Gość: dorrotta IP: *.mofnet.gov.pl 21.12.05, 10:52 Witajcie. Nie jestem ze Szczecina aczkolwiek w tym roku spedzę je tutaj nadto jako organizatorka Wigilii. Mozecie polecić mi cukiernię w której nabęde najlepszy sernik ew. inne ciacha? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: asd Re: najlepsza cukiernia w Szczecinie? IP: *.chello.pl 21.12.05, 15:38 Cukiernia Kocha lub continental Odpowiedz Link Zgłoś
captroy Re: najlepsza cukiernia w Szczecinie? 24.12.05, 03:25 odpusc sobie obie w/wymienione.Ta pierwsza utrzymuje sie chyba tylko z wczesniej wyrobionej marki-gnioty straszne.Zamawialem kiedys dobre ciasto w hotelu Neptun. Odpowiedz Link Zgłoś
martinnes Re: najlepsza cukiernia w Szczecinie? 24.01.06, 10:32 Jest to cukiernia DOMOWA na Ksiazot Pomorskicj a jej wyroiby sa dostepne w miescie, Policach. Pyszne rzeczy robia, torty rewelacja, wegierski szczegolnie, cisata pyszne!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejba2 Re: najlepsza cukiernia w Szczecinie? 28.01.06, 11:19 Faktycznie Koch i inne znane cukiernie w centrum to gnioty, tylko na nazwie bazują.polecam cukiernię na ul.Dworskiej szczególnie torty ,jest ich kilkanaście rodzajów - gruszkowy super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Re: najlepsza cukiernia w Szczecinie? IP: *.serwerek.com / *.astro.net.pl 11.02.06, 22:02 Cukiernia Lider :) sa na pl. rodla, na wyszynskiego oraz na basenie gorniczym :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prymas Re: najlepsza cukiernia w Szczecinie? IP: *.internet.v.pl 07.03.06, 20:13 Od ponad 20 lat torty i ciasta kupuję tylko w Domowej na oś. Książąt Pomorskich. Tam jest najsmaczniejsze ciasto szczegolnie z bitą śmietaną. polecam bo są naprawdę smaczni i sprawdzeni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romek Re: najlepsza cukiernia w Szczecinie? IP: *.orange.pl 08.03.06, 18:44 Walaszyk na Niemcewicza robi odlotowe torty z bitą śmietaną! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mella Re: najlepsza cukiernia w Szczecinie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 21:06 Walaszyk!!!!!!! Zawsze tam kupuję ciacha, chociaż mieszkam na prawobrzezu. Moi goście zawsze je podziwiają i sa pełni zachwytu. mniam Odpowiedz Link Zgłoś
moskirz Re: najlepsza cukiernia w Szczecinie? 27.03.06, 09:27 dla mnie domowa rządzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ekspans Re: najlepsza cukiernia w Szczecinie? IP: 83.168.120.* 04.06.06, 22:17 Wy nie macie o tym zielonego pojęcia w Szczecinie nie ma nawet jednej dobrej cukierni . Napiszę tak w Szczecinie sa najgorsze i oszukane ciastka i najdrozsze w Polsce nie przesadzam. W lipcu będę na urlpie w Krośnie i zrobię fotki i Wam udostępnię. Nie tylko tam ale i w innych miastach ciastka sa dwa razy większe i dwa razy tańsze. Nie wiem jak to zrobić by wreszcie w Szczecinie to sie zmieniło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smakoszka TYLKO DOMOWA IP: *.orange.pl 30.08.06, 22:25 ZAUFAJ TYLKO DOMOWA NA OSIeDLU KSIĄŻĄT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ekspans Re: TYLKO DOMOWA IP: 83.168.120.* 31.08.06, 00:41 Tak w Krośnie jedna z wielu cukierni wiecie ile byóo rodzajów ciastek ? odpowiadam 148 nawet był tort w kształcie boiska piłkarskiego ! ciastko za cenę 1,50 zł to istny min tort u nas w Szczecinie za taki to cena 5 zł nie przesadzam. Cukiernia nazywa się u Bargła . Facet wszedł juz do Warszawy i Krakowa szkoda ze nie do Szczecina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: TYLKO DOMOWA IP: *.globalconnect.pl 20.09.06, 18:09 I ja jestem za cukiernią domową, najprawde polecam, ciasta i torty maja przepyszne. Odpowiedz Link Zgłoś
czarna9971 Re: TYLKO DOMOWA 27.10.06, 13:11 Zgadzam się .. TYLKO DOMOWA nigdzie nie robią takich pysznych tortów.. NIEDAWNO SLUBOWAŁAM I TAM ZAMOWIŁAM TORT ... WSZYSCY BYLI ZADOWOLENI.. Jeszcze nigdy nie zawiodłam sie na nich POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś