Gość: XXL IP: *.internet.v.pl 05.02.06, 19:31 Nie było mnie ponad tydzień czasu na forum i widzę że cały czas tylko polityka,polityka i polityka albo duchy ci jakoweś:))))))))))))) acha i jakiś syrop na kaszel:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dyrgosia Re: ale nuda!!!!!!!!! 05.02.06, 19:33 Ty tu oczu nie mydlij , tylko szykuj imrezę, a nie tylko obiecanki macani... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: ale nuda!!!!!!!!! IP: *.internet.v.pl 05.02.06, 20:08 Za imprę biorę się jutro:)))) A macanki mają też być?:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: ale nuda!!!!!!!!! 05.02.06, 20:18 > A macanki mają też być?:)))))) dla zainteresowanych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: ale nuda!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 19:34 Przejedź się do Syrii, czy gdzieś tam. Pozdrów miejscowych od Gaudena. Będzie ciekawiej. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: ale nuda!!!!!!!!! 05.02.06, 20:05 zgadzam się z ja asią w pełni, andreas się uśmiercił,więc i na mnie czas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: ale nuda!!!!!!!!! IP: *.internet.v.pl 05.02.06, 20:07 beatrix13 napisała: > zgadzam się z ja asią w pełni, > andreas się uśmiercił,więc i na mnie czas ach ten Andreas :)))))))))))) przez niego niektóre Panie na tym forum majtki przez głowę sciagaja:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: ale nuda!!!!!!!!! 05.02.06, 20:37 Gość portalu: XXL napisał(a): > ach ten Andreas :)))))))))))) > przez niego niektóre Panie na tym forum > majtki przez głowę sciagaja:)))))) ....nie na forum,a poza forum,tu to niezgodne z netykietą Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: ale nuda!!!!!!!!! 05.02.06, 20:39 ....nie na forum,a poza forum,tu to niezgodne z netykietą gdzie doczytałaś w netykiecie,że nie wolno majtek ?... Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: ale nuda!!!!!!!!! 05.02.06, 20:41 tak mnie się skromnie wydawało ale jak pozwalasz,to zmienia postać rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: ale nuda!!!!!!!!! IP: *.internet.v.pl 05.02.06, 20:42 czyli wolno:)))) i koniecznie przez głowę:)))) a chlopy z zachwytu przed paniami mogą pory:)))) sciagać:))) no to do roboty!!! Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: ale nuda!!!!!!!!! 05.02.06, 20:45 no to jakaś ekscentryczna impreza będzie,na tamtej takich ekscesów nie było,choć nie wiem co wydarzyło się na urodzinach dyrgosi,bo nie dotarłam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: ale nuda!!!!!!!!! IP: *.internet.v.pl 05.02.06, 20:59 Czy sciaganie majtek przez głowę to eksces:))) normalne sciąganie w knajpie to tak ale przez głowe to występ artystyczny:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
baba_w_oknie Re: ale nuda!!!!!!!!! 05.02.06, 21:02 Wy młodzież to się lubicie certolić; Ja na imprę ide już bez majtek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: ale nuda!!!!!!!!! IP: *.internet.v.pl 05.02.06, 21:04 baba_w_oknie napisała: > Wy młodzież to się lubicie certolić; Ja na imprę ide już bez majtek! to co wtedy ściągasz???? moherowy beret?:)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: ale nuda!!!!!!!!! 05.02.06, 21:06 Zawsze mnie śmieszył nagi mężczyzna w skarpetkach, ale kobieta w berecie to przebiła... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: ale nuda!!!!!!!!! IP: *.internet.v.pl 05.02.06, 21:12 beatrix13 napisała: > beret ze sterczącą antenką tak to nagi dziad moherowy wygląda:)))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: ale nuda!!!!!!!!! 05.02.06, 21:13 > > > beret ze sterczącą antenką > > > > tak to nagi dziad moherowy wygląda:)))))))))))))))))) dziad moherowy to chyba ze zwisającą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: ale nuda!!!!!!!!! IP: *.internet.v.pl 05.02.06, 21:16 dyrgosia napisała: dziad moherowy to chyba ze zwisającą... nie koniecznie:)))) jak się gipsu napije to ma stercząca:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
baba_w_oknie Re: ale nuda!!!!!!!!! 05.02.06, 21:11 Cugle, jak będę po Tobie jechała, chłopku-roztropku! Gość portalu: XXL napisał(a): >to co wtedy ściągasz???? > moherowy beret?:)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: ale nuda!!!!!!!!! IP: *.internet.v.pl 05.02.06, 21:15 uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu już sie boję:)))))) ja z takimi moherami się nie zadaje!!!!:)))))))) wolę ddddddduuuuuuuuuuuuuuużżżżżżżżżżżżoooooooooo młodsze:))))) jak na mnie jeżdżą albo i odwrotnie :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
baba_w_oknie Re: ale nuda!!!!!!!!! 05.02.06, 21:17 Tak będziesz wył jak Ci ostrogę w te tłuste dupsko wsadzę! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: ale nuda!!!!!!!!! IP: *.internet.v.pl 05.02.06, 21:21 Jam ci chudzinka tylko nick mam tłusty:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: ale nuda!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 20:42 Nie udawaj takiej żelaznej. Oba podbródki Ci się trzęsą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: ale nuda!!!!!!!!! IP: 62.69.202.* 05.02.06, 23:46 mnie tez tydzien nie bylo i drogi XXL-u nie widze informacji o imprezie, ktora organizujesz w 2 piatek lutego !:-) Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: ale nuda!!!!!!!!! 06.02.06, 08:41 Gość: XXL 05.02.06, 20:08 + odpowiedz Za imprę biorę się jutro:)))) znaczy dziś ??? Odpowiedz Link Zgłoś