Dodaj do ulubionych

Gdzie można poczytać zapisy czatów?

IP: 172.25.17.* / *.ciech.waw.pl 01.10.01, 09:33
Mój pracodawca wyłączył mi czaty, więc uczestniczyć nie mogę, ale chętnie by,m
poczytał ;-))))
Obserwuj wątek
    • Gość: mika Re: Gdzie można poczytać zapisy czatów? IP: 212.244.77.* 01.10.01, 09:41
      Gość portalu: crazy napisał(a):

> Mój pracodawca wyłączył mi czaty, więc uczestniczyć nie mogę, ale chętnie by,m
      > poczytał ;-))))

Patrz! Mój tez wyłączył mi czat drań jeden! Crazy...eee..gdzie pracujesz???(?)
      • Gość: Crazy Re: Gdzie można poczytać zapisy czatów? IP: 172.25.17.* / *.ciech.waw.pl 01.10.01, 10:14
        Ja się nie kryję, popatrz na adres - żadnych cyferek - nazwa, miejsce wszystko
        jest ;-)))
        • Gość: bury Re: Gdzie można poczytać zapisy czatów? IP: 64.124.150.* 01.10.01, 10:17
          Gość portalu: Crazy napisał(a):

> Ja się nie kryję, popatrz na adres - żadnych cyferek - nazwa, miejsce wszystko
          > jest ;-)))

Stolica... Hmmm.
          I co ty mika na to. To blisko Naczelnego !!!;-)
          • Gość: mika Re: Gdzie można poczytać zapisy czatów? IP: 212.244.77.* 01.10.01, 10:19
            Gość portalu: bury napisał(a):

> Gość portalu: Crazy napisał(a):
            >
            > > Ja się nie kryję, popatrz na adres - żadnych cyferek - nazwa, miejsce wszy
            > stko
            > > jest ;-)))

Już jadę!!!!!
            >
            > Stolica... Hmmm.
            > I co ty mika na to. To blisko Naczelnego !!!;-)

• Gość: mika Re: Gdzie można poczytać gg? IP: 212.244.77.* 01.10.01, 13:38
              To sie robi okrutne!! Mój kochany szef (albo informatyk-niech no ja go dorwę)
              zabrał mi program gadu-gadu. Cóz, najpierw czat, potem gg, zostało forum. Jak
              mi zabiorą forum -chrzanie prace, chrzanie grzyby, chrzanie dom, chrzanie
              zakupy-ide sie powiesić.
              • Gość: bury Re: Gdzie można poczytać gg? IP: 64.124.150.* 01.10.01, 13:45
                Są jeszcze e-maile i SMSy. Zawsze znajdzie się sposób na przeżycie tych 8
                godzin ;)
                W ostateczności - ludzie listy piszą...
                Nie desperuj - "będzie dobrze" ;) - tak mawiał mój szzef na kilka miesięcy
                przez padnięciem firmy ;(((
              • Gość: pakuz Re: Gdzie można poczytać gg? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 01.10.01, 13:45
                czat , forum , gadu-gadu , moze jeszcze rozmowy telefoniczne
                to czy ty w ogole mialas czas pracowac ?
                • Gość: mika Re: Gdzie można poczytać gg? IP: 212.244.77.* 01.10.01, 13:49
                  Gość portalu: pakuz napisał(a):

> czat , forum , gadu-gadu , moze jeszcze rozmowy telefoniczne
                  > to czy ty w ogole mialas czas pracowac ?

I jeszcze grzyby!!!!
                  • Gość: bury Re: Gdzie można poczytać gg? IP: 64.124.150.* 01.10.01, 13:56
                    Tak serio- jeśli masz sieć (dużą) w pracy możesz posługiwać się NOVELEM. Nieco to
                    pracochłonne ale dla chcącego nie ma nic trudnego. Szczegóły ?

• crazy Czy mogę się wtrącić? 01.10.01, 14:08
                      Sorry, miła pogawędka, ale czy może znacie odpowiedź na pytanie zadane na
                      początku ;-)))
                      • stettiner Re: Czy mogę się wtrącić? 01.10.01, 14:11
                        Jeśłi chodzi o czaty z tzw personami, to ich zapis znajdziesz w dziale czat, z
                        prawej strony, lista ciągnie się w dół ile miejsca wystarczy, a potem jest
                        chyba jakis link do starszych. Jeśli chodzi o towarzyskie pogaduszki, to prawie
                        na pewno nie ma archiwum do poczytania.
                        • Gość: bury nie ma IP: 64.124.150.* 01.10.01, 14:18
                          stettiner napisał(a):

> Jeśłi chodzi o czaty z tzw personami, to ich zapis znajdziesz w dziale czat, z
                          > prawej strony, lista ciągnie się w dół ile miejsca wystarczy, a potem jest
                          > chyba jakis link do starszych. Jeśli chodzi o towarzyskie pogaduszki, to prawie
                          > na pewno nie ma archiwum do poczytania.

Ano... nie ma
                          • Gość: mika Re: nie ma IP: 212.244.77.* 01.10.01, 14:27
                            Bóry.Prosze o te szczegóły do Novella,choc pewnie i tak nie dam sobie z tym
                            rady. Dzięki.
                            • Gość: bury Re: NOVEL IP: 64.124.150.* 01.10.01, 15:17
                              Gość portalu: mika napisał(a):

> Bóry.Prosze o te szczegóły do Novella,choc pewnie i tak nie dam sobie z tym
                              > rady. Dzięki.

Wybacz fachowość mojego języka ALE ;
                              1. jeśli masz ikonę Otoczenie sieciowe (kliknij prawym przyciskiem myszy)
                              2. jeśli pokazała się opcja Send Message - wpisz treść + wybierz login osoby do
                              któerj wysyłasz (z listy) - możesz wysłać do wszystkich ale pokarze się to wraz z
                              twoim loginem - więc uważaj co piszesz. Chyba że kogoś nie lubisz i zalogujesz
                              się jako on i roześlesz ZŁOŚLIWE uwagi.
                              Ponieważ w tym momencie nie moge tego przetestować więc być może po wybraniu
                              Otoczenia sieciowego będziesz musiała wybrać odpowednią grupę robczą i zrobic
                              resztę... . W razie problemów pisz. Postaram się pomóc.
                              PS Widać że informatyk ze mnie kiepski ;-))
                              • Gość: mika Re: NOVEL IP: 212.244.77.* 01.10.01, 15:23

> Gość portalu: mika napisał(a):
                                >
                                > > Bóry.Prosze o te szczegóły do Novella,choc pewnie i tak nie dam sobie z ty
                                > m
                                > > rady. Dzięki.
                                >
                                > Wybacz fachowość mojego języka ALE ;
                                > 1. jeśli masz ikonę Otoczenie sieciowe (kliknij prawym przyciskiem myszy)
                                > 2. jeśli pokazała się opcja Send Message - wpisz treść + wybierz login osoby do
                                >
                                > któerj wysyłasz (z listy) - możesz wysłać do wszystkich ale pokarze się to wraz
                                > z
                                > twoim loginem - więc uważaj co piszesz. Chyba że kogoś nie lubisz i zalogujesz
                                > się jako on i roześlesz ZŁOŚLIWE uwagi.

Dzieki za wyczerpujace instrukcje.Ale za to ostatnie zdanie to obraziłam sie i
                                cześć.
                              • Gość: bury POPRAWKA IP: 64.124.150.* 01.10.01, 15:25
                                A nie mówiłem ?
                                Kliknij nie na otoczenie sieciowe ale na znaczek NOVELA (czerwone N) w prawym
                                dolnym rogu monitora (na pasku). Kliknij oczywiście prawym - wybierz send
                                message - wybierz grupę ( lewym) - wpisz wiadomość i wybierz do kogo - na końcu
                                wybierz SEND. I to na tyle. Reszta uwag be zmin.
                                Sorry za wprowadzenie zamętu na poczatku.
                                Pozdro.
                          • stettiner Re: nie ma 01.10.01, 14:30

> stettiner napisał(a):
                            >
                            > > Jeśłi chodzi o czaty z tzw personami, to ich zapis znajdziesz w dziale cza
                            > t, z
                            > > prawej strony, lista ciągnie się w dół ile miejsca wystarczy, a potem jest
                            >
                            > > chyba jakis link do starszych. Jeśli chodzi o towarzyskie pogaduszki, to p
                            > rawie
                            > > na pewno nie ma archiwum do poczytania.
                            >
                            > Ano... nie ma

Jak nie ma skoro jest??????? ja robię tak: klikam na tę śmieszna bużkę z japisem
                            czat u góry, a potem mam po prawej stronie od góry : najpierw "wkrótce" czyli
                            zapowiedzi, a poniżej archiwum..... Też powinieneś mieć, ale jeśli nie, to
                            książka skarg i wniosków ;)
                            • Gość: bury Re: nie ma IP: 64.124.150.* 01.10.01, 15:08
                              stettiner napisał(a):

> Gość portalu: bury napisał(a):
                              >
                              > > stettiner napisał(a):
                              > >
                              > > > Jeśłi chodzi o czaty z tzw personami, to ich zapis znajdziesz w dzial
                              > e cza
                              > > t, z
                              > > > prawej strony, lista ciągnie się w dół ile miejsca wystarczy, a potem
                              > jest
                              > >
                              > > > chyba jakis link do starszych. Jeśli chodzi o towarzyskie pogaduszki,
                              > to p
                              > > rawie
                              > > > na pewno nie ma archiwum do poczytania.

Przecież ja się z tym zgodziłem w 100% Persony - są . Szraczki - niema.
                              Pozdro.
                              • stettiner Re: nie ma 01.10.01, 15:12

>
                                > Przecież ja się z tym zgodziłem w 100% Persony - są . Szraczki - niema.
                                > Pozdro.

Sorki, w tym zamęcie poniedziałkowym nie doczytałam i stąd moja nieprzytomna
                                odpowiedź.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka