mojuda 05.01.06, 14:41 bardzo prosze o namiary do lekarza w.w. sprawa pilna ,oczywiscie prywatnie,bo panstwowo chyba za dlugo by bylo czekania.. pozdrawiam m Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gag10 Re: laryngolog 09.01.06, 14:44 Hej spróbuj zadzwonic do poradni specjalistycznej na Kostki Napierskiego tel. 464-38-95, jak szukałam laryngologa dla mojego synka to wszędzie proponowali mi terminy za kilka miesięcy a tam dostałam sie na nastepny dzień i lekarki tez są naprawdę fajne. Wizyta była normalnie na NFZ , potem kilka razy jeździlismy na kontrole i też nigdy nie było problemu z rejestracją. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
gag10 Re: gag 09.01.06, 19:17 Hej, jesli to ma być wizyta na NFZ to potrzebne. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
dorotakatarzyna Re: laryngolog 09.01.06, 17:13 Ja byłam z córeczką państwowo na Kadłubka, u bardzo miłej doktor Sadowskiej. Potrzebne skierowanie, czekałyśmy tydzień. Za to absolutnie nie polecam doktora Jacha, zapłaciłam 70 zł, koszmarne dla dziecka badanie, a nic nie pomógł. Odpowiedz Link Zgłoś
karola810 Re: laryngolog 10.01.06, 00:20 w przychodni na ul. Starzyńskiego łatwo dostać się do laryngologa, zazwyczaj są numerki tego samego dnia - również rejestracja telefoniczna. Oczywiście ze skierowaniem pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś