Dodaj do ulubionych

VII LO - wychowankowie BOGNY SMUDY odezwijcie sie

IP: *.207-34-71-0.interbaun.com 24.09.02, 01:50
Hej tam! Czy sa tacy co jeszcze pamietaja Bogne SMUDE. Wycieczki w Gory
Bukowe, zimowiska w zachelmiu u p. Tadusza, obozy w Beskidach i wedrowki po
Bieszczadach?
Z pozdrowieniami dla wszystkich znajomych!
Obserwuj wątek
    • Gość: tim Re: VII LO - wychowankowie BOGNY SMUDY odezwijcie IP: *.207-34-71-0.interbaun.com 04.11.02, 02:36
      Hej tam! Czy sa tacy co jeszcze pamietaja Bogne SMUDE. Wycieczki w Gory
      Bukowe, zimowiska w zachelmiu u p. Tadusza, obozy w Beskidach i wedrowki po
      Bieszczadach?
      Z pozdrowieniami dla wszystkich znajomych!

• Gość: jerzy :) Re: VII LO - wychowankowie BOGNY SMUDY odezwijcie IP: *.osowo.pl 04.11.02, 23:30
        czuwaj , nie jestem wychowankiem ale razem współpracowaliśmy z Bogną w
        harcerstwie organizując rajdy piesze ( HUFIEC POGODNO).

Dużo fajnych wycieczek , nie pamiętam ale to był Klub"Azymut" chyba ??? w LO 7.

udzielały sie też jej córki dwie i syn.

pzdr. jerzy z GKO
        • Gość: Timur Re: VII LO - wychowankowie BOGNY SMUDY odezwijcie IP: *.207-229-35-0.interbaun.com 05.11.02, 00:49
          Jerzy - to pewnie razem wspolpracowalismy, bo prowadzilem HKT AZYMUT przez pare
          lat i chyba razem robilismy imprezy na orientacje... . Czy dalej siedzisz w
          turystyce harcerskiej?
          Z pozdrowieniami.
          • Gość: jerzy/harcerz znajomi BOGNY SMUDY odezwijcie się IP: *.osowo.pl 11.11.02, 13:59
            Gość portalu: Timur napisał(a):

> Jerzy - to pewnie razem wspolpracowalismy, bo prowadzilem HKT AZYMUT przez
            pare
            >
            > lat i chyba razem robilismy imprezy na orientacje... . Czy dalej siedzisz w
            > turystyce harcerskiej?
            > Z pozdrowieniami.
            Nie już nie działam w turystyce, jestem taksówkarzem i zdzieram pieniądze w
            turystyce płatnej po mieście.
            Moja żona działała jeszcze w ostatnich czasach w KH Pogodno ale w tym roku
            zrezygnowała z komisji stopni.

Ja nie robiłem imprez na orientację ale często mój klub turystyczny "WKRZANIE"
            z Bogdanem Wiśniewskim tzw. Alibabą.

Ja działałem w Szczepie harcerskim Przy Garnizonowym Klubie Oficerskim i w
            Komendzie Hufca referacie młodszoharcerskim.

...bo wszyscy harcerze to jedna rodzina,

czuwaj!
            • Gość: timur Re: znajomi BOGNY SMUDY odezwijcie się IP: *.207-34-91-0.interbaun.com 11.11.02, 23:11
              Ja przez pewien czas rowniez pracowalem w Garnizonowym Klubie Oficerskim jako
              instruktir turystyki. Bogus Wisniewski ksztalcil mnie na instruktora imprez na
              orientacje. Pozdrow go, jesli spotkasz. Bylem rowniez czlonkiem Hufca Pogodno w
              stopniu podharcmistrza...
              Z pozdrowieniami!
              Janusz

Gość portalu: jerzy/harcerz napisał(a):

> Gość portalu: Timur napisał(a):
              >
              > > Jerzy - to pewnie razem wspolpracowalismy, bo prowadzilem HKT AZYMUT przez
              >
              > pare
              > >
              > > lat i chyba razem robilismy imprezy na orientacje... . Czy dalej siedzisz
              > w
              > > turystyce harcerskiej?
              > > Z pozdrowieniami.
              > Nie już nie działam w turystyce, jestem taksówkarzem i zdzieram pieniądze w
              > turystyce płatnej po mieście.
              > Moja żona działała jeszcze w ostatnich czasach w KH Pogodno ale w tym roku
              > zrezygnowała z komisji stopni.
              >
              > Ja nie robiłem imprez na orientację ale często mój klub
              turystyczny "WKRZANIE"
              > z Bogdanem Wiśniewskim tzw. Alibabą.
              >
              > Ja działałem w Szczepie harcerskim Przy Garnizonowym Klubie Oficerskim i w
              > Komendzie Hufca referacie młodszoharcerskim.
              >
              > ...bo wszyscy harcerze to jedna rodzina,
              >
              > czuwaj!
              • Gość: timur Re: znajomi BOGNY SMUDY odezwijcie się IP: proxy / *.ed.shawcable.net 10.01.03, 08:02
                Dla wszystkich znajomych - i tych co sie tutaj jeszcze odnajda - pogodnych
                swiat i wszystkiego co najlepsze z Nowym Rokiem.
                Moj e-mail: azedmonton@hotmail.com
      • Gość: Aga Re: VII LO - wychowankowie BOGNY SMUDY odezwijcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.03, 20:54
        Nie wiem, czy ktoś jeszcze tu zagląda. Nie byłam wychowanką p. Smudy ale
        chodziłam z wami po górach. Z Pepem, Bunzem, Ignacym i wielu innymi. Pamietam
        rajdy, zimowiska i obozy.Zawsze bylo super. Byłam jednym z Grzdyli. Caluski dla
        wszystkich z tamtej ekipy. Mój adres: gagatek01@wp.pl
    • Gość: tim HKT AZYMUT i wyprawy w gory IP: *.ed.shawcable.net 12.03.03, 06:36
      Czy nikt juz tego nie pamieta?
      • Gość: Aga Re: HKT AZYMUT i wyprawy w gory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.03, 21:02
        Pewnie, że pamietam. Pamietam Apasza - psa i przyklejone juniorki do pieca,
        śnieg do pasa i pyszną śmietanę. To było zimowisko! Byłam tylko raz i szkoda,
        że tylko raz. Pierwszy raz w życiu smażyłam (z Jadzią) p.Tadeuszowi kurczaka na
        patelni. Zjadł prawie surowego. Całuski, a VII LO już nie to.
        • Gość: TIMUR ZIMOWISKO IP: *.ed.shawcable.net 08.06.03, 21:46
          To bylo pewnie w Zachelmiu k/Cieplic. Zawsze jezdzilismy tam w bliskim
          towarzystwie harcerzy z SZOSTKI (VI LO) z domieszka JEDYNKI (I LO). Na tych
          starych piecach tez mialem swoje pierwsze lekcje gotowania. Ale tych tortow
          kremowych - tam zrobionych "z niczego" - nigdy nie zapomne.
          Z usciskami i do uslyszenia!
          Janusz
      • darivs Re: HKT AZYMUT i wyprawy w gory 06.06.03, 14:21
        Cześć Timur !
        Napisałem do Ciebie na prywatny adres, ale tutaj muszę również się odezwać !
        Pamietam, pamiętam: drużyna harcerska, HKT AZYMUT, impry na orientację, Góry
        Bukowe złażone wszeż i wzdłuż, Słowacja z kolegami z ośrodka, ciemnię....(nawet
        pierwszy "CIOCIOSAN" okazany w Twoim mieszkaniu na Bogusława/Małkowskiego a
        spożyty w Podjuchowskim Lesie - Pamiętasz ???? Hi Hi :-)

Pozdrawiam
        Darek
        • Gość: TIMUR Re: HKT AZYMUT i wyprawy w gory IP: *.ed.shawcable.net 08.06.03, 21:41

Tak Darku - pamietam. Super wyprawy. Teraz odkrywam Dziki Zachod dalekiej
          Kanady. Gory Skaliste, rozlegle prerie, Pow-Wow's, Daleka Polnoc...
          Pozdrowienia dla naszych wspolnyh znajomych!
          Janusz
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka