Gość: Jaro IP: *.fnet.pl / *.fnet.pl 12.01.06, 18:58 Ja jestem za! Bardzo fajny pomysł! www.szczecin.e9.pl/lentz/p_0001.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosia Re: Remont Willi Lentza IP: 217.96.3.* 12.01.06, 21:04 ja też. oby się tylko udało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widz Re: Remont Willi Lentza IP: *.chello.pl 12.01.06, 23:34 Wreszcie , Wreszcie! I na zbity pysk ten poroniony pomysł Galeria Amfilada z gó..aną sztuką za nasze podatki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: Remont Willi Lentza IP: 62.69.202.* 12.01.06, 23:47 nareszcie jakas dobra nowina :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wizytka Re: Remont Willi Lentza IP: 217.153.19.* 13.01.06, 07:50 Pomysł wspaniały.Ostatni raz byłam tam ponad rok temu i rzeczywiście, wnętrze piękne, majestatyczne wręcz,ale zaklajstrowane olejną,przykurzone,bylejakie,z brzydkimi zapachami.Ważne jest także, aby dzieciaki na tym nie straciły i bez problemów pomieściły sie w pozostałych dwóch budynkach.A trochę dzieci tam jednak chodzi.Zresztą jak sobie pomyślę to aż zdumienie mnie ogarnia, spójrzcie - 50 lat ,całe tabuny dzieciarni (i ja także i mój syn), kawał dobrej roboty,bez specjalnych fanfar,bez pudru,po cichu,spokojnie, robią swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Re: Remont Willi Lentza IP: *.um.szczecin.pl 13.01.06, 08:14 pomysł bardzo dobry - trzymam kciuki! zaniepokoił mnie akapit dotyczący pozyskania funduszy EU, że niby z Narodowego Planu ROzowju (NPR) albo ZPORR'u. Bzdura jak ich mało!! ZPORR jest czescia NPR czyli nie mozna napisac że albo z tego programu albo z tego! Pomijam fakt że w naszym województwie pieniadze w ZPORR skończyły sie. Następca ZPORR'u bedzie dopiero w 2007 r. Czyli albo ktoś nie widział co mówi albo redaktor marc (nie po raz pierwszy) nie wiedział co pisze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robbski Re: Remont Willi Lentza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.06, 08:21 "6 milionów złotych miasto chce dostać z funduszy europejskich, Narodowego Planu Rozwoju lub Zintegrowanego Programu Operacyjnego Rozwoju Regionalnego" - albo ktoś nie uważnie notował, albo ktoś inny coś pochrzanił. Ze ZPORR-u nic się nie da dostać (rozdane wszystko od poł. 2005 r.), a NPR to nie jest program za którym idą jakiekowiek dotacje... Jak się używa fachowych nazw to radziłbym sprwadzić co one oznaczają. Bo takie rzeczy to nie jakaś wiedza expercka ale podstawy podstaw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek to ile za jeden metr kwadratowy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.06, 09:55 i czy w Bibliotece poświęconej Szczecinowi znajdzie się najważniejszy dział poświęcony działalnosci najwspanialszego prezydenta Szczecina? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerzy Re: Remont Willi Lentza IP: *.internet.v.pl 13.01.06, 10:00 skończy siętak, że willę dostanie biskup. już na początku lat 90-tych kuria starała się o ten budynek. smacznego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Q Remont Willi Lentza IP: *.fnet.pl 13.01.06, 17:28 Po remoncie w żadnym wypadku nie należy tam wpuszczać zbydlęconej młodzieży z ich za przeproszeniem nauczycielami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galoty Re: Remont Willi Lentza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.06, 17:40 Wyprowadznie na stałe młodziezy z tego biektu nie podoba mnie się :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pieszy Re: Remont Willi Lentza IP: *.fnet.pl / *.fnet.pl 13.01.06, 21:58 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=34803573&a=34875193 Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Remont Willi Lentza 13.01.06, 22:06 tylko kurvva ostroznie na probowki z pracowni chemicznej!! Sam na nich pracowalem.. Odpowiedz Link Zgłoś