kajetansz 07.09.02, 08:44 med.pam.szczecin.pl/~tramsza/ag.jpg A tu ta sama agawa sprzed 2 miesięcy: med.pam.szczecin.pl/~tramsza/agawa.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jottka ale 07.09.02, 13:28 mnie te linki w ogóle nie działają :(( ani bezpośrednio z Twojego postu, ani wpisane w ramkę, to 'med.pam.szczecin.pl' nie żyje nigdzie może sprawdź to jeszcze raz, czy to u mnie coś nie w porządku, czy może dac inne dojście do obrazków Odpowiedz Link Zgłoś
kajetansz Re: ale 07.09.02, 13:46 jottka napisała: > mnie te linki w ogóle nie działają :(( > > ani bezpośrednio z Twojego postu, ani wpisane w ramkę, to 'med.pam.szczecin.pl' > > nie żyje nigdzie > > może sprawdź to jeszcze raz, czy to u mnie coś nie w porządku, czy może dac > inne dojście do obrazków Aktualnie ten serwer się zrąbał, bo sam nawet nie mogę wejść na stronę na tym serwerze. Jedyna rada to spróbój później. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: może jutro IP: 64.9.159.* 07.09.02, 15:32 Ty sie lepiej pospiesz bo franekk cos o siekierze marudzil.... ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: może jutro 07.09.02, 15:38 być może chce tą siekierą więcej róż dla mnie naciąć :))) mam nadzieję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: może jutro IP: 64.9.159.* 07.09.02, 15:46 Ja kiedys , dawno temu, bylem zakochany w takiej dziewczynie z Poznania i jednej nocy obrobilem ogromny klomb z zonkilami , uzbieralem moze z dwiescie tych pieknych zoltych kwiatow dla niej i dalem mej kochanej w znaku milosci dwa wiadra zonkili !!!!! Nastepnego dnia w Glosie wielkopolskim napisali o jakims wandalu co wszystkie kwiaty z przed Areny ukradl......... ....................hmmmm?.........nierozumiem?.................hmmm???????? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: może jutro 07.09.02, 15:56 jottka napisała: > być może chce tą siekierą więcej róż dla mnie naciąć :))) > > mam nadzieję moze siekiere pozyczy od... cioci zuzanny zbierajacej kasztany :-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: może jutro IP: 64.9.159.* 07.09.02, 16:00 No prosze, emseven sie odezwal!!! witaj!!!! jak tam polamane raczki???zezrosly sie??? ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka nieistotne 07.09.02, 16:08 czy m7 ma te łapy zrośnięte, czy nie, wyraźnie chce, żeby go skrzywdzić i chyba nie będzie musiał długo czekać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: nieistotne 07.09.02, 17:43 jottka napisała: > czy m7 ma te łapy zrośnięte, czy nie, wyraźnie chce, żeby go skrzywdzić i chyba > > nie będzie musiał długo czekać!!! ale bojowniczy nastroj!! czyzbys wybierala sie jutro na spotkanie? to powiedz, moze przyniose te ksiazki :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: może jutro 07.09.02, 17:44 Gość portalu: JACEK napisał(a): > No prosze, emseven sie odezwal!!! witaj!!!! jak tam polamane raczki???zezrosl > y sie??? ;-)))) zezrosly sie, ale absencja sportowa potrwa jeszcze miesiac ;-))) a jak jottka mnie dorwie to jeszcze dluzej :-)) jottko, moge sobie w sygnaturce napisac o cioci zuzannie? Odpowiedz Link Zgłoś
jottka sygnaturka 07.09.02, 17:56 to pytanie to do skutera, nie do mnie :)) a jutro odjeżdżam na daleką północ, nawet bilet już mam - będziecie wrześniówkować beze mnie Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: sygnaturka 07.09.02, 18:23 jottka napisała: > to pytanie to do skutera, nie do mnie :)) ale to nie skuter bedzie chcial mnie uszkodzic :)) > > a jutro odjeżdżam na daleką północ, nawet bilet już mam - będziecie > wrześniówkować beze mnie pociagiem? to niebezpiecznie.. i dlugo... Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: sygnaturka 07.09.02, 18:30 m7, nie strasz mnie :(( i w ogóle to ekspres, głupie 8h i jestem na miejscu a nocą to min 11 godzin.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: sygnaturka IP: 64.9.159.* 07.09.02, 18:35 Ty emseven, jak wisisz jakie knigi jottce to lepiej oddaj !!!!! Ja mialem przyjemnosc z jottka gadac wczoraj przez telefon i o malo co na smierc mnie nie zagadala!!!! Strzela slowami jak z karabinu maszynowego!!! Do dzis mam huk w uszach!!!! ;-)))))))))))) Ja bym z jottka nie zaczynal !!! Ma moc "sil szybkiego reagowania" i moze powalic na kolana jednym zdaniem !!!!! Jak nie chcesz ksiazek oddac to ja jej sam dam jakies knigi, tak , dla swietego spokoju !!!! ;-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emseven Re: sygnaturka IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 07.09.02, 19:33 Gość portalu: JACEK napisał(a): > Ty emseven, jak wisisz jakie knigi jottce to lepiej oddaj !!!!! Ja mialem przy > jemnosc z jottka gadac wczoraj przez telefon > i o malo co na smierc mnie nie zagadala!!!! Strzela slowami jak z karabinu mas > zynowego!!! Do dzis mam huk w > uszach!!!! ;-)))))))))))) Ja bym z jottka nie zaczynal !!! Ma moc "sil szyb > kiego reagowania" i moze powalic na kolana > jednym zdaniem !!!!! Jak nie chcesz ksiazek oddac to ja jej sam dam jakies kni > gi, tak , dla swietego spokoju !!!! > ;-))))))) faktycznie, w rzeczywistosci to jottka jest gorsza niz na forum :)) a te ksiazki to ja jej chce oddac od dawna, nie moja wina, ze zapomnialem raz :)) w ramach rekompensaty (za opoznienia i podroze polskimi kolejami) dostanie jakies, ktorych nie czytala.. jesli tylko wroci do Krakowa -- 'ciocia zuzanna zbiera kasztany' :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emseven Jacek, IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 07.09.02, 19:35 wiesz, ze 'emseven' calkiem fajnie brzmi? chyba sobie takie konto zaloze, bedzie jak znalazl za dwa miesiace... Odpowiedz Link Zgłoś
jottka emsiedem!!! 07.09.02, 20:23 gdzie jesteś??? jakiś zakochany w sobie podszywacz tu buszuje!!! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka działa!!! 07.09.02, 20:26 ludzie, linki działają!!! no ciągle krzyczę, ale agawa piękna, choć ta rozkwitnięta lepsza :)) Odpowiedz Link Zgłoś