dyrgosia 05.01.06, 08:15 13-ego piatek prosimy tylko o wpisy tych co przyjdą... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anna_maria Re: Rezerwacja 05.01.06, 08:40 jeśli znajdę opiekunkę do dziecka, ale miejsce dla mnie trzymajcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotruś Re: Rezerwacja IP: *.internet.v.pl 05.01.06, 08:43 przyda sie jakis rodzynek ;) przyjdę Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: Rezerwacja 05.01.06, 09:37 Gość portalu: piotruś napisał(a): > przyda sie jakis rodzynek ;) > > przyjdę daj na priv adres na który wysłać namiary...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotruś Re: Rezerwacja IP: *.internet.v.pl 05.01.06, 12:44 daj na priv adres na który wysłać namiary...:-) poszło ;) pozdrawiam ps. z przyjemnością poznam żonę_pijaka bo mnie intryguje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
oktomvre Re: Rezerwacja 05.01.06, 11:20 anna_maria, mam podobnie, ale już rozpoczęłam negocjacje i wszystko jest na dobrej drodze :) deklaruję się na tak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e Re: Rezerwacja IP: *.chello.pl 05.01.06, 12:13 Może tak nie jest, ale czy "dziecko" to Julka? Odpowiedz Link Zgłoś
anna_maria Re: Rezerwacja 06.01.06, 11:15 Gość portalu: e napisał(a): > Może tak nie jest, ale czy "dziecko" to Julka? mój synek nie ma na imię Julka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e Re: Rezerwacja IP: *.chello.pl 06.01.06, 22:15 Dla Ciebie pewnie nie szkoda (:-)), ale myślałam, że może spotkałam tu swoją koleżankę, z którą rzadko się widuję, bo... ciągle coś:-) A tak byłaby okazja. W każdym razie miłego spotkania wszystkim Wam życzę:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: Rezerwacja IP: 87.207.49.* 05.01.06, 08:47 one 4 on jeden, koniec świata! mp Odpowiedz Link Zgłoś
al_magra Re: Rezerwacja 05.01.06, 09:27 13 mam spotkanie starej klasy z ogólniaka, ale później chętnie przyjdę. Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: Rezerwacja 05.01.06, 09:35 jestem. prosze info na priv gdzie mam byc;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wizytka1 Re: Rezerwacja 05.01.06, 09:42 Obecna ! Chyba, że jakieś trzęsienie ziemi,muchy w nosie ... Odpowiedz Link Zgłoś
kurde.felek Re: Rezerwacja 05.01.06, 09:50 Chętnię się objawię, proszę o dane o spotkaniu na pryv. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona.pijaka a gdzie toto spotkanko? IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 05.01.06, 09:57 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wizytka Re: a gdzie toto spotkanko? IP: 217.153.19.* 05.01.06, 11:21 "Chata" pod redakcją vis a vis Bramy Królewskiej, godzina chyba 19-ta. Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: a gdzie toto spotkanko? 05.01.06, 11:39 > "Chata" pod redakcją vis a vis Bramy Królewskiej, godzina chyba 19-ta. to były wstępne ustalenia, konkrety na priv, zonko dostaniesz na adres gazetowy... Odpowiedz Link Zgłoś
xxl134 Re: Rezerwacja 05.01.06, 12:59 a dziennikarze,fotoreporterzy i jakieś inne abwery będą:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: Rezerwacja 05.01.06, 14:21 > a kcura można wziąść to zalezy ile wypije i czy płaci za siebie... Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Re: Rezerwacja 05.01.06, 14:54 kocur zapłaci, a tak pije tylko soczek pomidorowy z wódeczką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: Rezerwacja IP: 212.14.58.* 05.01.06, 15:17 jak tak można się nad zwierzęciem się pastwić:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suwak Re: Rezerwacja IP: 217.153.6.* 05.01.06, 15:39 ..jak nie będzie XYZ-ta i Henia nie przyjdę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: Rezerwacja IP: *.internet.v.pl 05.01.06, 22:10 Henia to w worku z Krakowa przywieź:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: Rezerwacja IP: 62.69.202.* 05.01.06, 22:13 tercet egzotyczny ? Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Rezerwacja 05.01.06, 22:17 ja asiu napisz na priva jak ustawisz lokal i rezerwacje Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: Rezerwacja 05.01.06, 22:18 Jaśka napisze na każdego w tym wątku priva. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: Rezerwacja IP: 62.69.202.* 05.01.06, 22:23 Przypomnialo mi sie, ze zdaje sie na Rayskiego jest taki spokojny pub, Poczekalnia czy Przystanek sie nazywa. Co prawda raz tam bylam, ale przynajmniej wtedy saczyla sie bardzo fajna muzyka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: Rezerwacja IP: 212.14.58.* 06.01.06, 08:00 Gość portalu: mamoniowa napisał(a): saczyla sie bardzo fajna muzyka. jak to był Rammstein to fajna jak inna to be:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Re: Rezerwacja 06.01.06, 08:08 to ci puszczą z radia nr3 .. zajrzałeś na priva? Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Rezerwacja 06.01.06, 16:30 a może "Oberża chłopska" w Lasku Arkońskim,tam na piętrze jest duży stół Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nitka72 Re: Rezerwacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 21:45 Brzmi bardzo zachęcająco. A czy to może każdy przyjść czy macie ten klub zamknięty tylko dla wtajemniczonych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nitka 72 Re: Rezerwacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 21:48 No jestem i co dalej? Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Rezerwacja 06.01.06, 21:52 teraz nie jesteś, ja asia zalogowanym chętnym wyśle info na priva co do czasu i miejsca akcji Odpowiedz Link Zgłoś
piotrus1 Re: Rezerwacja 07.01.06, 14:47 zalogowałem się ;) piotrus1 = piotruś (dysylektyk ;) pozdrawiam Piotr Odpowiedz Link Zgłoś
wizytka1 Prośba 07.01.06, 15:25 Kochani (Bea)może juz przestańmy szukać lokalu i podawać kolejne propozycje, ponieważ chyba każdy z nas ma ich conajmniej kilka.Niechaj juz pozostanie "Chata" piątek 13-go. Inaczej nigdy sie nie skoordynujemy a Asia będzie miała kłopot.Jeżeli okaże się, że Chaty zarezerwować sie nie da to wtedy niechaj Asia decyduje i pa.Rzekłam :) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: Prośba 07.01.06, 15:32 ja nie mam nic przeciwko ale dmomyslam się, że kilka osób może miec obawy przed obserwatorami-komentatorami, którzy z nami nie usiądą i nie pogadają a potem będą kometować. do was jednak nalezy decyzja:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: Prośba IP: *.internet.v.pl 07.01.06, 15:36 dyskutować jawnie, wybrać tajnie:)))) i rozesłać na priva:)))))) w inny sposób bynajmniej mnie nie będzie:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas ja wprawdzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.06, 15:43 ja wprawdzie raczej nie będę w żadnej posatci... tzn. a ni uczestnik, ani podgladacz... ale podgladacz to nic nie dfa, bo i tak nie bedzie wiedział kto jest kto, a nawet uczestnicy nie musza wiedzieć! ALE ma propozycje, tak duzo tu sie pisze o panach Golemach! Moze pan Golema by zaoferował swój lokal i zniżkę...?? Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: ja wprawdzie 07.01.06, 18:14 byłam pewna,że nie zbierzesz się na odwagę,żeby przyjść Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: ja wprawdzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.06, 18:35 myslisz, ze to kwestia odwagi.... potem trudno by mis dyskutowało, bo ja sie daje lubić (wbrew osadom na podstawie moich wpisów)... a i ludzi lubie... I potem trudno by mi było tak zarliwie i prawdziwie z kimś dyskutować czy chocby dywagować.... Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: ja wprawdzie 07.01.06, 19:07 a z ludźmi,których znasz i lubisz,znajomymi,kumplami,etc. nie zdarza ci się polemizować, my się spotykamy towarzysko,żeby w miłej atmosferze porozmawiać to tyle i aż Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: ja wprawdzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.06, 19:15 wyobraź sobie, ze o polityce chyba prawie w ogóle nie rozmawiam z moimi przyjaciółmi... Plotkuje o polityce, ale bardziej o tej personalnej w szerszym towarzystwie! Niedawno z przyjacielem od serca rozmawiałem (z braku laku) o PO i PiS... jak ześmy sie rozgrzali, do czerwoności... postanowilismy wiecej nie podejmować takich tematów, bo nawet na wyjeździe żeśmy sie gorączkowali w tem temacie... jest wiele ciekawszych tematów!!! Ja polemizuje często, ale ... jestem bardziej ugodowy niż na forum! Bardziej wyrozumiały w zyciu niz na forum! Ale tez bardziej towarzyski niz na forum! Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: ja wprawdzie 07.01.06, 19:23 wszystko więc przemawia za, ale zrobisz jak chcesz, bo decyduje tzw. własna i nieprzymuszona wola, no i mamoniowa będzie śpiewać (obiecała,bo jak nie to Rubika nie pożyczę) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: ja wprawdzie IP: 62.69.202.* 07.01.06, 21:43 nie chce zasmiecac wątku..., ale jesli bedziesz mnie wspierac wokalnie...nie ma sprawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: ja wprawdzie IP: 62.69.202.* 07.01.06, 21:48 nie chce zasmiecac wątku, ale...parafrazujac inzyniera Mamonia : " ja nie jestem przeciwna falszowaniu, wrecz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko" Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: ja wprawdzie 07.01.06, 21:49 nie chcę zasmiecać watku,ale odpowiem:na trzeźwo nie śpiewam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: ja wprawdzie IP: 62.69.202.* 07.01.06, 22:23 oczywiscie caly czas mam na uwadze to, by watek sluzyl tematowi, ale...pewnie wowczas masz swiadomosc tego, ze jestes syrena. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa :-) IP: 62.69.202.* 07.01.06, 22:34 dziekuje...wiecej poczta, bo oczywiscie nie chce zasmiecac wątku :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: :-) IP: *.internet.v.pl 08.01.06, 01:06 nie ma z czego się smiać to czeba płakać nad losem tych ludzi:-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pismak Re: Rezerwacja IP: *.gprspla.plusgsm.pl 08.01.06, 01:31 Zgłaszam się i nawet jestem logowany :))). pismak_logowany@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: Rezerwacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.06, 01:39 ja tez jestem... logowany andreas@plusnet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Rezerwacja 08.01.06, 01:40 a jednak? cóż cię przekonało do zmany decyzji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: Rezerwacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.06, 01:56 zaraz zaraz... napisałem że jestem logowany, a nie że przyjdę... chyba cos źle jestem zrozumiany! Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Rezerwacja 08.01.06, 01:57 wpisałeś sie w wątku pod tytułem "rezerwacja",gdzie mieli zgłaszać swój akces chetni na spotkanko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: Rezerwacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.06, 02:04 o kurna! Albert prosze o wyrzucenie mojego postu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: Rezerwacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.06, 02:12 na tej lekcji o czytaniu ze zrozumieniem nie było mnie... chorowałem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: Rezerwacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.06, 02:26 no co Ty w szkole podstawowej nie piłem whisky... tylko wódke i piwo! Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Rezerwacja 08.01.06, 02:29 i już wtedy byłeś taki zepsuty, mamn nadzieję,że chociaż po burdelach nie biegałeś Odpowiedz Link Zgłoś
jacek.zienkiewicz Re: Rezerwacja 08.01.06, 01:47 Ja. Zgłaszam się ponownie (już nie wiem który raz) i czekam na maila (nie dostałem ani razu). Pzdr JZ PS. "Chata" nie jest dobrym miejscem bo tam chyba bywają dyskoteki a mamy karnawał. Nadal proponuje Fugę. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Rezerwacja 08.01.06, 01:49 wiesz Jacka, ja tez nie dostałam maila,bo to ja asia zobowiązała się do powiadamiania na priva po załatwieniu rezerwacji, a ty nie na piwie? Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: Rezerwacja 08.01.06, 10:52 dzieciaki nie szalejcie. dzisiaj niedziela a spotkanie mamy w piatek o 18.00. do środy poznacie miejsce:) Odpowiedz Link Zgłoś
piotrus1 Re: Rezerwacja 08.01.06, 12:04 z góry przepraszam ale się spuźnię. mam trening do 18.30 ;). wiec w dodatku wpadnę wymielony ;) Odpowiedz Link Zgłoś
piotrus1 Re: Rezerwacja 08.01.06, 12:21 niestety ;) pasja to pasja jest nadrzędna Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Rezerwacja 08.01.06, 12:24 ale chociaż poopowiadasz o niej,skoro nie chcesz pokazać? Odpowiedz Link Zgłoś
piotrus1 Re: Rezerwacja 08.01.06, 12:33 To zależy o co chcesz pytać ;), ale ostrzegam ja mogę o tym godzinami ! tak jak o filmach i fotografii ;) Odpowiedz Link Zgłoś
piotrus1 Re: Rezerwacja 08.01.06, 12:37 tai chi słoneczko ;), to ja piotruś dysylektyk ;) Odpowiedz Link Zgłoś
piotrus1 Re: Rezerwacja 08.01.06, 12:46 A jeśli się ślinie, jestem pryszczaty mam 150 kilo i 150 wzrostu i o tego seplenię i strasznie się pocę i pluje jak mówię, dasz rady słuchać o tai chi godzinami? Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Rezerwacja 08.01.06, 13:06 u mnie to o wiele szybciej pójdzie,bo ja w przecwieństwie do Ciebie niewytrenowana jestem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Piter one IP: *.internet.v.pl 08.01.06, 14:46 piotrus1 napisał: > A jeśli się ślinie, jestem pryszczaty mam 150 kilo i 150 wzrostu i o tego > seplenię i strasznie się pocę i pluje jak mówię, dasz rady słuchać o tai chi > godzinami? Piter to Ty mój zaginiony brat bliźniak:)))) Witaj bracie:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
piotrus1 Re: Piter one 08.01.06, 16:13 Gość portalu: XXL napisał(a): > Piter to Ty mój zaginiony brat bliźniak:)))) > Witaj bracie:))))) No właśnie xxl wiedziałem że nie jestem jedynakiem czułem to zawsze wewnątrz gdzieś tam w „dołku” Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: Rezerwacja IP: *.chello.pl 08.01.06, 16:10 Piotruś, tak dobrze to z tobą nie jest. 150 wzrostu masz jak staniesz na parapecie w oknie;))) mp Odpowiedz Link Zgłoś
piotrus1 Re: Rezerwacja 08.01.06, 16:14 Marianie słaba kopio Wielkiego Mariana jak nie mam w domu parapetów ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: Rezerwacja IP: *.chello.pl 08.01.06, 16:17 no to w taki razie jesteś wielki:) mp Odpowiedz Link Zgłoś
januszcz Dla dobra Forum powinniście Państwo sobie... 08.01.06, 16:40 ...odpuścić. Ktoś napisał wyżej (i bardzo mądrze), że po spotkaniu nie bedzie mógł szczerze się wypowiadać. Ja bym tego głosu nie lekceważył. Takie spotkania prowadzą do powstania swoistej koterii i stadnych ataków w obronie przyjaciół. W taki sposób, już na niejednym forum wycięto ludzi, którzy nieźle pisali ale nie należeli do "towarzystwa". Tutaj wypowiadamy się na tematy polityczne, piszemy o sprawach ważnych dla regionu i Miasta. Powstanie nieformalna grupa - coś na wzór towarzystwa wzajemnej adoracji. Po co to komu potrzebne? Jeśli forum ma być miejscem nieskrępowanej wymiany myśli, jeśli chcemy przekonać kogoś do przemyślenia różnych racji - krótko: jeśli zależy nam na forum - nie spotykajmy się poza jego łamami. Podstawową zasadą forum jest anonimowość tu piszących. I niech tak pozostanie. J. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: Dla dobra Forum powinniście Państwo sobie... IP: *.internet.v.pl 08.01.06, 17:04 januszcz napisał: Powstanie nieformalna grupa - # ta grupa już jest,istnieje to " grupa trzymajaca władzę na forum":)) Podstawową zasadą forum jest anonimowość tu piszących. > I niech tak pozostanie. # jak ktoś chce to i tak anonimowy pozostanie jak się ujawni pod niciem jakims tam zawsze moze go zmienić:)) Odpowiedz Link Zgłoś
januszcz Re: Dla dobra Forum powinniście Państwo sobie... 08.01.06, 17:16 Gość portalu: XXL napisał(a): > januszcz napisał: > > Powstanie nieformalna grupa - > > # ta grupa już jest,istnieje to " grupa trzymajaca władzę na forum":)) =============== Prawdę pisząc już zdołałem to zaobserwować:)) Tylko, po co to rozwijać? > Podstawową zasadą forum jest anonimowość tu piszących. > > I niech tak pozostanie. > > # jak ktoś chce to i tak anonimowy pozostanie > jak się ujawni pod niciem jakims tam zawsze moze go zmienić:)) ============= Też prawda... Mnie "niepokoi" (słowo w cudzysłowiu, bo nie aż tak bardzo), że organizacją spotkania zajmuje się osoba odpowiedzialna za poprawne funkcjonowanie forum. Myślę, że taka osoba powinna czuć się odpowiedzialna za to, jaką funkcję na forum sprawuje. J. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Dla dobra Forum powinniście Państwo sobie... 08.01.06, 19:21 januszcz, ten,ktoś,kto wg ciebie napisał bardzo mądrze,że po spotkaniu nie będzie mógł się szczerze wypowiadać,to i przed spotkaniem i niezależnie od niego nie jest w stanie szczerze się wypowiadać o osobach np,publicznych,które zna,więc to nie argument. Ktoś kto jest z natury szczery zawsze szczerze się wypowiada. Spotkanie jest dobrowolne i towarzyskie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Januszcz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.06, 00:53 nie wiem czy do mojej wypowiedzi sie odwoływałeś, ale ja własnie tak napisałem! Uważam, że kazdy powinien sam zdecydować! Niemniej moze sie okazać, ze ta grupa moze byc dobrym budulcem do zrobienia jakiegos stowarzyszenia pomocy Szczecinowi... Odpowiedz Link Zgłoś
januszcz Re: Januszcz 09.01.06, 08:31 Gość portalu: andreas napisał(a): > nie wiem czy do mojej wypowiedzi sie odwoływałeś, > ale ja własnie tak napisałem! > Uważam, że kazdy powinien sam zdecydować! > > Niemniej moze sie okazać, ze ta grupa moze byc dobrym budulcem > do zrobienia jakiegos stowarzyszenia pomocy Szczecinowi... ================= Być może ustosunkowałem się do Twojego Głosu, bo wydawał mi się logiczny. Musiałbym czytać od nowa wątek a to ponad moje siły:)) Hitler spotykał się z kolegami w piwiarni. Czy pomógł w ten sposób Niemcom? Wiem...przykład zbyt drastyczny. Przepraszam. J. Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: Januszcz 09.01.06, 10:13 > Hitler spotykał się z kolegami w piwiarni. Czy pomógł w ten sposób Niemcom? > Wiem...przykład zbyt drastyczny. Przepraszam. a Jezus podczas ostatniej wieczerzy pił nawet z Judaszem... Odpowiedz Link Zgłoś
januszcz Re: Januszcz 09.01.06, 11:47 beatrix13 napisała: > co za defetysta i malkontent ============= Jezus? ;) J. Odpowiedz Link Zgłoś
januszcz Re: Januszcz 09.01.06, 11:53 dyrgosia napisała: > > Hitler spotykał się z kolegami w piwiarni. Czy pomógł w ten sposób Niemco > m? > > Wiem...przykład zbyt drastyczny. Przepraszam. > > a Jezus podczas ostatniej wieczerzy pił nawet z Judaszem... ================ Moja (nie tylko) opinia ma jeden cel - czystość forum. Nikt nie musi tej opinii podzielać ani z nią się liczyć. Ja na forach jestem prawie od poczatku i byłem świadkiem różnych zjazdów koleżeńskich. Żadnemu z tych forów to nie wyszło na zdrowie. Niemniej (skoro cel jest tak wzniosły) życzę owocnych obrad:)) J. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Januszcz 09.01.06, 13:46 chyba coś źle zrozumiałeś,bo piszesz o owocnych obradach,o wzniosłym celu; >albo sarkazm albo nadinterpretacja; >cel jest bardzo prozaiczny:lekko trunkowe spotkanie noworoczne o charakterze towarzyskim. Koniec i kropka. Odpowiedz Link Zgłoś
januszcz Re: Januszcz 09.01.06, 15:08 beatrix13 napisała: > chyba coś źle zrozumiałeś,bo piszesz o owocnych obradach,o wzniosłym celu; > >albo sarkazm albo nadinterpretacja; > >cel jest bardzo prozaiczny:lekko trunkowe spotkanie noworoczne o charakter > ze > towarzyskim. Koniec i kropka. =================== Niemniej moze sie okazać, ze ta grupa moze byc dobrym budulcem do zrobienia jakiegos stowarzyszenia pomocy Szczecinowi... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=34436985&a=34641972 J. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: Rezerwacja 08.01.06, 17:38 po 1- za spotkanie od strony organizacyjnej (miejsce) odpowiadam ja, a nie mam nic wspólnego z porządkiem na forum. po 2 - z fugazim i albercikiem znamy się długo (w realu) co nie przeszkadza nam ciąć się na maxa (kłócić) i mnie wycinać (dosłownie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: Rezerwacja IP: *.internet.v.pl 08.01.06, 17:55 ja_aska napisała: > po 1- za spotkanie od strony organizacyjnej (miejsce) odpowiadam ja, a nie mam > nic wspólnego z porządkiem na forum. > po 2 - z fugazim i albercikiem znamy się długo (w realu) co nie przeszkadza nam > > ciąć się na maxa (kłócić) i mnie wycinać (dosłownie). :-) nie denerwuj się ,do Janusza miałas odpowiedzieć :-) a nie do Kaby pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: Rezerwacja IP: *.chello.pl 08.01.06, 18:27 TWA już istnieje na tym forum ale, może sobie być. co mi tam? najwyżej sie powiększy. miłego, sympatycznego spotkania! mp Odpowiedz Link Zgłoś
januszcz Re: Rezerwacja 08.01.06, 18:20 ja_aska napisała: > po 1- za spotkanie od strony organizacyjnej (miejsce) odpowiadam ja, a nie mam > nic wspólnego z porządkiem na forum. =============== Założycielką wątku jest dyrgosia - opiekunka forum. > po 2 - z fugazim i albercikiem znamy się długo (w realu) co nie przeszkadza nam > > ciąć się na maxa (kłócić) i mnie wycinać (dosłownie). =============== To niczego nie zmienia. Napisałem co o tym myślę, natomiast Ty nie odniosłaś się do problemu merytorycznie. Ja w każdym razie w dalszym ciągu nie wiem czy fakt, że znasz kogoś w realu zupełnie nie ma nic do rzeczy w sposobie traktowania interlokutorów z poza grupy. J. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: Rezerwacja 08.01.06, 19:29 odpowiadam merytorycznie: dla mnie nie ma znaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: Rezerwacja IP: *.internet.v.pl 08.01.06, 20:43 ja_aska napisała: > odpowiadam merytorycznie: dla mnie nie ma znaczenia. krótko i na temat:-) a nie aczkolwiek,ponieważ, dlatego, że.........:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Troll Re: Rezerwacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 12:33 I nie dostaniesz, należysz do Trolli a nie do TWA więc nielicz na wiadomość. Odpowiedz Link Zgłoś
northstar Re: Rezerwacja 12.01.06, 13:02 A wyraziles ochote wziecia udzialu w tym spotkaniu ? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Re: Rezerwacja 12.01.06, 19:03 ohne.zucker napisał: > ja tez nie dostalem..., nie przejmuj się ja też nie a może zrobimy kontrabandę, hehe Odpowiedz Link Zgłoś
ohne.zucker Re: xxtoja 14.01.06, 08:41 raczej czosnek i wodke, bo to taka zydo-komuna :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
northstar Re: Rezerwacja 12.01.06, 10:35 tak, otrzymalam informacje :-)pieknie dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
hiphiper Re: Rezerwacja 13.01.06, 15:37 można się jeszcze załapać??? może być stolik przy WC, przy wejściu albo nawet... bez stolika! podeprę się laseczką ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hiphiper maila zapomniałem podać: 13.01.06, 15:39 hiphiper@gazeta.pl mailto:<hiphiper@gazeta.pl> Odpowiedz Link Zgłoś
sobiepan1 Re: Też nie dostałem 13.01.06, 17:10 Ale nie mam żalu. nie zrobiłem rezerwacji. No i pewnie nie pasuję do reszty, co zresztą zupełnie zrozumiałe. Sobiepan Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: Też nie dostałem 14.01.06, 00:52 wej sobiepan dostałes info. sorki hiphop ale nie wiedziałam wcześniej i nie dałam rady. nexttimes. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska jahve 14.01.06, 00:55 przepraszam ale nie widziałam. następnym razem proszę na maila. sorki. Odpowiedz Link Zgłoś
sobiepan1 Re: Też nie dostałem 14.01.06, 09:22 ja_aska napisała: > wej sobiepan dostałes info. > sorki hiphop ale nie wiedziałam wcześniej i nie dałam rady. nexttimes. of course! Odpowiedz Link Zgłoś