xyz-xyz 11.01.06, 09:20 gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,33181,3107270.html I ten facet był komisarzem w orlenowskiej komisji! Bezstronny ponad wszelkie wątpliwości. Ja pie... Ktoś oglądał Aviatora? Skojarzcie z szefem komisji senackiej... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jahve Re: Polska = bantustan up/nt 11.01.06, 09:57 "Znali się od lat 60., razem działali w harcerstwie, a potem w opozycji". Hura Hura mam szanse tez byłem w harcerstwie a w opozycji jestem permanentnie do wszystkiego;)))))bede ministrem bede a co Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Polska = bantustan up/nt 11.01.06, 10:02 a w opozycji jestem permanentnie > do wszystkiego Do nich też? Nie wezmą. Zresztą oni "starozakonnych" nie biorą;))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jahve Re: Polska = bantustan up/nt 11.01.06, 10:15 AjWaj a mogło byc tak pięknie:((((( No ale zawsze pozostaje prezydentura tej wioski z tramwajami;)) Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Polska = bantustan up/nt 11.01.06, 11:04 No ale zawsze pozostaje prezydentura tej > wioski z tramwajami;)) Marian?;) To ty? Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Jaki biedny xyz, nie może się doczekać w GW 11.01.06, 10:19 swojej publikacji. Nie dość, że dostaje pieniądze za czytanie niusów i na Tkackiej korzysta z komputera i jest taki niedoceniony, a wybory tuż, tuż. Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Jaki biedny xyz, nie może się doczekać w GW 11.01.06, 11:02 Na Tkackiej? Za cienkie PCety mają:) Odpowiedz Link Zgłoś