Gość: wyborca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 09:28 czy nasi posłowie będą kandydować ? zaremba wczoraj potwierdził, a masłowska , piechota ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Obiektywny liberał Re: prezydent szczecina IP: *.orange.pl 27.09.05, 09:35 Masłowska nie ma szans jest słabiutka. Zaremba małby szanse gdyby nie te debaty telewizyjne. Największe szanse ma Piechota, który najgrożniejszego konkrnta Zarembę spłaszczy do parteru w dysksji publicznej. Prezydentam zostanie więc Jacek Piechota jeżeli tylko będzie tego chciał zwłaszcza, że będzie już po miodowym miesiącu PO i PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hym? Re: prezydent szczecina IP: *.devs.futuro.pl 27.09.05, 09:39 a Listkowski lub Nitras? Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: prezydent szczecina 27.09.05, 09:42 Gość portalu: hym? napisał(a): > a Listkowski * a kto to jest? > lub Nitras? * nie wydaje mie sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: prezydent szczecina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 09:43 > > a Listkowski > > * a kto to jest? własnie miałem zapytać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona pijaka Re: prezydent szczecina IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 27.09.05, 09:48 A co myslicie o podpiecznym prokuratora Świerka. Wszak jest namaszczony przez Jurczyka. Mysle ze moze byc groznym konkurentem. Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: prezydent szczecina 27.09.05, 09:51 Gość portalu: zona pijaka napisał(a): > A co myslicie o podpiecznym prokuratora Świerka. Wszak jest namaszczony przez > Jurczyka. Mysle ze moze byc groznym konkurentem. * moim zdaniem jezeli wystartuje przegra z rownym kretesem jak 3 lata temu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: prezydent szczecina IP: *.internet.v.pl 27.09.05, 09:53 prezydentem zostanie pani jacyna małgorzata lub lubińska. oczywiście jezeli dotychczasowy prezydent nie będzie sie ubiegał, bo wtedy wiadomo kto. mp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Marian IP: *.orange.pl 27.09.05, 13:21 czy Ty nie zauwazyłeś podziału głosów w tych wyborach? Myslisz naprawde tak myslisz? Dalej uwazasz ze pan Jurczyk miałby jakies szanse... SLD elektorat padł i nie bedzie głosował na Jurczyka! A tylko oni go popierali! Ironia historii ... albo sprytnie skrywane uczcucia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: Marian IP: *.orange.pl 27.09.05, 13:34 bede strzelał alr moge sie mylic bom dyletant... forumowy dyletant! Elektorat PO i PiS głosował na... PO i PiS? Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: Marian 27.09.05, 13:55 Na kogo ? W wyborach prezydenta miasta głosuje się na osobę , nie partię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: Marian IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 14:01 o ile mnie pamięć nie myli zaremba i masłowska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hym? Re: prezydent szczecina IP: *.devs.futuro.pl 27.09.05, 13:36 naturalnie chodziło mi o Liwińskiego, nie wiem czemu wyskoczyłem z tym Listkowskim. Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: prezydent szczecina 27.09.05, 13:40 Gość portalu: hym? napisał(a): > naturalnie chodziło mi o Liwińskiego, > nie wiem czemu wyskoczyłem z tym Listkowskim. * Litwinskiego:) - gdzies 't' znow zagubiles nie masz szans zeby wystartowal - sa szanse ze gdyby wystartowal to moglby powalczyc, choc przeciw Piechocie bedzie kazdemu ciezko - tak mi sie wydaje - chocby sie mocno zbroil;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bas Re: prezydent szczecina IP: *.chello.pl 27.09.05, 17:17 "ROBERT" po "ŚWĘTYM"? Czy Szczecin jest skazany na TW? Nie może być ktoś bez przeszłości? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wruszka Re: prezydent szczecina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 09:55 Prezydentem Miasta Szczecina w 2006 roku zostanie Jacek Piechota. Należy tylko teraz się zastanowić, czy to dobrze, czy źle dla miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pismak Re: prezydent szczecina IP: *.plusgsm.pl 27.09.05, 13:32 No, jak to? Przecież Bogdan Trzos chce :)))). Wytnie wszystkich. Spytajcie Mariana Paździocha :). Tak, jak Słowacki wyciął senatorów. pismak_logowany@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska kochana gosiu 27.09.05, 15:13 teraz mówimy o głosach w mieście a nie w województwie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyknajak-13 Re: kochana gosiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 17:41 ja_aska napisała: > teraz mówimy o głosach w mieście a nie w województwie:-) Grand Prix ode mnie za powyższy tekst :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cicha wielbicielka Re: kochana gosiu IP: *.system.szczecin.pl 27.09.05, 17:57 ma się trochę tej rodziny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: prezydent szczecina IP: *.internet.v.pl 27.09.05, 23:29 Pismak napisał; Tak, jak Słowacki wyciął senatorów. * wielce szanowny znawco tematu, pismaku niejednokrotnie logowany. bardzo nieśmiało, aczkolwiek z pewną dozą stanowczości. bardzo cie proszę. nie wycieraj sobie gęby marianem paździochem! próbując ośmieszać jego, ośmieszasz sie sam. bardzo wielu wyborców. nawet na tym forum, wyrażało swoje zdania i pokazywało swoje sympatie lub antypatie dot. kandydatow do sejmu czy senatu. przedstawiając swoje przemyślane kandydatury, byłem przekonany, że pan słowacki czy pani plaugo mają na tym forum wielu przeciwników . mile sie jednak rozczarowalem. dziwię sie, czytając tego posta, że akurat ty jesteś jego autorem. chłopcze nie wiesz kim jestem naprawdę. ja jednak wiem kim ty jesteś i powiem ci, jako dzinnikarz jesteś żałosny. mp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pismak Re: prezydent szczecina IP: *.plusgsm.pl 28.09.05, 01:37 Drogi Marianie. Okej. Wynik NRS nie jest zachwycający. Coś się zepsuło. Rozumiem, że puściły Ci nerwy. Sorry, nie powinienem tańczyć na grobie. To nieelegancko, przepraszam. Ale zrozum - nie wycieram sobie gęby Marianem Paździochem, tylko wywołuję Cię do tablicy. W końcu opowiedziałeś się po określonej stronie. Daj się teraz konsekwentnie wyciągnąć do tablicy. Żałosny jestem, czy nie - faktem jest, że NRS nadymał się przed wyborami do takich rozmiarów, że odrobina złośliwości po prostu sama ciśnie się na usta. Za to nadymanie też mógłbym panów z NRS obdarzyć przymiotnikiem "żałośni", ale to mnie mało rajcuje. Wybacz, że w takiej chwili, ale bardziej od Twoich nerwowych reakcji interesuje mnie (pytanie z wątku o matołach): co się stało z elektoratem Mariana Jurczyka! To jest ciekawsze, niż dyskusja o czyichkolwiek urażonych ambicjach. A przy okazji: skoro ja jestem "chłopiec", a Ty Poważny Facet i znasz mnie na wylot - to skąd nagle ten "żałosny dziennikarz"? Epitet sobie znalazłeś zupełnie nietrafiony. Co ma do tego fakt, jakim dziennikarzem jestem, czy byłem? Powiedz, że jestem żałosnym dupkiem albo coś w tym guście. Powiedz, że nie znam się kompletnie na szczecińskiej rzeczywistości i nic nie wiem o Panu Juliuszu Słowackim. Powiedz, że nie czytam gazet, nie rozumiem wyników wyborów, jestem kosmicznie odosobniony w sądach, moje oceny są idiotyczne itd. To zrozumiem. Nie musisz mnie lubić, ani podzielać moich sądów. Możesz odbierać mnie, jak chcesz. Twoje prawo. Ale to odwołanie do zawodu, hm... nietrafione. W życiu nie napisałem, ani nie opublikowałem nawet akapitu o NRSie. I nie zamierzam napisać. Interesuje mnie to zupełnie pozadziennikarsko. Pozdrawiam pismak_logowany@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pismak Musimy wybrać sobie jeden wątek na rozmowę :)) IP: *.plusgsm.pl 28.09.05, 01:43 Proponuję matołów. Tam jest przyjemniej. Pozdrawiam pismak_logowany@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
sobiepan1 Re: Ciekawość Pismaka_Logowanego 28.09.05, 08:21 Niema czegoś takiego, jak zainteresowanie pozadziennikarskie dyskutując o kimś na forum publicznym. Jest to podpuszczanie Mariana Paździocha i jak widać, nie dał się nabrać, zaprzestając kontynuacji wymiany zdań. pozdrowienia sobiepan Odpowiedz Link Zgłoś