Dodaj do ulubionych

Brawo dla posła Piechoty !

• Gość: Jano Re: Ach jeszcze jedno, dziecko drogie! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.09.01, 12:32
      Gość portalu: HSPS napisał(a):

> Kiedyś uczono w szkole logiki i polskiego, nie wiem jak teraz. Słowo "kradli"
      > jest przez Ciebie samą użyte w formie niedokonanej czyli przechodząc do logiki
      > nie może implikować, że wszystko zostało rozkradzione. A tego, że doszczętnie
      > wszystko zostało rozkradzone nikt nie mówił (mało tego, chodzi o
      > pojęcie "gospodarka rabunkowa" w której nie stwarzano żadnych realnych podstaw
      > do rozwoju tworząc jednocześnie system sprzyjający nazwijmy to przywłaszczaniu)
      > Temat rzeka - niestety nie mam tyle czasu, no i nie wiem czy jesteś
      > zainteresowana rzeczywistym pogłębianiem wiedzy ogólnej???

A dzisiejsza polityke jak nazwiesz??? Wez pod uwage:
      1. Kominowe place w Spolkach skarbu panstwa
      2. Koooolosalne odprawy dla prezesow w tychze spolkach
      3. "Restrukturyzacje" zakladow pracy, ktore ograniczaja sie do zwolnien masowych
      nic wiecej nie przychodzi mi do glowy w tej chwili a nie mam czasu sie
      zastanawiac, ale chyba zrozumiales o co mi chodzi
    • Gość: Jano Re: Praca IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.09.01, 13:31
      > > > W mojej grupie na studiach w okolicach 3 roku pracowali juz wszyscy.
      > Zazna
      > > czam ze byly to studia dzienne. Ale to zaprocentowalo. Dzis praktycznie
      > >> wszyscy znajomi maja lub wlasnie kupuja mieszkania, samochody a wakacj
      > ami w
      > Hiszpanii na nikim nie zrobisz wrazenia.
      > >
      > > Extra. Tez tak bym chcial. Zwlaszcza ze jeszcze nigdy nie bylem w Hiszpani
      > . ;-))
      >
      > Nie widze problemu (zreszta ja tez w Hiszpanii jeszcze nie bylem). Jak sie wie
      > czego chce to sie to osiaga. Nie chce zebym to brzmialo jak jakas umoralniajaca
      >
      > pogawedka ale zauwazam pewna prawidlowosc - jesli ktos ma pomysl na to co z sob
      > a
      > poczac - najczesciej mu to procentuje. Najgorsi sa tacy, ktorzy narzekaja na ca
      > ly
      > swiat, maja spiskowe teorie dziejow i przekonuja jacy to sa wspaniali tylko im
      > nie dano szansy. Wierutne bzdury!
      > Uklad polityczny nie ma tu nic to rzeczy. Czy rzedzi lewo, czy prawo to wszystk
      > o
      > jedno - do dobrobytu prowadza drogi indywidualne a nie zbiorowe, PRL sie juz
      > skonczyl - szkoda ze niektorzy tego nie zauwazyli.
      Tu masz racje, jak sie nie wie co sie chce- to sie nic nie chce ;))
      Jak szukasz pracy to musisz chociaz mnie-wiecej wiedziec jaka prace chcesz.

> I jedna wazne uwagi:
      > -bezrobocie w tym kraju bedzie rosnac: przeciwko nam jest demografia (boom 1981
      > -
      > 83), przestarzaly przemysl, ktory bedzie musial sie zrestrukturyzowac oraz b.
      > wysoki % ludnosci wiejskiej (bezrobocie ukryte), ktora predzej czy pozniej
      > zacznie migrowac do miasta (w Hiszpanii podczas modernizowania kraju doszlo w
      > pewnym momencie do 25% bezrobocia a u mlodziezy do 50%!!!)
      > -emerytury panstwowe w tym kraju beda na obecnym poziomie lub nizsze. relatywni
      > e
      > do sredniej NIGDY nie wzrosna: za ok. 6-7 lat na emerytury w krotkim czasie
      > przejdzie pokolenie powojennego wyzu (miliony ludzi), pojawil sie ujemny przyro
      > st
      > naturalny, wydluzyla srednia zycia, nie mozna juz podwyzszyc skladki na ZUS
      >
      > Nie ludzcie sie. SLD nic nie zmieni. Nikt tu nic nie zmieni - sa to sily z
      > ktorymi nie moga sobie poradzic kraje znacznie potezniejsze niz Polska.
      > Bezrobocie i dziadowskie emerytury - z tym musimy zyc i lekarstwa na to nie ma
      > (no chyba ze znajdziemy rope na dnie Baltyku).

Moze nic to za duzo powiedziane. Na pewno nie od razu. Ale to co zrobily rzady
      AWS to zgroza!!!
    • Gość: Jano Re: Do Asi i Mariana - krótkie pożegnanie. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.09.01, 15:52
      Gość portalu: HSPS napisał(a):

> Nigdy nie napisałem, że jestem zwolennikiem obecnego układu, mało tego nigdy
      > nie byłem. Jedyne przeciwko czemu jestem to ... bezwzględność i plucie na
      > innych. Zawsze wierzyłem w ... czlowieczeństwo, a nie np. w Boga (jestem
      > ateistą) i w ... dobro. Niestety, trudno się tu doszukać takich elementów.
      > Wierzę w reinkarnację i życzę Wam, żebyście w następnym wcieleniu byli ludźmi
      > szczęśliwymi. Ja akceptuję ludzi z ich wadami, świata nie naprawię, ale po co
      > sobie i innym uprzykszać życie? Dużo sukcesów i spełnienia marzeń - Wasz
      > Przyjaciel.

Ja uwazam calkiem odwrotnie. Wierze w Boga, ale nie wierze w ludzi (nie we
      wszystkich) i ich dobre intencje. A reinkarnacja nie istnieje, to by byla za duza
      kara ;)
    • Gość: Crazy Re: Marian & HSPS IP: 172.25.17.* / *.ciech.waw.pl 05.09.01, 15:57
      Gość portalu: Jano napisał(a):

> Pewnie nawet nie wiecie ze oboje macie racje. Chociaz zdecydowanie wiecej racji
      >
      > jest po stronie Mariana. Nawet jak masz cos w glowie to pracy normalnie (nie po
      >
      > znajomosci) nie znajdziesz. I tego argumentu nie podwazysz (nie chodzimi teraz
      > o
      > uklady polityczne, ale o takie ze sasiad ma znajomego, czy ciocia ma firme...).
      > A
      > nie wiem czy to ta sama solidarnosc walczyla o wolnosc i ta sama teraz rzadzi i
      >
      > strajkuje pod urzedami

Szkoda, że rzeczywistość szczecińska tak bardzo wpłynęła na Wasze poglądy - ja
      pracowałem od III roku studiów, bo przekonałem swoich przyszłych przełożonych, że
      jestem im potrzebny. Jeszcze w trakcie studiów zmieniłem Bank na Stocznię, jak
      się spotkałem z Panią Dyrektor Personalną, to mi powiedziała, żebym wrócił po
      studiach, a ja już wiedziałem że po studiach w takiej firmie na pewno nie będę
      chciał pracować... wywalili mnie "drzwiami", wróciłem "oknem" po rozmowie
      wyproszonej u sekretarki z Dyrektorem Finansowym po tygodniu zadzwonił telefon,
      żebym się przenosił do Stoczni, a w 4 miesiące po obronie pracy magisterskiej
      pracowałem już w Warszawie, gdzie jestem do dziś.
      NIKT CI NIC NIE PRZYNIESIE DO ŁÓŻKA, MUSISZ SIĘ PO TO RUSZYĆ, ALE JAK SIĘ
      RUSZYSZ, JEŻELI NIE WIESZ CZEGO CHCESZ? JAK ZAMAWIASZ PIZZE I KAŻESZ SOBIE
      PRZYNIEŚĆ JAKĄKOLWIEK, TO MASZ MAŁE SZANSE NA ZJEDZENIE TAKIEJ NA JAKĄ MASZ
      OCHOTĘ - WARTO O TYM PAMIĘTAĆ NIE TYLKO PRZY ZAMAWIANIU PIZZY.
      Pewnie powiesz, że ja skończyłem studia a ty nie, ale jadąc ostatnio do Szczecina
      spotkałem dwóch chłopaków pewnie w twoim wieku, którzy spod Warszawy jechali do
      Norwegii do pracy na budowie, zostawiali żonę, dzieci (obaj mieli i to i to) żeby
      zarobić na chleb dla nich i po rozmowie z nimi mogę stwierdzić - opowieść o
      ruszeniu dupy ma zastosowanie dla każdego.
      Jedynymi osobami które kiedyś żałowały, że nic mi nie "załatwiły" byli moi
      rodzice, ale szybko wybiłem im to z głowy i teraz cieszą się ze mną tym, co mam,
      czego i tobie - Marian życzę.
    • Gość: Crazy Re: Brawo dla posła Piechoty ! IP: 172.25.17.* / *.ciech.waw.pl 05.09.01, 15:59
      jeżeli ktokolwiek liczy, że poseł Piechota, lub inny polityk mu coś załatwi to
      albo jest jego dobrym znajomym (rodziną), albo się srogo zawiedzie. Rzućcie
      problemy za siebi i zacznijcie DZIAŁAĆ!!!!!
      Crazy
    • Gość: Zagłoba Re: Zagłoba jesteś idotą !!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.09.01, 23:18
      Właściwie z chamstwem nie podejmuję dyskusji, ale zrobię wyjątek.Słownictwo
      jakim się posługujesz upewniło mnie że z...dalasz na budowie(tak się składa że
      ja też tam często dorabiam, ale nie mam o to do nikogo pretensji ani żalu).A że
      poza "bogatym" słownictwem nie masz nic w głowie to już nie moja wina.Ani ty
      ani buzek nie musi Mi dziękować bo obu was mam w dupie.A na odchodne powiem ci
      że Onufry na pewno nigdy nie byłby za twoją opcją mimo iż był prostakiem.
    • Gość: Zagłoba Re: Zagłoba jesteś idotą !!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.09.01, 23:35
      Gość portalu: Marian napisał(a):

> Jurek !
      > 100 % poparcia !!!
      > Pozdrawiam

100% jak za dawnych lat.
    • Gość: Aśka do nostromo IP: 212.160.165.* 07.09.01, 14:58
      Może nostromo wejdzie mi na całe drzewo genealogiczne! Moje gratulacje!!
      Ale jaja! Ja rozumiem, że moje poglądy są negowane przez niektórych
      "współobywateli" , ale do tej pory nikt nie próbował zeszmacić cudzych
      rodziców! Jeżeli tak ma wyglądać nasza rzeczywistość, że zwykłe bydle bez
      ogłady, bez odwagi do przyznania się kim jest naprawdę, może obrażać bezkarnie
      moją rodzinę przez prostackie dywagacje - to ja to piepszę!
      A teraz do nostromo: wal się łosiu... i miłego samopoczucia przed lustrem
      tchórzu! Anonimowość to jedyna twoja siła.
    • Gość: Wojtas Re: Brawo dla posła Piechoty ! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 26.11.01, 13:46
      Zacznijcie desolidaryzację w Szczecinie od Antosiewicza z SSSA (tego co chce
      rozwalić stocznię), Markowskiego z Polic (pupila Komołowskiego), Pawłowskiego z
      Dolnej Odry (również pupila Komołowskiego) i szefa tamtejszej S - Anwailera, a
      atmosfera w mieście oczyści się o conajmniej 80%. Zliwkwidujcie zbędne wydziały
      w urzędzie wojewódzkim, stwórzcie lobby szczecińskie. Wierzymy w posła
      Piechotę. Im bardziej staniemy za nim, tym bardziej będzie silny i będzie miał
      większe możliwości aby działać na korzyść naszego regionu.
    • Gość: KarolS Re: Brawo dla posła Piechoty ! IP: *.xtra.pl 22.03.02, 19:20
      Brawo dla Posla Piechoty! Ona sam sie chyba dziwi, ze spoleczenstwo nie wiem
      jak bezwzglednie "kroi kase". Ostatnio publikowana w "Glosie Szczecinskim "
      sprawa sfinansowania przez jego kolegfe harcerza drogi do jego wznoszonego domu
      jednorodzinnego na koszt podatnika , to kropla w morzu.
    • Gość: Wac Re: Brawo dla posła Piechoty ! IP: 212.244.73.* 29.03.02, 00:25

> Solidaruchy zostawiają Kraj w stanie całkowitej zapaści gospodarczej i
      > finansowej !
      > Tak czy owak, bez dogłębnej desolidaryzacji się nie obędzie ! Ktoś musi za to
      > zapłacić. Naturalnie - nie może ona dotknąć szeregowych członków NSZZ
      > Solidarność. Tylko tzw. "spasiony aktyw".
      > PS
      > Ciekawe co solidaruchy prywatyzowały po 1989 r. , skoro jak twierdzą - PRL
      > to "była czarna dziura".

Marian - chyba od sierpnia to juz nie tak brawo - co ?
    • Gość: laufer1 Re: Do HSPS-a IP: *.xtra.pl 31.03.02, 08:48
      Na cale Szczescie naukowcy na swiecie nie rzadza Polityka i Panstwami. Tam
      gdzie to robili zostawiali pustynie. Np : ponoc dobry doktor nauk technicznych
      dokad pracowal na Politechnice- nie szkodzil. Jak Marek Talasiewicz zaczal
      rzadzic stocznia zostala z niej pustynia. Przykladow jest wiele. W zasadzie (!)
      ostatnim (tym , ktory gasil swiatlo w komunie)Premierem byl Profesor Messner.
      Twoja teoria , Panie HSPS sprawdza sie we wrzechswiecie (byc moze) , lub na
      kartce papieru, czy komputera. Poza tym pamietaj, ze w Polsce docent od fizyki
      uwaza sie za docenta od wszystkiego. To nas wyroznia w swiecie no i bieda.
    • Gość: wITEK777 Szanowny Panie HSPS IP: *.xtra.pl 31.03.02, 09:12
      Wyalienowal sie Pan z tlumu. Kochanka mysli, ze jest Pan u zony. Zona mysli,
      ze jest Pan u kochanki. A PAN JEST W BIBLIOTECE.
    • Gość: laufer1 Re: Brawo dla posła Piechoty ! do hsps IP: *.xtra.pl 07.04.02, 13:34
      Gość portalu: Aśka napisał(a):

> Kradli, kradli - nie rozkradli.
      > Kradli, kradli - rozkradli bądź ukradli. Masz frędzlu rację - do tego jest
      > potrzebna logika, psychologia, pedagogika speclana! Dziecko drogie! Studia
      > skończyłam już dawno, do tego była to ekonomia. Teraz wprawdzie kończę juz
      > następne ( niestety znowu ta niedobra ekonomia )a le zawsze z podziwem przymuję
      >
      > słowa nagany od tak wspaniałego umysłu. Tryb dokonany i nie dokonany w
      > przypadku obecnie rządzących różni się tym, że na nasze szczęście tryb dokonany
      >
      > będzie obowiązywać od 23 września br. I to jedyny plus w obecnej sytuacji. Może
      >
      > znalazłby się jeszcze jeden - że ci obecni szefowie Kraju będą jeszcze siedzieć
      > !

Aska. calym sercem i dusza za Toba. Laufer1
      • Gość: HSPS Re: laufer1 IP: 141.202.246.* 08.04.02, 11:32
        Gość portalu: laufer1 napisał(a):
        > Aska. calym sercem i dusza za Toba. Laufer1

Ten wątek rozpoczął się sporo przed wyborami i z twoim poparciem dla Asi
        spóźniłeś się "co nieco" - w międzyczasie w innych wątkach Asia dała
        jednoznacznie do zrozumienia, że zmieniła swoje poglądy (oczywiście nie o 180
        stopni, ale na tyle, że po paru miesiącach rządów SLD "zajarzyła" w pewnych
        punktach)i nawet zostaliśmy ... dobrymi znajomymi, o wrogości nie ma mowy.

• hsps Re: poparcie laufra dla SLD 15.07.02, 01:10
          No to jak to jest Laufer ? Popierałeś SLD i Piechotę całym sercem czy jak ? I
          jak poczytasz ten wątek to z kim ja tu próbowałem się rozliczyć ?

Coś mi tu nieudaną karierą śmierdzi. Mam ten wątek zacytować dla ogółu? Tytuł
          musiałby brzmieć: "Nieudana kariera Nikodema Laufra dla SLD"
          • Gość: Laufer 1 HSPS po prostu nie. IP: *.xtra.pl 15.07.02, 20:44
            hsps napisał:

> No to jak to jest Laufer ? Popierałeś SLD i Piechotę całym sercem czy jak ? I
            > jak poczytasz ten wątek to z kim ja tu próbowałem się rozliczyć ?
            >
            > Coś mi tu nieudaną karierą śmierdzi. Mam ten wątek zacytować dla ogółu? Tytuł
            > musiałby brzmieć: "Nieudana kariera Nikodema Laufra dla SLD"

Jak chcesz to cytuj to dla ogółu. To co masz na myśli z tego nie wynika.

HSPS . Wielokrotnie próbowałem się do Ciebie zblizyć poglądami jednak jest to
            trudne. W tym przypadku coś nie zrozumiałeś. Jak chcesz ciągnąć wątek to
            ciągnij i publikuj szerzej. Może to być śmieszne.
            Twój strzał o mojej nieudanej karierze w SLD jest fatalny. Nigdy nie byłem w
            żadnej partii politycznej, po prostu nie.
            Wielokrotnie mnie do tego prośbą i grożbą namawiano. Mam moralne prawo mówić
            o Panach I sekretarzach , którzy póżniej przeflancowali się np do AWS-u. Wolę
            byłego PZPR-owca, który dzisiaj jest w SLD, niż byłego PZPR-owca, który jak
            Tałasiewicz był w PC, czy AWS.To niemoralni ludzie, bez ambicji.
            W swoim 50 letnim życiu , należałem do Ligi Ochrony Przyrody-przyznaję.
            Kiedyś, niedawno przez chwilkę zamierzałem wstąpić do Platformy , ale jak
            poszedłem na spotkanie to zrezygnowałem. Pełna niekompetencja, slogany itd. No
            i zgrani już np w UW, AWS ludzie.
            Niesłusznie podejrzewasz jakieś problemy u mnie. Moim jedynym problemem jest
            bieda u ludzi, bandytyzm i pazerni, skorumpowani, niekompetentni politycy i
            urzędnicy.
            To , że ten problem nie jest wirtualny świadczą opinie organizacji
            międzynarodowych , a zaprzeczanie i nazywanie tych również opinii instytucji
            międzynarodowych jak i moich - wylewaniem żółci itp jest idiotycznym
            odganianiem od siebie problemu i obroną tego błota, które istnieje. Tak po
            prostu jest.

Jeżeli nie działasz z tą bandą Małp (Gustlik 102, Mike 102)itp, to przepraszam.
            Przestanę Ciebie do nich zaliczać i będe starać się znależć możliwość
            uzgodnienia i wymiany poglądów poglądów.Jeżeli ktoś chce dyskutować , chętnie.
            Podaję rękę.
            Pozdrawiam
            • hsps Re: HSPS po prostu nie. 16.07.02, 11:55
              Chciałbym Ci wierzyć, ale mam niestety uzasadnione wątpliwości co do Twojej
              wiarygodności. Jeśli przeczytasz poniższe 2 posty, zresztą Twojego autorstwa,
              to zrozumiesz:

"13.05 20:52
              ToTwojesformulowanie HSPS i ten sposob myslenia ,ze jaksie to Forum nie podoba
              to ...mam sie przeniesc na inne Forum znam i odczulem na wlasnej skorze.
              kiedys powiedzial mi wlasnie tak jak TY pewien SB-ek przesluchujac mnie na
              Malopolskiej.Powiedzial to samo co TY : "Jak Ci sie Laufer 1 nie podoba
              socjalizm
              to wyjedz z tego kraju". Czy to nie Ty HSPS byles tym SB-kiem ?

16.06 21:12
              Tak, jak to ktoś już opisywał .
              Kiedyś jeden UB-ek powiedział do działacza opozycji, który był przesłuchiwany
              za to, że bezczelnie ( ten to miał tupet) żadał wolności zrzeszania sie i
              wolności prasy. UB-ek wykrzykiwał podczas przesłuchiwania bezczelnego typa,
              który
              żądał zniesienia cenzury : "Jak się Panu Polska nie podoba to proszę wyjechać z
              kraju." Twoje, a w zasadzie Wasze twierdzenie jest analogiczne. Jak Ci się
              Szczecin nie podoba to może wyjedż ze Szczecina. "

Albo jest to zamierzone znaczy celowe manipulowanie (!), albo jesteś mitomanem ?
              To, że ten sam fakt opisujesz z różnych pozycji bo Ci tak akurat pasuje do
              obrazka oznacza, że logika i spójność w Twoich własnych poglądach nie są w
              ogóle istotne. Mało tego, skąd mam mieć pewność, że wszystko pozostałe Twojego
              autorstwa też nie należy do tej kategorii?

Można różnić się poglądami, ale logika powinna być platformą dającą szansę na
              porozumienie, a jak jej brakuje to niestety nie dziw się, że dyskusja zamienia
              się w pyskówkę.

Takie drobne sztuczki są właśnie rodem z PRLu, Urban w czystej postaci - a Ty
              przecież tak dzielnie walczysz z kłamstwem, oszustwem itp. - ale broń jakby ta
              sama. Szkoda.

• Gość: Qbas Do Asi IP: *.fnet.pl 08.04.02, 07:13
      Asiu, bez obrazy, ale albo nerwy Ci puscily na kilka dni, albo z tymi dwoma
      fakultetami nie masz nic wspolnego. Jezyk twoj przypomina mi bardziej budke z
      piwem a nie wyksztalcona kobiete - szkoda ze "inteligencja polska" poszla na
      zmarnowanie ;( Mozna to tylko usprawiedliwic wzorowaniem sie na polskiej
      scenie politycznej. Co do rodzicow - to po czesci sie z Toba zgadzam: Rodzicow
      sie nie wybiera, rodzicow sie ma. Kim sa to inna sprawa, ale wcale nie oznacza
      to ze trzeba sie do nich upodobnic (przynajmniej w przekonaniach politycznych).

Jesli chodzi o Polska scene polityczna to mysle ze obecnie nie ma opcji
      politycznej, ktora by sie nie skompromitowala. To bardzo smutne poniewaz to
      wlasnie Ci ludzie rzadza w Polsce - to zbyt dobrze nam nie wrozy.

Z tym optymistycznym stwierdzeniem zegnam wszystkich
    • Gość: zaba Re: Brawo dla posła Piechoty ! IP: *.agro.ar.szczecin.pl 19.06.02, 11:27

> finansowej !
      > PS

oj chciałbyś wrócić do sklepów za żółtymi firankami, ale było fajnie, mięsko na
      kartki, cukier na bony, lodówki, pralki odstane w parudniowej kolejce,
      telewizorki dla "zasłużonych", taloniki na samochodziki itd.
      • Gość: Kostia Łza się w oku kręci. IP: *.xtra.pl 19.06.02, 17:16

>
        > oj chciałbyś wrócić do sklepów za żółtymi firankami, ale było fajnie, mięsko na
        >
        > kartki, cukier na bony, lodówki, pralki odstane w parudniowej kolejce,
        > telewizorki dla "zasłużonych", taloniki na samochodziki itd.

Mieszkanko komunalne lub spółdzielcze załatwione przez SB za donosicielstwo. Łza
        się w oku kręci.
    • lupin2 I minął rok.I co,i nic. Piechota okazał słabiutki 22.06.02, 20:55

> finansowej !
      > PS

I mija 1 rok. I co , i nic. Słabiutki Minister. Udzielił paru wywiadów,
      zaproponował jakiś tam pakiet. Pic i nic.
      • lupin2 Nikt nie zaprzecza tezie, że Piechota słabiutki? 13.07.02, 22:27
        lupin2 napisał(a):

> Gość portalu: Marian napisał(a):
        >
        > > Solidaruchy zostawiają Kraj w stanie całkowitej zapaści gospodarczej i
        > > finansowej !
        > > Tak czy owak, bez dogłębnej desolidaryzacji się nie obędzie ! Ktoś musi za
        > to
        > > zapłacić. Naturalnie - nie może ona dotknąć szeregowych członków NSZZ
        > > Solidarność. Tylko tzw. "spasiony aktyw".
        > > PS
        > > Ciekawe co solidaruchy prywatyzowały po 1989 r. , skoro jak twierdzą - PRL
        >
        > > to "była czarna dziura".
        >
        > I mija 1 rok. I co , i nic. Słabiutki Minister. Udzielił paru wywiadów,
        > zaproponował jakiś tam pakiet. Pic i nic.

Nawet nikt nie próbuje polemizować z moją tezą, że Piechota jest słabiutki.
        Może chociaż ktoś z TV by zaprzeczył.
        • Gość: Rychu Re: Nikt nie zaprzecza tezie, że Piechota słabiut IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 13.07.02, 23:32
          Jak można zaprzeczyć, że ziemia kręci się wkoło słońca. Ale dni ministra
          Piechoty już są policzone. Potrzebny jest tylko dobry pretekst. A tak apropo's -
          gdzie podział się w ostatnim czasie nasz ministrunio? Czyżby jajeczka w
          stoczni były nieświeże?
    • Gość: Lati Klakierom p. Piechoty IP: *.utp.pl / 10.0.0.* 23.06.02, 15:10
      Poprzednik ma rację,choć zapomniał dodać,że przez cały czas NA NASZE KONTO
      zaciąga się kolejne kredyty.Poprzednicy nie są święci,ale to grzeczne dzieci w
      poruwnaniu z sldowską ekipą.Cały szumny program progospodarczy to kpina w
      postaci nadmuchanego medjalnego balonika.Nasze miasto umiera gospodarczo,a p
      PIECHOTA PRZYGLĄDA SIĘ SPOKOJNIE.Jeden z niewielu polityków z tego regionu nie
      może UDAWAĆ ,że ten region nie istnieje.DZIAŁANIE I SKUTECZNOŚĆ Z CONAJMNIEJ
      50 LETNIĄ WIZJĄ to dlatych panó utopia.ICH wizja to w porywach 4 lata i
      następne wybory,a skuteczność obowiązuje TYLKO NA JEDNYM POLU. NA POLU TOTALNEJ
      POZORACJI.Stare
      propagandowe chwyty wcąż działają wyśmienicie bo psychologia się nie zmienia,a
      wciąż przybywają nowe roczniki.Szanowni dyskuyanci z młodszych roczników lżycie
      wiarę i solidarność,jesteście rozgoryczeni,ale jeszcze raz daliście się zrobić
      w lolo panom z pzpr i zapłacicie za to ,to jedynie kwestja czasu.Nie
      potrafiliście uczyć się na cudzych błędach i jak wszyscy młodzi chcecie
      popełniać własne tak widocznie musi pozostać,ale apeluję do państwa o jeden
      mały wysiłek na polu wyobrażni.Różnica pomiędzy czasami"komuny",a dzisiejszymi
      jest taka,że dzisiaj możecie na tym forum zelżyć wszystko co wam się żyw podoba
      i jest to bezkarne.Wcześniej głośno musielibyście chwalić to co wam się
      niepodoba.Na początku za nieprawomyślne myślenie karano śmiercią i za takie małe
      nic gdyby istniał internet zapłacilibyście głową, wasze dzieci zapłaciłyby
      strąceniem w nicość/czytaj niemożliwość zdobycia wykształcenia pracy i
      czegokolwiek bo w długich okresach czsu nawet proste sprzęty były tylko dla
      PRAWOMYŚLNYCH/ tak zwany wilczy bilet/Potem nieco się zmieniło bo dręczono
      ludzi psychologicznie co czsami jest bardziej okrutne niż szybka
      śmierć. Jeszcze raz proszę WAS roczniki 20ste o odrobinę cierpliwośći i
      wyobrażni."Komuna" to było życie tylko dla PRAWOMYSLNYH takich co i w
      KONSTYTUCJI przysięgali wierność prawdziwemu moskiewskiemu władcy.W królestwie
      ślepców jednooki jest królem.Jeśli zrozumiecie,że nic nie było za darmo
      przbliżycie się choć troszkę do poznania PRAWDY o RZĄDZIE DUSZ.Jeśli się wam
      nie uda POLSKA ZACZNIE UMIERAĆ.
      • Gość: Kostia Lati ! Po trzykroć TAK! (bez słów) IP: *.xtra.pl 24.06.02, 20:11
        Gość portalu: Lati napisał(a):

> Poprzednik ma rację,choć zapomniał dodać,że przez cały czas NA NASZE KONTO
        > zaciąga się kolejne kredyty.Poprzednicy nie są święci,ale to grzeczne dzieci w
        > poruwnaniu z sldowską ekipą.Cały szumny program progospodarczy to kpina w
        > postaci nadmuchanego medjalnego balonika.Nasze miasto umiera gospodarczo,a p
        > PIECHOTA PRZYGLĄDA SIĘ SPOKOJNIE.Jeden z niewielu polityków z tego regionu nie
        > może UDAWAĆ ,że ten region nie istnieje.DZIAŁANIE I SKUTECZNOŚĆ Z CONAJMNIEJ
        > 50 LETNIĄ WIZJĄ to dlatych panó utopia.ICH wizja to w porywach 4 lata i
        > następne wybory,a skuteczność obowiązuje TYLKO NA JEDNYM POLU. NA POLU TOTALNEJ
        >
        > POZORACJI.Stare
        > propagandowe chwyty wcąż działają wyśmienicie bo psychologia się nie zmienia,a
        > wciąż przybywają nowe roczniki.Szanowni dyskuyanci z młodszych roczników lżycie
        > wiarę i solidarność,jesteście rozgoryczeni,ale jeszcze raz daliście się zrobić
        > w lolo panom z pzpr i zapłacicie za to ,to jedynie kwestja czasu.Nie
        > potrafiliście uczyć się na cudzych błędach i jak wszyscy młodzi chcecie
        > popełniać własne tak widocznie musi pozostać,ale apeluję do państwa o jeden
        > mały wysiłek na polu wyobrażni.Różnica pomiędzy czasami"komuny",a dzisiejszymi
        > jest taka,że dzisiaj możecie na tym forum zelżyć wszystko co wam się żyw podoba
        >
        > i jest to bezkarne.Wcześniej głośno musielibyście chwalić to co wam się
        > niepodoba.Na początku za nieprawomyślne myślenie karano śmiercią i za takie mał
        > e
        > nic gdyby istniał internet zapłacilibyście głową, wasze dzieci zapłaciłyby
        > strąceniem w nicość/czytaj niemożliwość zdobycia wykształcenia pracy i
        > czegokolwiek bo w długich okresach czsu nawet proste sprzęty były tylko dla
        > PRAWOMYŚLNYCH/ tak zwany wilczy bilet/Potem nieco się zmieniło bo dręczono
        > ludzi psychologicznie co czsami jest bardziej okrutne niż szybka
        > śmierć. Jeszcze raz proszę WAS roczniki 20ste o odrobinę cierpliwośći i
        >
        > wyobrażni."Komuna" to było życie tylko dla PRAWOMYSLNYH takich co i w
        > KONSTYTUCJI przysięgali wierność prawdziwemu moskiewskiemu władcy.W królestwie
        > ślepców jednooki jest królem.Jeśli zrozumiecie,że nic nie było za darmo
        > przbliżycie się choć troszkę do poznania PRAWDY o RZĄDZIE DUSZ.Jeśli się wam
        > nie uda POLSKA ZACZNIE UMIERAĆ.

• Gość: Rychu Re: Brawo dla posła Piechoty ! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 15.07.02, 22:21
      Dzisiaj, w kawiarence politycznej w PR Szczecin, dzielnie prowadzonej prez red.
      Soskę, prezes Unii Wolności - Włodzimerz Puzyna piał peany na cześć min.
      Piechty, stwierdzjąc iż ten niewyobrażalnie dużo zrobił dla ratowania stoczni
      szczecińskiej oraz rozwoju Pomorza Zachodniego. To może niech robi mniej, wtedy
      sytuacja nie będzie tak dramatyczna,
    • Gość: jerzy Re: posła Piechoty ! jak? chyba minister IP: *.osowo.pl 25.07.02, 00:15
      ja tam się nie znam ale myślałem, że jak minister to zawiesił działalność w
      Sejmie . To nie jest "POSŁEM" piechotą !!!
      Może już jestem za młody? / za wcześnie się urodziłem /???????
      ........????????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka