Gość: wizytka IP: 217.153.19.* 10.01.06, 07:45 Panie Adamie, z całym szacunkiem - Czy nie wydaje się Panu, że mógłby Pan zaoszczędzić rodzicom szczegółów z opinii dotyczącej ewentualnych losów ciała córki ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: romowie Re: 25 lat więzienia dla zabójców z Myśliborza IP: *.user.ono.com 10.01.06, 12:24 moze bez tej politycznej poprawnosci, zwykli cyganie, zlodzieje, nieuki i brudasy, nigdy nie zrozumiem mentalnosci tych ludzi dla ktorych zycie ludzkie nie ma zadnego znaczenia a tak w przypadku cyganow jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to bandziory Re: 25 lat więzienia dla zabójców z Myśliborza IP: *.user.ono.com 10.01.06, 12:37 i dlaczego tylko 25 lat ?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezprawie bezprawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 00:42 dlaczego wogóle 25 lat? wine trzeba udowodnić - zeznania jednego człowieka (mógł zmyslać) + poszlaki to nie dowód. moze i zabili ale zadaniam sądu nie jest gdybac tylko oceniac ustalone fakty 25 lat za jaies domysly to zbrodnia sądowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n Re: bezprawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 13:25 Trzeba mie wypalone chyba wszystkie uczucia,żeby wygłaszac takie osądy. wcale nie chodzi o zeznania jednego świadka, a kilkadziesiąt.Sąd pozatym nic nie gdyba tylko wydaje 0sądy sprawiedliwie.trzeba nie mieć serca,ale człowiek nigdy nie wie co może mu sie w życiu przydażyć. Mordercy nie powinni nigdy oglądać tego świata, i tak otrzymali łaskawy wyrok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: bezprawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 00:18 nikt nie udowodnil morderstwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 0348593785023 przygłupie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 00:48 a ty jesteś ciemnogród który nie potrafi się wznieść ponad stereotypy - taki polaczek cwaniaczek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nn Re: przygłupie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 10:54 Jak można wypisywać takie bzdury,człowiek który nie ma pojęcia w sprtawie nie powinien wcale sie wypowiadać, wina była udowodniona nie w 100,a w 200 %.Żal,że są ludzie którzy bronią oprawców i morderców,ból zostaje na zawsze w pokrzywdzonych napewno do końca życia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ulrich Re: 25 lat więzienia dla zabójców z Myśliborza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 14:16 Romowie? Czyli mają coś wspólnego ze starożytnym Rzymem.Dla mnie to zwykli złodzieje i oszuści.Kiedyś na Rayskiego wjechali w mój samochód.Mimo winy z ich strony,byłem bez szans.Wybiegł motłoch z bram,otoczył moje auto i kazali mi odjeżdżać z ich ulicy.Na komisariacie powiedziano mi wprost: z cyganami nikt nie wygrał.Dobrze,że chociaż jedengo udupili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nitka 72 Re: 25 lat więzienia dla zabójców z Myśliborza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 17:11 Romowie - faktycznie nazwa wogóle nieadekwatna do tych brudasów i złodzieji.Powinni ich w jakims gettcie umieścic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: indianin Re: 25 lat więzienia dla zabójców z Myśliborza IP: *.icpnet.pl 10.01.06, 17:15 Przodkowie Romow przywedrowali do Europy z rejonów dzisiejszych Indii. A ze tam ciepło było, jedzenia na drzewach pod dostatkiem to nawyku ciezkiej pracy w ich krwi nie było. Mieli za to talent do innych rzeczy - drobnych przekretów, handlu na lewo no i oczywiscie tak jak hindusi - swietny zmysł matematyczny. To im pozostało do dzisiaj. Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed Re: 25 lat więzienia dla zabójców z Myśliborza 11.01.06, 02:17 O tym zmysle matematycznym odziedziczonym po Hindusach nigdy nie slyszalam, ale rzeczywiscie Cyganie glowe do interesow maja ... Szkoda tylko, ze nie wykorzystuja swych zdolnosci do legalnych interesow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zz Re: 25 lat więzienia dla zabójców z Myśliborza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.06, 13:53 Niestety mam o nich b. złe zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TuJestPolska Re: 25 lat więzienia dla zabójców z Myśliborza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.19, 15:18 Powiesić brudasów...cygan w tym kraju ma lepiej niż uczciwie pracujący polak,do pracy taki niepójdzie bo po co państwo mu da! Odpowiedz Link Zgłoś