Dodaj do ulubionych

Mamy nowych radnych!!!

26.09.05, 22:44
niektorych tak jak np mnie bardziej intersuje lokalne poletko, a tu zmiany
niemniejzsze niz na wiejskiej - troche nam przewieje rade miasta - pozegnali
sie z nia i Litwinski Arek i Maslowska Mirka i beda za nich Szewczyk Renata
reprezentujaca chyba PO - 319 glosow 3 lata temu - dostala sie dzieki temu ze
Lyczywek wybral Senat, bo byla z trzecim wynikiem wtedy - niezly fart.

a kolejnym nowym radnym powinien zostac (oczywisice jezeli oboje sie zgodza na
bycie zaradnymi): Szalabawka Artur Leslaw - 342 glosy - reprezentowal kiedys
chyba PIS, a czy dzis to nie wiem.

w ogole nie wiem kimze sa ci oboje - ma ktos jakies info o tychze?
Obserwuj wątek
    • albert_c Szewczyk, Szalabawka - ktos co wie? n/t 27.09.05, 09:53
      • Gość: wyborca Re: Szewczyk, Szalabawka - ktos co wie? n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 09:54
        jak to kto, syn posłanki Masłowskiej
        • albert_c Re: Szewczyk, Szalabawka - ktos co wie? n/t 27.09.05, 09:56
          Gość portalu: wyborca napisał(a):

> jak to kto, syn posłanki Masłowskiej

* bez jaj, powaznie to twierdzisz? czyzby scheda rodzinna w naszej RM?
          • Gość: wyborca Re: Szewczyk, Szalabawka - ktos co wie? n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 09:57
            polityka prorodzinna
            • albert_c Re: Szewczyk, Szalabawka - ktos co wie? n/t 27.09.05, 10:00
              a cos wiesz o gosciu, tak wiecej co robi itp?

a Szewczyk cos Ci mowi?
              • xyz-xyz Re: Szewczyk, Szalabawka - ktos co wie? n/t 27.09.05, 10:03
                > a Szewczyk cos Ci mowi?

Żonka szefa dużej firmy zarabiającej na styku z miastem. Swego czasu w radzie
                nadzorczej firmy męża Pani Renaty był nasz nowy poseł z PO.;))))))
                • Gość: Fugazi Re: Szewczyk, Szalabawka - ktos co wie? n/t IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.05, 10:09
                  Absentem, qui rodit amicum, qui non defendit alio culpante, solutos qui capiat
                  risus hóminum famamque dicacis, fingere qui non visa potest, comatissa tacere
                  qui nequit, hic niger est, hunc tu, romane caveto!

Horacy
                  • xyz-xyz Re: Szewczyk, Szalabawka - ktos co wie? n/t 27.09.05, 10:53
                    Kto mieczem wojuje, od miecza ginie.

Przysłowie polskie.

P.S.
                    Skonkretyzuj mi, czy zmyślam rzeczy nie widziane, czy nie potrafię zmilczeć
                    zawierzonej tajemnicy. A rzeczony posłem nie jest mi przyjacielem. Prędzej
                    przeciwnikiem, który dla celów swojej elekcji nie potrafił zmilczeć powierzonej
                    tajemnicy, a i zmyślał rzeczy niewidziane.
                    • Gość: Fugazi Re: Szewczyk, Szalabawka - ktos co wie? n/t IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.05, 11:00
                      :-)

Pozdrawiam
                      Fugazi
                      • xyz-xyz Re: Szewczyk, Szalabawka - ktos co wie? n/t 27.09.05, 11:04
                        Nie wiem jak mam interpretować ten uśmieszek:)))
                        • Gość: Fugazi Jako IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.05, 11:25
                          > Nie wiem jak mam interpretować ten uśmieszek:)))

Możesz różnie.
                          1. Jako zdziwienie.
                          2. Jako rozczarowanie.
                          3. Jako zażenowanie
                          4. Jako drwinę
                          5. Jako przekąs
                          6. Jako śmiech przez łzy
                          7. Jako szok i niedowierzanie
                          8. Jako radość
                          9. Jako szacunek
                          10. i Jako wszystko powyżej

Pozdrawiam
                          Fugazi
                          • xyz-xyz Re: Jako 27.09.05, 11:42
                            Przykro mi to czytać, zwłaszcza, że fakty pozostają faktami. Nie jest, to też
                            żadna tajemnica. Nasz nowy poseł sam potwierdził na forum, iż do lipca 2001 był
                            członkiem rady nadzorczej spółki. Więc, jak widzisz ani nie zmyślam, ani nie
                            ujawniam jakiejś tajemnicy:))) Może więc to pozwoli z wyliczanki wyciąć:

Jako zdziwienie.
                            > 2. Jako rozczarowanie.
                            > 3. Jako zażenowanie
                            > 4. Jako drwinę
                            > 5. Jako przekąs
                            > 6. Jako śmiech przez łzy
                            > 7. Jako szok i niedowierzanie

Przynajmniej w stosunku do mojej osoby;)))))))))))))))))))
                • albert_c Re: Szewczyk, Szalabawka - ktos co wie? n/t 27.09.05, 11:10

> Żonka szefa dużej firmy zarabiającej na styku z miastem. Swego czasu w radzie
                  > nadzorczej firmy męża Pani Renaty był nasz nowy poseł z PO.;))))))

* juz swiece temat:-)

byla o tym mowa na forum, zreszta chyba Ty wywolales ten temat i bylo
                  wytlumaczenie drugiej strony o co chodzi.

ciekawe.
                  • xyz-xyz Re: Szewczyk, Szalabawka - ktos co wie? n/t 27.09.05, 11:20
                    Nie było żadnych tłumaczeń, było unikanie tematu:) Oczywiście nie wywodzę z
                    powyższej informacji żadnych skutków, jednak fakt pozostaje faktem. Każdy może
                    to sobie interpretować jak chce:)
                  • xyz-xyz Re: Szewczyk, Szalabawka - ktos co wie? n/t 27.09.05, 11:34
                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=11449781&a=11542649
                    Potwierdził, iż był w radzie nadzorczej:)
              • Gość: wyborca Re: Szewczyk, Szalabawka - ktos co wie? n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 10:03
                jest dyrktorem wydziału um
                • albert_c Re: Szewczyk, Szalabawka - ktos co wie? n/t 27.09.05, 11:13
                  Gość portalu: wyborca napisał(a):

> jest dyrktorem wydziału um

* no to raczej sie nie zgodzi zeby isc na rok w radnych
                  • Gość: wyborca Re: Szewczyk, Szalabawka - ktos co wie? n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 14:26
                    to zależy co planuje dalej
                    • albert_c Re: Szewczyk, Szalabawka - ktos co wie? n/t 27.09.05, 16:28
                      na pewno to zalezy, ale ja bym to uscislil i napisal, ze zalezy co planuje PIS
                      wzgledem niego, bo jak nie bedzie mial jasnych wytycznych ze strony partii, to
                      malo realne wydaje mi sie zeby wyszedl z dyrektorstwa...
                  • Gość: wtajemniczony Re: Szewczyk, Szalabawka - ktos co wie? n/t IP: *.system.szczecin.pl 28.09.05, 17:55
                    * no to raczej sie nie zgodzi zeby isc na rok w radnych

zgodzi się , zgodzi, przecież w razie czego mamusia załatwi lepszą posadkę
                • Gość: czerwony Re: Szewczyk, Szalabawka - ktos co wie? n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 09:54
                  nie mogę zrozumieć , jak w mieście "rządzonym" przez czerwonych dyrektorem
                  wydziału jest pisowiec, niedopatrzenie, czy.....
        • xyz-xyz Re: Szewczyk, Szalabawka - ktos co wie? n/t 27.09.05, 10:00
          Renata Szewczyk, jest mniamusiną kobietką:)) No, przynajmniej taką była:)
    • korfi Czy to żona Janusza Szewczyka? 27.09.05, 11:00
      ?

-------------------------------------------------------
      Każda akcja wywołuje co najmniej równy i skierowany przeciw niej krytycyzm
      • xyz-xyz Re: Czy to żona Janusza Szewczyka? 27.09.05, 11:02
        Raczej Adama...
      • Gość: afilipinka Re: Czy to żona Janusza Szewczyka? IP: 213.155.184.* 28.09.05, 16:45
        Jezeli chodzilo Ci o bylego czlonka zarzadu to jest to Janusz SZEWCZUK nie
        Szewczyk
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka