beka.smiechu-w.sali.obok 22.12.07, 11:41 Zycze wesolych i szczesliwego 2008 oraz zegnam to forum na czas swiat. ( domyslcie sie co bede robil, w 2 dzien swiat wypada moj roczny limit wypicia kontrolowanego piwa, nie zapomne skorzystac) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aaugustw Re: Wesolych swiat 22.12.07, 12:01 beka.smiechu-w.sali.obok napisała: > Zycze wesolych i szczesliwego 2008 oraz zegnam to forum na czas swiat. > ( domyslcie sie co bede robil, w 2 dzien swiat wypada moj roczny > limit wypicia kontrolowanego piwa, nie zapomne skorzystac) ___________________________________________________________. Ja, nie domyslam sie. Ja wiem i widze, ze Twoje mysli, zycie podporzadkowane jest butelce... A... ;-)) Ps. Myslalem, ze od rana juz bede przy kompie. Nic z tego. Czlowiek mysli, Pan Bog krysli. Odpowiedz Link Zgłoś
beka.smiechu-w.sali.obok Re: Wesolych swiat 22.12.07, 12:02 Zartowalem, teraz juz ide, jeszcze raz wesolych przyjaciolom i przyjaciolom w cudzyslowie:) Niech Wam gwiazdka pomyslnosci nigdy nie zagasnie zaraz to nie to, Dzisiaj w Betlejem dzisiaj w Betlejem!:) p.s. szczegolnie serdeczne zyczenia dla Rauchen mojej sierotki Marysi p.s.2 to fotum jest napradwe tendencyjne,. tylko dzieki vivaeuto ma jeszcze z 10% obiektywizmu:) Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: Wesolych swiat 22.12.07, 12:29 beka.smiechu-w.sali.obok napisała: > p.s. szczegolnie serdeczne zyczenia dla Rauchen mojej sierotki Marysi _________________________________________. Ty masz klawo - Beka...! - Ty spedzisz te Swieta razem z Rauchen i masz to jak w banku...! ;-)) A... Odpowiedz Link Zgłoś
daleh Re: Wesolych swiat 23.12.07, 19:58 pl.youtube.com/watch?v=uI1V1bK5AxQ Oraz szczesliwego Nowego 2008 Roku... Odpowiedz Link Zgłoś
lady_camelie Re: Wesolych swiat 24.12.07, 09:19 a ja zycze zeby nie popsuc nikomu ani tych swiat ani ogolnie zadnego dnia w nowym roku swoją glupią chorobą. Odpowiedz Link Zgłoś