Gość: crazy IP: 172.25.17.* / *.ciech.waw.pl 01.10.01, 09:33 Mój pracodawca wyłączył mi czaty, więc uczestniczyć nie mogę, ale chętnie by,m poczytał ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mika Re: Gdzie można poczytać zapisy czatów? IP: 212.244.77.* 01.10.01, 09:41 Gość portalu: crazy napisał(a): > Mój pracodawca wyłączył mi czaty, więc uczestniczyć nie mogę, ale chętnie by,m > poczytał ;-)))) Patrz! Mój tez wyłączył mi czat drań jeden! Crazy...eee..gdzie pracujesz???(?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crazy Re: Gdzie można poczytać zapisy czatów? IP: 172.25.17.* / *.ciech.waw.pl 01.10.01, 10:14 Ja się nie kryję, popatrz na adres - żadnych cyferek - nazwa, miejsce wszystko jest ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bury Re: Gdzie można poczytać zapisy czatów? IP: 64.124.150.* 01.10.01, 10:17 Gość portalu: Crazy napisał(a): > Ja się nie kryję, popatrz na adres - żadnych cyferek - nazwa, miejsce wszystko > jest ;-))) Stolica... Hmmm. I co ty mika na to. To blisko Naczelnego !!!;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: Gdzie można poczytać zapisy czatów? IP: 212.244.77.* 01.10.01, 10:19 Gość portalu: bury napisał(a): > Gość portalu: Crazy napisał(a): > > > Ja się nie kryję, popatrz na adres - żadnych cyferek - nazwa, miejsce wszy > stko > > jest ;-))) Już jadę!!!!! > > Stolica... Hmmm. > I co ty mika na to. To blisko Naczelnego !!!;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: Gdzie można poczytać gg? IP: 212.244.77.* 01.10.01, 13:38 To sie robi okrutne!! Mój kochany szef (albo informatyk-niech no ja go dorwę) zabrał mi program gadu-gadu. Cóz, najpierw czat, potem gg, zostało forum. Jak mi zabiorą forum -chrzanie prace, chrzanie grzyby, chrzanie dom, chrzanie zakupy-ide sie powiesić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bury Re: Gdzie można poczytać gg? IP: 64.124.150.* 01.10.01, 13:45 Są jeszcze e-maile i SMSy. Zawsze znajdzie się sposób na przeżycie tych 8 godzin ;) W ostateczności - ludzie listy piszą... Nie desperuj - "będzie dobrze" ;) - tak mawiał mój szzef na kilka miesięcy przez padnięciem firmy ;((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pakuz Re: Gdzie można poczytać gg? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 01.10.01, 13:45 czat , forum , gadu-gadu , moze jeszcze rozmowy telefoniczne to czy ty w ogole mialas czas pracowac ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: Gdzie można poczytać gg? IP: 212.244.77.* 01.10.01, 13:49 Gość portalu: pakuz napisał(a): > czat , forum , gadu-gadu , moze jeszcze rozmowy telefoniczne > to czy ty w ogole mialas czas pracowac ? I jeszcze grzyby!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bury Re: Gdzie można poczytać gg? IP: 64.124.150.* 01.10.01, 13:56 Tak serio- jeśli masz sieć (dużą) w pracy możesz posługiwać się NOVELEM. Nieco to pracochłonne ale dla chcącego nie ma nic trudnego. Szczegóły ? Odpowiedz Link Zgłoś
crazy Czy mogę się wtrącić? 01.10.01, 14:08 Sorry, miła pogawędka, ale czy może znacie odpowiedź na pytanie zadane na początku ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
stettiner Re: Czy mogę się wtrącić? 01.10.01, 14:11 Jeśłi chodzi o czaty z tzw personami, to ich zapis znajdziesz w dziale czat, z prawej strony, lista ciągnie się w dół ile miejsca wystarczy, a potem jest chyba jakis link do starszych. Jeśli chodzi o towarzyskie pogaduszki, to prawie na pewno nie ma archiwum do poczytania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bury nie ma IP: 64.124.150.* 01.10.01, 14:18 stettiner napisał(a): > Jeśłi chodzi o czaty z tzw personami, to ich zapis znajdziesz w dziale czat, z > prawej strony, lista ciągnie się w dół ile miejsca wystarczy, a potem jest > chyba jakis link do starszych. Jeśli chodzi o towarzyskie pogaduszki, to prawie > na pewno nie ma archiwum do poczytania. Ano... nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: nie ma IP: 212.244.77.* 01.10.01, 14:27 Bóry.Prosze o te szczegóły do Novella,choc pewnie i tak nie dam sobie z tym rady. Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bury Re: NOVEL IP: 64.124.150.* 01.10.01, 15:17 Gość portalu: mika napisał(a): > Bóry.Prosze o te szczegóły do Novella,choc pewnie i tak nie dam sobie z tym > rady. Dzięki. Wybacz fachowość mojego języka ALE ; 1. jeśli masz ikonę Otoczenie sieciowe (kliknij prawym przyciskiem myszy) 2. jeśli pokazała się opcja Send Message - wpisz treść + wybierz login osoby do któerj wysyłasz (z listy) - możesz wysłać do wszystkich ale pokarze się to wraz z twoim loginem - więc uważaj co piszesz. Chyba że kogoś nie lubisz i zalogujesz się jako on i roześlesz ZŁOŚLIWE uwagi. Ponieważ w tym momencie nie moge tego przetestować więc być może po wybraniu Otoczenia sieciowego będziesz musiała wybrać odpowednią grupę robczą i zrobic resztę... . W razie problemów pisz. Postaram się pomóc. PS Widać że informatyk ze mnie kiepski ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: NOVEL IP: 212.244.77.* 01.10.01, 15:23 Gość portalu: bury napisał(a): > Gość portalu: mika napisał(a): > > > Bóry.Prosze o te szczegóły do Novella,choc pewnie i tak nie dam sobie z ty > m > > rady. Dzięki. > > Wybacz fachowość mojego języka ALE ; > 1. jeśli masz ikonę Otoczenie sieciowe (kliknij prawym przyciskiem myszy) > 2. jeśli pokazała się opcja Send Message - wpisz treść + wybierz login osoby do > > któerj wysyłasz (z listy) - możesz wysłać do wszystkich ale pokarze się to wraz > z > twoim loginem - więc uważaj co piszesz. Chyba że kogoś nie lubisz i zalogujesz > się jako on i roześlesz ZŁOŚLIWE uwagi. Dzieki za wyczerpujace instrukcje.Ale za to ostatnie zdanie to obraziłam sie i cześć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bury POPRAWKA IP: 64.124.150.* 01.10.01, 15:25 A nie mówiłem ? Kliknij nie na otoczenie sieciowe ale na znaczek NOVELA (czerwone N) w prawym dolnym rogu monitora (na pasku). Kliknij oczywiście prawym - wybierz send message - wybierz grupę ( lewym) - wpisz wiadomość i wybierz do kogo - na końcu wybierz SEND. I to na tyle. Reszta uwag be zmin. Sorry za wprowadzenie zamętu na poczatku. Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
stettiner Re: nie ma 01.10.01, 14:30 Gość portalu: bury napisał(a): > stettiner napisał(a): > > > Jeśłi chodzi o czaty z tzw personami, to ich zapis znajdziesz w dziale cza > t, z > > prawej strony, lista ciągnie się w dół ile miejsca wystarczy, a potem jest > > > chyba jakis link do starszych. Jeśli chodzi o towarzyskie pogaduszki, to p > rawie > > na pewno nie ma archiwum do poczytania. > > Ano... nie ma Jak nie ma skoro jest??????? ja robię tak: klikam na tę śmieszna bużkę z japisem czat u góry, a potem mam po prawej stronie od góry : najpierw "wkrótce" czyli zapowiedzi, a poniżej archiwum..... Też powinieneś mieć, ale jeśli nie, to książka skarg i wniosków ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bury Re: nie ma IP: 64.124.150.* 01.10.01, 15:08 stettiner napisał(a): > Gość portalu: bury napisał(a): > > > stettiner napisał(a): > > > > > Jeśłi chodzi o czaty z tzw personami, to ich zapis znajdziesz w dzial > e cza > > t, z > > > prawej strony, lista ciągnie się w dół ile miejsca wystarczy, a potem > jest > > > > > chyba jakis link do starszych. Jeśli chodzi o towarzyskie pogaduszki, > to p > > rawie > > > na pewno nie ma archiwum do poczytania. Przecież ja się z tym zgodziłem w 100% Persony - są . Szraczki - niema. Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
stettiner Re: nie ma 01.10.01, 15:12 Gość portalu: bury napisał(a): > > Przecież ja się z tym zgodziłem w 100% Persony - są . Szraczki - niema. > Pozdro. Sorki, w tym zamęcie poniedziałkowym nie doczytałam i stąd moja nieprzytomna odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś