Gość: sisi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 12:31 Dziś coś mówili w Radiu Szczecin, niedosłyszałam kiedy i gdzie. Będę wdzięczna za info Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: :) Re: TARGI PRACY - kiedy w Szczecinie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 16:58 "UWAGA! W DNIACH 14-15-16 PAŹDZIERNIKA 2005 W GODZ.10-15 ODBĘDĄ SIĘ NA TERENIE FUNDACJI NA RZECZ UNIWERSYTETU SZCZECIŃSKIEGO TARGI PRACY(PRZY PLACU SPRZYMIERZONYCH ZA POMNIKIEM PIŁSUDSKIEGO).WEZMĄ W NICH UDZIAŁ WSZYSTKIE AGENCJE POŚREDNICTWA PRACY I PRZEDSTAWIA AKTUALNE OFERTY.PO CO MASZ CHODZIĆ PO CAŁYM SZCZECINIE JAK WSZYSTKO BĘDZIESZ MIAŁ NA MIEJSCU. ZAPRASZAMY!!! DO ZOBACZENIA!!! PRZYJDŹ KONIECZNIE!!!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hyh Re: TARGI PRACY - kiedy w Szczecinie? IP: *.devs.futuro.pl 14.10.05, 17:04 a bedzie cos dla studentów zaocznych? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: TARGI PRACY - kiedy w Szczecinie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.05, 11:57 na terenie Fundacji na rzecz Uniwersytetu Szczecińskiego mieszczącej się przy Alei Wojska Polskiego 65 w Szczecinie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: TARGI PRACY - kiedy w Szczecinie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.05, 11:58 www.us.szc.pl/fundacja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: TARGI PRACY - kiedy w Szczecinie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.05, 19:34 a w ogole slyszalam, ze w Fundacji otworzyli jakies Gminne Centrum Informacji. Slyszal ktos cos o tym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pvd Re: TARGI PRACY - kiedy w Szczecinie? IP: 213.155.167.* 17.10.05, 12:26 bylem na targach na wojska pol. 60 ,tragedia nic tam nie bylo same agencje tymczasowe i praca za granica, lacznie kilka stoisk ,zalosne, kto za to placi !? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: TARGI PRACY - kiedy w Szczecinie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.05, 13:00 też byłam, ale nie zdążyłam, zakończyli te targi przed czasem - chyba zbyt wielkiego zainteresowania nie było? Następne targi: www.targipracy.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loko dyslektyk Re: TARGI PRACY 18-19 X na Politechnice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.05, 21:55 W budynku Politechniki przy 26 Kwietnia 10, we wtorek i środre, Informuję o kosztach www.targipracy.ps.pl/wystawcy.ht Odpowiedz Link Zgłoś