Dodaj do ulubionych

Program wyborczy - Champignon City

10.10.02, 11:57
program jest prosty , zaorac stocznie,port,police i co tam jeszcze dogorywa
i wszedzie posadzic pieczarki
przynajmniej jest bardziej klarowny niz te wszystkie metne programy i spam
wyborczy na forum
Obserwuj wątek
    • Gość: Jazzek Re: Program wyborczy - Champignon City IP: *.it.volvo.se / 172.20.6.* 10.10.02, 13:12
      A jak kolega mi 20 lat temu mówił, że Szczecin zaorali, to się na niego
      obraziłem :)
      • _skuter_ Re: Program wyborczy - Champignon City 10.10.02, 13:20
        ja bym proponowal chmiel, winną latorosl albo chociaz kartofle czyli ziemniaki
        • Gość: Jazzek Re: Program wyborczy - Champignon City IP: *.it.volvo.se / 172.20.6.* 10.10.02, 14:22
          Champignon brzmi szlachetniej i pewnie lepiej się sprzedaje niźli Kartoffel, no
          i przywodzi na myśl szampanskoje, a kartofel cóż - zwykły spirt. Chyba, że
          właśnie to lubisz!
          Natomiast na chmiel + jęczmień - zgoda jak najbardziej :)
          • jottka Re: Program wyborczy - Champignon City 10.10.02, 14:47
            ziemniaczki to i tak rosną wszędzie naokoło, może lepiej na tym chmielu się
            skoncentrować, a dołem puścić pieczarki :)

a program piękny
    • Gość: konserwatysta Re: Program wyborczy - Champignon City IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.10.02, 15:01
      Jak chcesz zaorać Stocznię i port to sie puknij w głowę. Tysiące ludzi tam
      pracuje. W innych programach np. Digital City nie mówi się o tym jak zniszczyć
      ale jak zbudować, a ty piszesz takie dyrdymały.
      • bbury Re: Program wyborczy - Champignon City 10.10.02, 15:05
        Gość portalu: konserwatysta napisał(a):

> Jak chcesz zaorać Stocznię i port to sie puknij w głowę. Tysiące ludzi tam
        > pracuje. W innych programach np. Digital City nie mówi się o tym jak
        zniszczyć
        > ale jak zbudować, a ty piszesz takie dyrdymały.

czy brak poczucia humoru to objaw konserwatyzmu ?
        • Gość: JACEK Re: Program wyborczy - Champignon City IP: 64.9.159.* 10.10.02, 15:10
          bbury napisał:

> Gość portalu: konserwatysta napisał(a):
          >
          > > Jak chcesz zaorać Stocznię i port to sie puknij w głowę. Tysiące ludzi tam
          >
          > > pracuje. W innych programach np. Digital City nie mówi się o tym jak
          > zniszczyć
          > > ale jak zbudować, a ty piszesz takie dyrdymały.
          >
          > czy brak poczucia humoru to objaw konserwatyzmu ?
          Popieram konserwatyste!! Pakuz zwariowal , chce pieczarki sadzic !!!! Tylko marichuana !!!!! Zalegalizowac!!!!
          Sadzic!!! Turystyka wzrosnie o 50000% Amsterdam podupadnie !!!! Stoczniowcy beda mniej agresywni i moze liczba
          chorych na raka zmaleje !!!!
      • pakuz Re: Program wyborczy - Champignon City 10.10.02, 15:08

> Jak chcesz zaorać Stocznię i port to sie puknij w głowę. Tysiące ludzi tam
        > pracuje. W innych programach np. Digital City nie mówi się o tym jak
        zniszczyć
        > ale jak zbudować, a ty piszesz takie dyrdymały.

gratuluje lotnosci umyslu ,porownywalnej z lotnoscia cegly
        spiesze wyjasnic: moj post nie jest programem,tylko kpina z waszych dyrdymalow
        pt. digital city oraz sprzeciwem wobec zasmiecania forum spamem wyborczym
        czy teraz jest to jasne?
        • Gość: JACEK Re: Program wyborczy - Champignon City IP: 64.9.159.* 10.10.02, 15:20
          A ja ci piszae Pakuz zes zwariowal z tymi pieczarkami !!! Pewnie tez pracyjesz dla wywiadu wegierskiego i
          prubujesz rozlozyc szczecinska ekonomie tymi pieczarkami !!!! Tylko geste krzaki marichuanny na terenach stoczni
          nam pomoga !!! Ty wegierski szpiegu, ty Pakuzszelewed !!!
          • dyrektor.cyrku Re: Program wyborczy - Champignon City 10.10.02, 16:08
            Gość portalu: JACEK napisał(a):

> A ja ci piszae Pakuz zes zwariowal z tymi pieczarkami !!! Pewnie tez
            pracyjesz
            > dla wywiadu wegierskiego i
            > prubujesz rozlozyc szczecinska ekonomie tymi pieczarkami !!!! Tylko geste
            krz
            > aki marichuanny na terenach stoczni
            > nam pomoga !!! Ty wegierski szpiegu, ty Pakuzszelewed !!!

a ja stanowczo protestuje przeciw krzakom maryski !!!
            wielblady mi sie obezra , i dostana malpiego rozumu
            • Gość: JACEK Re: Program wyborczy - Champignon City IP: 64.9.159.* 10.10.02, 16:23
              dyrektor.cyrku napisała:

> Gość portalu: JACEK napisał(a):
              >
              > > A ja ci piszae Pakuz zes zwariowal z tymi pieczarkami !!! Pewnie tez
              > pracyjesz
              > > dla wywiadu wegierskiego i
              > > prubujesz rozlozyc szczecinska ekonomie tymi pieczarkami !!!! Tylko gest
              > e
              > krz
              > > aki marichuanny na terenach stoczni
              > > nam pomoga !!! Ty wegierski szpiegu, ty Pakuzszelewed !!!
              >
              > a ja stanowczo protestuje przeciw krzakom maryski !!!
              > wielblady mi sie obezra , i dostana malpiego rozumu

Tobie juz sie pokickalo!! To nie wielblady !!! To sterze panie w kolejce do miesnego !!! ;-)
        • Gość: konserwatysta Re: Program wyborczy - Champignon City IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.10.02, 15:33
          pakuz napisał:

> gratuluje lotnosci umyslu ,porownywalnej z lotnoscia cegly
          > spiesze wyjasnic: moj post nie jest programem,tylko kpina z waszych dyrdymalow
          > pt. digital city oraz sprzeciwem wobec zasmiecania forum spamem wyborczym
          > czy teraz jest to jasne?

Chcesz pokpić to sobie kpij. Forum jest do dyskusji na różne tematy. Nawet na
          twój Champignon City. Zrealizuj swój pomysł, a może wymyśl coś lepszego dla
          miasta, coś co może dać szansę młodym bezrobotnym. Zasiej sobie ryż i konkruj z
          Chinami, wody w porcie i stoczni dostatek. Łatwo jest ci śmiać się z innych, a
          czy pomyslałeś o tym że realizując Digital City miasto będzie mogło mieć własna
          sieć niezależną od TP-sy, że bedzie łatwiejszy i tańszy dostęp do netu. nie
          stanie się to z dnia na dzień, ale jeżeli nie chcesz by Szczecin mógł się
          rozwijać to daj sobie na luz io idź chodować ryż.
          • pakuz Re: Program wyborczy - Champignon City 10.10.02, 15:52

> pakuz napisał:
            >
            > > gratuluje lotnosci umyslu ,porownywalnej z lotnoscia cegly
            > > spiesze wyjasnic: moj post nie jest programem,tylko kpina z waszych dyrdym
            > alow
            > > pt. digital city oraz sprzeciwem wobec zasmiecania forum spamem wyborczym
            > > czy teraz jest to jasne?
            >
            > Chcesz pokpić to sobie kpij. Forum jest do dyskusji na różne tematy. Nawet na
            > twój Champignon City. Zrealizuj swój pomysł, a może wymyśl coś lepszego dla
            > miasta, coś co może dać szansę młodym bezrobotnym. Zasiej sobie ryż i konkruj
            z
            >
            > Chinami, wody w porcie i stoczni dostatek. Łatwo jest ci śmiać się z innych,
            a
            > czy pomyslałeś o tym że realizując Digital City miasto będzie mogło mieć
            własna
            >
            > sieć niezależną od TP-sy, że bedzie łatwiejszy i tańszy dostęp do netu. nie
            > stanie się to z dnia na dzień, ale jeżeli nie chcesz by Szczecin mógł się
            > rozwijać to daj sobie na luz io idź chodować ryż.

gdybym chcial dyskutowac o waszym programie , zrobilbym to w waszym watku
            ale po prostu nie ma o czym , bo to nie program tylko wyborcza papka
    • Gość: Aśka Re: Program wyborczy - Champignon City IP: 111.111.26.* / 111.111.31.* 10.10.02, 15:18
      Podobno obecnie w naszym klimacie można sadzić drzewka kiwi (to na zagrychę).
      Dalej chciałabym posadzić żyto. Już dawno w sklepach nie widziałam napoju o tej
      nazwie , a mam do niego sentyment z młodości. Czy nie wiecie jak by rosły u nas
      roślinki o wdzięcznej nazwie : koka? Podobno po listkach jest fajnie? Może
      agitki staną się znośniejsze?
    • franekkk Re: Program wyborczy - Champignon City 10.10.02, 15:26

czy ja bym mógł chcieć żeby posadzić iglice świętojakubowe????
      cały las iglic
      ale by się fajnie wjeżdżało trasą zamkową
      co ja gadam trasy by nie było tylko pole pieczarkowe
    • Gość: Aśka Re: Program wyborczy - Champignon City IP: 111.111.26.* / 111.111.31.* 11.10.02, 10:18
      Przeczytałam, że pieczarki potrzebują dużo wody. Całe szczęście, że po zaoraniu
      istnieje szansa na brak - jakby to kulturalnie nazwać - kału w odrze. Rzeka
      nada się do nawadniania.
      • bbury JACEK - pakuj walizki 11.10.02, 10:28
        Jacek pakuj walizki, program Pakuza to mały pikuś. Nasz jedyny i wspaniały
        Minister Finansów - Kołodkiem zwany zapowiedział wczoraj że za 30 lat
        gospodarka Polski będzie równie silna jak USA.

To może znaczyc tylko jedno - tej wojny z irakiem nie wygracie i pod okupacją
        Husajna doszusujecie do polskiego poziomu.

I na co Ci było stąd wyjeżdżać ??? Bo jak Kołodko coś mówi - to wie...

Powyższe dotyczy też doliny krzemowej w szczecinie...
        • Gość: JACEK Re: JACEK - pakuj walizki IP: 64.9.159.* 11.10.02, 13:38
          Kiedys taki od finansow , Krasicki sie chyba nazywal, za Jaruzela gadal o cieplych buleczkach !!!! ;-))))))))
          • Gość: Zgred Re: JACEK - pakuj walizki IP: *.ih.utb.hb.se 11.10.02, 15:26
            No ,chlopaki zamykamy szczecin i na piwo.!
            • franekkk Re: JACEK - pakuj walizki 11.10.02, 15:27

zanim zgredzie z tego se przyjedziesz to troche czasu minie
        • Gość: JACEK Re: JACEK - pakuj walizki IP: 64.9.159.* 11.10.02, 15:59
          bbury napisał:

> Jacek pakuj walizki, program Pakuza to mały pikuś. Nasz jedyny i wspaniały
          > Minister Finansów - Kołodkiem zwany zapowiedział wczoraj że za 30 lat
          > gospodarka Polski będzie równie silna jak USA.
          >
          > To może znaczyc tylko jedno - tej wojny z irakiem nie wygracie i pod okupacją
          > Husajna doszusujecie do polskiego poziomu.
          >
          > I na co Ci było stąd wyjeżdżać ??? Bo jak Kołodko coś mówi - to wie...
          >
          > Powyższe dotyczy też doliny krzemowej w szczecinie...
          No to moze zaczekam te 30 lat?????? ;-))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka