Dodaj do ulubionych

Lupin, może zatrudnisz i 47 osobę:)))))))))))))

IP: 212.14.60.* 30.10.02, 17:43
Czyli mnie speca od propagandy:)))))) aahahhaahhaahhaha jak się wczuwam to na
maxa:)))) ahahahahahaha rozbawil mnie ten komentarz napisany w "dam szanse
jurczylowi" skuter go napisal. skuter hahahahahaha Ale mam nadzieje, ze jego
nie zatrudnisz (mnie dokladnie rozbawil ten watek o zatrudnianiu 46 osob, bo
sie uccieczylam, ze moze zmienie prace i Ty bedziesz moim
szefemhahahahhahaha) . W kazdym razie, nie pozowl,. aby jakis skuter plamił
Twoje imie:))))))
Pozdr.
Obserwuj wątek
    • arsene.lupin Wyslij cv na mój mail 30.10.02, 19:20
      Gość portalu: sevenn napisał(a):

> Czyli mnie speca od propagandy:)))))) aahahhaahhaahhaha jak się wczuwam to na
      > maxa:)))) ahahahahahaha rozbawil mnie ten komentarz napisany w "dam szanse
      > jurczylowi" skuter go napisal. skuter hahahahahaha Ale mam nadzieje, ze jego
      > nie zatrudnisz (mnie dokladnie rozbawil ten watek o zatrudnianiu 46 osob, bo
      > sie uccieczylam, ze moze zmienie prace i Ty bedziesz moim
      > szefemhahahahhahaha) . W kazdym razie, nie pozowl,. aby jakis skuter plamił
      > Twoje imie:))))))
      > Pozdr.

Wyślij cv na mój mail. A co jednak nie zapłacił ? :-)
    • arsene.lupin MIneły 4 godziny i nie odpowiadasz , sevenn 30.10.02, 23:57
      Gość portalu: sevenn napisał(a):

> Czyli mnie speca od propagandy:)))))) aahahhaahhaahhaha jak się wczuwam to na
      > maxa:)))) ahahahahahaha rozbawil mnie ten komentarz napisany w "dam szanse
      > jurczylowi" skuter go napisal. skuter hahahahahaha Ale mam nadzieje, ze jego
      > nie zatrudnisz (mnie dokladnie rozbawil ten watek o zatrudnianiu 46 osob, bo
      > sie uccieczylam, ze moze zmienie prace i Ty bedziesz moim
      > szefemhahahahhahaha) . W kazdym razie, nie pozowl,. aby jakis skuter plamił
      > Twoje imie:))))))
      > Pozdr.

Cos ostatnio jesteś mniej aktywna na Forum. Czy coś się stało sevenn? Czy
      piszesz to cv
      • Gość: sevenn Caly czas pracuje:)))))) CV do takiego SZEFA IP: 212.14.60.* 31.10.02, 08:15
        kosztuje wielogodzinnej pracy, trudu i wysiłku. Pomału finiszuję(tak mi się
        wydaje za każdym razem....) , a to juz ósma próba.....
        Poza tym czas ponadrabiać zaległości na innym polu:)))))))

inny watek--->Lupin, chcę Ci powiedzieć, że nie wszystko da sie wynagrodzic
        pieniędzmi! Są rzeczy, które stając się pasją nie wymagają zapłaty, a wręcz
        przeciwnie. Nie wiem czy to zrozumiesz, ale cóz.
        Na II drugą turę prawdopodobnie się nie wybieram, bo wyddaje mi sie patrząc na
        wyniki P. Lubińskiej, która moim faworytem nie była i P. Michała, który był
        moim faworytem, nie wierzę, że są one prawdziwe. Ot co. Nie wierrze, że
        P.Rujnowicz mogł wygrać !!!!!! Uważam także, że jest za duzo nieprawidłowości w
        komisjach (wieszano protokoły w dniu zamknięcia obrad, gdzie P> Michała miał 11
        głsów, a nastepnego dnia wisiał pod nim kolejny protokół, gdzie P. Michał miał
        14 głsów).
        Demokracja./...../
        Zapal święczkę za bliskich i dalekich i niech migający Ci płomień uswiadomi, co
        straciłeś nie głosując na P. Chrobrowskiego:)))))))
        Pozdr. CZU-waj

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka