Dodaj do ulubionych

KANDYDACI DO SZCZUPAKA

IP: *.pl / *.smsnet.pl 12.01.06, 19:03
jestem załamany Państwa propozycjami - bo niby jak można uznac za "szczupaka"
to ze pan lepper zajął pierwsze miejsce w regionie.. i to ma byc powód do
dumy i wyróżnienie dla szczecina??!! o pani lubińskiej nawet nie wspomne bo
jej wypowiedzi na temat hipermarketów kosztowaly (i kosztują) nasz kraj
utrate inwestycji zagranicznych i wzrost kosztów obslugi dlugu
zagranicznego.. A przepraszam - co jest takiego w tym ze pan piechota ma tak
bujny stażw parlamencie? pewnie to że swoją pensje moze wydatkowac w tych
wszystkich centrach handlowych (?!) powstalych mnogo w ostatnich kilku latach
w Szczecinie.. A pan Zaremba.. kto to wogóle jest ... Miałem zagłosować ale
rozczarowany przedstawionymi propozycjami z zakresu polityki i samorządu
poległem..
Obserwuj wątek
    • Gość: pn-z Re: KANDYDACI DO SZCZUPAKA IP: *.pl / *.smsnet.pl 12.01.06, 19:57
      heheheh, dobre, trafne :-)
    • swantevit Re: KANDYDACI DO SZCZUPAKA 12.01.06, 20:11
      Rabenda szczepaka za rewolucje transportowa w Szczecinie - 1000m torowiska
      tramwajowego, a Jachim sledzia za "dyscyplinarke"..
      poziom pismactwa w Szczecinie...
      • Gość: kibicsza Re: KANDYDACI DO SZCZUPAKA IP: *.ar.szczecin.pl 13.01.06, 09:39
        Dlaczego jest Kotwica Kolobrzeg, a nie ma szczecińskiego Piasta - dziewczyny,
        też dostały się do ekstraklasy. Widac jak to w przysłowiu widać pod lasem a pod
        wlasnym nosem nie.
        • enancjo Re: KANDYDACI DO SZCZUPAKA 13.01.06, 10:42
          .. hehe no wlasnie .. jak ludzie moga cos wygrac to zawsze
          dadza sie pismakom nabrac na wybieranie mniej lub bardziej
          tlustego sledzia .. albo na najbardziej okazalego szczupaka ..
          .. ja w tym nie uczestnicze .. gydz o sledziach wogole nie
          ma o czym gadac .. bo nawet negatywny PR bywa dla takich
          sledzi nosnikiem trwania w naszej swiadomosci
          .. a wsrod tzw szupakow to uwazam ze jedynie indywidualne
          osiagniecia naszych sportowcow sa warte tzw szczupaka i to
          bez wyrozniania reszta to niestety prawie wszystko sledzie
          .. wsrod ktorych jest moze troche narybku na szczupaki ..
          Enancjo
          • Gość: Miss Agent Re: KANDYDACI DO SZCZUPAKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.06, 17:53
            Zgadzam się całkowicie. Też chcialam zagłosować, ale te nominacje są
            beznadziejne, więc sobie odpuszczam. W szczupakach faktycznie przyznałabym
            nagrody jedynie sportowcom i ewentualnie te z dziedziny kultury... choć
            zawiedziona jestem że zupelnie pominięto koncert Nigela Kennedy'ego w
            Szczecinie czy też występ rosyjskiego baletu. Kategorię "polityka" akurat przy
            przyznawaniu szczupaków bym sobie darowała - nie ma kogo nagradzać. A
            propozycja nominacji na śledzia naszego miasta za to że brak w nim inwestycji
            to już zupełna przesada. To się nazywa pozytywne myślenie, pozytywne
            przesłanie... "nagroda dla Szczecina bo tu jest tak beznadziejnie" i dla kogo
            ona? dla nas mieszkańców? dla ziemii szczecińskiej? czy dla pana Zenka z
            piekarni? - zdaje się że już nie tylko forumowicze narzekają, ale także media
            coraz chętniej tylko krytykują.
    • Gość: gosia lubińska to śledź! IP: 217.96.3.* 15.01.06, 23:43
      lubińska to śledź!
    • Gość: RYBA Re: KANDYDACI DO SZCZUPAKA IP: *.stargard.mm.pl 18.01.06, 22:28
      to chyba pomyłka!!!!!!! delikatnie pisząc. To są kandydaci do śledzia!!! Lepper
      ma być szczupakiem z bagażem wyroków, Lubińska to nie wypał o pozostałych nie
      będę pisał. No może Barlinek SA zasługuje na szczupaka. W pozostałych
      dziedzinach Szczecin jest pustynią!!!!!!!!! gdzie deszczu nie było od wieków,
      wieków nie ma co wybierać
    • Gość: remak Re: KANDYDACI DO SZCZUPAKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 08:41
      A ja będę głosował na panią Lubińską - szczupak. Nareszcie minister finansów
      broniący naszych interesów i wypowiadający się w imieniu polskiej racji stanu.
      Nie mówiąc o tym, że dzięki pani minister czystka zrobiona w Ministerstwie
      Finansów odkorupmowała ten urząd. Jest ze Szczecina i reprezentuje Uniwersytet
      Szczciński, który kończyłem. To dla mnie wielki zaszczyt, tym bardziej, że
      miałem z nią zajęcie.
      • Gość: p.s. Re: KANDYDACI DO SZCZUPAKA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.06, 15:30
        remak - nie masz się czym chwalić?
        Taki zaszczyt jaki uniwersytet.
        Taki uniwersytet jacy jego profesorowie.
        Ogólnie rzecz biorąc - śledź, nawet nie matyjas.
    • Gość: czytelniczka Re: KANDYDACI DO SZCZUPAKA IP: 83.168.111.* 19.01.06, 10:42
      Jestem oburzona, jak mozna pania Lubinska nominowac do "szczupakow", to chyba
      jakas pomylka, powinna figurowac w konkurencji "sledzie" !!!!!!!!!!!! Kto byl w
      jury ????? Kto dokonal wyboru takich kandydatow???? Porazka !!!!
      • Gość: kolo Re: KANDYDACI DO SZCZUPAKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 16:15
        A ile ci esbecja komunistyczna zapłaciła za ten tekst? A może buc Zaremba dał
        ci kasę ?
    • paprykarz.szczecinski Re: KANDYDACI DO SZCZUPAKA 19.01.06, 20:27
      ot i szczecińskie piekiełko !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka