sith11 25.10.05, 12:53 Co sądzicie o artykule radnego Hawryszuka "Głos człowieka spod strzechy" w dzisiejszej Wyborczej. Ja po raz kolejny nie rozumiem o co Panu radnemu chodzi. Głupi jakiś jestem czy co? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zona pijaka Re: Baca o Szczecinie IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 25.10.05, 12:59 Baca właśnie wrócł od lekarza po nieudanej operacyjnie próbie odessania tłuszczu. A tak na marginesie, gdzie sie podziewa antyknajak, jego antagonista? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: Baca o Szczecinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.05, 13:42 sith11 napisał: > Co sądzicie o artykule radnego Hawryszuka "Głos człowieka spod strzechy" w > dzisiejszej Wyborczej. Ja po raz kolejny nie rozumiem o co Panu radnemu > chodzi. Głupi jakiś jestem czy co? To jest nas dwóch... Odpowiedz Link Zgłoś
sith11 Re: Baca o Szczecinie 25.10.05, 14:06 Miło mi zawsze w towarzystwie raźniej :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: play Re: Baca o Szczecinie IP: *.teleton.pl 25.10.05, 14:33 To znamienne, że ludzie, którzy pozornie mają tylko wpływ na nasze życie, w takich artykułach przeważnie piszą w ten sposób aby wyraźny był ich brak zgody na negatywne zachowania, sytuacje, układy a jednocześnie nie podają konkretnych recept na zdecydowaną zmianę stanu rzeczy. Tak jakby chcieli dać nam do zrozumienia "wiecie, ja wiem doskonale jak to zmienić ale póki nie jestem przy korycie, to pozwólcie że będę leciał oryginalnym (acz pustym) tekstem". Odpowiedz Link Zgłoś
sith11 Re: Baca o Szczecinie 25.10.05, 14:51 Gość portalu: play napisał(a): > To znamienne, że ludzie, którzy pozornie mają tylko wpływ na nasze życie, w > takich artykułach przeważnie piszą w ten sposób aby wyraźny był ich brak zgody > na negatywne zachowania, sytuacje, układy a jednocześnie nie podają konkretnych > > recept na zdecydowaną zmianę stanu rzeczy. Tak jakby chcieli dać nam do > zrozumienia "wiecie, ja wiem doskonale jak to zmienić ale póki nie jestem przy > korycie, to pozwólcie że będę leciał oryginalnym (acz pustym) tekstem". A może to efekt polityki GW, która "puszcza" jedynie takie biadolące teksty, może ktoś z tzw. decydentów potrafi odpowiedzieć na postawione przez p. radnego pytania? Ale bardzo proszę nie tylko opis problemów ale też recepty na ich rozwiązanie. Swoją drogą od radnego można chyba takich recept oczekiwać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leon Re: Baca o Szczecinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.05, 15:12 sfrustrowany baca poszukuje swojego miejsca, trochę nieudolnie - ale taka jego natura trochę ociężała i zagadkowa. Jego teksty rzeczywiście są niestrawne i tylko jemu tak do końca jest wiadome co chciał przez to powiedzieć. to jest wina alienacji społecznej i trzeba chłopu pomóc zeby sie wykaraskał to będą z niego ludzie (kawałek jakiejś porządnej roboty) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolega bużki Re: Baca o Szczecinie IP: *.orange.pl 25.10.05, 17:04 Pan Bużka skomentował kiedyś taką "tfurczość" Bacy w sposób następujący : "Baca robi biały śnieg". Pewnie, że przydałaby mu się jakaś uczciwa praca tylko kto go zatrudni oto jest pytanie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolega ptaka Re: Baca o Szczecinie IP: 83.168.96.* 30.10.05, 12:44 czy baca to tajemniczy absztyfikant? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bum Re: Baca o Szczecinie IP: *.devs.futuro.pl 25.10.05, 19:48 kto zdemaskuje absztyfikanta????????????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-)))) Re: Baca o Szczecinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.05, 20:00 > kto zdemaskuje absztyfikanta????????????????????????????????????? Tajemnica Poliszynela. Szczyt obłudy Odpowiedz Link Zgłoś
student1 Re: Baca o Szczecinie 25.10.05, 22:50 mówią że absztyfikant to Bartnik Hawryszuk Koralewski Koćmiel Puzyna a ja tam sobie myślę że co za różnica przecież to nie jest ktoś znaczący i opiniotwórczy ot zwykły smętek forumowy a GW promuje go z jednego powodu Odpowiedz Link Zgłoś
sith11 Re: Baca o Szczecinie 26.10.05, 11:13 Student jak zwykle zmienia temat i próbuje dezawuować politycznych konkurentów swojego aler-ego radnej MJW. Oj student takich metod dyskusji to napewno nauczyłeś się w czasach działalności w SZSP za komuny ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sith11 Re: Baca o Szczecinie 26.10.05, 11:19 P.S. Obsobaczanie Koćmiela i Puzyny przez studenta to przejaw czarnej niewdzięczności gdyż to właśnie szef UW załatwił ówczesnej działaczce tej partii, Pani MJW posadę wicepresa miejskiej spółki "Targowiska i Opłaty Lokalne" u ówczesnego prezydenta Koćmiela. Kasa była niezła a do pracy nie trzeba było przychodzić. Amnezja czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: Baca o Szczecinie 04.11.05, 14:56 student1 napisał: > mówią że absztyfikant to > Bartnik > Hawryszuk > Koralewski > Koćmiel > Puzyna > a ja tam sobie myślę że co za różnica ................................................................................ .....MÓWIĄ?????przecież to właśnie TY mówiłeś te bzdury.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moskal. w przyszłym roku Baca trafi na smietnik historii IP: 217.153.6.* 05.11.05, 13:52 Nowe młode wilki z PO pokonają w walce do lokalnych samorządów starych obrosłych tłuszczem i nieudolnych działaczy ZSP ZMS itp. formacji z lat 70-80 . Ordynacka powoli przechodzi już do historii . Z Warszawy i szczebli rządowych dostali kopa - teraz kolej na lokalne . Baca sorry - paputki i TV ... Muszyńscy wkraczają do gry.....paka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asystent Re: Baca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.05, 07:33 Baca jest jednym z największych mózgowców w Radzie Miasta. Ma doskonałe spojrzenie w przyszłości potrafi przewidywać perpektywiczne skutki decyzji. Dał mu szansę klub Od Nowa i sądzę, że sienie zawiódł i nie zawiedzie na Wojtku. Owszem do biznesów to sie nie nadaje ale jako radny, poseł to idealna kandydatura. Interesującym jest to , że Baca nie ma żadnych uprzedzeń politycznych. W konkretnych sprawach nie patrzy przez pryzmat przynależności i może współpracować z każdym aby w zbożnym społecznie celu. Niemam pojęcia skąd tyle krytyki wobec Bacy. Nie zasłużył niczym na to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: play Re: Baca IP: *.teleton.pl 04.11.05, 09:35 Bo widzisz, właśnie przez ten brak szczęśliwej ręki do robienia wszelkich interesów, biznesów itp. pozycja Bacy-mentora w sprawach, gdzie ważą się losy pieniążków mojego miasta, jest delikatnie mówiąc "nietrwała". Odpowiedz Link Zgłoś
sith11 Re: Baca 04.11.05, 14:43 Jak już wrócił wątek to pozwalam sobie powtórzyć moją prośbę do szczecińskich rządzących o odpowiedź na pytanie Bacy Odpowiedz Link Zgłoś