Dodaj do ulubionych

Trzos Zaremba Piechota

22.09.05, 20:45
Trzos Zaremba Piechota oficjalnie na spotkaniach wyborczych głoszą że będą za
rok startować na prezydenta Szczecina
szkoda że żaden dziennikarz nie zadał im pytania dlaczego w takim razie
startują obecnie w wyborach do parlamentu
przecież to nie jest uczciwe w stosunku do wyborców
oczywiście nie podejrzewam tych panów o zbytnią uczciwość ale o zwyczajny
idiotyzm
bo jeżeli ktoś postępuje niezgodnie z logiką to jest idiotą
Obserwuj wątek
    • Gość: 126p Re: Trzos Zaremba Piechota IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.05, 21:01
      Permanentne nazywanie kogoś idiotą prowadzi do medialnego zidiocenia tegoż.
      Tak jednak jest, że ci panowie trzej to rzeczywiście idioci w rzeczy samej.
      • Gość: marian paździoch Re: Trzos Zaremba Piechota IP: *.internet.v.pl 22.09.05, 21:23
        o ile zgodziłbym się z twoją 126p opinią co do wnuczka piotra zaremby, o tyle
        nie nazwalbym idiotą jego adwersarza z pamiętnej debaty w tv gryf.
        jest to bowiem jeden z największych cwaniaków startujący już 6-ty raz do sejmu
        wtym 4-ty w wolnej polsce. zawsze z dobrym skutkiem.

no chyba że będziesz bardzo uparty przy swoim zdaniu, to nie będę się
        uprzykrzać.

pozdrawiam serdecznie! mp

• 126p1 Re: Trzos Zaremba Piechota 22.09.05, 21:29
          Nawiązałem do wypowiedzi Studenta.
          Jeżeli mają zamiar startować na prezydenta Szczecina za rok,
          to po jaka cholerę pchają się na posłów.
          Mogli by, w uczciwy sposób ustąpić miejsca w parlamencie innym.
          Być może ci "inni" potrafią zrobić nieco więcej niż ich dotychczasowe "zero" w
          temacie.
          • Gość: roy Re: Trzos Zaremba Piechota IP: 80.55.148.* 22.09.05, 23:43
            No coz, Starozytni Grecy slowem idiota okreslali osoby nie interesujace sie
            polityka i nie uczestniczace w wyborach mimo posiadanego prawa wyborczego. W
            chwili obecnehj slowo to oznacza"rozgarnietego inaczej". W zwiazku z tym zadne
            znaczenie tego slowa nie oddaje cech tych trzech Panow wymienionych na wstepie.
            A to ze teraz startuja w wyborach parlamentarnych to przeciez ich prawo jesli
            natomiast wygraja w wyborach prezydenckich miasta szczecina to z mocy prawa
            beda musieli zrzec sie mandatu i wejdzie nastepny z listy partyjnej. Coz jest
            to bezpieczny sposob (gdyz jak sie nie uda to zostaje sie dalej poslem jesli
            wyborcy rok wczesniej dokonaja takiego wyboru)na start do prawdziwej wladzy a
            moze w ypadku Pana Zarembty jeszcze w gre wchodzi sentyment rodzinny do
            stanowiska.Wyborcy beda wiec decydowac czy beda chcieli byc oszukani czy tez
            zaaakceptuja taki stan rzeczy. Oczywiscie byloby idealnie jesliby ci wyborcy
            dali wyraz co do swoich wyborow juz teraz nie glosujac na tych kandydatow
            mowiacych im publicznie ze olejja decyzje wyborcow juz za rok ale co tam oprocz
            pana Trzosa (gdyz on chyba liczy na cud)obaj kandydaci licza na
            swoj "zelazny "elektorat i maja reszte (czyli nas i to co mozemy my wyborcy nie
            nalezacy do ich elektoratu)w miejscu ktore nie nadaje sie do omawiania na tym
            forum ze wzgledu na zupelnie inne zainteresowania interlokutorow.Tak ze wiec
            rozpatrywanie wyborow tych Panow w kategorii etyczne-nieetyczne czy tez prawda -
            falsz jest niestosowbne gdyz oni wszyscy wiedza ze polityka kieruje sie swoimi
            prawami i wszystko rozpatrywane jest tam w kategoriach kleska - zwyciestwo,
            zysk - strata oraz my - oni.Pozdrawiam Roy
            • absztyfikant pytanie za 100 punktow do studenta1 22.09.05, 23:47
              Calkowicie podzielam Twoj poglad. Wytlumacz mi w takim razie prosze dlaczego
              pani Teresa Lubinska, gdy w 2002 r. ubiegala sie o urzad prezydenta miasta
              Szczecina, startowala jednoczesnie do Rady Miasta? Moim zdaniem dlatego, ze
              ubezpieczala sie na wypadek kleski, co wymienieni przez Ciebie Panowie aktualnie
              takze robia.
              • Gość: grz Re: pytanie za 100 punktow do studenta1 IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.05, 01:03
                najlepiej wytykac innym...trafiony zatopiony...celna riposta...
              • student1 Re: pytanie za 100 punktow do studenta1 23.09.05, 07:57
                odezwałeś się cieszę się
                cieszę się że potrafię cię sprowokować
                pani Lubińska startowała w wyborach samorządowych
                ja się nie czepiam Tuska że startuje na prezydenta i posła
                jedno i dugie jest działaniem na szczeblu krajowym
                ja czepiam się Zaremby Trzosa i Piechoty że starują do parlamentu oznajmiając
                że będą jednocześnie ZA ROK startować na prezydenta
                czyli najpierw ida aby decydować o kraju a potem hop do samorządu
                różnica jest zasadnicza
                nie zauważyłem pani Lubińskiej na listach do parlamentu
                żeby następnie zrobić hop do samorządu
                dwa poziomy władzy
                na tym polega różnica
                ale nie chodzi ci o tłumaczenie tego faktu
                chodzi ci aby bronić Piechoty
                niestety
                tego zera nie obronisz
                natomiast fakt że przykleiłeś się do PO pozwoli ochronić ci własny tyłek
                i właśnie dlatego nie zagłosuję za PO
                bo jest w niej V kolumna SLD i to w jej najplugawszym wydaniu
                bez pani Lubińskiej w Radzie Miasta komuchy wraz z twoimi kolesiami dawno
                rozgrabiliby Szczecin
                • antyknajak-13 Re: pytanie za 100 punktow do studenta1 23.09.05, 08:47
                  Jest oczywistym, że gdyby zrobić taki uczciwy sondaż wśród komuchów to
                  większośc będących przy korycie gdyby miał mieć do wyboru Jurczyka i Lubińską
                  wybrałaby Jurczyka ponownie.
                  Zresztą tak prywatnie są z tego wyboru /po pierwszym szoku/ teraz bardzo
                  zadowoleni.
                  Natomiast trójka Trzos, Piechota, Zaremba to wypisz wymaluj szeroko pojeta
                  komuna albo z pochodzenia, albo ze związków zawodowych, albo jak Zaremba z
                  miłosnie wpatrzonych w niego oczu Gajka.
                  • Gość: sobiepan Re: pytanie za 100 punktow do studenta1 IP: *.internet.v.pl 23.09.05, 08:56
                    No, jeżeli Gajek mówi,że Pan Krzysztof, teraz również Piotr Zaremba, jest takim
                    dobrym i oddanym Szczecinowi? To ja jestem za...

s
                  • mlody.patriota Re: pytanie za 100 punktow do studenta1 23.09.05, 17:07
                    wiekszej roznicy miedzy Lubinska a Jurczykiem nie ma, przeciez to pani profesor
                    doradza czerwonemu ministrowi finansow w czerwonym rzadzie
                • Gość: grz Re: pytanie za 100 punktow do studenta1 IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.05, 09:23
                  riposta to jedno a prawdziwe inyencje to drugie... i tu cię zaskoczę...lubię
                  ludzi niepokornych...i gdybym miał wybór to zagłosowałbym najpierw na
                  Małgorzatę Jacynę, potem na Wojciecha Hawryszuka, niestety na pana Jacka
                  Piechotę nie bo nic dobrego dla miasta nie zrobił...tłumaczy się że miasto nie
                  dało papierów...wygodne nieprawdaż?poza tym ktoś z wszystkimi będący na dobrej
                  stopie w sumie nie rozwiąże problemów...mogę się mylić ale taka jest
                  demokracja...i tyle...
                • absztyfikant Re: pytanie za 100 punktow do studenta1 23.09.05, 11:35
                  Co za roznica czy to wybory samorzadowe, czy prezydenckie. Mechanizm jest
                  identyczny. A pracowac dla Szczecina mozna bedac nawet zwyklym ksiegowym
                  rzetelnie wypelniajac swoje obowiazki. Z reszta polemizowac nie bede ze wzgledow
                  estetycznych.
                  • Gość: ToTam Re: pytanie za 100 punktow do studenta1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 13:49
                    Tak, tak. Albo biegłym sądowym przy ocenie dokumentów finansowych stoczni.
                    Właśnie widać jak politycznie rozrobiono stocznię i doprowadzono do upadku.
                    Dobrze, że coś zaczyna się w końcu wkoło tego dziać. Nie mogę znaleźć i
                    internecie artykułu w dzisiejszym Głosie Szczecińskim, gdzie jasno jest
                    pokazane jak Piechota and comp. doprowadzili do upadku stoczni i chcieli
                    przejąć PŻM. Zaczynają się pojawiać rysy na wygładzonej gębie Piechoty na
                    bilboardach i perłowe, komputerowe ząbki zaczynają czernieć od zżerania
                    wszystkiego co wpadło do paszczy.Jeszcze doczekam się że Kaczyński wsadzi go do
                    pierdla.
                  • Gość: sobiepan Re: pytanie za 100 punktow do studenta1 IP: *.internet.v.pl 23.09.05, 16:20
                    Co prawda jestem nowy na tym forum i może, dlatego nie rozumiem absztyfikanta?
                    Co to znaczy ‘ze względów estetycznych, nie będę polemizował? ‘
                    Student wydaje się być w porządku. A absztyfikant zarozumiały.
                    A może się mylę?
                    Może ktoś mi wyjaśnić?

s

• Gość: czytający forum Re: pytanie za 100 punktow do studenta1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 16:54
                      od dawna.
                      student1 to zwolennik Odnowa Lubińskiej i Kaczyńskich i nienawidzi
                      czerwonych.Jest bardzo radykalny ale nieskomplikowany,wszysto widzi na zasadzie
                      białe-czarne.
                      absztyfikant to zwolennik Piechoty i PO i nienawidzi Odnowa.Jest bardzo
                      elokwentny i oczytany ale perfidny,niby coś chwali żeby za chwilę uderzyć.w
                      sumie wredny typ,
                      Stanowią ciekawy duet bo student1 często wyprowadza z równowagi absztyfikanta i
                      wtedy ten traci styl mentorski i zaczyna zachowywać się jak cham.Widać że
                      absztyfikant pracuje gdzieś na posadzie w mieście.
                      A student1 tak jakby miał dwojaką naturę bo z jednej strony świetnie orientuje
                      się w lokalnej polityce a z drugiej strony czasami ma poglądy i odzywki jak to
                      student. Musi informacje i opinie zapożyczać od osób dobrze zorientowanych.
                      • Gość: hutnik z kultury Re:Tu masz rację. Tu tu tu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 17:03
                        absztyfikant jest rzeczywiście elokwentny i oczytany. Rzeczywiście wredny ale
                        to wynika z kompleksu bo za co w życiu się nie wziął to mu nie wyszło i wzięło
                        się i upadło. W końcu to on jako jedyny w Polsce radny w swoim oświadczeniu
                        majątkowym wykazał księgozbiór o wartości ok. 10.000 zeta to jak ma być nie
                        elokwentny. Ostatnio mało pisywał bo robił kampanię swojemu koledze z kultury
                        studenckiej kandydatowi na posła Piotrusiowi Muszyńskiemu wraz niejakim
                        Janiakiem. Duży, bardzo duży chłopczyk. Tylko mu założyć krótkie spodenki i
                        procę do kieszeni wsunąć. Wyjątkowo fałszywy i wredny.
                      • mlody.patriota Re: pytanie za 100 punktow do studenta1 23.09.05, 17:03
                        zapomniales dodac, ze za studentem naprawde kryje sie szczecinska radna. analiza
                        prawie idealna
                        • Gość: sobiepan Re: pytanie za 100 punktow do studenta1 IP: *.internet.v.pl 23.09.05, 17:59
                          Myślę, że to nieprawda.
                          Ponieważ radna nie miałaby powodu kryć się za jakimś nickiem.
                          Pan Litwiński się z tym nie kryje. Choć jego posty dla mnie nie są zbyt
                          ciekawe, innym mogą się podobać.

s
                          • Gość: Aśka Re: pytanie za 100 punktow do studenta1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 19:08
                            zdziwisz się ale to prawda:-)
                            • student1 Re: pytanie za 100 punktow do studenta1 23.09.05, 19:52
                              a mnie jest szkoda lata
                              i szkoda letnich wspomnień
                              niech mówią głupi o mnie
                              a mnie jest żal

• student1 Re: pytanie za 100 punktow do studenta1 23.09.05, 20:00
                                a teraz przejdźmy do rzeczy
                                wy towarzyszko partyjna oraz towarzyszu partyjny jaśka i młodypatriota radną
                                sobie waszych parszywych esbeckich pysków nie wycierajcie
                                pani radna ciężko pracuje i nie ma czasu wypisywać tutaj głupot tak jak
                                większość forumowych darmozjadów zajmujących publiczne stanowiska więc mających
                                czas na całodniowe wysiadywanie przy internecie
                                a i ja biedaczek tego czasu mam mniej
                                i nie zawsze zdążę w porę zająć stanowisko
                                a co do oceny mojej osoby to zdecydowanie protestuję
                                jestem głębokim intelektualistą który rozdziela włos na czworo i podejmuje
                                egzystencjonalne dyskusje na każdy temat
                                łech
                                łech
                                łech
                                • student1 Re: pytanie za 100 punktow do studenta1 23.09.05, 20:02
                                  i jeszcze jedno
                                  podtrzymuję moje zdanie na temat Trzosa Zaremby i Piechoty
                                  i niech partyjne pieski nie próbują odwrócić kota ogonem odwracając uwagę z
                                  tych koszmarnych indywidułów
                                • Gość: Aśka Re: pytanie za 100 punktow do studenta1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 20:03
                                  masz wyrzuty sumienia za zbrodnie popełnione przecz rodzinę, że sobie nami pysk
                                  wycierasz? myślisz, że jak na innych zwalisz to "twoje" się zatrą?
                                • Gość: jadowita skarpetka Re: pytanie za 100 punktow do studenta1 IP: *.espol.com.pl 23.09.05, 20:03
                                  znaczy sie jestes Goska po paru glebszych?
                                  • Gość: Aśka Re: pytanie za 100 punktow do studenta1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 20:06
                                    w końcu piątek
                                    • Gość: jadowita skarpetka Re: pytanie za 100 punktow do studenta1 IP: *.espol.com.pl 23.09.05, 20:07
                                      niesamowita agresja jak na piatkowy wieczor u kolezanki radnej
                                      • student1 Re: pytanie za 100 punktow do studenta1 23.09.05, 20:26
                                        a ty tak latasz od jednego comp do drugiego bidulko i sama ze sobą gadasz
                                        szkoda
                                        wybredny jestem więc się z tobą nie umówię
                                        • student1 Re: pytanie za 100 punktow do studenta1 23.09.05, 20:27
                                          i do tego bidulko stracisz niedługo posadę jak komuchy pójdą w niebyt
                                          • ja_aska Re: pytanie za 100 punktow do studenta1 24.09.05, 13:05
                                            nie zgadłaś moja droga:-) próżne marzenia:-)
                                            • mlody.patriota Re: pytanie za 100 punktow do studenta1 11.10.05, 16:03
                                              Komuchy precz
    • Gość: jadowita m.j.w na zdjeciu IP: *.espol.com.pl 24.09.05, 13:21
      www.abellis.com/abellis/Galleribilder/Baba%20Jaga.jpg

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka