redakcja 11.10.02, 14:10 Poniedziałek 14 października, godz. 14. Profesor Teresa Lubinska, niezależna kandydat na prezydenta Szczecina. Zapraszamy na www.gazeta.pl/czat (pokój szczecin) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
redakcja Re: Czat z Teresą Lubińską 14.10.02, 09:46 To już wkrótce. Zapraszamy do rozmowy Odpowiedz Link Zgłoś
etaxi Re: Czat z Teresą Lubińską 14.10.02, 12:36 redakcja napisała: > To już wkrótce. Zapraszamy do rozmowy coraz bliżej : Teresa Lubińska, profesor Uniwersytetu Szczecińskiego - kandydat Komitetu Wyborczego Teresy Lubińskiej, a może coś więcej na temat Tej Pani ........./ dobre i złe strony / Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja Re: Czat z Teresą Lubińską 14.10.02, 13:11 www1.gazeta.pl/szczecin/1,34954,1063174.html Odpowiedz Link Zgłoś
jottka ta kandydat 14.10.02, 13:16 jeżeli ona jest ona, to ona jest kandydatka nie domagam się od razu form typu 'prezydentka', ale 'niezależna kandydat' to obrzydliwy bełkot gramatyczny :(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: Czat z Teresą Lubińską IP: 64.9.159.* 14.10.02, 14:52 Wlasnie czytam ten czat i wydaje mi sie ze Lubinska gada tylko z ludzmi ze swego komitetu wyborczego, czy sie myle???? Odpowiedz Link Zgłoś
bbury Re: Czat z Teresą Lubińską 14.10.02, 14:56 Odpowiedzi są beznadziejne - prześlizguje się nad każdym pytaniem. Tak nie robi ktoś kto wie o czym mówi... Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: Czat z Teresą Lubińską 14.10.02, 14:59 czy ten i inne będą wydrukowane albo dostępne??? bo mam kurka blokadę w robocie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: Czat z Teresą Lubińską IP: 64.9.159.* 14.10.02, 15:04 bbury napisał: > Odpowiedzi są beznadziejne - prześlizguje się nad każdym pytaniem. Tak nie robi > > ktoś kto wie o czym mówi... Od polityki sie moze nam Pani Lubinska odzegnywac a odpowiada jak polityk , czyli ...........wiele slow a zadnej odpowiedzi ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bbury Re: Czat z Teresą Lubińską 14.10.02, 15:08 :) za to możemy poczatować - wreszcie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dopieczony Re: Czat z Teresą Lubińską IP: *.radiozet.com.pl 14.10.02, 16:09 pani profesor jest kolejna osoba, ktora probuje zbic kapital na ludzkiej naiwnosci. jak mozna gloscic hasla pt. precz z polityka i politykami, jak sama uwiklala sie w polityke. przeciez samo kandydowanie na prezydenta tego miasta, opowiadanie o lepszej przyszlosci, miejscach pracy, inwestorach i ratowaniu biednego spoleczenstwa sa obietnicami bez pokrycia. zaden z pajacow - kandydatow nie powiedzial, ze bedzie ciezko i ze nie da sie zbudowac czegos jesli nie przyklepie tego w-wa. szczecin zawsze byl i bedzie miastem zapomnianym przez, obecnie i poprzednio panujacych, laskawcow ze stolicy. ktos kiedys powiedzial (przepraszam za slownictwo), ze pomiedzy polityka, a skorwysynstwem mozna postawic zak rownosci. pozostawione samopas miasto nie bedzie sie rozwijac, bez centralnego wsparcia, a wsparcia nie otrzyma, bo ma najblizej do unii. pozostaje nam tylko czekac, az kolejni prezydenci znowu sie nachapia. problemy z pogonia, hipermarketami, starowka, czy innymi inwestycjami maja swoje podloze finansowe. wiekszosc tych ciemnych interesow zalatwia sie poza urzedem. polecam wycieczki krajoznawcze do okolicznych miast np. gorzowa, koszalina, a o poznaniu nie wspomne. nie mamy szczescia do politykow. za kazdym razem byl to ktos, kto nie widzial innych barw jak biala lub czarna. mam nadzieje, pewnie tak samo jak wy, ze sie myle Odpowiedz Link Zgłoś
lupin2 Nie bierz miary swojej w stosunku do ludzi godnych 14.10.02, 17:23 Gość portalu: JACEK napisał(a): > Wlasnie czytam ten czat i wydaje mi sie ze Lubinska gada tylko z ludzmi ze sweg > o komitetu wyborczego, czy sie > myle???? Nie sądż według siebie.Takie dziecięce numery jak pozorowane rozmowy w gornie wzajemnej adoracji to Twoja specjalność. Nie wszyscy są tacy mali jak TY. A Profesor Lubińska (głosuję na kogoś innego ) na pewno taka nie jest. Jest osobą bardzo popularną i chyba należy dzisiaj stwierdzić, że ma szanśe wygrać. Jest osobą godną i duzego formatu. Przede wszystkim otwartą na spory. I to dobrze. Nie bardzo dobrze, ale dobrze. Lepiej , dużo lepiej niż jest, lub było. Nie bierz miary swojej (malutkiej ) wobec ludzi dużego formatu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: Nie bierz miary swojej w stosunku do ludzi go IP: 64.9.159.* 14.10.02, 17:46 lupin2 napisał: > Gość portalu: JACEK napisał(a): > > > Wlasnie czytam ten czat i wydaje mi sie ze Lubinska gada tylko z ludzmi ze > > sweg > > o komitetu wyborczego, czy sie > > myle???? > > Nie sądż według siebie.Takie dziecięce numery jak pozorowane rozmowy w gornie > wzajemnej adoracji to Twoja specjalność. Nie wszyscy są tacy mali jak TY. > A Profesor Lubińska (głosuję na kogoś innego ) na pewno taka nie jest. > Jest osobą bardzo popularną i chyba należy dzisiaj stwierdzić, że ma szanśe > wygrać. Jest osobą godną i duzego formatu. Przede wszystkim otwartą na spory. > I to dobrze. Nie bardzo dobrze, ale dobrze. > Lepiej , dużo lepiej niż jest, lub było. > Nie bierz miary swojej (malutkiej ) wobec ludzi dużego formatu. Ja czytalem czat z Lubinska i jezeli uwazasz ze jej odpowiedzi byly wielkiego formatu to tylko zalowac ciebie!! Nie wazne na kogo glosujesz ( pewnie bys glosowal na gondora he he he) a co malosci to odpusc sobie lupin bos sie juz wiele razy osmieszyl na tym forum !! ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rychu Re: Nie bierz miary swojej w stosunku do ludzi go IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.02, 18:22 Gość portalu: JACEK napisał(a): > Nie > wazne na kogo glosujesz ( pewnie bys glosowal na gondora he he he) a co malosci > to odpusc sobie lupin bos sie > juz wiele razy osmieszyl na tym forum !! ;-)))) Na kondona możesz ewentualnie głosować. Myślę, że jest ci bliski. Natomiast jak dotąd to ty ośmieszasz się w każdej swojej wypowiedzi. Bez wyjątku. Czekam na odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Lubinska o swych sponsorach na czacie!!!!! IP: 64.9.159.* 14.10.02, 18:30 Zapytana Lubinska o Lesa Gondora odpowiedziala ze inwestorzy powinni byc rzetelnie sprawdzani i taki jest jej program , sprawdzac ich wiarygodnosc!!! Pare min pozniej zapytana czy poda do publicznej wiadomosci kto jaest jej sponsorem odpowiedziala ze nie widzi takiej potrzeby bo atmosfera w szczecinie nie sprzyja ujawnianiu sponsorow Pani Lubinskiej bo oni raczej wola pozostac w ukryciu itd itd ble ble ble Szanowna Pani Lubinska , jak tu Pani wierzyc ???? Dla mnie to zenujace oswiadczenie !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
vojciech Re: Lubinska o swych sponsorach na czacie!!!!! 26.10.02, 20:11 Gość portalu: JACEK napisał(a): > Zapytana Lubinska o Lesa Gondora odpowiedziala ze inwestorzy powinni byc rzetel > nie sprawdzani i taki jest jej > program , sprawdzac ich wiarygodnosc!!! > Pare min pozniej zapytana czy poda do publicznej wiadomosci kto jae > st jej sponsorem odpowiedziala ze nie > widzi > takiej potrzeby bo atmosfera w szczecinie nie sprzyja ujawnianiu sp > onsorow Pani Lubinskiej bo oni raczej > wola > pozostac w ukryciu itd itd ble ble ble > Szanowna Pani Lubinska , jak tu Pani wierzyc ???? Dla mnie to zenuj > ace oswiadczenie !!!!! Polecam słownik języka polskiego i hasła: inwestor i sponsor. Te pojęcia różnią się zasadniczo. I NIE OŚMIESZAJ SIĘ JUŻ NA TYM FORUM. Odpowiedz Link Zgłoś
lupin2 Rusz tą mózgownicą w końcu. To wstyd. 14.10.02, 19:47 Gość portalu: JACEK napisał(a): > lupin2 napisał: > > > Gość portalu: JACEK napisał(a): > > > > > Wlasnie czytam ten czat i wydaje mi sie ze Lubinska gada tylko z ludz > mi ze > > > > sweg > > > o komitetu wyborczego, czy sie > > > myle???? > > > > Nie sądż według siebie.Takie dziecięce numery jak pozorowane rozmowy w gor > nie > > wzajemnej adoracji to Twoja specjalność. Nie wszyscy są tacy mali jak TY. > > A Profesor Lubińska (głosuję na kogoś innego ) na pewno taka nie jest. > > Jest osobą bardzo popularną i chyba należy dzisiaj stwierdzić, że ma szanś > e > > wygrać. Jest osobą godną i duzego formatu. Przede wszystkim otwartą na spo > ry. > > I to dobrze. Nie bardzo dobrze, ale dobrze. > > Lepiej , dużo lepiej niż jest, lub było. > > Nie bierz miary swojej (malutkiej ) wobec ludzi dużego formatu. > > > Ja czytalem czat z Lubinska i jezeli uwazasz ze jej odpowiedzi byly wielkiego f > ormatu to tylko zalowac ciebie!! Człowiek wielkiego formatu pacanie, napisałem. Znowu nie możesz pojąć różnicy.Tym razem pomiędzy wypowiedzią wielkiego formatu a człowiekiem wielkiego formatu. Rusz tym zakutym łbem bo to żenujące. > to odpusc sobie lupin bos sie > juz wiele razy osmieszyl na tym forum !! ;-)))) Ty nie masz prawa tego mówić. 100 lat temu nikt nie podawał by Ci ręki w towarzystwie. Nie masz honoru. Linka do Twego kompromitującego dołka nie będę Ci tutaj prezentował bo pewnie znasz na pamięć. Dojrzewaj dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: Rusz tą mózgownicą w końcu. To wstyd. IP: 64.9.159.* 14.10.02, 19:53 lupin2 napisał: > Gość portalu: JACEK napisał(a): > > > lupin2 napisał: > > > > > Gość portalu: JACEK napisał(a): > > > > > > > Wlasnie czytam ten czat i wydaje mi sie ze Lubinska gada tylko z > ludz > > mi ze > > > > > > sweg > > > > o komitetu wyborczego, czy sie > > > > myle???? > > > > > > Nie sądż według siebie.Takie dziecięce numery jak pozorowane rozmowy > w gor > > nie > > > wzajemnej adoracji to Twoja specjalność. Nie wszyscy są tacy mali jak > TY. > > > A Profesor Lubińska (głosuję na kogoś innego ) na pewno taka nie jes > t. > > > Jest osobą bardzo popularną i chyba należy dzisiaj stwierdzić, że ma > szanś > > e > > > wygrać. Jest osobą godną i duzego formatu. Przede wszystkim otwartą n > a spo > > ry. > > > I to dobrze. Nie bardzo dobrze, ale dobrze. > > > Lepiej , dużo lepiej niż jest, lub było. > > > Nie bierz miary swojej (malutkiej ) wobec ludzi dużego formatu. > > > > > > Ja czytalem czat z Lubinska i jezeli uwazasz ze jej odpowiedzi byly wielki > ego > f > > ormatu to tylko zalowac ciebie!! > > Człowiek wielkiego formatu pacanie, napisałem. Znowu nie możesz pojąć > różnicy.Tym razem pomiędzy wypowiedzią wielkiego formatu a człowiekiem > wielkiego formatu. Rusz tym zakutym łbem bo to żenujące. > > > to odpusc sobie lupin bos sie > > juz wiele razy osmieszyl na tym forum !! ;-)))) > > Ty nie masz prawa tego mówić. 100 lat temu nikt nie podawał by Ci ręki w > towarzystwie. Nie masz honoru. Linka do Twego kompromitującego dołka nie będę > Ci tutaj prezentował bo pewnie znasz na pamięć. > Dojrzewaj dalej. He he he BMW 545 HE HE HE HE HE Odpowiedz Link Zgłoś
lupin2 Miej honor. Załóż się , aktualne.545 , tak 14.10.02, 20:08 Gość portalu: JACEK napisał(a): > lupin2 napisał: > > > Gość portalu: JACEK napisał(a): > > > > > lupin2 napisał: > > > > > > > Gość portalu: JACEK napisał(a): > > > > > > > > > Wlasnie czytam ten czat i wydaje mi sie ze Lubinska gada ty > lko z > > ludz > > > mi ze > > > > > > > > sweg > > > > > o komitetu wyborczego, czy sie > > > > > myle???? > > > > > > > > Nie sądż według siebie.Takie dziecięce numery jak pozorowane roz > mowy > > w gor > > > nie > > > > wzajemnej adoracji to Twoja specjalność. Nie wszyscy są tacy mal > i jak > > TY. > > > > A Profesor Lubińska (głosuję na kogoś innego ) na pewno taka ni > e jes > > t. > > > > Jest osobą bardzo popularną i chyba należy dzisiaj stwierdzić, ż > e ma > > szanś > > > e > > > > wygrać. Jest osobą godną i duzego formatu. Przede wszystkim otwa > rtą n > > a spo > > > ry. > > > > I to dobrze. Nie bardzo dobrze, ale dobrze. > > > > Lepiej , dużo lepiej niż jest, lub było. > > > > Nie bierz miary swojej (malutkiej ) wobec ludzi dużego formatu. > > > > > > > > > Ja czytalem czat z Lubinska i jezeli uwazasz ze jej odpowiedzi byly w > ielki > > ego > > f > > > ormatu to tylko zalowac ciebie!! > > > > Człowiek wielkiego formatu pacanie, napisałem. Znowu nie możesz pojąć > > różnicy.Tym razem pomiędzy wypowiedzią wielkiego formatu a człowiekiem > > wielkiego formatu. Rusz tym zakutym łbem bo to żenujące. > > > > > to odpusc sobie lupin bos sie > > > juz wiele razy osmieszyl na tym forum !! ;-)))) > > > > Ty nie masz prawa tego mówić. 100 lat temu nikt nie podawał by Ci ręki w > > towarzystwie. Nie masz honoru. Linka do Twego kompromitującego dołka nie b > ędę > > Ci tutaj prezentował bo pewnie znasz na pamięć. > > Dojrzewaj dalej. > He he he BMW 545 HE HE HE HE HE No przecież nie chciałeś się założyć o zniknięcie z Forum. Zrobił bym dobrą robote dla wirtualnego świata. Podałem Ci nawet nazwę wydawanego w Niemczech katalogu , w którym jest to auto. Kilka osób Ci potwierdziło. Tak BMW 545 - dokładnie tak. Może teraz się założymy o zniknięcie z Forum. Nie widziałem tak nie honorowego i upartego wała.To się nazywa wkładaniem dziecka w brzych. Natomiast im bardzie wariaci krytykują Lubińską tym bardziej diochodzę do wniosku , że wskutek prostej reguły normalni będą za nią głosowali. To dobry prognostyk dla Szczecina. Nareszcie wygrają normalni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK skoncz ten temat ,paranoiku ;-))) IP: 64.9.159.* 14.10.02, 20:20 A co ja tam bede bazowal na twoich katalogachc z turzyna, jak ja mam tu prosto z BMW taki oto email !!! cyt I am with BMW of North America, LLC. Your email inquiry has been forwarded to me for response. BMW does not currently make a 545 or 750. The 750il was offered up until 2001, but the 545 has never been offered. Thank you, Percy Johnson BMW Customer Relations 800-831-1117 --Original Message-- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gradus Zakladaj sie jest szansa na... IP: *.biomag.uni-jena.de 25.10.02, 17:08 ...troche spokoju :) Chociaz lupin2 tyle gada o honorze, ze zaczynam watpic czy go posiada ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rycyna Re: Czat z Teresą Lubińską 25.10.02, 16:47 redakcja napisała: > Poniedziałek 14 października, godz. 14. Czy tutejsza redakcja poleca jeszcze jakieś czaty z kandydatami czy jest to jedyny i wyraźny sygnał poparcia? Tak swoją drogą to dziwne, że w zalewie kandydatów jakoś nie słyszałam o jakimkolwiek żywym spotkaniu z wyborcami na jakimkolwiek osiedlu czy w jakiejkolwiek dzielnicy miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inny bzyt IP: 62.233.173.* 26.10.02, 20:29 Czekawe czemu akurat Lubińska wzbudza aż tyle kontrowersji? Na tym forum przebiła wszystkich kandydatów, zarówno w liczbie przeciwników jak i zwolenników. Choć trzeba przyznać, że niektóre argumenty są troszeczkę żałosne... Odpowiedz Link Zgłoś