Dodaj do ulubionych

BIG CYC : Moherowe berety

IP: *.bazapartner.pl 14.12.05, 22:31
www.bigcyc.pl/berety2.mp3
Obserwuj wątek
    • beatrix13 Re: BIG CYC : Moherowe berety 14.12.05, 22:32
      słyszałam i mam
      realny tekst
    • fifrock Re: BIG CYC : Moherowe berety 14.12.05, 22:38
      czasami mozna ich
      posluchac
      i sie
      posmiac
      • beatrix13 Re: BIG CYC : Moherowe berety 14.12.05, 22:42
        nad taką rzeczywistością to tylko popłakać
        • Gość: the.bill1 Re: BIG CYC : Moherowe berety IP: *.bazapartner.pl 14.12.05, 22:50
          Jacyś dziwni jesteście. Przeciez trzeba się cieszyć.
          Mi taqm radośc rozpiera pierś.
          Mamy przeciez początek Ery WOdnika!
          • fifrock Re: BIG CYC : Moherowe berety 14.12.05, 23:20
            E tam Wodnik.

Teraz
            tylko Moher!

Króluje nad światem;)
            • Gość: the.bill1 Re: BIG CYC : Moherowe berety IP: *.bazapartner.pl 15.12.05, 13:50
              Nie mozna mówić e tam Wodnik. Bo era wodnika jest zapisana w kodzie ewolucyjnym
              wszechświata, co da sie łatwo wyczytać z obrazów Leonarda Da Vinci.
              Odrodzenie moralne w Polsce, moherowe berety, to tylko jeden z przejawów
              przejścia w czwarta gęstość kosmiczną - oczyswzczania sie gatunku ludziego z
              cyników i tych którzy nie wierzą w postęp moralny na świecie.
              • piotr33k2 Re: BIG CYC : Moherowe berety -oczyszczacz moralny 15.12.05, 17:49
                te "oczyszczacz" najpierw lepiej oczyść ten świat z takich rydzyków giertychów
                czy lepperów ,osobników o skąd inąd bardzo wątpliwej moralności.
                • Gość: jill Re: BIG CYC : Moherowe berety -oczyszczacz moraln IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.05, 21:49
                  Nie oczyścisz, zawsze tacy byli i będą.
              • Gość: K.F. Re: BIG CYC : Moherowe berety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 18:36
                O ile wiem to Kościół rzuymsko-katolicki, ale też i świeccy naukowcy, w tym
                astronomowie i spoece od Kosmosu - do tej calej "Ery Wodnika", kodów i New Age -
                mają jasno określony stosunek - zdecydowanie są przeciwni takim seksciarskim
                interpretacjom.
                Radzę Ci zamiast upajać się jednym z " z przejawów
                przejścia w czwarta gęstość kosmiczną - oczyszczania sie gatunku ludziego z
                cyników i tych którzy nie wierzą w postęp moralny na świecie" zamówić sobie
                wizytę u jakiegoś normalnego psychoanalityka ew. psychiatry, bo chyba masz
                problemy.
                Moze Ci wytłumaczą, że "czwarta gęstość kosmiczna" ani też 5, 7 czy druga
                gestość kosmiczna - nie mają wpływu na postawy cyniczne u ludzi, ani tez nie
                będą eliminować ludzi z takimi postawami, być moze uda im się takze wytłumaczyć
                Tobie, że o postępie moralnym u ludzi owa "gęstość" ma pojęcie mizerne.
                • Gość: the.bill1 do k.f. IP: *.bazapartner.pl 15.12.05, 19:24
                  Ok, do psychoanalityka z chęcia sie przejde pod dwoma warunkami.
                  1) musi to być fajna, ciekawa na duszy i umyśle kobieta
                  2) Ty płacisz za sesje
                  A propos gęstosci jest wrecz odwrotnie. Jej wpływ mam działanie na poziomie
                  centralnego układu nerwowego, poprzez zmiane częstotliwości drgań, związanych z
                  bliżej nieokreślona energia spowijającą wszechświat. W rezulatcie mozna sie
                  spodziewać przebudzenia moralnego, które w warunkach demokracji stworzy nacisk
                  na eiy rządzące, które z niedowierzaniem zauważa zmianę postaw moralnych ludzkości.
                  W Polse najszybciej owe nowe energie zarezonowały na prawicy. pewnie dlatego, ze
                  jest bardziej czuła na transcendencję.
                  Spójrz na przykład na działania Naszości w Poznaniu - nie widzisz kompletnego
                  dystansu i ironii jeśli chodzi o amoralną politykę.
                  Myśle, że to poroże sprawia że lepiej odbieraja kosmiczną przemianę.

• jednapani Re: mohery, mohery ... 15.12.05, 20:04
                    www.space.tami.pl/viewtopic.php?p=230504#230504
                    • jednapani Re: mohery, mohery ... Radio Maryja -stronka 15.12.05, 20:06
                      www.ojciec-dyrektor.de/
                  • Gość: K.F. Re: do k.f. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 21:10
                    Może mi jeszcze wytłumaczysz geniuszu jak ta "nieokreślona energia spowijajacą
                    wszechświat" poprzez "zmianę częstotliwości drgań" działa na Tój układ
                    centralny? Skoro to energia nieokrelśona - to jak mierzysz owe zmiany
                    częstotliwości drgań?
                    Poza tym - to te drgania o zmiennej częstotliwosci nieokreślonej energii
                    kosmicznej - mają wpływać na moralność ludzkości?
                    Swtierzsz - ze " Polse najszybciej owe nowe energie zarezonowały na prawicy".
                    Zatem bądż mi łaskaw wytlumaczyć jak ta "nieokreslona energia kosmiczna"
                    odróżnia lewice od polską prawice od prawicy innych krajów i innych ugrupowań
                    politycznych na swiecie.
                    Na podstawie jakich badań doszedłeś do wniosku, ze poroża Nasznosci wpływają na
                    kosmiczna pzremianę moralna. I jak sie to ma do: jeleni, koziołków sarnich,
                    łosi tudzież reniferów, antylop, oraz całego bydła rogatego.
                    Jak mi to wyłumaczycz w jakis normalny sposób
                    to na koniec pokuś się i wytłumacz mi jaka jest różnica między polityka amoralna
                    a polityka niemoralną.
                    Bo wg mego odczucia oba przymiotniki traktujesz jako tożsame. A wg mnie - nie
                    jest to to samo.
                    Spróbój, to może Ci zafunduję wizyte u jakiejś ponętnej i mądrej pani psycholog,
                    psychiatry czy psychoterapeutki.
                    • Gość: K.F. Re: do k.f. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 21:13
                      Ta twoja energia rzeczywiście działa kosmicznie - i "spróbuj" napisałem
                      "spróbój". Mozna zgłupieć.
                    • Gość: the.bill1 Re: do k.f. IP: *.bazapartner.pl 15.12.05, 22:08
                      Nie mam czasu, aby elaboraty tworzyć... No, ale przerwa na kawę też se przyda.

>jak ta "nieokreślona energia spowijajacą wszechświat" poprzez "zmianę
                      >częstotliwości drgań" działa na Tój układ
                      >centralny?

Każda komórka, tkanka, narząd naszego organizmu wytwarza pole
                      elektromagnetyczne, które pozostają w harmonii z polem magnetycznym Ziemi i
                      oddziaływaniem z kosmosu.

>Skoro to energia nieokrelśona - to jak mierzysz owe zmiany częstotliwości drgań?

nie mierzę ich, ale są tacy, co to mierzą. Mozna o tym poczytac w necie.
                      Poza tym badamy i mierzymy wiele rzeczy, których źródła a ni funkcjonowania do
                      końca nie rozumiemy.

>Poza tym - to te drgania o zmiennej częstotliwosci nieokreślonej energii
                      >kosmicznej - mają wpływać na moralność ludzkości?

To pochodna tzw. hylemorfizmu. Człowiek jest psychofizyczna jednością i tak jak
                      można dostać zawału czytając np. WYborczą, tak gimnastyka poranna zdrowo
                      nastraja umysł.

>Swtierzsz - ze " Polse najszybciej owe nowe energie zarezonowały na prawicy".
                      >Zatem bądż mi łaskaw wytlumaczyć jak ta "nieokreslona energia kosmiczna"
                      >odróżnia lewice od polską prawice od prawicy innych krajów i innych ugrupowań
                      >politycznych na swiecie.

To akurat najmniejszy problem. Nie wiem czy wiesz, ale na świecie jest 7
                      czakramów Ziemii, a jeden z nich umiejscowiony jest na Wawelu. To powoduje
                      koncentracje energii. Nie przypadkiem Kraków jest konserwatywny.... i więcej tam
                      ducha niż gdzie indziej. Prawica najczesciej jest bardzij otwarta na wymiar
                      duchowy, co by o niej nie mówić, lewica mniej. A że polska prawica jest
                      wrażliwa, , to kwestia czakramu na wzgórzu wawelskim. Dlatego PiS mówi o
                      oczyszczaniu, tak samo jak New Age mówi o oczyszczaniu Ziemii. Program PiS jest
                      nieświadomą (?) transmutacją ogólnego procesu energetycznego oczyszczania Planety.

>Na podstawie jakich badań doszedłeś do wniosku, ze poroża Nasznosci wpływają na
                      >kosmiczna pzremianę moralna. I jak sie to ma do: jeleni, koziołków sarnich,
                      >łosi tudzież reniferów, antylop, oraz całego bydła rogatego.

Poroże nie wpływa na przemianę. To dzieki porożu (anteny) możliwy jest lepszy
                      odbiór energii kosmicznych. Take it easy.... ;-) W porożu ukryta jest symbolika
                      i jednoczesne odniesienie do obowiązującego w współczesnym "racjonalistycznym
                      świecie" dyskursu wiedzy. "Jestem jeleniem" to w przypadku Naszości świadomość
                      tego, że czują się oni pionierami nowej moralności (vide czwarta gestość
                      ewolucyjna), ale racjonaliści traktują ich jak czubków... To taka autoironia na
                      poziomie psychologicznym, a na poziomie podświadomym chęć lepszeo odbioru
                      energii - prany, reiki, Chi, Tao czy zwij jak chcesz....

>Jak mi to wyłumaczycz w jakis normalny sposób
                      >to na koniec pokuś się i wytłumacz mi jaka jest różnica między polityka
                      >amoralna a polityka niemoralną.
                      >Bo wg mego odczucia oba przymiotniki traktujesz jako tożsame. A wg mnie - nie
                      >jest to to samo.
                      to kwestia stopnia. Jak zatrudniasz kompetentną osobę z rodziny, to jest to
                      amoralny familizm. A jak zatrudniasz kompletnie niekompetentną, to jest to już
                      niemoralne.

Spróbój, to może Ci zafunduję wizyte u jakiejś ponętnej i mądrej pani psycholog,
                      psychiatry czy psychoterapeutki.

A znasz takową? Obracasz się w tych kręgach???? ;-))
                      • the.bill1 Re: do k.f. - doprecyzowanie 16.12.05, 10:37
                        a propos pytania
                        >jak ta "nieokreslona energia kosmiczna"
                        >odróżnia lewice od polską prawice od prawicy innych krajów i innych ugrupowań
                        >politycznych na swiecie.

To nie energia odróżnia, to ludzie mniej lub bardziej się jej poddają. A to, że
                        w Polsce bardziej to sprawka Wawelu i pewnie smoka.
                • Gość: micz Re: BIG CYC : Moherowe berety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.05, 18:57
                  > Radzę Ci zamiast upajać się jednym z " z przejawów
                  > przejścia w czwarta gęstość kosmiczną - oczyszczania sie gatunku ludziego z
                  > cyników i tych którzy nie wierzą w postęp moralny na świecie" zamówić sobie
                  > wizytę u jakiegoś normalnego psychoanalityka ew. psychiatry, bo chyba masz
                  > problemy.
                  czy ty młotku masz jakieś poczucie chumoru, czy wszystko traktujesz ze
                  smiertelna powagą?
        • Gość: Marian Koniuszko Re: BIG CYC : Moherowe berety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 22:10
          Nie ma co płakać Mohair Power już na wyginięciu.
    • herman.brunner Re: BIG CYC : Moherowe berety 15.12.05, 21:43
      the.bill - mieszkasz na NIebuszewie?
    • Gość: calciumC Re: BIG CYC : Moherowe berety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 23:02
      www.gumowakaczka.7u.pl/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka