Dodaj do ulubionych

TARGI PRACY - kiedy w Szczecinie?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 12:31
Dziś coś mówili w Radiu Szczecin, niedosłyszałam kiedy i gdzie. Będę
wdzięczna za info
Obserwuj wątek
    • Gość: :) Re: TARGI PRACY - kiedy w Szczecinie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 16:58
      "UWAGA! W DNIACH 14-15-16 PAŹDZIERNIKA 2005 W GODZ.10-15 ODBĘDĄ SIĘ NA TERENIE
      FUNDACJI NA RZECZ UNIWERSYTETU SZCZECIŃSKIEGO TARGI PRACY(PRZY PLACU
      SPRZYMIERZONYCH ZA POMNIKIEM PIŁSUDSKIEGO).WEZMĄ W NICH UDZIAŁ WSZYSTKIE
      AGENCJE POŚREDNICTWA PRACY I PRZEDSTAWIA AKTUALNE OFERTY.PO CO MASZ CHODZIĆ PO
      CAŁYM SZCZECINIE JAK WSZYSTKO BĘDZIESZ MIAŁ NA MIEJSCU. ZAPRASZAMY!!! DO
      ZOBACZENIA!!! PRZYJDŹ KONIECZNIE!!!"
      • Gość: hyh Re: TARGI PRACY - kiedy w Szczecinie? IP: *.devs.futuro.pl 14.10.05, 17:04
        a bedzie cos dla studentów zaocznych? :)
    • Gość: :) Re: TARGI PRACY - kiedy w Szczecinie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.05, 11:57
      na terenie Fundacji na rzecz Uniwersytetu Szczecińskiego mieszczącej się przy
      Alei Wojska Polskiego 65 w Szczecinie
    • Gość: :) Re: TARGI PRACY - kiedy w Szczecinie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.05, 11:58
      www.us.szc.pl/fundacja
      • Gość: ona Re: TARGI PRACY - kiedy w Szczecinie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.05, 19:34
        a w ogole slyszalam, ze w Fundacji otworzyli jakies Gminne Centrum Informacji.
        Slyszal ktos cos o tym?
    • Gość: pvd Re: TARGI PRACY - kiedy w Szczecinie? IP: 213.155.167.* 17.10.05, 12:26
      bylem na targach na wojska pol. 60 ,tragedia nic tam nie bylo same agencje
      tymczasowe i praca za granica, lacznie kilka stoisk ,zalosne, kto za to placi !?
    • Gość: :) Re: TARGI PRACY - kiedy w Szczecinie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.05, 13:00
      też byłam, ale nie zdążyłam, zakończyli te targi przed czasem - chyba zbyt
      wielkiego zainteresowania nie było?
      Następne targi:

www.targipracy.com/
      • Gość: loko dyslektyk Re: TARGI PRACY 18-19 X na Politechnice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.05, 21:55
        W budynku Politechniki przy 26 Kwietnia 10, we wtorek i środre,
        Informuję o kosztach
        www.targipracy.ps.pl/wystawcy.ht
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka