Dodaj do ulubionych

Przygoda ze służbą zdrowia

IP: 10.10.129.* 09.10.01, 13:31
Ciężko rannego w wypadku z otwartymi złamaniami wożono karetką od szpitala do szpitala, zanim po
sześciu godz. trafił na stół operacyjny w Slupsku. A czy Wam zdarzyła się jakaś, może mniej
dramatyczna, ale też wkurzająca, przygoda ze zreformowaną służbą zdrowia?
Obserwuj wątek
    • Gość: mika Re: ktos sie podszywa pod redakcję IP: 212.244.77.* 09.10.01, 13:43
      Ktoś sie podszywa pod redakcje, ale niech mu bedzie,biorac pod uwage kryzys w
      orzywieniu na foróm. Mnie tylko wkurzaja wysokie stawki, jakie płacimy na kasy
      chorych. A zamian co dostajemy?Nic. Aby lekarz w ogóle Cie wysłuchał i tak
      trzeba iśc do prywatnego. Ja tam protestuje.
      • Gość: Levy Re: ktos sie podszywa pod redakcję IP: *.*.*.* 09.10.01, 15:17
        Nikt się nie podszywa - adresy rozpoczynające się od 10. oznaczają adresy
        lokalnej sieci (Intranet), w tym wypadku jest to adres Intranetu "Gazety".
        • bbury KASA CHORA 09.10.01, 15:29
          Chętenie bym się tam zatrudnił. Mam zresztą niezłe kwalifikacje - nie mam
          pojęcia o leczeniu ;-)))
        • Gość: obs Re: ktos sie podszywa pod redakcję IP: 10.10.129.* 09.10.01, 15:35
          Gość portalu: Levy napisał(a):
          > Nikt się nie podszywa - adresy rozpoczynające się od 10. oznaczają adresy
          > lokalnej sieci (Intranet), w tym wypadku jest to adres Intranetu "Gazety".

Nikt się nie podszywa. Po prostu biedronka chwilowo zdechła ;-)
          • Gość: mika Re: ktos sie podszywa pod redakcję IP: 212.244.77.* 09.10.01, 15:38
            Gość portalu: obs napisał(a):

> Gość portalu: Levy napisał(a):
            > > Nikt się nie podszywa - adresy rozpoczynające się od 10. oznaczają adresy
            > > lokalnej sieci (Intranet), w tym wypadku jest to adres Intranetu "Gazety".
            >
            > Nikt się nie podszywa. Po prostu biedronka chwilowo zdechła ;-)
            Wolę zdrowa, rumianą redakcję.Spoko.A Pana Redaktora serdecznie pozdrawiam i
            całuje w czółko.

• javal Re: ktos sie podszywa pod redakcję 09.10.01, 15:42
            Gość portalu: obs napisał(a):

> Nikt się nie podszywa. Po prostu biedronka chwilowo zdechła ;-)

Rozdeptaliście ją okrutnicy ?!?!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka