Dodaj do ulubionych

najlepsza cukiernia w Szczecinie?

IP: *.mofnet.gov.pl 21.12.05, 10:52
Witajcie. Nie jestem ze Szczecina aczkolwiek w tym roku spedzę je tutaj
nadto jako organizatorka Wigilii. Mozecie polecić mi cukiernię w której
nabęde najlepszy sernik ew. inne ciacha?
Obserwuj wątek
    • Gość: asd Re: najlepsza cukiernia w Szczecinie? IP: *.chello.pl 21.12.05, 15:38
      Cukiernia Kocha lub continental
      • captroy Re: najlepsza cukiernia w Szczecinie? 24.12.05, 03:25
        odpusc sobie obie w/wymienione.Ta pierwsza utrzymuje sie chyba tylko z
        wczesniej wyrobionej marki-gnioty straszne.Zamawialem kiedys dobre ciasto w
        hotelu Neptun.
        • martinnes Re: najlepsza cukiernia w Szczecinie? 24.01.06, 10:32
          Jest to cukiernia DOMOWA na Ksiazot Pomorskicj a jej wyroiby sa dostepne w
          miescie, Policach. Pyszne rzeczy robia, torty rewelacja, wegierski szczegolnie,
          cisata pyszne!!!!!!
          • andrzejba2 Re: najlepsza cukiernia w Szczecinie? 28.01.06, 11:19
            Faktycznie Koch i inne znane cukiernie w centrum to gnioty, tylko na nazwie
            bazują.polecam cukiernię na ul.Dworskiej szczególnie torty ,jest ich
            kilkanaście rodzajów - gruszkowy super.
    • Gość: q Re: najlepsza cukiernia w Szczecinie? IP: *.serwerek.com / *.astro.net.pl 11.02.06, 22:02
      Cukiernia Lider :) sa na pl. rodla, na wyszynskiego oraz na basenie gorniczym :)
    • Gość: prymas Re: najlepsza cukiernia w Szczecinie? IP: *.internet.v.pl 07.03.06, 20:13
      Od ponad 20 lat torty i ciasta kupuję tylko w Domowej na oś. Książąt
      Pomorskich. Tam jest najsmaczniejsze ciasto szczegolnie z bitą śmietaną.
      polecam bo są naprawdę smaczni i sprawdzeni.
      • Gość: Romek Re: najlepsza cukiernia w Szczecinie? IP: *.orange.pl 08.03.06, 18:44
        Walaszyk na Niemcewicza robi odlotowe torty z bitą śmietaną!
        • Gość: mella Re: najlepsza cukiernia w Szczecinie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 21:06
          Walaszyk!!!!!!! Zawsze tam kupuję ciacha, chociaż mieszkam na prawobrzezu. Moi
          goście zawsze je podziwiają i sa pełni zachwytu. mniam
    • moskirz Re: najlepsza cukiernia w Szczecinie? 27.03.06, 09:27
      dla mnie domowa rządzi...
      • Gość: Ekspans Re: najlepsza cukiernia w Szczecinie? IP: 83.168.120.* 04.06.06, 22:17
        Wy nie macie o tym zielonego pojęcia w Szczecinie nie ma nawet jednej dobrej
        cukierni . Napiszę tak w Szczecinie sa najgorsze i oszukane ciastka i
        najdrozsze w Polsce nie przesadzam. W lipcu będę na urlpie w Krośnie i zrobię
        fotki i Wam udostępnię. Nie tylko tam ale i w innych miastach ciastka sa dwa
        razy większe i dwa razy tańsze. Nie wiem jak to zrobić by wreszcie w Szczecinie
        to sie zmieniło.
    • Gość: smakoszka TYLKO DOMOWA IP: *.orange.pl 30.08.06, 22:25
      ZAUFAJ TYLKO DOMOWA NA OSIeDLU KSIĄŻĄT
      • Gość: Ekspans Re: TYLKO DOMOWA IP: 83.168.120.* 31.08.06, 00:41
        Tak w Krośnie jedna z wielu cukierni wiecie ile byóo rodzajów ciastek ?
        odpowiadam 148 nawet był tort w kształcie boiska piłkarskiego ! ciastko za cenę
        1,50 zł to istny min tort u nas w Szczecinie za taki to cena 5 zł nie
        przesadzam. Cukiernia nazywa się u Bargła . Facet wszedł juz do Warszawy i
        Krakowa szkoda ze nie do Szczecina.
        • Gość: Agnieszka Re: TYLKO DOMOWA IP: *.globalconnect.pl 20.09.06, 18:09
          I ja jestem za cukiernią domową, najprawde polecam, ciasta i torty maja
          przepyszne.
          • czarna9971 Re: TYLKO DOMOWA 27.10.06, 13:11
            Zgadzam się .. TYLKO DOMOWA nigdzie nie robią takich pysznych tortów.. NIEDAWNO
            SLUBOWAŁAM I TAM ZAMOWIŁAM TORT ... WSZYSCY BYLI ZADOWOLENI.. Jeszcze nigdy nie
            zawiodłam sie na nich POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka