mamuska_norberta 24.09.05, 23:34 Czy któraś z Was miała cesarkę na życzenie? Pewnie tak, ale proszę napiszcie mi ile kosztuje. Pytam z ciekawości. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
evela7 Re: Cesarka na życzenie 25.09.05, 13:20 witaj, ja też jestem zainteresowana takim zabiegiem. Słyszałam, że jest to koszt 1000 zł. Ze względu na wadę wzroku chcę uzyskać od okulisty odpowiednie zaświadczenie, a jeśli się nie da też będę musiała zapłacić. Tylko komu? Lekarzowi prowadzącemu? Jeśli będziesz miała jakieś informacje, czekam z niecierpliwością Odpowiedz Link Zgłoś
grandet cesarka 25.09.05, 19:11 Okulista laski Ci nie zrobi wydajac zaswiadczenie. Chyba, ze nie masz wskazan do cesarki... Wtedy za nic nie placisz, tzn. za zabieg i znieczulenie. Odpowiedz Link Zgłoś
mamuska_norberta Re: Cesarka na życzenie 25.09.05, 21:41 Jeśli chodzi o wadę wzroku, to udaj się do okulisty, jeśli zdecyduje, że grozi Ci jakieś niebezpieczeństwo (np. odklejenie siatkówki) to wyda zaświadczenie o wskazaniu do cesarki. Niestety nie wiem nic więcej o "cesarkach na życzenie", ale interesuje mnie czy odbywają sie takie, w jakim szpitalu, u jakich lekarzy i ile kosztują? Pozdrawiam. I czekam na wiadomości. Odpowiedz Link Zgłoś
joasia.1 Re: Cesarka na życzenie 08.10.05, 09:52 Jesli nie macie wskazan kardiologicznych, ani okolistycznych, ani ginekologicznych na obecnym etapie ciazy a chcecie cc nalezy zapytac lekarza prowadzacego czy zrobi i jak widzi wdziecznosc z twojej strony za takie rozwiazanie ciazy.Wiekszosc lekarzy robi cc na zyczenie.Wszystko zalezy od waszej determinacji i od tego jak dlugo lekarz was zna.Dr Banach w Policach bierze 2000, w Zdrojach tez zycza sobie 2000.Na pomorzanach dr Torbe 2000.Musicie wprost powiedziec swojemu lekarzowi o co chodzi.Jesli robi cc na zyczenie to wam powie co i jak. joasia Odpowiedz Link Zgłoś