A on jak zwykle robi to butnie i po chamsku.Pokazał do końca swoje oblicze,które ludzie mądrzy znali już od lat. Odpowiedz Link Zgłoś
sid15 Re: No i pokazał Kokiet czerwone jaja !!! 14.09.05, 12:50 ,,W oczach wolontariuszy ze sztabu WC pojawiły się łzy".Trzeba było ku.. robić wolontariat w hospicjum,a nie u frajera. Odpowiedz Link Zgłoś
menel1 "Nie placz kiedy odjade, sercem bede przy Tobie!" 14.09.05, 12:54 to do Zochy Włodek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zocha Re: "Nie placz kiedy odjade, sercem bede przy Tob IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 13:10 Rozczaruję Cię Men-eL, nie mam zamiaru płakać, a jeśli już to wyłącznie nad Twoją nieuleczaalną głupotą! Cieszysz sie jak bachor z cukierka, bo wycofał się człowiek, ktorego w realu nie cierpisz i oboje wiemy dlaczego. Ciekawe na kogo teraz pod różnymi nickami będzie pluł i rzucał wyzwiskami. Żałosny jesteś dzisiaj wyjątkowo. Za grosz jakiegoś wyczucia, kultury i klasy. I to ma być Europejsczyk?! Ciągle wyłązi z Ciebie ten małomiasteczkowy Sochaczew. Odpowiedz Link Zgłoś
menel1 Czy ja powiedzialem cos niestosownego? 14.09.05, 13:19 Zocha, opanuj sie! Gość portalu: Zocha napisał(a): > Rozczaruję Cię Men-eL, nie mam zamiaru płakać, a jeśli już to wyłącznie nad > Twoją nieuleczaalną głupotą! > Cieszysz sie jak bachor z cukierka, bo wycofał się człowiek, ktorego w realu > nie cierpisz i oboje wiemy dlaczego. > Ciekawe na kogo teraz pod różnymi nickami będzie pluł i rzucał wyzwiskami. > Żałosny jesteś dzisiaj wyjątkowo. > Za grosz jakiegoś wyczucia, kultury i klasy. I to ma być Europejsczyk?! > Ciągle wyłązi z Ciebie ten małomiasteczkowy Sochaczew. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zocha Re: Czy ja powiedzialem cos niestosownego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 13:23 A może To ty przyhamuj, nie ja rozpoczęłam tę zabawę Dupku Sakramencki! Odpowiedz Link Zgłoś
menel1 Zocha, przestan rzucac porcelana po forum 14.09.05, 13:25 jaszcze w zone pijaka trafisz i bedzie o jednego z was mniej! :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
sid15 Felek vel Zocha 14.09.05, 13:21 Uwaga!Felek się w Zochę przeistoczył.Felek , od dawna tak,czy to jekieś nowe zboczonko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zocha Re: Felek vel Zocha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 13:30 Sid 15 - mam Ci pełnym imieniem, nazwiskiem tytulami i adresem w Brukseli wywalić? Odpowiedz Link Zgłoś
sid15 Re: Felek vel Zocha 14.09.05, 13:37 Tak,to jednak są nieodwracalne zmiany.Szkoda,że to tak szybko postępuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zocha Re: Felek vel Zocha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 13:59 Skąd ja to znam, chyba z Zoszczenki. Jak mówi prawdę - to wariat! Bułhakow też o tym pisał. Jak nie wiesz kto zacz Zoszczenko czy Bułhakow i o czym mówią - to informuje - o obyczajach moskiewskich. Odpowiedz Link Zgłoś
kurde.felek Re: No i pokazał Kokiet czerwone jaja !!! 14.09.05, 12:59 No nie! Zrobiono sobie tarczę strzelniczą z Cimoszki a on w imię tych którzy walą w nią błotem - ma sterzceć z podniesioną głową, by dać się zamienić w stertę gówna!? On sam staną do tej walki i ma prawo z tej walki zrezygnować. Nie możesz tego prostego faktu uszanować. Skoroś taki mądry i znasz Cimoszewicza od lat - to bądź tak miły i przyjmij do wiadomości, że mu sie zabawa w kandydowanie na prezydenta porąbanej RP znudziła. Też znam Cimoszewicza od lat, oczywiście nie tak jak ty, bom ministrem w jego rządzie nie był - ale ani buty w nim ani też chamstwa - nie widziałem. Wręcz przeciwnie. Za to doskonale wiem, że z głupkami, a zwłaszcza takimi, co to kochają nepotyzm układziki i są z SLD - Cimoszewicz nie ma zwyczaju gadać i traktuje ich, rzeczywiście z manifestacyjną wyniosłością, widać tak Cię ocenił. Odpowiedz Link Zgłoś
e.beata Re: No i pokazał Kokiet czerwone jaja !!! 14.09.05, 19:19 >Też znam Cimoszewicza od lat,(...) ale ani buty w nim ani też chamstwa - nie widziałem. Wręcz przeciwnie. te felek, a jak opisywałeś imprezę pomnikową to wzrok miałeś dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona pijaka Re: No i pokazał Kokiet czerwone jaja !!! IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 14.09.05, 12:48 kurde.felek napisał: > A nie przyszło Ci do głowy, ze Cimoszewicz ma wszystkiego dosyć?! > Cham - bo ma dość opluwania w Twoim stylu?! A ja Kurde, cenie ludzi walecznych, wierzacych w swoje idee. Zobacz na mnie, nawet ja, taki smieć na tym forum - daję jak mogę popalić moim adwersarzom. Nienawidzę kapitulanctwa, Odpowiedz Link Zgłoś
javal sid - głąbie 14.09.05, 12:49 Gdyby odpowiadał na pytania, powiedziałbyś, że łże. Gdyby pokazał ci kopie dokumentów, powiedziałbys, że to fałszywki. Gdyby pozostał wśród kandydatów to byłby bezczelnym komuchem. Zrezygnował i jest facetem bez klasy. Nie zauważyłeś, że to ty masz problem ze swoją osobowością, a nie on? Odpowiedz Link Zgłoś
sid15 jabol smutny baranie 14.09.05, 12:55 Jeżeli nie rozumiesz tego co napisałem,to nawet nie będę ci tego tłumaczył. Odpowiedz Link Zgłoś
javal Re: sid - głąbie 14.09.05, 12:56 przecież nawet ty nie rozumiesz swoich plwocin Odpowiedz Link Zgłoś
sid15 Re: sid - głąbie 14.09.05, 13:03 Heniu,badż sprawiedliwy.Gdy ktoś nazwie cię głąbem na ulicy,nie zareagujesz? Jabol atakuje,ja się bronię.Mam chyba prawo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 nie zagłosuje na PO i czarnych pułkowników !!! IP: *.comnet.krakow.pl 14.09.05, 13:11 biznesmen Kaczmarek namawia do głosowania na Tuska, wała jak Polska cała. Czerwoni baroni stają się liberałami. Olejniczak dla ratowania SLD nie namawia na poparcie Borowskiego bo może zyskać SDPL. Jak mnie wqrwią to zagłosuję na PiS. Kwa,kwa, totalna załamka Odpowiedz Link Zgłoś
0rhplus Re: nie zagłosuje na PO i czarnych pułkowników !! 14.09.05, 13:15 Po tej kompromitacji lewicy nie pozostaje Ci Heniu nic, ponad kamień na szyję i do Wisły. Odpowiedz Link Zgłoś
tylo pewnie ci się ich reklamy podobają, co ?? 14.09.05, 13:30 VAT na lekarstwa wzrośnie max o 8% (w stosunku do propozycji PO), a w reklamie z apteczki wpie.. 3/4 lekarstw. PiSowi stanowcze STOP !!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sid15 Tak mam 14.09.05, 13:14 Wiesz Heniu,ja jestem typowym Polakiem.Jak na mnie i szwagra naskakują,to bierzem szable i golim.Mam to we krwi.Dlatego olewam tchórzy,którzy uciekają do lasu(przepraszam do puszczy).Lepiej dla nich i dla innych,żeby nigdy z niej nie wychodzili,zanim sprawdzą ,czy mają jeszcze jaja na miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
gregmi Najpierw zdegenerowal 14.09.05, 13:25 a teraz w protescie przeciw degeneracji (ale nietejze, nie!!!! co za maupa!) sie wycofuje. Tak jest, zycie jest dynamiczne, cimo tego NIE ROZUMIE, po cholerke mi taki cimo dalej chce mieszac w zyciorysie. No, jednego odstzelilismy. Oczywiscie, oczywiscie, decyzje nalezy uszaaaanooooowac, a jakze. Bo jest sluszna z naszymi dzialaniami. Kolej na tego, co powinien chodzic piechota, a wozi dupsko za nasze pieniadze. Na biale chomiki go wyslac. Zreszta obojetnie na co biale, byle syberia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K.F. Re: Najpierw zdegenerowal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 13:28 A jaką agenturę do tego teraz włączysz i kogo z falszywwkami się podeśle? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ved Re: sid - głąbie IP: *.internet.v.pl 14.09.05, 16:13 > Nie zauważyłeś, że to ty masz problem ze swoją osobowością, a nie on? Nikt tu nie ma problemow z osobowoscia(bo wszyscy jestesmy nienormalni:]) Ale WC mial chyba dzis pokazac te swoje papierki co go niby mialy oczyszcic z zarzutow, a tu co, taka decyzja nagle! Ot, dziwne bardzo. No co ja moge na ten temat pomyslec, chyba oczywiste. Winny! :) Samoboja sobie strzelil. Na prezydenta sie zdecydowanie nie nadawal:] Odpowiedz Link Zgłoś
e.beata Re: Rejterada butnego Kokieta o 12.30 - a szkoda. 14.09.05, 19:13 Może wziął przykład z klęski z Jurczyka? Odkleił się od stołka wcześniej. Odpowiedz Link Zgłoś
tylo nie wstydem jest przegrać - wstydem jest nie .. 14.09.05, 13:27 nie wstydem jest przegrać - wstydem jest nie podjąć walki. może dzięki temu będziemy mieli prezydenta po pierwszej turze. OBY !!! Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: .. a mial byc na bialym koniu ..wjazd 14.09.05, 13:30 .. lagodnie i w cuglach .. .. szykany szykanami, prostest protestem, ale moze jednak przyznal sie w ten sposob do swoich bledow .. .. mysle ze trzeba to uszanowac .. troche szkoda bo godny byl to przeciwnik .. .. reszte niech roztrzygna prawnicy .. ciekawe tylko czy AK to tak przypadkowo jest akurat teraz w USA?? Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 szkoda,ale płakać nie będę.Prezydent musi być twar IP: *.comnet.krakow.pl 14.09.05, 13:40 twardy. Odpowiedz Link Zgłoś
menel1 Wiecie, Zocha mi grozi dekonspiracjom 14.09.05, 14:00 jak Cimoszewicz nie wroci. :-) Wlodek wracaj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 chciałbym zobaczyć teraz pysk, szui Miodowicza IP: *.comnet.krakow.pl 14.09.05, 14:26 pewnie go nie pokażą, bo wygląda pewnie jak debil z wykrzywioną mordą i przerwami miedzy zębami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: chciałbym zobaczyć teraz pysk, szui Miodowicz IP: *.internet.v.pl 14.09.05, 14:31 heniu, trzeba było! no mp Odpowiedz Link Zgłoś
0rhplus Heniowi troszkę nerwy puszczają 14.09.05, 14:44 Nieładnie Heniu, nieładnie. Nerwowy ten beton PZPR-owski, nerwowy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zocha Re: Wiecie, Zocha mi grozi dekonspiracjom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 14:32 Owszem - jesteś wyjątkowa kanalia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pismak Re: Cimoszewicz rezygnuje z prezydentury !!! ale IP: *.plusgsm.pl 14.09.05, 15:10 Ludzie, proszę. Ale rynsztok. Jedyna warta czegoś info z tego wątku to prawdopodobieństwo, że eurodeputowant Bogusław L., czyli "święty od autostrad" bywa na tym forum. Brr... pismak_logowany@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 Re: Cimoszewicz rezygnuje z prezydentury !!! ale IP: *.comnet.krakow.pl 14.09.05, 16:05 jak napisałeś a, to napisz i b. Co ma wspólnego Liberadzki z forum, czyżbyś go tu dostrzegł ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: Cimoszewicz rezygnuje z prezydentury !!! ale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 18:52 Niechybnie tak, ma kilka ksywek i kocha jak nie kaczorki walkę z pedalstwem itp.Zupłenie jak nasz Sidek ulubiony... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas może IP: *.idea.pl 14.09.05, 18:30 może dostał propozycje nie do odrzucenia.... dadza mu spokój z zatajeniem, z pokatnym maklerstwem, odpuszcza rodzinie w USA, która osiagnęła dochód i tego pewnie nie opodatkowała nadto wywiozła dużą gotówke z USA ... a to pachnie praniem szmalu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 Re: może IP: *.comnet.krakow.pl 14.09.05, 18:54 nie żartuj, gdyby coś takiego mieli,to Cimoszke by publicznie ukrzyżowali. Odpowiedz Link Zgłoś
e.beata Re: może 14.09.05, 19:32 a może mają nie takie rzeczy. Problem w tym, że to kwestia naczyń połączonych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: może IP: *.internet.v.pl 14.09.05, 20:22 donald zrezygnuje. no, bo najsampierw religa, tera wladimir. trzeba mieć nadzieję mp Odpowiedz Link Zgłoś
fulukri Re: może 14.09.05, 20:28 A mówiłem - nie krytykowć bo się obrazi. A może by go tak poprosić aby znowu kandydował?? Już widzę tysiące meili, listów i pocztówek z apelem "Włodku wróć...". I że jest thebeściak.... On to lubi. Odpowiedz Link Zgłoś
e.beata Re: może 14.09.05, 20:32 nie... on się nie obraża, no taki mięciutki to nie jest. Ja myślę, że raczej czegoś się wystraszył. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: może IP: *.idea.pl 14.09.05, 21:09 dokładnie tak! E.Beato dokładnie tak... wśród czerwonych nie było miło i przyjemnie, tam tez sie ostro trzeba było szarpać i nie takie podchody... pan Cimoszewicz nie taki strachliwy ani wrazliwy! Musieli go nieźle przestraszyć, oj nieźle!!!!! Zresztą Giertych powiedział, że cos wie, ale to tajne i lepiej by było jak by pan C sam powiedział! Nie wiem czy to nie kolejna mistyfikacja, ale... ale skoro zrezygnował... to chyba nie!!! Pewnie sie jednak dowiemy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: może IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 00:12 Też tak uważam że się czegoś wystraszył tylko czego?Czas pokaże. Odpowiedz Link Zgłoś
0rhplus Lewica jest jak papierosy,... 14.09.05, 20:37 ... czyli do dupy. To co Wam zafundował Kokiet; wypinając się na towarzyszy-stwo, jak gnojek w piaskownicy; to nic innego jak groteska. Kokiet okazał sie nie tylko cynicznym gburem, ale i złodziejem, i to w dwójnasób: 1. Okradał Państwo, czyli nas wszystkich, oszukując w zeznaniach podatkowych. 2. Okradał swoich popleczników, dając im nadzieję. Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Lewica jest jak papierosy,... 14.09.05, 20:39 0rhplus napisał: 2. Okradał swoich popleczników, dając im nadzieję. '''''''''' Jak Jezus?! > Odpowiedz Link Zgłoś
0rhplus Re: Lewica jest jak papierosy,... 14.09.05, 20:43 swarozyc napisał: > 0rhplus napisał: > 2. Okradał swoich popleczników, dając im nadzieję. > '''''''''' > Jak Jezus?! Nie Swar, jak Lenin. Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Lewica jest jak papierosy,... 14.09.05, 20:45 Ach, te ciagle podobienstwa miedzy komunizmem a chrzescijanstwem.. Nawet mi nie latwo sie w nich polapac.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona pijaka Włodek na urlopie IP: 5.5.* / *.proxycache.rima-tde.net 14.09.05, 20:53 On nie zrezygnował, wziął półtora tygodnia urlopu. A co nie wolno? Konstytucja tego zabrania? Wróci do gry na dwa dni przedw wyborami. Czuwaj! Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Włodek na urlopie 14.09.05, 20:56 ciesze sie ze juz wrocilas!:-) Myslalem ze porazka pryncypala Cie przybila, ale widze ze jestes chlop z jajami.. Odpowiedz Link Zgłoś
0rhplus Re: Włodek na urlopie 14.09.05, 20:57 Gość portalu: zona pijaka napisał(a): > On nie zrezygnował, wziął półtora tygodnia urlopu. Ja widziałem i słyszałem, że jednak zrezygnował z kandydowania. Ale uwaga słuszna. Jak tę rejteradę widzi PKW? Co na to ordynacja wyborcza? Odpowiedz Link Zgłoś
fulukri Re: Włodek na urlopie 14.09.05, 21:14 No właśnie... Jak go namówimy to jeszcze wróci i będzie coś się działo!!! Bez niego jest strasznie nudno i nie ma sensu kupować jutrzejszej gazety. Nie traćcie (?) więc nadziei zwolennicy spokojnego układu i eleganckiego kandydata !!! On może wrócić. Swoją drogą nie wierzę w jakąś celową i fałszywą grę przeciwników WC. Podobno nie mieli racji i są na to dowody. Podobno "ewidentny zwrot" miał nastąpić i zwyżka notowań. Mamy rezygnację. Cieszę się z niej, choć i tak nie miał szans. To krach starego systemu i z taką pewną naiwnością mam nadzieję na lepsze..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: Włodek to już polityczny trup, martwię się ... IP: *.internet.v.pl 14.09.05, 21:50 raczej o żywego nałęcza. do kogo się przyklei ten biedny, źle oceniający realia historyk. mp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 Re: Lewica jest jak papierosy,... IP: *.comnet.krakow.pl 14.09.05, 21:56 mimo wszystko pierwszy był Jezus Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Jeszcze nie padl, a juz powstaje 14.09.05, 22:16 przynajmniej oddolny ruch powrotu Wlodzimierza. www.e-hit.pl/jaja/obrazek.php?string=W%B3odzimierzu!%20Nie%20opuszczaj%20nas!&px=22&py=22&foto=transparent.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Cimoszewicz rezygnuje z prezydentury !!! ale 15.09.05, 01:21 zaszczuli chłopa i tyle ,za wrazliwy jest i słabo odporny na sku...o ,nie to co np. taki kaczor co to mu też kiedyś oszczerczo pluli w twarz a on flegmatycznie wszystko olewał i przetrzymał ,coś w tym jest co powieział wałesa ze z takim słabo odpornym charakterem nie mozna byc dobrym prezydentem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas no co Ty IP: 83.16.224.* 15.09.05, 01:48 no co Ty pan Cimoszewicz i wrazliwość... patrz jak potraktował komisję! Nie takie rzeczy robili za komuny! Nie, to nie wrazliwośc... On miał doswiadczenie dłuuuugoletnie i praktykę i nie raz szarpał sie w gó..e! Przestraszył sie czegos... no chyba, ze mu sie odechciało i woli sobie do córki do hameryki pojechać lub puszczyć sobie na Białowieży! Czegop sie przestraszył pewnie sie dowiemy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas no co Ty IP: 83.16.224.* 15.09.05, 01:48 no co Ty pan Cimoszewicz i wrazliwość... patrz jak potraktował komisję! Nie takie rzeczy robili za komuny! Nie, to nie wrazliwośc... On miał doswiadczenie dłuuuugoletnie i praktykę i nie raz szarpał sie w gó..e! Przestraszył sie czegos... no chyba, ze mu sie odechciało i woli sobie do córki do hameryki pojechać lub puszczyć sobie na Białowieży! Czegop sie przestraszył pewnie sie dowiemy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: no co Ty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.05, 02:03 mnie to on sie nie boi, ale spróbuje... BÓJ SIE TY! I co myslisz, ze sie przestraszył? Człowieku ten facet ma zyciorys polityczny dłuzszy niz Ty i ja edukacje w szkołach! Pełnił nie jedna funkcje i pełni! I nagle stałby sie taki wrażliwy? I nagle czuły na ataki personalne? Toz podchody personalne i grupy wzajemnego wspieranie, to musiałbyc jego żywioł, bo inaczej nie byłby tak wysoko! Brał udział w różnych szkoleniach i wie jak sie to robi! Zaznaczył, ze w obawie o rodzinę... pewnie jego dobiesienia o pozyczce od córki zaalarmowały amerykanskie słuzby podatkowe o wyprowadzeniu gotówy w torbie z USA! Albo wiec skłamał o pozyczce od córki - to wtedy nie uwzględnienie w PIT... albo pozyczyła, to wtedy ona ma problem z ichniejszymi słuzbami! Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: no co Ty 15.09.05, 02:15 daj spokój z tymi pozyczkami i akcjami ,dzisiaj sie okazało jakimi akcjami obracal na giełdzie ogólna suma to 38 tys zł. a stracil na tych operacjach 14 tys zł. on wolał obracać legalnymi akcjami żeby zarobic niż kraść i wchodzic w korupcyjne układy jak inni z sld ,bo on byl inny niz wiekszość z tej parti, i to okazało sie jego grzechem ,nie zaplacił za obrót akcjami ale tylko córki i to fakt ale jak znam życie to nikt w polsce tego by nie zapłacił tak jak każdy rodzić czy to pozycza pieniadze dzieciom czy to daje,czy dostaje i nie płąci podatku a powinien ,ty napewno tez byłeś w takiej sytuacji i co zapłaciłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: no co Ty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.05, 02:18 ja nie płacę... i nikt tego nie wie! A teraz jak C nie zapłacił, to chyba nawet w Ameryce pisali! Ja nie wiem co spowodowało jego decyzję!??? Mówi, że w obronie swoich dzieci i rodziny! Ma pewno nie z wrazliwości na ataki... Nie wiem co, ale musiało byc jak tsunami... ścieło go natychmiast! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: no co Ty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.05, 02:23 transfer gotówy do i z Polski od pewnej kwoty musi byc tylko przez bank! Jak przez bank to jest kwit. Jak jest kwit, to mozna zapytac skad szmal i dokad! A jak przywieziono w torbie - jak powiedział pan C przed komisja... to budzi watpliwość, ale pewnie nie w Polsce, jak napisałes, ale w Stanach... Zięć ma powazny biznes i tam pokuta tez powazna i renoma i image firmy sie liczy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: no co Ty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.05, 02:27 moze na ten przykład chcac ratować córkę i zięcia oswiadczy, że skałamał że szmal miał od córki... ale wtedy wyjdzie, że skłamał przed komisją! No, pewnie ma niezły zgryz. Jak mnie urzad zapyta skąd szmal... to powiem, że dupy dawałem na autostradzie i juz! A tak przed kamerami TV, kandydat... co ma powiedzieć... Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: no co Ty 15.09.05, 02:33 dla mnie nikomu nic nie ukradli i nie sprzeniewierzyli publicznych pieniedzy ,naruszyli tylko pare przepisów które narusza wiekszość polaków bo są i tak nielogiczne i nie do sprawdzenia ja sie bardzo chce i sie kłamie,cimoszewicz nie kłamał co do pochodzenia pieniedzy na te akcje i ma to co ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: no co Ty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.05, 02:48 facet generalnie juz sie urzadził i dzieci tez... swoje sie narządził i chce sobie popuszczyc w puszczy... Poszedł w te kandydaty i powyciagali mu różne takie i teraz w całej wsi w tej puszczy gadaja o nim! Mleko mu sie zsiadło... I tak se pomyslał, a na co mi to i mojej rodzinie... ja to juz swoje mam, co tam szkodzić dziecku! A i mleka szkoda, bo nie rozlane ale zsiadłe... i poszedł puszczyć... a jak by był prezydentem i ... pewnego dnia by powiedział, że juz nie chce, bo ludzie są niedobrzy, a politycy źli, a naród nie wie co dobre dla narodu!??? Odpowiedz Link Zgłoś
0rhplus Re: no co Ty 15.09.05, 06:11 piotr33k2 napisał: > daj spokój z tymi pozyczkami i akcjami ,dzisiaj sie okazało jakimi akcjami obracal na giełdzie ogólna suma to 38 tys zł. a stracil na tych operacjach 14 tys zł. No proszę, jak kolega Piotr szybko rozgrzeszył kokieta. Zapomniałeś, że miał przynieść i pokazac dowody? Opowiadać bajki to i ja potrafię, np. czerwoni się nawrócą 25 września. Fajny kawałek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 wierzycie w przepowiednie ? IP: *.comnet.krakow.pl 15.09.05, 09:55 bo ta wydaje sie całkiem realna www.se.com.pl/se/index.jsp?place=mainLead&news_cat_id=1586&news_id=72381&scroll_article_id=72381&layout=1&p age=text&list_position=1 Odpowiedz Link Zgłoś
anna451 Re: wierzycie w przepowiednie ? 18.09.05, 14:52 Ja tych wszystkich wypowiedzi nie rozumiem.Przecież o to chodziło żeby się wycofał no nie? Odpowiedz Link Zgłoś