Dodaj do ulubionych

Dzisiejsza debata (wtorek) w TV. Najlepiej wypadli

22.10.02, 19:54

Łuszczewski, Chrobrowski i Jurczyk , którego nie było.

Runowicz również zyskał.

Stracili :

Lubińska (najwięcej), Zalewski

Druga runda Jurczyk i Łuszczewski.
Obserwuj wątek
    • Gość: naim Re: Dzisiejsza debata (wtorek) w TV. Najlepiej wy IP: *.telan.pl 22.10.02, 20:42
      W skali 1-10pkt:
      1.Łuszczewski za rzeczowe i konkretne odpowiedzi na zadane pytania - 8
      2.Za walkę klasową Puzyny i Zalewskiego po równo - 4
      3.Chrobrowski za chęci ( niczym nie poparte) - 4
      4.Lubińska za reklamę swojego dentysty i protetyka (o czym ona mówiła?) - 3
      5.Ten z Samoobrony za tyłek i płot i szczery brak zainteresowania tematem- 2
      6.Pozostali - 0

Jurczyk za planowaną nieobecność - x
      • Gość: sevenn NAIM.......? IP: 212.14.60.* 22.10.02, 21:17
        Gość portalu: naim napisał(a):

> W skali 1-10pkt:
        > 1.Łuszczewski za rzeczowe i konkretne odpowiedzi na zadane pytania - 8
        > 2.Za walkę klasową Puzyny i Zalewskiego po równo -
        4
        > 3.Chrobrowski za chęci ( niczym nie poparte) -
        4
        >
        > 4.Lubińska za reklamę swojego dentysty i protetyka (o czym ona mówiła?) - 3
        > 5.Ten z Samoobrony za tyłek i płot i szczery brak zainteresowania tematem- 2
        > 6.Pozostali - 0
        ------->> tez mnie zaskoczyles.grunt ZE POTRAFISZ BYC OBIEKTYWNYM. PRAGNE
        JEDNAK DODAC , ZE NIESTETY NIE DO KONCA..... ZA SZCZERE CHECI NICZYM NIE
        POPARTE. OTOZ. TO JEST JEDYNY CZLOWIEK, PO KTORYM WIDAC ZMECZENIE I WALKE Z
        MEDIAMI, Z URZEDAMI I OGOLNIE Z MARAZMEM. PRZECIEZ Z JEGO TWARZY PRZEBIJA
        SZCZEROŚĆ I UCZCIWOŚĆ! SAM FAKT, ZE ON AZ TAK SIE PRZEJMUJE ŚWIADCZY O NIM, ZE
        JEST NAPRAWDE DOBRYM KANDYDATEM I BYŁBY NAPRAWDE DOBRYM PREZYDENTEM , BEZ
        APEPETYTU NA KASĘ. EH, CZEMU WY TEGO NIE CHCECIE ZROZUMIEĆ??????
        POZDRAWIAM
        > Jurczyk za planowaną nieobecność - x
        • Gość: jednorazowa Nieeeeeeeeeeeeeeeeee ! Lipenowi, naimowi i sevenn IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 22.10.02, 21:21
          Gość portalu: sevenn napisał(a):

> Gość portalu: naim napisał(a):
          >
          > > W skali 1-10pkt:
          > > 1.Łuszczewski za rzeczowe i konkretne odpowiedzi na zadane pytania -
          > 8
          > > 2.Za walkę klasową Puzyny i Zalewskiego po równo -
          >
          > 4
          > > 3.Chrobrowski za chęci ( niczym nie poparte) -
          >
          > 4
          > >
          > > 4.Lubińska za reklamę swojego dentysty i protetyka (o czym ona mówiła?) -
          > 3
          > > 5.Ten z Samoobrony za tyłek i płot i szczery brak zainteresowania tematem-
          > 2
          > > 6.Pozostali -
          > 0
          > ------->> tez mnie zaskoczyles.grunt ZE POTRAFISZ BYC OBIEKTYWNYM. PRAGNE
          >
          > JEDNAK DODAC , ZE NIESTETY NIE DO KONCA..... ZA SZCZERE CHECI NICZYM NIE
          > POPARTE. OTOZ. TO JEST JEDYNY CZLOWIEK, PO KTORYM WIDAC ZMECZENIE I WALKE Z
          > MEDIAMI, Z URZEDAMI I OGOLNIE Z MARAZMEM. PRZECIEZ Z JEGO TWARZY PRZEBIJA
          > SZCZEROŚĆ I UCZCIWOŚĆ! SAM FAKT, ZE ON AZ TAK SIE PRZEJMUJE ŚWIADCZY O NIM,
          ZE
          >
          > JEST NAPRAWDE DOBRYM KANDYDATEM I BYŁBY NAPRAWDE DOBRYM PREZYDENTEM , BEZ
          > APEPETYTU NA KASĘ. EH, CZEMU WY TEGO NIE CHCECIE ZROZUMIEĆ??????
          > POZDRAWIAM
          > > Jurczyk za planowaną nieobecność -
          > x

Absolutnie jestem przeciwna opiniom Lipena i Naima , że Chrobrowski wypadł
          dobrze.
          Wychodzą z niego jakieś kompleksy cytuję " jestem tu jeden z najbogatszych w
          Szczecinie".
          Oglądaliśmy to w Pubie wśród naprawdę bogatych (nie ja) , śmiech był na sali.
      • Gość: piepcik LUPIN -zaczynam Cię pomału lubić! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.02, 22:06
    • Gość: sevenn lupin, NIE WIERZĘ:)))))))) IP: 212.14.60.* 22.10.02, 21:13
      lupin2 napisał:
      WRESZCIE ZACZYNASZ POKAZYWAC PRAWDZIWEGO SIEBIE, RZECZOWY, KONKRETNY
      OBIEKTYWNY. TO MNIE CIESZY NAPRAWDĘ
      INY TEMAT--> MYSLĘ PO TWEJ DZISIEJSZEJ ODPOWIEDZI, ZE MÓGLBYS TERAZ LEPIEJ
      PREZENTOWAĆ SIE JAKO KOMENTATOR POLITYCZNY NIZ TEN BAJKOPISARZ (TY WIESZ:)))))
      POZDRAWWWWWIAM
      >
      > Łuszczewski, Chrobrowski i Jurczyk , którego nie było.
      >
      > Runowicz również zyskał.
      >
      > Stracili :
      >
      > Lubińska (najwięcej), Zalewski
      >
      > Druga runda Jurczyk i Łuszczewski.
      I TO DZIWNE, ALE MYSLE TAK SAMO, NOO PRAWIE TAK SAMO:)))))
      • Gość: naim Re: do sevenn)))))))) IP: *.telan.pl 22.10.02, 22:05
        ------->> tez mnie zaskoczyles.grunt ZE POTRAFISZ BYC OBIEKTYWNYM. PRAGNE
        JEDNAK DODAC , ZE NIESTETY NIE DO KONCA..... ZA SZCZERE CHECI
        NICZYM NIE POPARTE. OTOZ. TO JEST JEDYNY CZLOWIEK, PO KTORYM WIDAC ZMECZENIE I
        WALKE Z MEDIAMI, Z URZEDAMI I OGOLNIE Z MARAZMEM.

))Obiektywny staram sie być , tylko nie wszystkim ten obiektywizm się podoba,
        ot co.

> PRZECIEZ Z JEGO TWARZY PRZEBIJA SZCZEROŚĆ I UCZCIWOŚĆ! SAM FAKT, ZE ON AZ TAK
        SIE PRZEJMUJE ŚWIADCZY O NIM, ZE JEST NAPRAWDE DOBRYM KANDYDATEM I BYŁBY
        NAPRAWDE DOBRYM PREZYDENTEM , BEZ APEPETYTU NA KASĘ. EH, CZEMU WY TEGO NIE
        CHCECIE ZROZUMIEĆ??????

> Jakbyś zobaczyła moją gębę z twarzą, z której szczerość i uczciwość wali jak
        za Szczecina do Yokohamy. A jak ja się przejmuję, i jak to świadczy o moich
        predyspzycjach na fotel prezydenta, to pewnie byś się we mnie zakochała. Co tam
        zakochała , od razy czysty sex.

A.M zwykł był mawiać : mądrości można czerpać nawet z pyska krowy, co oznacza
        ni mniej , ni więcej, że Pan Michał próbuje dszlusować do czołówki. A że
        populizm teraz w cenie.... Miał rację co do jednego, mówiąc że w Polsce są
        gminy bogate i dobrze zarządzane. Które? Podpowiem . Jest kilka , rzeczywiście,
        Hameryka Panie! Tylko to są bardzo małe gminy, to raz, Dwa, trafili w
        dziesiatkę z inwestorami i inwestycjami , kilku odpwiedzialnych menago ,
        właściwy czas i miejsce = sukces. Przypadek ? Nie. Tylko jest ich na prawdę
        kilka. (opis :Wprost, Newsweek z tego roku).
        Niezależna prasa? Niezależna od kogo? To nie Hameryka , Panie. Więc nie używaj
        tego argumentu, bo mam doświadczenia z gazetami. Przepraszam , z tymi co są
        burmistrzami. Zabiorą reklamy (każą wycofać, wymówią lokal - leżysz i
        kwiczysz).

> Nieeeeeeeeeeeeeeeeee ! Lipenowi, naimowi i sevenn Gość: jednorazowa

> Absolutnie jestem przeciwna opiniom Lipena i Naima , że Chrobrowski wypadł
        > dobrze.Wychodzą z niego jakieś kompleksy cytuję " jestem tu jeden z
        najbogatszych w Szczecinie".Oglądaliśmy to w Pubie wśród naprawdę bogatych (nie
        ja) , śmiech był na sali.

Racja , takich rzeczy się nie mówi. Albo mówi się , ale w innym towarzystwie ,
        innym tonem i winnej sytuacji. W debacie tv zabrzamiało to żałośnie.

• Gość: Rychu Re: Dzisiejsza debata (wtorek) w TV. Najlepiej wy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.02, 22:10
      Bełkot urzędników i tupeciarskie przechwałki biznesmenów. Cała debata bez sensu
      i konkretów. Najlepszy Chwastek.
      • homes Chwastek i Chrobry the best 22.10.02, 22:22
        • lupin2 Chrobry jak Elvis Presley ! 23.10.02, 05:19
          Uważam, że porównanie do Bolesława Chrobrego najbogatszego biznesmena w
          Szczecinie jest zawężające i zbyt skromne.
          Sądzę, że Elvis byłby właściwszym porównaniem z uwagi na rozrywkę , którą
          dostarcza. Zdążycie zmienić spot TV ?
          A przy okazji. Rujnowicz ze swoim Joe Cockerem wysiada przy Elvisie.
          Bolesław Chrobry przy Chrobrowskim to cienias, który przy osiągnięciach tego
          kandydata na Prezydenta Szczecina jest nieznaczącym królikiem, a nie
          królem.Chrobrowski zarabia w dwie godziny swojej pracy tyle ,co przez miesiąc
          zarabiał Bolesław Chrobry w złocie.
    • kawaleria Jurczyk bo go nie bylo. a na nie: Rujnowicz,KAmr 22.10.02, 22:30
      -owski, Lubinska, samoobrona, chyba tez puzyna i moscibroda
    • Gość: Aśka Re: Dzisiejsza debata (wtorek) w TV. Najlepiej wy IP: 111.111.26.* / 111.111.31.* 23.10.02, 10:02
      Sami tupeciarze! Kto głośniej wrzeszczał, częściej miał głos. Bardziej
      kulturalni (mama uczyła, że jak ktoś mówi to się nie przerywa) nie mieli szans
      na wypowiedź. Masłowska chyba ma sklerozę bo pare dni po upływie kadencji
      zapomniała nazw komisji w których zasiadała. W większości dno!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka