xyz-xyz 09.12.05, 14:56 wiadomosci.onet.pl/1209501,11,item.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xyz-xyz Re: Baj baj Platformo:)))))))))))))))) 09.12.05, 14:58 Cóż alberciku, znowu miałem rację:) Ale to dobrze:) Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: Baj baj Platformo:)))))))))))))))) 09.12.05, 15:26 miałeś rację?bo ktoś napisał,że sośnierz powiedział? Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Baj baj Platformo:)))))))))))))))) 09.12.05, 15:29 Anuś Sośnierz powiedział, to co myślą Nitraski i Łuczaczki. A także inni których swędzą tyłeczki by je na stołkach pousadzać... PO się rozpadnie. 100 %... Albertowi ten scenariusz opisałem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ved Re: Baj baj Platformo:)))))))))))))))) IP: *.internet.v.pl 09.12.05, 18:28 ta jest, niech spadaja z partii, takicg frajerow to ja bym na miejscu liderow od razy wykopala. nie sa im potrzebni:] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas ale ale IP: *.orange.pl 09.12.05, 18:58 ale byc w partii, zdobyc poparcie prawie jak wygrani... miec głosy jako poseł, miec ten jak to mówią certyfikat ... mieć żeby zmieniać, bo ludzie chcieli zmian... dali to zaufanie... i ... i ich wybrańca jest... w opozycji!!!!!! To taki wyborca ... on nie wybierał opozycjonistów, on chciał by jego by jego wybraniec był przy zmianach, torował i działał, a nie zgodnie z linią partii blokował!!! To chyba nie o to chodziło ani wybierajacym ani wybranym!!! Zreszta Ci co zostali namaszczeni, moze za 4 lata nie dostana tego głosu, bo ludzie nie lubieja iść po nic... do urn! Chyba to Ci działacze rozumieja, teraz to ich szansa! nie chca jej zmarnowac stojac z boku i tupiąc na niezgodę! Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Baj baj Platformo:)))))))))))))))) 10.12.05, 16:40 xyz-xyz napisał: > Anuś Sośnierz powiedział, to co myślą Nitraski i Łuczaczki. A także inni któryc > h > swędzą tyłeczki by je na stołkach pousadzać... PO się rozpadnie. 100 %... > Albertowi ten scenariusz opisałem:) PO. się nie rozpadnie co najwyżej paru dupków i karierowiczów odejdzie (i to nawet nie parlamentarzystów) a to jest duza róznica ,policz ilu odeszło z samoobrony czy lpr i jakoś te partie się nie rozpadły a niektóre nawet wzmocniły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas XYZ cienias jestes chłopie, cienias powiem Tobie IP: *.orange.pl 09.12.05, 18:37 ja to przyjacielu z panem Jackiem Z. założyłem sie ... i wyglada, ze przegra, jak PO sie rozpadnie! Chyba chodzi o skrzynke whisky... on miał ten nasz wątek archiwizować! A Ty tak tylko o racje i to jeszcze Albert sie wyprze... Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: XYZ cienias jestes chłopie, cienias powiem To 09.12.05, 19:10 a na ile dni ta skrzynka Ci wystarczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas jak na ile dni IP: *.orange.pl 09.12.05, 19:14 jak na ile dni.... ja juz ja rozdysponowałem... teraz musze pooddawać! Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: jak na ile dni 10.12.05, 09:29 myślałam,że jako fan whisky sam się nią będziesz raczył z colą oczywiście i delektował zwycięstwem PS. Poprzegrywałeś inne zakłady i oddajesz whisky? Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: XYZ cienias jestes chłopie, cienias powiem To 09.12.05, 23:03 Cienias? Nieee ja nie jestem materialista. Ja lubię dawać. Dla Fugziego mam słoik wiejskiego naturalnego miodu. W zasadzie dla jego chłopaków, żeby na kapitalistów nie wyrośli:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: XYZ cienias jestes chłopie, cienias powiem To IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.05, 12:38 jak byś nie był materialista, to bys kompa nie miał ani auta ani... acha że do zycia [potrzebujesz? Ja też! To tylko niezbędne mnie do zycia... Gdyby ludzie nie byli materialistami, bardzo prawdopodobne, że w skalnych jamach czy innych takich bysmy... Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Re: Baj baj Platformo:)))))))))))))))) 10.12.05, 13:09 że będzie rozłam, to było oczywiste, tylko czasu trza na to, aby ludziska to poobgadywali i powiedzieli, co tak naprawde o tym sądzą. I cóż moherowy beret i aksamitny kapelusz razem dalej pójdą, jeżeli nie, to gospodarka nie wytrzyma pomysłó Leppera i Giertycha. Odpowiedz Link Zgłoś