Dodaj do ulubionych

A może jednak faktycznie ten Nitras........

21.09.05, 09:43
Choć raz SLD się przydało
obszczekując młodego człowieka upewnili mnie że musi być zdolny,albowiem oni
chronicznie nie lubią zdolnych.
Bo zdolny zawsze ma większe możliwość uzyskania posady,nieprawdaż?Dlatego tak
kurczowo kultywują nawet w XXI wieku zasadę BMW.
Będę uważnie przyglądał się działaniom Sławomira Nitrasa.
Nie ma taryfy ulgowej,choć jest plus.
Obserwuj wątek
    • felix_edmundowicz Re: A może jednak faktycznie ten Nitras........ 21.09.05, 21:18

Był show wyborczy w amerykańskim stylu, konfetti i przerywane cały czas brawami
      ostre wystąpienie. Zabrakło zapowiadanego Jana Rokity z żoną Nelly

W środę o godz. 16 klub Can Can pękał w szwach. Zapełnili go ludzie zaproszeni
      na konwencję wyborczą Sławomira Nitrasa (nr 2 na szczecińskiej liście Platformy
      Obywatelskiej do Sejmu). Nitras - organizator ubiegłorocznego referendum w
      sprawie odwołania prezydenta Mariana Jurczyka - przedstawił PO jako partię
      kontestacji obecnej rzeczywistości. Wszystkim zaproponował jakościową zmianę
      polskiej polityki: wyborcom - zwycięstwo ludzi mądrych i skutecznych, ludziom
      władzy - odebranie przywilejów, młodzieży (w szczecińskiej kampanii PO jest jej
      wyjątkowo dużo) - szansę na rozwój, a "ludziom ukształtowanym politycznie w
      połowie ubiegłego wieku" - polityczną emeryturę.

- W ostatnim czasie odbyłem około 120 spotkań, także w mieszkaniach wyborców -
      mówił Nitras. - W wielu oczach widziałem nieufność. Ludzie nie wierzą
      politykom, bo politycy nie wierzą w ludzi, tylko w siebie. Ja wierzę w to, że
      Polacy dadzą sobie radę. Tylko im nie przeszkadzajmy.

Specjalnym gościem konwencji miał być Jan Rokita. Nie zdołał jednak w kampanii
      wyborczej wykroić dla Szczecina czasu. Pokazano za to wyborczy spot, na którym
      lider PO osobiście ręczy za uczciwość Nitrasa.

• 0rhplus Re: A może jednak faktycznie ten Nitras........ 21.09.05, 21:26
      Popieram Pana Sławomira Nitrasa.
      Jest stanowczy i będzie prezydentem Szczecina.
      Wspomnicie moje słowa. Z lubością.
      • felix_edmundowicz Re: A może jednak faktycznie ten Nitras........ 23.09.05, 08:21
        nie wiem jak z tym prezydentem miasta będzie,obecny trzyma się niczym chińczycy
        mocno :(
        natomiast o ile jestem raczej przekonany o wygranej nitrasa,o tyle martwię czy
        nie oplotą go zależności ,układy i ludzie ,którzy tak po ludzku mają "sprawę"
        do posła.........
        chciałbym żeby i on i jego formacja umiały takie "eseldowskie pojmowanie
        państwa i jego zadań" wyrugować od razu, myślę że zarówno ja ,jako felix-
        edmudnowicz jaki i inni forumowicze będą uważnie patrzeć na ręce i prosto w
        oczy....
    • Gość: Wybornicki Re: A może jednak faktycznie ten Nitras........ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.05, 08:34
      W układy to on już popadł, mojemu znajomemu proponował objęcie różnych ważnych
      posad ( do koloru do wyboru ), od kilku miesięcy "rozdaje" też miejsca w radach
      nadzorczych, z tego co było widać PO w Szczecinie nie stanowi drużyny, a to
      p.Nitras jako przewodniczący PO w Szczecinie robi wszystko by ją przerobić na
      wąskie kółko wiernych, młodych i niedoświadczonych, a pazernych na posady
      chłopaczków.

Rozbawiła mnie dzisiaj wyborcza sparwozdaniami z wydatków na kampanie. Nitras
      wyadał ok.115 tys? Chyba na same bilbordy w Szczecinie :-)))Podobno nosił kasę
      w reklamówce.Wolę nie wiedzieć kto i za co mu ją dał.Może Pan Sławek się jakoś
      wymiga z kłopotliwych obietnic...
      • student1 Re: A może jednak faktycznie ten Nitras........ 23.09.05, 08:43
        kłamiesz
        próbujesz oczernić pana Sławka
        po prostu zwyczajnie kłamiesz
        jeżeli PO w zachpom nie stanowi drużyny to jest to zasługą pana Zaremby
        nie ma umiejętności wspłpracy z ludźmi i przyciągania do PO wartościowych osób
        lista PO z zachpom jest słąba
        i to także jest zasługą pana Zaremby
        jedyną nadzieję na zmianę daje pan Sławek Nitras
      • felix_edmundowicz Re: A może jednak faktycznie ten Nitras........ 23.09.05, 08:44
        :)))Podobno nosił kasę
        > w reklamówce.Wolę nie wiedzieć kto i za co mu ją dał.

Ha! w reklamówce powiadasz!
        ciekawe skąd miał ową reklamókę?
        Może pożyczył od towarzysza Millera i Rakowskiego?
        Taka,wicie rozumicie,reklamówka przechodnia.....
        a z jakim nadrukiem owa reklamówka była ,drogi wyborco?
      • 0rhplus Wybornicki - pieniacz z Samoobrony? 23.09.05, 09:21
        Gość portalu: Wybornicki napisał(a):

> W układy to on już popadł, mojemu znajomemu proponował objęcie różnych
        ważnych posad ( do koloru do wyboru ), od kilku miesięcy "rozdaje" też miejsca
        w radach nadzorczych, ble, ble, ble...

Słyszałem już podobny bełkot z ust Jędrusia Lepera.
        Sądzę, ze fani Samooobrony kupili wreszcie komputer...

Pozdrawiam:
        0RhPlus
        "Nie codziennie jest niedziela..."
      • Gość: grz Re: A może jednak faktycznie ten Nitras........ IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.05, 09:26
        nieśmiało pragne zauważyć że brak odpowiedzi na zasadnicze pytanie ---SKĄD TA
        KASA?
        • felix_edmundowicz do nieśmiałego grzegorza 23.09.05, 09:28
          Gość portalu: grz napisał(a):

> nieśmiało pragne zauważyć że brak odpowiedzi na zasadnicze pytanie ---SKĄD TA
          > KASA?
          myślę że zamiast nieśmiało pytać na forum powinieneś zapytać w sztabie
          wyborczym nitrasa.
          rozumiem że piechoty jacka nie pytasz skąd ta kasa,bo wszyscy wiedzą że z
          naszych podatków......
        • hotcat01 Re: A może jednak faktycznie ten Nitras........ 23.09.05, 09:44
          z banku, a skąd. takie pytanie świadczą o niewiem jakim poziomie pytającego. Czy
          wam się zdaje, ze w obecnych czasach którekolwiek z ugrupowań nie będzie w
          stanie ujawnić źródeł finansowania kampanii ? Przecież Romek zjadłby ich na
          śniadanko. :)
          • felix_edmundowicz Re: A może jednak faktycznie ten Nitras........ 23.09.05, 10:11
            ....świadczą o nie wiem jakim poziomie pytającego......

hotcat01 ,oj kłamczuszku,przecież dobrze wiesz jaki to poziom :)))))
            • hotcat01 Re: A może jednak faktycznie ten Nitras........ 23.09.05, 10:19
              no nie wiem :) mogę się tylko domyślać :)
            • Gość: grz Re: A może jednak faktycznie ten Nitras........ IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.05, 10:30
              proponowałbym bardziej stonowane odpowiedzi zamiast obśmiewania
              pytającego...czy to takie trudne?
            • Gość: grz Re: A może jednak faktycznie ten Nitras........ IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.05, 10:33
              pan nitras mandat ma pewny to moze jego zwolennicy nabraliby juz sejmowych
              manier i odpowiadali uprzejmie...w sejmie wspomniany pan giertych nie da
              zapewne spokoju bo nie może znieść popularności po a spokojem mozna przeciwnika
              zalatwic...ladne slowo...powodzenia/to nie jest ironia bo program po jest
              normalny/...no comments please...
          • Gość: grz Re: A może jednak faktycznie ten Nitras........ IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.05, 10:27
            bardzo dziekuję za rzetelną odpowiedż...
            • felix_edmundowicz oj grześ,ty niezaradny taki.. 23.09.05, 10:37
              nie wiem dlaczego nie możesz pojąć,że pytania do nitrasa trzeba kierować do
              nitrasa,a nie do forumowiczów.
              dlatego wyręczyłem cię grzesiu i znalazłem link do strony nitrasa i tam sobie
              wyślij mejla,czy FAQ i znajdź odpowiedź,a nie nudź na forum
              proszę masz link
              www.nitras.pl/nowosci/nowosci.php
              • Gość: grz do zaradnego IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.05, 10:49
                uznałem że pytanie o pieniądze z nudą nie maja nic wspólnego ale skoro tak
                uważasz to gratuluję dobrego samopoczucia...i tyle...ale jako ekspert od
                platformy mógłbys cos zaradnego walnąć...do zobaczenia na sejmowej trybunie...
                • felix_edmundowicz ależ grześ 23.09.05, 10:53
                  jeszcze raz ci powtarzam ,dostałeś link do nitrasa,jeśli ci to nie
                  wystarcza ,dam ci mejla do nitrasa i tam pytaj o pieniądze na kampanię
                  slawek@nitras.pl
                  ja nie jestem specjalistą od platformy,ale specjalistą od ujawniania
                  prawdziwego wizerunku SLD
                  myślę że grześ mylisz się bardzo że spotkasz się z kimś na sejmowej
                  trybunie,nie wejdziesz do Sejmu,za sztywny jesteś
                  no pasaran
                  basta
                  nie jedz żywności modyfikowanej genetycznie
                  nie czytaj postów modyfikowanych ideologicznie
                  • Gość: grz Re: ależ grześ IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.05, 10:57
                    be cool as a cucumber...
                  • Gość: grz do zaradnego IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.05, 11:01
                    ja chce zobaczyc w telewizyjnym okienku ...czy to trudno zrozumiec...ok starczy
                    i tak wygracie ale troche szczypania/?/ nikomu nie zaszkodzi...wszyscy
                    poczytaja przy okazji ze nitras jest ok...starczy uff...najgorsze jest
                    wykazywanie ze czlowiek nie jet idiota...
                  • Gość: Aśka feliks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 19:12
                    ja nie jestem specjalistą od platformy,ale specjalistą od ujawniania
                    prawdziwego wizerunku SLD
                    PROSZĘ BEZ JAJ:-) TY SPECEM?
                    • felix_edmundowicz Re: feliks do asi 23.09.05, 19:20
                      raczej nie specem,ale specjalistą od ujawniania prawdziwego wizerunku SLD.
                      specjalista,to taki który się specjalizuje w jakimś kierunku.
                      Niektórzy wyspecjalizowani stają się specami.
                      Ja nie będę miał takiej szansy się rozwijać ponieważ SLD znika, tj.ok. 4,98 %.
                      Bez żalu
                      pzdr
                      • Gość: Aśka JASIA DO FELIKSA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 19:32
                        proszę:-) specjalista to ktoś kto się zna a nie ktoś kto ploty przekazuje:-)
                        • felix_edmundowicz Re: JASIA DO FELIKSA 23.09.05, 20:55
                          Gość portalu: Aśka napisał(a):

> proszę:-) specjalista to ktoś kto się zna a nie ktoś kto ploty przekazuje:-)

plotkarz,oszołom,tchórz,kłamca.
                          Wszystkie inwektywy z jednego źródła......
                          ....z którego się specjalizuję,tzn. odkrywanie prawdziwej natury SLD
              • Gość: grz do zaradnego IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.05, 10:53
                a właściwa odpowiedż powinna brzmieć:
                dziekuję za kilkakrotne wywindowanie pozytywnego posta na szczyt forum...i
                tyle...ewentualnie z dodatkiem--w tym nudnym temacie jakim sa pieniądze...i
                nudne fakty jak mawia na billboardach niejaki pan arkadiusz litwiński...a czemu
                daliscie go tak nisko? wadzi wam?
      • Gość: kera Re: A może jednak faktycznie ten Nitras........ IP: *.visp.energis.pl 23.09.05, 21:01
        Wybornicki,
        wybornie oczerniasz, to nie ty to wymyśliłeś,
        ktos ci to kazał napisać, co za szmatława osobowość ?
    • hotcat01 Re: A może jednak faktycznie ten Nitras........ 23.09.05, 10:23
      może faktycznie, wygląda na to, że ma jaja, chociaż nie przekonuje mnie do końca
      to, że nie jest szczecinianinem, nie ma korzeni w tym mieście, mam nadzieję, że
      się mylę i facet zrobi coś dla tego miasta. W sumie to "superwnuczek" jest
      rodowitym :) a poza "kylkoma" ynterpelacjami to się nie przysłuzył sprawie
      zbytnio :).
    • Gość: WYBORCA A może felix_edmund odpowie/czy sie boi?? IP: 217.153.6.* 23.09.05, 11:24
      Felix_edmundowicz manipulujac lokalna opinia publiczna probuje wmawiac ,ze AWS
      Bis tj Kaczory i Rokity to jest jedyne co zostalo

W ogole , tak jak opanowane juz niemal w calosci przez AWS Bis media (w tym TV
      rzekomo "publiczna" gdzie sa sami "namiestnicy", ktorzy nigdy nie wygrali
      zadnego konkursu a zostali nominowani wlasnie przez AWS Bis) probuja wmawiac
      mniej rozgarnietym rodakom,ze teraz juz tylko PO i Pis istnieja

felix_edmundowicz tchorzy i nie odpowiada mimo bezposrednio skierowanych do
      niego (i antyknajaka 13 ) pytan i watpliwosci

Dowodzi tym,ze to co napisalem JEST PRAWDA

A zatem NIE NALEZY GLOSOWAC NA AWS BIS (ANI PO ANI PIS)

a tu linki

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=29398774
      oraz

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=29361337
      Czy w koncu wykaza sie choc odrobina UCZCIWOSCI I ODWAGI????

• felix_edmundowicz do grzesia 23.09.05, 18:35
      i co panie grzesiu,wysłał pan tego mejla z zapytaniem o finansowanie kampani?
      Ja jestem przekonany że taki kandydat przygotował swoją kampanię profesjonalnie
      i zgodnie z prawem.Taki właśnie jakim jawi się Sławomir Nitras
      Wiem że każda z partii otrzymała określoną kwotę z Warszawy,zaciągnęli
      kredyty,niektórzy wspierają z własnej kieszeni.
      W GW , w poniedziałek w Dużym Formacie,dziennikarz opisywał próbę
      manipulacji ,dzięki której chciał sprawdzić Sztaby.W sumie to złapała haczyk
      tylko samoobrona...
      znamienny tytuł :niemoralna propozycja.
      serwisy.gazeta.pl/df/1,34467,2919821.html
    • Gość: andreas a ja dziekuje panu Sławkowi .... IP: *.orange.pl 23.09.05, 21:40
      dziekuje za chusteczki - bardzo sie przydały!
      Dziekuje i mam obiecane jeszcze...
      • Gość: drukarz Re: a ja dziekuje panu Sławkowi .... IP: *.iscnet.pl 25.09.05, 01:58
        jesli jeszcze to chyba po niedzieli, bo wcześniej to będzie naruszenie ciszy
        wyborczej

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka