mikolaj7 08.09.02, 20:45 juz widzieliscie Jottke ? :-)) pochwalcie sie!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jottka Re: I jakie wrazenia? :-)) 09.09.02, 11:19 miki, ja świetnie wiem, jak wyglądam!!! no wprost uroczo :))) Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: I jakie wrazenia? :-)) 09.09.02, 11:22 jak widać jottka siedzi w krakowie w robocie i nawet komitetu powitalnego nie poinformowała że z tego wagonu to niewysiądzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wareg Re: I jakie wrazenia? :-)) IP: *.ing.hb.se 09.09.02, 11:22 Jottka zalacz fotke bo jestem ciekawy? Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: I jakie wrazenia? :-)) 09.09.02, 11:31 Komitet Powitalny był informowany z wyprzedzeniem i niech nie wnosi pretensji!!! fajny komitet :))) idę oglądać dach amfiteatru Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: I jakie wrazenia? :-)) 09.09.02, 11:34 rozumiecie: idzie podziwiać dach amfiteatru znaczy wejdzie do najpopularniejszego parku w szczecinie jak ktoś ma ochotę popodziwiać proszę bardzo ona tam będzie - dziesiąta z lewej albo dwudziesta z prawej Odpowiedz Link Zgłoś
jottka nicpodobnego 09.09.02, 11:45 będę siedziała na dachu i z góry patrzyła na te wszystkie tłumy, co to przyjdą mnie wielbić Odpowiedz Link Zgłoś
joseph.007 Re: nicpodobnego 09.09.02, 12:54 Czy będzie z tego relacja w lokalnej GW ? Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: nicpodobnego 09.09.02, 12:59 jak zleci i se kuku zrobi co sądząc z przemieszczania się po powierzchniach gładko-płaskich i wyjątkowej zdolności do wynajdywania dziur w całym chodniku jest prawdopodobne w dniu wczorajszym niejaka jottka h. po uprzednim....... .....w izbie wytrzeźwień w krwi obywatelki stwierdzono..... Odpowiedz Link Zgłoś
joseph.007 Re: nicpodobnego 09.09.02, 13:03 ...a tytuł wielką czcionką: "SKANDAL W AMFITEATRZE" i podtytuł "Kiedy ustaną bezprzykładne kłopoty z reemigrantami z Małopolski?" Odpowiedz Link Zgłoś
joseph.007 Re: nicpodobnego 09.09.02, 13:03 Tfy, zapomniałem odpukać w niemalowane, co niniejszym czynię: pstuk, pstuk... Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: nicpodobnego 09.09.02, 13:22 e tam do amfiteatru założę się że teraz siedzi w zielonej arce i wcina jakieś fusy z kiełkami a potem i tak się nawcina czekolady i co z tego Odpowiedz Link Zgłoś
jottka do zielonej 10.09.02, 12:32 arki to ja dopiero idę! i z żadnego dachu nie spadłam, pewnie dlatego że był falisty :) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: I jakie wrazenia? :-)) 11.09.02, 21:50 jottka napisała: > miki, ja świetnie wiem, jak wyglądam!!! > > no wprost uroczo :))) Jottka.. to Ty przyjechalas do Szczecina i na forum siedzisz i monitorujesz ?! jak mozesz ! Odpowiedz Link Zgłoś
jottka przecież 12.09.02, 11:06 ja jestem byt wirtualny i poza siecią ne funguje :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wareg Re: Jottka IP: *.ing.hb.se 12.09.02, 11:24 Jottka, czy ty jestes cerberem michnikowskim? Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Jottka, 12.09.02, 19:15 jottka napisała: > ja jestem byt wirtualny i poza siecią ne funguje :))) jak juz tak wirtualni funkcjonujesz to powiedz mi czy znasz takich autorow fantasy albo ich ksiazki: George RR Martin - jakis cykl zaczynajacy sie 'gra o tron' Steven Erikson - Malazanska ksiega poleglych Robert Jordan - kolo czasu znasz ktoras? ciekawe? wlasnie nie wiem jeszcze na ktor sie zdecydowac (pewnie na najtansza...) Odpowiedz Link Zgłoś