Dodaj do ulubionych

usg u żebiełowicza

02.12.05, 17:31
witam. A moze któras z Was była na usg u tego lekarza? Byłabym wczięczna za
wszystkie opinie.
Pozdrawiam Marta
Obserwuj wątek
    • sula_i_komary Re: usg u żebiełowicza 02.12.05, 17:37
      TO jeden z lepszych lekarzy w Szczecinie a do tego ma najlepszy aparat usg w tym mieście.Jestem bardzo zadowolona i polecam.
      sula i chłopaki- to już 9 miesięcy
      • marta1978.01 Re: usg u żebiełowicza 02.12.05, 17:43
        dziękuję Ci bardzo.wybieram sie do niego ale czytam, ze wszyscy wychwalają
        tylko Węgrzynowskiego :)
      • marta1978.01 Re: usg u żebiełowicza 02.12.05, 17:44
        aha, gratuluję chłopaczków:) trzymajcie sie ciepło
        • edytek1909 Re: usg u żebiełowicza 02.12.05, 17:47
          Tez polece Zebielowicza.Nawet w CMP w Lodzi go znaja i chwala a to juz o czyms
          swiadczy.Prowadzil mi cala ciaze, a jako spec od usg jest najlepszy w naszym
          rejonie!!
          • marta1978.01 Re: usg u żebiełowicza 02.12.05, 17:51
            a robiłyście u niego 3d?
    • beci Re: usg u żebiełowicza 02.12.05, 22:55
      polecam!
      nie był moim prowadzącym, chodziłam do niego na usg tylko.
      bardzo ceniony lekarz
    • emma4 Re: usg u żebiełowicza 03.12.05, 09:29
      Witaj, pisze jednym palcem, bo na kolanach trzymam prawie dwumisieczna Julke,
      dziecko moje, meza i dr Żebiełowicza.Tak, gdyby nie ten człowiek, nie miałabym
      mojej kruszyny.Wspaniały specjalista i człowiek. Prowadził całą moją ciąże,
      zrobił mi cesarke i był cały czas " na telefon". To była ciąża wysokiego
      ryzyka, poprzednia obumarła w 27 tc, wiec teraz trzeba było dmuchać na
      zimne.Wykrył u Juli wade nerki, jeszcze jak była w brzuchu, dzięki temu od jej
      narodzin jesteśmy pod stałą opieką nefrologa i nic złego się nie dzieje.Fakt,
      nie jest to tani lekarz, no ale coś za coś, jest też troche zabiegany, a przez
      to zakręcony. Poza tym w szpitalu byłam ciągle pod jego opieką, chociaż leżałam
      na innym oddziale. na sali lezały ze mną inne dziewczyny prowadzone przez
      innych lekarzy (też prywatnie). Brzydko mówiąc pies z kulawą nogą się nimi nie
      zainteresował, a On zawsze jak miał dyżur znalazł czas żeby przyjśc i
      sprawdzić. Dla mnie to nie tylko lekarz, to jedna z osób najważniejszych w
      życiu, bo dzięki niemu mam moją Julcie.Szczerze Ci polecam tego lekarza.
      • gabi683 Re: usg u żebiełowicza 03.12.05, 16:03
        Ja mialam robione USG u niegoi jestem strasznie zadowolona jest to swietny
        specjalista godny poecenia :)Moja lekarka dr Kurdzielewicz przychodzila do mnie
        jak tylko miła czas rodziłam na pomorzanach :)ona wlasnie mnie do niego
        skierowła taksamo jaka do Czajkowskiego :)
        • jennie24 Re: usg u żebiełowicza 05.12.05, 14:56
          Ja akurat nie wybieram sie do niego nigdy wiecej Moje obie szwagierki mialy ciaze prowadzona przez dr Kurdzielewicz ktora zawsze albo prawie zawsze wysyla swoje pacjentki do zebielowicza na usg
          Oczywiscie zanim wybralam sie do niego naczytalam sie o nim bardzo wielu pozytywnych opinii no oczywiscie byly tez negatywne Ale nie w tym rzecz bo wiem ze lekarz to tylko czlowiek i moze czasem sie pomylic
          Ja w 7tc mialam krwawienie i bylam na izbie przyjec w szpitalu w Policach u dr Bielewicza ktory wykonal mi usg i niestety nie ustalono przyczyny krwawienia
          W 8 tc poszlam na usg do zebielowicza Dr jest bardzo mily siedzac w korytarzu podziwaijac certyfikaty wywieszone na scianach bylam pewna ze trafilam we wlasciwe miejsce i w odpowiednie rece
          Niestety usg wykazalo krwiaka ogromnego wokol zarodka ale zdaniem lekarza ciaza do donoszenia ale jako wysokiego ryzyka i oczywiscie cala ciaza miala przebiegac z komplikacjami A utrzymanie ciazy wizyty i kuracje miesiecznie wycenione przez doktora na kilkaset zlotych.. Czego czlowiek nie zrobi dla swojego dziecka, nie ma takiej ceny
          Nie wiem moze doktor mial zly dzien Oczywiscie zalamana zapytalam kiedy mam miec wykonane kolejne usg Powiedzial ze nie ma sensu w najblizszym czasie bo nie bedzie widac przy tak duzym krwiaku roznicy i bedzie sie wchlanial do 18tc albo i dluzej Zaplakana wyszlam z gabinetu rzucilam sie Mezowi w ramiona i powiedzialam ze jest bardzo zle...

Bylam zdecydowana chodzic do zebielowicza bo widzialam w nim jedyny ratunek dla mojej ciazy Maz jednak podszedl do tego troszke inaczej i skonsultowalismy diazgnoze lekarza z dwoma innymi
          I tu przezylam szok bo tydzien pozniej bylam na wizycie u mojej prowadzacej lekarki ktora po opisie usg od zebiel malo co mogla powiedziec np nie byly podane wymiary krwiaka, wymiary zarodka (nie wiem moze lekarz mial zly dzien) ...
          U niej na usg krwiaczek byl malutki i lekarka stwierdzila ze zebielowicz musial wziac obraz naczyn krowionosnych za obraz krwiaka Drugi lekarz rowniez nie potwierdzil jego diagnozy

Nie wiem lekarzem nie jestem nie znam sie Wiem ze moj przypadek byl jednym na tysiac dobrze zdiagnozowanych Szkoda bo mnie akurat kosztowal wiele niepotrzebnych nerwow Ale z drugiej strony wole ze sie zebielowicz pomylil bo mi lekarze przy jego diagnozie nie dawali zadnej szansy na donoszenie ciazy ale to byly teoretyczne pytania i odpowiedzi tez teoretyczne

Moje zdanie jest takie: Zebielowicz nigdy wiecej
          ale nie odradzam go zadnej kobiecie bo pomogl w bardzo wielu trudnych ciazach i uratowal duzo dzieciaczkow
          ale tez nie polecam ze swoich osobistych przezyc i doswiadczen
          • gabi683 Re: usg u żebiełowicza 05.12.05, 19:09
            Tak się składa ze dr Kurdzielewicz prowadziła moja ciąze i ze wysyła do
            Zabiełowicz wzystkich zalezy jaka jest ciąza ja dostałm skierownie do
            Czajkowskiego bo jest to lekarz kadiolog a Zabełowicz jest od trudnej ciązy i
            wad wczesno rozwojowych.Twoja ciąza była trudną ciązą wiec dlatego tam dostałaś
            skierowanie w moim przypadku ani jeden ani drugi sie nie pomylił i wiem ze to
            świetni lekarze na patologi lezac na pomorzanach poznałam dziewczyne której
            dziecko miały marne szanse przezycia (przez wde wrodzona )została wcześnie
            wykrta Agatka ma traz trzy miesiace gdyby nie to ze Zabiełowicz jest dobrym
            specalista dziecko by nie zyło a tak jest zdrowe i nic mu nie jest.
            Pozdrawiam
            PS.Za nim wystawisz komus opinie zastanów sie bo9 nie wolno szargac tak ludzmi
            a jesli nie ma sie pewnosci romi sie konsultacje4 u innego lekarza

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka