vsgirl 15.11.05, 01:22 Wpisujcie dzielnice badz regiony. Ja glosuje na Osowo. Natomiast ulica Slaska i Krzywoustego sa do bani. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hanka41 Re: Najladniejsze miejsca w Szczecinie - jakie? 15.11.05, 01:49 Cmentarz Centralny (nomen omen ) pozdrawiam zywotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Haritka Park Kasprowicza -Lasek Arkoński IP: *.ac.tuniv.szczecin.pl 15.11.05, 08:47 Odpowiedz Link Zgłoś
northstar Re: Najladniejsze miejsca w Szczecinie - jakie? 15.11.05, 08:55 Waly Chrobrego, jesli posprzata sie te wszystkie szmaty i graty nalezace do pubu Chrobry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pieszy II Re: Najladniejsze miejsca w Szczecinie - jakie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.05, 10:57 Blokowisko przy Jasnych Błoniach - róg Moniuszki i Tuwima. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxx Re: GUMIENCE FOREVER!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 11:26 Lotnisko Dąbie, Tereny na Pogodnie, teren pod Kaskadzie, wszelkie ugory w centrum miasta. PZD Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: GUMIENCE FOREVER!!!!! 15.11.05, 21:20 Gość portalu: xxxxx napisał(a): > Lotnisko Dąbie, Tereny na Pogodnie, teren pod Kaskadzie, wszelkie ugory w > centrum miasta. > PZD > o Gontynce zapomniałeś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grz Re: Najladniejsze miejsca w Szczecinie - jakie? IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.05, 11:29 czy ten link daje wirusa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: Najladniejsze miejsca w Szczecinie - jakie? IP: 212.14.58.* 15.11.05, 11:29 Port oglądany od wody:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wizytka Re: Najladniejsze miejsca w Szczecinie - jakie? IP: *.teleton.pl 15.11.05, 11:37 A ja pozwolę sobie - ramiona mojego męża i oczy moich chłopaszków :) No dobra, na ziemię - Pogodno oczywiście. Acha i oczy mojej suki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: Najladniejsze miejsca w Szczecinie - jakie? IP: *.chello.pl 15.11.05, 15:23 gontynka jak pada deszcz. właśnie wróciłem ze spaceru. nie ma takiego miejsca, gdzie indziej. zono pijaka, zazdrość bierze. masz ten widok na co dzień. mp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: Najladniejsze miejsca w Szczecinie - jakie? IP: *.chello.pl 15.11.05, 16:00 Jezioro Szmaragdowe, Widok, Cala Puszcza Bukowa, Miedzyodrze (cos pieknego) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Haritka Rozlewiska Odry przy wjazdach do Szczecina IP: *.ac.tuniv.szczecin.pl 16.11.05, 08:03 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona pijaka Re: Najladniejsze miejsca w Szczecinie - jakie? IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 15.11.05, 18:25 Gość portalu: marian paździoch napisał(a): > gontynka jak pada deszcz. > właśnie wróciłem ze spaceru. > nie ma takiego miejsca, gdzie indziej. > zono pijaka, zazdrość bierze. > masz ten widok na co dzień. Ano mam. Zaczynam tam dozór od rogu, przy wiadukcie (od Rynkowej). Na tamtejszych betonach możesz zauważyć moje wypociny w sprayu. Ładne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: Najladniejsze miejsca w Szczecinie - jakie? IP: 87.207.49.* 15.11.05, 21:17 bardzo ładne. gdzie kupujesz te spraye. jest w pobliżu jakiś sklep z farbami? mp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olala Re: Najladniejsze miejsca w Szczecinie - jakie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 16:37 GŁębokie - jezioro i dzielnica Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: Najladniejsze miejsca w Szczecinie - jakie? 15.11.05, 18:28 W domu, przy kominku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nosio Re: Najladniejsze miejsca w Szczecinie - jakie? IP: *.blue.net.pl / 83.16.237.* 15.11.05, 21:11 NAJŁADNIEJSZE miejsce w Szczecinie jest teraz na ul CYRYLA i METODEGO od nr 2 do 7 - trzy "przepieknie ocieplone i pomalowane wieżowce". Kolory wściekłe, że chce sie WYĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ot umilili nam życie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenobia Re: Najladniejsze miejsca w Szczecinie - jakie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 03:19 Szukacie najładniejszych...? Podobno Szczecin naprawdę był ładnym robotniczym miastem miastem ...Tak w czasach miedzywojennych.Był dużym miastem satelickim obok Berlina. Teraz jest smutnym wytworem 19-20 wieku.Miastem bez charakteru i duszy.To co w nim ładne to pozostałość poniemieckich zamierzen.Szczecin nie był budowany jako metropolia,tylko miasto typowo przemysłowo-robotnicze.Dlatego nie był nigdy ośrodkiem kultury i sztuki w Niemczech.Obecnie na siłe i wbrew możliwościom na takie miasto sam sie kreuje!W dodatku chce być jeszcze osrodkiem turystycznym jak Olsztyn,Poznań czy Gdańsk!Nawet Niemcy omijają nasze miasto łukiem (oczywiście poza mieszkancami okolicznych wiosek i miasteczek,ktorzy przyjeżdżają do nas po zakupy,bo jest taniej).Obecny szczecin zeszpecony przez miejscowych urbanistów i architektów nie jest miastem godnym polecenia turystom.Nie ma nic ciekawego do zaoferowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pieszy Re: Najladniejsze miejsca w Szczecinie - jakie? IP: *.chello.pl 16.11.05, 07:48 Lubię swoje miasto i lubie chodzić przez nie na piechotę i oględać co się dzieje na około. Najgorzej jest jak co krok napotykam ryje których niechciałbym ogladać. Tylko pod tym względem uważam moje miasto za wiochę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrus Re: Najladniejsze miejsca w Szczecinie - jakie? IP: *.internet.v.pl 16.11.05, 08:24 pęzino - zamek lubczyna - jezioro czarnogłoy - jezioro szczecin: stara wenecja ( plfoto.com/zdjecie.php?picture=731455 ) przyjaciół żołnierza (stara cegielnia (niestety umarło) port cmętarz centralny itd - szczecin to poprostu piękne miasto pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś