Gość: the.bill1 IP: *.bazapartner.pl 14.12.05, 22:31 www.bigcyc.pl/berety2.mp3 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beatrix13 Re: BIG CYC : Moherowe berety 14.12.05, 22:32 słyszałam i mam realny tekst Odpowiedz Link Zgłoś
fifrock Re: BIG CYC : Moherowe berety 14.12.05, 22:38 czasami mozna ich posluchac i sie posmiac Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: BIG CYC : Moherowe berety 14.12.05, 22:42 nad taką rzeczywistością to tylko popłakać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: the.bill1 Re: BIG CYC : Moherowe berety IP: *.bazapartner.pl 14.12.05, 22:50 Jacyś dziwni jesteście. Przeciez trzeba się cieszyć. Mi taqm radośc rozpiera pierś. Mamy przeciez początek Ery WOdnika! Odpowiedz Link Zgłoś
fifrock Re: BIG CYC : Moherowe berety 14.12.05, 23:20 E tam Wodnik. Teraz tylko Moher! Króluje nad światem;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: the.bill1 Re: BIG CYC : Moherowe berety IP: *.bazapartner.pl 15.12.05, 13:50 Nie mozna mówić e tam Wodnik. Bo era wodnika jest zapisana w kodzie ewolucyjnym wszechświata, co da sie łatwo wyczytać z obrazów Leonarda Da Vinci. Odrodzenie moralne w Polsce, moherowe berety, to tylko jeden z przejawów przejścia w czwarta gęstość kosmiczną - oczyswzczania sie gatunku ludziego z cyników i tych którzy nie wierzą w postęp moralny na świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: BIG CYC : Moherowe berety -oczyszczacz moralny 15.12.05, 17:49 te "oczyszczacz" najpierw lepiej oczyść ten świat z takich rydzyków giertychów czy lepperów ,osobników o skąd inąd bardzo wątpliwej moralności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jill Re: BIG CYC : Moherowe berety -oczyszczacz moraln IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.05, 21:49 Nie oczyścisz, zawsze tacy byli i będą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K.F. Re: BIG CYC : Moherowe berety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 18:36 O ile wiem to Kościół rzuymsko-katolicki, ale też i świeccy naukowcy, w tym astronomowie i spoece od Kosmosu - do tej calej "Ery Wodnika", kodów i New Age - mają jasno określony stosunek - zdecydowanie są przeciwni takim seksciarskim interpretacjom. Radzę Ci zamiast upajać się jednym z " z przejawów przejścia w czwarta gęstość kosmiczną - oczyszczania sie gatunku ludziego z cyników i tych którzy nie wierzą w postęp moralny na świecie" zamówić sobie wizytę u jakiegoś normalnego psychoanalityka ew. psychiatry, bo chyba masz problemy. Moze Ci wytłumaczą, że "czwarta gęstość kosmiczna" ani też 5, 7 czy druga gestość kosmiczna - nie mają wpływu na postawy cyniczne u ludzi, ani tez nie będą eliminować ludzi z takimi postawami, być moze uda im się takze wytłumaczyć Tobie, że o postępie moralnym u ludzi owa "gęstość" ma pojęcie mizerne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: the.bill1 do k.f. IP: *.bazapartner.pl 15.12.05, 19:24 Ok, do psychoanalityka z chęcia sie przejde pod dwoma warunkami. 1) musi to być fajna, ciekawa na duszy i umyśle kobieta 2) Ty płacisz za sesje A propos gęstosci jest wrecz odwrotnie. Jej wpływ mam działanie na poziomie centralnego układu nerwowego, poprzez zmiane częstotliwości drgań, związanych z bliżej nieokreślona energia spowijającą wszechświat. W rezulatcie mozna sie spodziewać przebudzenia moralnego, które w warunkach demokracji stworzy nacisk na eiy rządzące, które z niedowierzaniem zauważa zmianę postaw moralnych ludzkości. W Polse najszybciej owe nowe energie zarezonowały na prawicy. pewnie dlatego, ze jest bardziej czuła na transcendencję. Spójrz na przykład na działania Naszości w Poznaniu - nie widzisz kompletnego dystansu i ironii jeśli chodzi o amoralną politykę. Myśle, że to poroże sprawia że lepiej odbieraja kosmiczną przemianę. Odpowiedz Link Zgłoś
jednapani Re: mohery, mohery ... 15.12.05, 20:04 www.space.tami.pl/viewtopic.php?p=230504#230504 Odpowiedz Link Zgłoś
jednapani Re: mohery, mohery ... Radio Maryja -stronka 15.12.05, 20:06 www.ojciec-dyrektor.de/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K.F. Re: do k.f. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 21:10 Może mi jeszcze wytłumaczysz geniuszu jak ta "nieokreślona energia spowijajacą wszechświat" poprzez "zmianę częstotliwości drgań" działa na Tój układ centralny? Skoro to energia nieokrelśona - to jak mierzysz owe zmiany częstotliwości drgań? Poza tym - to te drgania o zmiennej częstotliwosci nieokreślonej energii kosmicznej - mają wpływać na moralność ludzkości? Swtierzsz - ze " Polse najszybciej owe nowe energie zarezonowały na prawicy". Zatem bądż mi łaskaw wytlumaczyć jak ta "nieokreslona energia kosmiczna" odróżnia lewice od polską prawice od prawicy innych krajów i innych ugrupowań politycznych na swiecie. Na podstawie jakich badań doszedłeś do wniosku, ze poroża Nasznosci wpływają na kosmiczna pzremianę moralna. I jak sie to ma do: jeleni, koziołków sarnich, łosi tudzież reniferów, antylop, oraz całego bydła rogatego. Jak mi to wyłumaczycz w jakis normalny sposób to na koniec pokuś się i wytłumacz mi jaka jest różnica między polityka amoralna a polityka niemoralną. Bo wg mego odczucia oba przymiotniki traktujesz jako tożsame. A wg mnie - nie jest to to samo. Spróbój, to może Ci zafunduję wizyte u jakiejś ponętnej i mądrej pani psycholog, psychiatry czy psychoterapeutki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K.F. Re: do k.f. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 21:13 Ta twoja energia rzeczywiście działa kosmicznie - i "spróbuj" napisałem "spróbój". Mozna zgłupieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: the.bill1 Re: do k.f. IP: *.bazapartner.pl 15.12.05, 22:08 Nie mam czasu, aby elaboraty tworzyć... No, ale przerwa na kawę też se przyda. >jak ta "nieokreślona energia spowijajacą wszechświat" poprzez "zmianę >częstotliwości drgań" działa na Tój układ >centralny? Każda komórka, tkanka, narząd naszego organizmu wytwarza pole elektromagnetyczne, które pozostają w harmonii z polem magnetycznym Ziemi i oddziaływaniem z kosmosu. >Skoro to energia nieokrelśona - to jak mierzysz owe zmiany częstotliwości drgań? nie mierzę ich, ale są tacy, co to mierzą. Mozna o tym poczytac w necie. Poza tym badamy i mierzymy wiele rzeczy, których źródła a ni funkcjonowania do końca nie rozumiemy. >Poza tym - to te drgania o zmiennej częstotliwosci nieokreślonej energii >kosmicznej - mają wpływać na moralność ludzkości? To pochodna tzw. hylemorfizmu. Człowiek jest psychofizyczna jednością i tak jak można dostać zawału czytając np. WYborczą, tak gimnastyka poranna zdrowo nastraja umysł. >Swtierzsz - ze " Polse najszybciej owe nowe energie zarezonowały na prawicy". >Zatem bądż mi łaskaw wytlumaczyć jak ta "nieokreslona energia kosmiczna" >odróżnia lewice od polską prawice od prawicy innych krajów i innych ugrupowań >politycznych na swiecie. To akurat najmniejszy problem. Nie wiem czy wiesz, ale na świecie jest 7 czakramów Ziemii, a jeden z nich umiejscowiony jest na Wawelu. To powoduje koncentracje energii. Nie przypadkiem Kraków jest konserwatywny.... i więcej tam ducha niż gdzie indziej. Prawica najczesciej jest bardzij otwarta na wymiar duchowy, co by o niej nie mówić, lewica mniej. A że polska prawica jest wrażliwa, , to kwestia czakramu na wzgórzu wawelskim. Dlatego PiS mówi o oczyszczaniu, tak samo jak New Age mówi o oczyszczaniu Ziemii. Program PiS jest nieświadomą (?) transmutacją ogólnego procesu energetycznego oczyszczania Planety. >Na podstawie jakich badań doszedłeś do wniosku, ze poroża Nasznosci wpływają na >kosmiczna pzremianę moralna. I jak sie to ma do: jeleni, koziołków sarnich, >łosi tudzież reniferów, antylop, oraz całego bydła rogatego. Poroże nie wpływa na przemianę. To dzieki porożu (anteny) możliwy jest lepszy odbiór energii kosmicznych. Take it easy.... ;-) W porożu ukryta jest symbolika i jednoczesne odniesienie do obowiązującego w współczesnym "racjonalistycznym świecie" dyskursu wiedzy. "Jestem jeleniem" to w przypadku Naszości świadomość tego, że czują się oni pionierami nowej moralności (vide czwarta gestość ewolucyjna), ale racjonaliści traktują ich jak czubków... To taka autoironia na poziomie psychologicznym, a na poziomie podświadomym chęć lepszeo odbioru energii - prany, reiki, Chi, Tao czy zwij jak chcesz.... >Jak mi to wyłumaczycz w jakis normalny sposób >to na koniec pokuś się i wytłumacz mi jaka jest różnica między polityka >amoralna a polityka niemoralną. >Bo wg mego odczucia oba przymiotniki traktujesz jako tożsame. A wg mnie - nie >jest to to samo. to kwestia stopnia. Jak zatrudniasz kompetentną osobę z rodziny, to jest to amoralny familizm. A jak zatrudniasz kompletnie niekompetentną, to jest to już niemoralne. Spróbój, to może Ci zafunduję wizyte u jakiejś ponętnej i mądrej pani psycholog, psychiatry czy psychoterapeutki. A znasz takową? Obracasz się w tych kręgach???? ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
the.bill1 Re: do k.f. - doprecyzowanie 16.12.05, 10:37 a propos pytania >jak ta "nieokreslona energia kosmiczna" >odróżnia lewice od polską prawice od prawicy innych krajów i innych ugrupowań >politycznych na swiecie. To nie energia odróżnia, to ludzie mniej lub bardziej się jej poddają. A to, że w Polsce bardziej to sprawka Wawelu i pewnie smoka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micz Re: BIG CYC : Moherowe berety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.05, 18:57 > Radzę Ci zamiast upajać się jednym z " z przejawów > przejścia w czwarta gęstość kosmiczną - oczyszczania sie gatunku ludziego z > cyników i tych którzy nie wierzą w postęp moralny na świecie" zamówić sobie > wizytę u jakiegoś normalnego psychoanalityka ew. psychiatry, bo chyba masz > problemy. czy ty młotku masz jakieś poczucie chumoru, czy wszystko traktujesz ze smiertelna powagą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Koniuszko Re: BIG CYC : Moherowe berety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 22:10 Nie ma co płakać Mohair Power już na wyginięciu. Odpowiedz Link Zgłoś
herman.brunner Re: BIG CYC : Moherowe berety 15.12.05, 21:43 the.bill - mieszkasz na NIebuszewie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calciumC Re: BIG CYC : Moherowe berety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 23:02 www.gumowakaczka.7u.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś