Gość: play IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.05, 19:44 Jest jakiś, żeby nie czekać, nie cierpieć, nie czerwienić się ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maz abstynentki Re: Sposób na pozbycie się Magazyniera IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 06.10.05, 19:55 Jest, ale nie powiem - bo ten sposób jest karalny ;) Odpowiedz Link Zgłoś
student1 Re: Sposób na pozbycie się Magazyniera 06.10.05, 20:08 jest namówić P Teresę Lubińską żeby nie kandydowała na prezydenta to wtedy na polecenie Jacka Piechoty Marian natychmiast zrezygnuje a prezydentem w swoim mniemaniu zostanie Piechota lub np Krzysztof Zaremba bo tym panom jest to obojętne kto byleby robić to w dobrej komitywie ty mnie a ja tobie tylko w sposób zawoalowany tak jak jest to w tej chwili > Musi to być kandydat, który będzie alternatywą dla rządów Mariana Jurczyka. Kandydat, który będzie w stanie wyrwać to miasto z marazmu - zapowiedział wiceprzewodniczący szczecińskiego SLD Jędrzej Wijas. Pan Wijas zapomniał że razem z NRSem Mariana Jurczyka rządzi w Szczecinie już od 3 lat może więc mniej cynizmu i hipokryzji Odpowiedz Link Zgłoś
sobiepan1 Re: Wyprowadź mnie z błędu studencie 06.10.05, 20:22 Jestem tutaj nowy, więc mało zorientowany, ale czytając niektóre twoje posty Mam wrażenie, ze piszesz na wyraźne zlecenie pani Jacyny oraz Lubińskiej . Jeżeli się mylę to proszę o wybaczenie. Pozdrowienia! Sobiepan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sobek Re: Wyprowadź mnie z błędu studencie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.05, 20:38 Szkoda "Sobiepan1", że pisząc "od siebie" nie masz nic do powiedzenia :( Odpowiedz Link Zgłoś
sobiepan1 Re: Do Sobka odpowiedź 06.10.05, 21:03 Gość portalu: Sobek napisał(a): > Szkoda "Sobiepan1", że pisząc "od siebie" nie masz nic do powiedzenia :( ^^^ Owszem mam. Chcę powiedzieć, iż bardzo żenujące i pozbawione treści są niektóre wątki na tym szczecińskim forum. Celuje w nim kilku bardzo wyrazistych forumowiczów obrzucających się wzajemnie epitetami. Nie na tym polega, moim skromnym zdaniem polemika, czy wymiana myśli. Na forach innych miast, jest o wiele mniej wrogości a więcej ciekawych zdarzeń dot. ich miast i regionów. Pozdrowienia Sobiepan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 Re: Do Sobka odpowiedź IP: *.comnet.krakow.pl 06.10.05, 21:31 daj przykład, takiego miasta Odpowiedz Link Zgłoś
student1 Re: Do Sobka odpowiedź 06.10.05, 22:55 a ja mam wrażenie że jesteś nowym wcieleniem mariana piździocha Odpowiedz Link Zgłoś