maxicho 28.10.05, 21:05 Mam od niedawna dom na Pogodnie (te poniemieckie szeregowce). Czy ktoś może mi powiedzieć, gdzie zakładacie sobie, Współmieszkańcy, dostawę internetu (namiary providera proszę) i jak sobie załatwiliście Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maxicho Re: POGODNO -- internet i kablówka 31.10.05, 19:46 Ludzie! czy nikt z was na Pogodnie nie korzysta z internetu? plizzzzz, help me, plizzzzz :))))) M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: POGODNO -- internet i kablówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.05, 20:07 większośc pogodna - neostrada i satelita n/t Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KL Re: POGODNO -- internet i kablówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.05, 02:06 Mieszkam na Pogodnie i korzystam z internetu. Neostrada i TV satelita. A zwykle oglądam tylko 6 zwykłych programów i mi wystarcza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: POGODNO -- internet i kablówka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.05, 10:14 MNie też. Odpowiedz Link Zgłoś
maxicho Re: POGODNO -- internet i kablówka 03.11.05, 21:04 Dziękuję, moi pogodni współmieszkańcy :)) a swoją drogą szkoda, że żadna firma nie wpadła na pomysł, żeby Pogodno okablować - w Toruniu gdzie na ogół mieszkam, mam i TV i sieć z kabla, działa wszystko lepiej niż mogło mi się śnić :)))) pozdrowienia, dziękuję jeszcze raz, będę się częściej uśmiechał łażąc po uliczkach :))))) MAXicho Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiem ! Re: POGODNO -- internet i kablówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.05, 21:31 Przeszkadza temu masowa korupcja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Budrys Re: POGODNO -- internet i kablówka IP: *.iscnet.pl 03.11.05, 22:28 To zależy gdzie mieszkasz na Pogodnie Dziś wiele wiejskich ulic podchodzi pod Pogodno ;) Najlepiej popytaj sąsiadów ... a nie cfaniaków z tego forum Ja na moim Pogodnie mam UPC i www.iscnet.pl Odpowiedz Link Zgłoś