Gość: gość IP: 62.233.173.* 20.10.02, 11:45 zy ktoś mógłby mi podać wynik wczorajszych prawyborów na Bogusława/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: szczeniak ANDRZEJ ŁUSZCZEWSKI PREZYDENT DLA SZCZECINA IP: *.net.iton.pl 20.10.02, 15:05 czesc nie idac na wybory poniekad oddajesz swoj glos na sld Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczeniak ANDRZEJ ŁUSZCZEWSKI PREZYDENT DLA SZCZECINA IP: *.net.iton.pl 20.10.02, 15:17 sorry wyniki jakie slyszalem w radiu tereska ta z czolowki sondazy dostala tyle glosow co niekwalifikowany wcale chrobry nie bylo trzeba placic zlotowki za glos na dom dziecka a szkoda bo bylby ponad tysiac na zbozny cel sam widzialem jak koles scieral pieczatke i glosowal drugi raz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czarny Re: prawybory na Bogusława IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.02, 17:15 Lubinska z Puzyna Chrobrowski tylko dlaczego przy tych pierwszych 2 nazwiskach ulotki były wrzucane po kilka razem i komisja się do tego nie ustosunkowała, co na to inne komitety. Wiem że to zabawa , ale nie daj Boże aby 27.10 do takich scen dochodziło Odpowiedz Link Zgłoś
kromels Re: prawybory na Bogusława 20.10.02, 20:54 Dla mnie wygrał Chrobrowski na niego oddam głos. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piepcik Re: prawybory na Bogusława IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.02, 21:35 szczecin chyba nigdy nie oglądał takich "JAJ" Odpowiedz Link Zgłoś
teletv Re: prawybory na Bogusława 20.10.02, 21:07 dla mnie wygral chrobrowski, najbardzie wiarygodny i konkretny facet. Póki co Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: prawybory na Bogusława IP: *.agro.ar.szczecin.pl 21.10.02, 18:19 Ciekawe ile "wyprowadzi" z kasy miasta?! Odpowiedz Link Zgłoś
hela3 Re: prawybory na Bogusława 20.10.02, 21:40 wszyscy sa pojebani. mowie,Kurwa, ze lubinska wygra to wygra popierdolone skurwysyny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sevenn Re: prawybory na Bogusława IP: 212.14.60.* 22.10.02, 09:39 masz bardzo bogate słownictwo i jesteś bardzo lotna. Gratuluję Ci. Godnie prezentujesz P. Lubińską. Myślę, że powinna Cię wywalić ze swojogo sztabu. TO jest . eh........ bez słów. Odpowiedz Link Zgłoś