Dodaj do ulubionych

25 lat więzienia dla zabójców z Myśliborza

IP: 217.153.19.* 10.01.06, 07:45
Panie Adamie, z całym szacunkiem - Czy nie wydaje się Panu, że mógłby Pan
zaoszczędzić rodzicom szczegółów z opinii dotyczącej ewentualnych losów ciała
córki ?
Obserwuj wątek
    • Gość: romowie Re: 25 lat więzienia dla zabójców z Myśliborza IP: *.user.ono.com 10.01.06, 12:24
      moze bez tej politycznej poprawnosci, zwykli cyganie, zlodzieje, nieuki i
      brudasy, nigdy nie zrozumiem mentalnosci tych ludzi dla ktorych zycie ludzkie
      nie ma zadnego znaczenia a tak w przypadku cyganow jest.
      • Gość: to bandziory Re: 25 lat więzienia dla zabójców z Myśliborza IP: *.user.ono.com 10.01.06, 12:37
        i dlaczego tylko 25 lat ??????
        • Gość: bezprawie bezprawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 00:42
          dlaczego wogóle 25 lat? wine trzeba udowodnić - zeznania jednego człowieka (mógł zmyslać) + poszlaki to nie dowód.

moze i zabili ale zadaniam sądu nie jest gdybac tylko oceniac ustalone fakty

25 lat za jaies domysly to zbrodnia sądowa
          • Gość: n Re: bezprawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 13:25
            Trzeba mie wypalone chyba wszystkie uczucia,żeby wygłaszac takie osądy. wcale
            nie chodzi o zeznania jednego świadka, a kilkadziesiąt.Sąd pozatym nic nie
            gdyba tylko wydaje 0sądy sprawiedliwie.trzeba nie mieć serca,ale człowiek nigdy
            nie wie co może mu sie w życiu przydażyć. Mordercy nie powinni nigdy oglądać
            tego świata, i tak otrzymali łaskawy wyrok.
            • Gość: xxx Re: bezprawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 00:18
              nikt nie udowodnil morderstwa
      • Gość: 0348593785023 przygłupie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 00:48
        a ty jesteś ciemnogród który nie potrafi się wznieść ponad stereotypy - taki polaczek cwaniaczek
        • Gość: nn Re: przygłupie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 10:54
          Jak można wypisywać takie bzdury,człowiek który nie ma pojęcia w sprtawie nie
          powinien wcale sie wypowiadać, wina była udowodniona nie w 100,a w 200 %.Żal,że
          są ludzie którzy bronią oprawców i morderców,ból zostaje na zawsze w
          pokrzywdzonych napewno do końca życia.
    • Gość: Ulrich Re: 25 lat więzienia dla zabójców z Myśliborza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 14:16
      Romowie? Czyli mają coś wspólnego ze starożytnym Rzymem.Dla mnie to zwykli
      złodzieje i oszuści.Kiedyś na Rayskiego wjechali w mój samochód.Mimo winy z ich
      strony,byłem bez szans.Wybiegł motłoch z bram,otoczył moje auto i kazali mi
      odjeżdżać z ich ulicy.Na komisariacie powiedziano mi wprost: z cyganami nikt nie
      wygrał.Dobrze,że chociaż jedengo udupili.
      • Gość: nitka 72 Re: 25 lat więzienia dla zabójców z Myśliborza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 17:11
        Romowie - faktycznie nazwa wogóle nieadekwatna do tych brudasów i
        złodzieji.Powinni ich w jakims gettcie umieścic.
        • Gość: indianin Re: 25 lat więzienia dla zabójców z Myśliborza IP: *.icpnet.pl 10.01.06, 17:15
          Przodkowie Romow przywedrowali do Europy z rejonów dzisiejszych Indii. A ze tam
          ciepło było, jedzenia na drzewach pod dostatkiem to nawyku ciezkiej pracy w ich
          krwi nie było. Mieli za to talent do innych rzeczy - drobnych przekretów,
          handlu na lewo no i oczywiscie tak jak hindusi - swietny zmysł matematyczny. To
          im pozostało do dzisiaj.
          • pia.ed Re: 25 lat więzienia dla zabójców z Myśliborza 11.01.06, 02:17
            O tym zmysle matematycznym odziedziczonym po Hindusach nigdy nie slyszalam,
            ale rzeczywiscie Cyganie glowe do interesow maja ... Szkoda tylko, ze nie
            wykorzystuja swych zdolnosci do legalnych interesow!
    • Gość: zz Re: 25 lat więzienia dla zabójców z Myśliborza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.06, 13:53
      Niestety mam o nich b. złe zdanie.
    • Gość: TuJestPolska Re: 25 lat więzienia dla zabójców z Myśliborza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.19, 15:18
      Powiesić brudasów...cygan w tym kraju ma lepiej niż uczciwie pracujący polak,do pracy taki niepójdzie bo po co państwo mu da!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka