Dodaj do ulubionych

Panie po piędziesiątce!

02.02.06, 22:07
Chciała bym zaprosić do forum panie w mojim wieku. Dzielić się zwami
radościami i smutkami. Rozwiązywać różne problemy i poplotkować ma każdy
temat.Jeśli ktoś ma ochotę zemną porozmawiać,zapraszam.
Obserwuj wątek
    • Gość: marian paździoch Re: Panie po piędziesiątce! IP: *.chello.pl 02.02.06, 22:11
      tutaj, zaś ni ma takich, hej!
    • Gość: Bynio E- a która sie przyzna że ma 50 i lepiej ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.06, 23:40
      E- a która sie przyzna że ma 50 i lepiej ?
      • beatrix13 Re: E- a która sie przyzna że ma 50 i lepiej ? 02.02.06, 23:46
        za co najmniej 2o lat się przyznam
        • dusza16 Re: E- a która sie przyzna że ma 50 i lepiej ? 03.02.06, 00:46
          chyba trzydzieści co najmniej daj spokój
        • Gość: . Re: E- a która sie przyzna że ma 50 i lepiej ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 10:18
          Że miałaś.
        • Gość: XXL Re: E- a która sie przyzna że ma 50 i lepiej ? IP: *.internet.v.pl 05.02.06, 20:56
          beatrix13 napisała:

> za co najmniej 2o lat się przyznam

jak będziesz miała 70 lat))))
          to dlugo przyjdzie czekać:))) nam))))
          • beatrix13 Re: E- a która sie przyzna że ma 50 i lepiej ? 05.02.06, 21:03
            qui pro quo
    • Gość: prawie50 Re: Panie po piędziesiątce! IP: *.users.bzimage.us 02.02.06, 23:45
      witam
      • Gość: Już 51 Re: Panie po piędziesiątce! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 08:05
        Jestem.
        • Gość: M.H Re: Panie po piędziesiątce! IP: *.dip.t-dialin.net 03.02.06, 08:58
          Witam!! Ja tez jestem po 50 i nie ukrywam ze mam 52 lata.Pozdrawiam
          • Gość: lili50 Re: Panie po piędziesiątce! IP: 83.168.96.* 04.02.06, 10:09
            Witam panie które, się przyznały do swojich lat. Każdy wiek ma swoje prawa, a
            czas ucieka dużymi krokami, więc trzeba kożystać z życia ile się da. Młodzi nie
            zdają sobie z tego sprawy,że ich też starość dogoni.Pozdrowienia dla wszystkich
            młodych i starych!
            • Gość: prawie50 Re: Panie po piędziesiątce! IP: *.users.bzimage.us 04.02.06, 10:37
              po co robic tajemniece ze swoich lat. wazne jak sie czuje, a ja czuje sie na 36.

pozdrawiam
          • Gość: lili50 Re: Panie po piędziesiątce! IP: 83.168.96.* 04.02.06, 12:44
            Panie które mają ochotę porozmawiać zapraszam na forum-kobiety- panie po 50-
            ce - lili50
          • lili50 Re: Panie po piędziesiątce! - link 06.02.06, 12:27
            forum.gazeta.pl/forum/0,46581,1540807.html?x=1929735 - zainteresowanym
            wysyłam link
          • Gość: Ewa Re: Panie po piędziesiątce! IP: 83.168.96.* 15.02.06, 19:26
            Dobranoc- img140.imageshack.us/my.php?image=1038lz.gif
          • Gość: bartek Re: Panie po piędziesiątce! IP: 83.168.96.* 26.02.06, 13:58
            lili tu nie ma starszych pań szukaj szcześcia gdzie
            indziej:forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=37303
    • Gość: e Re: Panie po piędziesiątce! IP: 87.207.230.* 04.02.06, 21:52
      Moja kochana Mamusiu... może napiszesz tutaj? Buziaczki;)
      • beatrix13 Re: Panie po piędziesiątce! 04.02.06, 21:54
        muszę jutro swoją o to samo poprosić
      • baba_w_oknie Re: Panie po piędziesiątce! 04.02.06, 21:54
        Ja już skończyłam 75, ale kocham się jak 30.!
        • xxtoja Re: Panie po piędziesiątce! 16.02.06, 13:18
          baba_w_oknie napisała:

> Ja już skończyłam 75, ale kocham się jak 30.!
          >
          >
          o to już jesteś bezpieczna. hehe a to tak dobrze sie kochają te trzydzieski,
          • Gość: znawca Re: Panie po piędziesiątce! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.06, 13:33
            xxtoja napisała:
            o to już jesteś bezpieczna. hehe a to tak dobrze sie kochają te trzydzieski,

tak te trzydziestki to tylko w pysku mocne i
            ubliżają pięcdziesiatkom a powód jaki?
            bo niezadługo też będą takimi:)))))
            a już nie są dwudziestkami:))))
            Taki sobie nijaki wiek ni to stare ni to młode:)))
            Jak to ktoś kiedyś powiedział
            z tyłu liceum a z przodu już prawie muzeum ha,ha,ha
            • Gość: Mirosława Re: Panie po piędziesiątce! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 14:58
              Kobieta bez wzglęgu na wiek powinna trzymać klasę. Najgorsze są kobiety
              zakompleksione, ktore chcąc się dowartościować - próbują zdyskwalifikować inne
              wytykając im np.wiek, którego same przecież nie unikną.
              • xxtoja Re: Panie po piędziesiątce! 16.02.06, 15:58
                No właśnie, ja nigdy nie słyszałam, że sex jest zależny od wieku.
                przeciez to są umiejętności, emocje, zaangażowanie, a najważniejsza jakość, a
                nie ilość.
                Kochać sie można do 95 lat, chińczycy o tym wiedzą, tylko te białasy się
                wstydzą i głoszą hedemonię młodości
                • lili50 Re:xxtoja 16.02.06, 17:03
                  xxtoja - masz rację, popieram Ciebie. Ale tu nie chodzi o seks, tu chodzi o
                  normalne życiowe problemy, a co nie którzy, anonimowi forumowicze żucaja, nam
                  starym kłody pod nogi i dowalają do pieca* A czy starzy ludzie nie mają prawa
                  do życia i miłości? Przecież, bez nas młodzi by zginęli, czy to tak trudno
                  okazać trochę szacunko dla starszych?
                  • Gość: Remi Re:xxtoja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 08:09
                    W dzisiejszych zagonionych czasach szacunek (?)zdobywa się kasą, furą i komórą.
                    Ostatnio jeden z nie najmłodszych forumowiczów dodał jeszcze - plazmą. Czy to
                    tylko wina świata w jakim żyjemy czy my rodzice nie jesteśmy też trochę winni.
                    • xxtoja Re:xxtoja 17.02.06, 14:07
                      Szacunek nie zdobywa się kasą, fura i komórą, to jest zazdrość, chęć
                      błyszczenia bycia lepszym i dowartosciowanym poprzez pieniadze, takie czasy
                      narcystyczne, osiaganie takiej lukrowej satysfakcji, która nie nasyca tylko
                      powoduje dalszy wyścig o piedestał dalsze zaspakajanie żądz. zachłyśniecie się,
                      ze jak sie ma pieniadze to można wszystko po tym świecie zamkniętym za żelazna
                      kurtyną.
                      ..
                      trudno powiedziec czyja wina jest, bo na to składa się wiele czynników.
                      ale powiem Ci co mi sie bardzo spodobało, najpierw są rodzice później dziecko,
                      a dopiero dalej jest szkoła.
                      ..
                      Jaki obraz świata rodzice dadzą dziecku i jakie jemu poczucie własnej wartości
                      i jak dalej ją bedzą pielęgnować i umacniać, tak bedzie skonstruowany dziecka
                      świat. Takie granice, a później te granice, będą łamane lub nie albo bardziej
                      umacniane.
                      ..
                      • Gość: Remi Re:xxtoja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 15:13
                        Zgadzam się z Tobą dlatego słowo "szacunek" zakończyłam znakiem zapytania.
                        Niestety niektórzy nie są w stanie albo nie chca oddzielić mieć o być oraz
                        szacunku od poklasku.I to wszystko bardzo często zaczyna się w domu rodzinnym a
                        później ten sam dom często daje przyzwolenie na taką postawę życiową ciesząc
                        się, że dzieci takie zaradne ...
      • Gość: ml Re: Panie po piędziesiątce! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 22:09
        odsvlam caluski
        • Gość: e Re: Panie po piędziesiątce! IP: 87.207.230.* 04.02.06, 22:11
          Mamo! Jestem pod wrażeniem! :-)
    • Gość: Julia Re: Panie po piędziesiątce! IP: 84.216.34.* 04.02.06, 23:48
      A ja Julia mam 50+ alekocham sie jak bym mialam lat 17
      • pia.ed Re: Panie po piędziesiątce! 05.02.06, 13:23
        forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=22243
        Tu jest przyjemnie choc czasem pusto ...

Wszystkie fora wiekowe sa na ROWIESNICY. Napis pokaze sie na gorze,
        jak wejdziesz na podane przeze mnie forum.

Jest tez na Rowiesnikach forum "+- szescdziesiat",
        ale tam tez siedza przewaznie panie okolo 50-ki
    • Gość: koneser Re: Panie po piędziesiątce! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 14:02
      Lubię takie furie!
      • zona.pijaka Re: Panie po piędziesiątce! 05.02.06, 20:17
        Dopiero teraz, od tej ślepoty - dostrzegłam ten wątek. Tym bardziej że pamiętam
        wojnę w Mandżurii. A w 18-tym tam w Mandżurii, pamiętam jak nam nad głowani
        przeleciała jakaś ognista kula
        • Gość: koneser Re: Panie po piędziesiątce! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 20:58
          Ale nie takie spieczone na podeszwe.
          • Gość: lili50 Re: Panie po piędziesiątce! IP: 83.168.96.* 05.02.06, 21:23
            Koneser- o co Ci chodzi? Bądz grzeczniejszy, nie wszyscy moga być młodzi.
            • Gość: koneser Re: Panie po piędziesiątce! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 21:27
              mam prawo być niegrzeczny.
              Jestem stary.
              • Gość: Christal jeszcze nie IP: *.pools.arcor-ip.net 05.02.06, 21:31
                lata lata
                prawie 25 lat za granica,
                co by bylo jak bym zostala
                w szcz.
                o teraz musze drzewo do kachla
                a dzieci krzycza,
                • Gość: koneser Re: jeszcze nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 21:43
                  A ja zostałem i dobrze mi tu.
                  Ale o co te dzieci krzyczą?
                  • swantevit Re: jeszcze nie 05.02.06, 21:45
                    hilfe!, hilfe!
                    • Gość: XXL :))))))))))))))))))))))) IP: *.internet.v.pl 05.02.06, 21:48
                      :)))))))))))))))))
                      • Gość: H56 zapraszam do Krakowa IP: *.comnet.krakow.pl 05.02.06, 21:53
                        forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=26150
                        • Gość: XXL Re: zapraszam do Krakowa IP: *.internet.v.pl 05.02.06, 21:57
                          Heniu ty nie zapraszaj tylko wychowuj tych
                          Twoich rodaków bo to twoj uszkodził mi zderzak wczoraj
                          i jeszcze z ryjem wyskoczył.
                          Oto jego nr rejestracyjny KR 8825U
                    • Gość: koneser Re: jeszcze nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 21:55
                      Całe szczęście, że nie " Hitler! Hitler! "
                      • Gość: H56 XXL, podaj ulicę na której mieszka IP: *.comnet.krakow.pl 05.02.06, 22:10
                        to, moze Cię pomszczę
                        • Gość: XXL Re: XXL, podaj ulicę na której mieszka IP: *.internet.v.pl 05.02.06, 22:25
                          Heniu ja nie wiem na jakiej ulicy on mieszka
                          bo to było w Szczecinie a jak serwis znajdzie
                          jeszcze coś to i tak go znajdę bo mam numer i swiadków
                          tuzin a jak to nie pomoże to Ciebie poproszę:)))
                          Z gory dziękuję i pozdrawiam
                          • Gość: H56 Re: XXL, podaj ulicę na której mieszka IP: *.comnet.krakow.pl 05.02.06, 22:55
                            myślałem, ,ze sprawca napisał oświadczenie,jak będziesz miał problemy, to daj
                            znać.
    • Gość: Ewa do pani beatrix13 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 22:09
      Nie wiem ile pani ma lat, ale jest pani wyjątkowo źle wychowana i agresywna. I,
      jeżeli jest pani kobietą, to wypracowuje pani bardzo złe zdanie na temat
      kobiet. Czytam wcześniejsze wpisy i tylko pani oraz 1-2 pani koleżanki
      zachowują się tak prostacko w stosunku do innych kobiet w wieku 5o lat. Nie
      rozumiem skąd bierze się takie zachowanie. Tym bardziej, że pani agresja
      skierowana jest tylko do kobiet, czyli - do samej siebie. Przecież, bez względu
      na wiek w jakim pani jest, będzie pani miała lub juz pani miała 50 lat. I sam
      fakt posiadania wieku 50 lat nie jest ani pozytywem, ani negatywem. Jest
      faktem, tak jak kolor włosów, płeć, wzrost czy waga. Skąd więc ta agresja? To
      chyba
      nie jest tylko zwyczajny brak wychowania....
      • Gość: . Re: do pani beatrix13 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 22:20
        Ewuś - ona jednak jest już tak urodzona i dlatego ją tu najęli (i te inne)
        Pozdrawiam Cię, w końcu sympatyczną kobietę.
      • beatrix13 Re: do pani Ewy 05.02.06, 22:44
        proszę o konkrety,to się do nich ustosunkuję
        • Gość: XXL Re: do pani Ewy IP: *.internet.v.pl 05.02.06, 22:49
          szkoda że idę spać bo ciekawie sie zapowiada:))))))
        • Gość: pani Re: do pani Ewy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 22:52
          no,marian,o takie preferencje to Cię nie posądzałam
          50 -ka to tylko w kieliszku ujdzie

Nareszcie Ewa napisała prawdę.Bo ja już też tych chamskich tekstów nie mogłam
          znieść. Jestem znacznie młodsza, ale to nie ma znaczenia.Dziwię się, że kobieta
          może takie teksty wypisywać.
          • Gość: :-((( do beatrix13 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 22:55
            > no,marian,a ja zachwytu nad 50-letnimi zołzami nie rozumiem,co by cieplej na
            duszy zrobiły

i jeszcze to...
            a ja cipo wiem panienko że mi ciebie żal.masz te swoje 30parę lat i
            wygłodniałymi oczami wyglądasz chłopa.nikt cię nie chce więc zgorzkniałaś z
            zawiści
            • beatrix13 Re: do :-((( 05.02.06, 23:00
              ooo,jakie chamskie słowa do mnie skierowane,brawo
              czyżby Pacynka wróciła? bo to takie do niej podobne

ani nie zgorzkniałam,ani nie wyglądam,wręcz przeciwnie
          • beatrix13 Re: do pani Ewy 05.02.06, 22:55
            a ja się dziwię kiepściutkiemu poczuciu humoru i chyba wstydowi za wiek,skoro
            ktoś się niewinnym żartem tak bardzo zaczął urażony,

chyba jednak post niejakiej Ewy wobec mnie był chamski i agresywny,ale to tak
            jest jak owa osóbka innych poprzez swój pryzmat ocenia
            • Gość: Ewa Budzi pani niesmak. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 23:25
              Budzi pani niesmak. Nie będę komentowała dalszych pani wypowiedzi. One same
              wystarczą za komentarz. Mam 2 nastoletnie córki i staram się je wychowywać w
              szacunku do drugiego człowieka, bez względu na jego płeć, wiek, wygląd fizyczny
              czy też poziom umysłowy. Przypuszczam, że pani Mama miała taki sam cel, ale
              dzisiaj współczuję jej. Myślę że życie nauczy jeszcze panią pokory.
              • beatrix13 Re: Budzi pani niesmak. 05.02.06, 23:28
                i vice versa
              • Gość: . Re: Budzi pani niesmak. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.06, 11:13
                Ewa, to naprawdę przyjemność spotkać tu inteligentną kobietę Z KLASĄ.
                Widać u Ciebie jedno i drugie.
                Poprawiasz człowiekowi nastrój, że jeszcze nie wszyscy się skundlili.
                Serdecznie pozdrawiam.
    • Gość: prawie50 Re: Panie po piędziesiątce! IP: *.users.bzimage.us 05.02.06, 22:54
      "Chciała bym zaprosić do forum panie w mojim wieku. Dzielić się zwami
      radościami i smutkami. Rozwiązywać różne problemy i poplotkować ma każdy
      temat.Jeśli ktoś ma ochotę zemną porozmawiać,zapraszam."

lili50, ja czekam
      tak zapraszalas, na F.Kobieta tez Ciebie brak !
    • lili50 [...] 05.02.06, 23:20
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • nijaki20 Re: Panie po piędziesiątce! 06.02.06, 11:53
        forum.gazeta.pl/forum/0,46581,1540807.html?x=1755566
        Tylko wybierac ...

A wiekszosc chyba jest juz zarejestrowana na forum gazeta?
      • nijaki20 Lili po piędziesiątce! A moze tak podasz link??? 06.02.06, 11:57
    • ziuta48 Panie po piędziesiątce! 16.02.06, 09:41
      Drogie Panie >50!
      Walicie kulami w płot, bo aktualna linia polityczna lansowana przez First Lady
      - to sobie lat odejmować. I dawać odpór parszywym szowinistycznie nastawionym
      osobniko, płci męskiej!
      Te chamy ostatnio sprawdziły metrykę szanownej małżonki naszego prezydenta RP i
      wyliczyły, ze sobie bidulka odjęła te 6 czy wiecej lat, by nie krępować głowy
      państwa faktem, że jest trochę młodszy od swojej żony.
      Ale skoro już ujawniły, że nie ma tych ogłoszonych publicznie 55 czy 56 ale te
      62 czy 63 lata, że nie zaczęła akademickiej edukacji w wieku 11 lat ale 18-tu,
      to proponuję, by się damskimi metrykami nie zajmowac, bo grozi to polityczna
      destabilizacją w państwie!
      • Gość: Mika Re: Panie po piędziesiątce! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 12:16
        Ale przynajmniej ma dobre mniemanie o sobie.
        • Gość: Zdziwiony Re: Panie po piędziesiątce! IP: 212.244.66.* 17.02.06, 13:27
          o co wam wszystkim w treściach chodzi to nie wiadomo,wyglądana to ze piszą sami
          idioci i pomyleńcy ,czyżby cała Polska zamieniala si e w DOM WARIATOW IV RP.
          • swantevit Re: Panie po piędziesiątce! 17.02.06, 13:32
            Gość portalu: Zdziwiony napisał(a):
            o co wam wszystkim w treściach chodzi to nie wiadomo,wyglądana to ze piszą sami
            idioci i pomyleńcy ,czyżby cała Polska zamieniala si e w DOM WARIATOW IV RP.
            ''''''''''''''''''''''''''''''''''''
            to chyba juz dawno nastapilo..
            Na podglebiu niedobitego socjalizmu naukowego, kwitna sobie w najlepsze nauki
            JP 2 i w ogole nauka spoleczna kosciola kat...
            Tylko bezprzymiotnikowa nauka lezy odlogiem..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka