Dodaj do ulubionych

WOŚP przekazał defibrylatory

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.05, 20:56
Ja pochwalam ale... Czy zamiast do biblioteki nie lepiej było dac
defibrylator np. do któregoś z Centrów Handlowych? Ile tak naprawdę ludzi
przewija się przez Książnicę a ile przez centra? Bombolewski sam mówi, że nic
nie było...Coś mi tu nie pasuje...
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: WOŚP przekazał defibrylatory IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 25.10.05, 22:05
      Centrum Handlowe jest instytucja prywatna, a ksiaznica panstwowa. Centrum to
      rozrywka za ktora placimy i zarzadca takiego centrum powinien z zysku zakupic
      nawet kilka takich urzadzen. Ksiaznica natomiast sama nie zarabia na siebie.
      Uwazam, ze dobrze zrobiono - dajac tam defibrylator. A ludzi jest tam duzo - w
      roznym wieku. Skoro wladz nie stac na takie urzadzenia, to daje je Owsiak. A
      market - zapewniam Cie - stac nawet na wiecej niz jeden defibrylator. tylko
      trzeba umiec liczyc zyski...
      • baba_w_oknie Re: WOŚP przekazał defibrylatory 25.10.05, 22:11
        zadam wibratorow na kazdym rogu i w przejsciu podziemnym.
      • Gość: Nerv "Gościu" Absolutnie nie masz racji!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 00:17
        Przemawia przez Ciebie typowo socjalne podejście! Świat juz dawno przestał
        dzielic na prywtane i państwowe! Jeśli mi udowodnisz, że Fundacja WOŚP jest
        inna niz prywatna, to dam Ci nagrodę... Nie mozesz tak myślec, takie urządzenia
        są potrzebne tam gdzie jest naprawdę dużo ludzi! Nie przekonasz mnie, że w
        Książnicy jest więcej ludzi niż w jakimkolwiek CH! Jesteśmy jednym
        społeczeństwem i liczy się to, gdzie nas jest więcej i taki sprzęt może być
        prawdopodobnie częściej i szybciej potrzebny niz w takiej bibliotece... Też,
        ale najpierw tam gdzie się przewalją tłumy, bo tu do zasłabnięć moze dojść
        częściej...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka