wk112 30.08.01, 16:18 nowy watek bo poprzedni traci na atrakcyjnosci juz mozna sie zgubic a jak tam czerwona z ruska, przesadzila mnie z kumplem do lawki przy swoim biurku w 1 klasie i tak juz mi zostalo do 4. klasy niezapomniany syropek PINI Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wk112 Nowy dyro w V-ce 30.08.01, 16:53 kto wie kto nim jest znam tylko przypuszczenia? mojego brata ciotecznego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bury Re:POPRZYJCIE KONCEPCJĘ - FORUM V LO IP: 216.104.228.* 31.08.01, 08:56 Wchodząc tu myślałem że chcecie przekonać GAZETĘ o konieczności stworzenia takiego forum (a nie tylko wątku)... Więc zamiast wprowadzać nowy wątek - przyślijcie lepiej posty z poparciem utworzenia nowego "piątkowego" forum... Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
wk112 Re:POPRZYJCIE KONCEPCJĘ - FORUM V LO 31.08.01, 09:17 a to jest dobry pomysl nie ma co ale nie wiem czy gazeta zechce stworzyc forum dla 3-4 absolwentow VLO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jawal Re:POPRZYJCIE KONCEPCJĘ - FORUM V LO IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 31.08.01, 09:37 wk112 napisał(a): > a to jest dobry pomysl nie ma co ale nie wiem czy gazeta zechce stworzyc forum > dla 3-4 absolwentow VLO no to jestem trzeci i za ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek W. Re:POPRZYJCIE KONCEPCJĘ - FORUM V LO IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.08.01, 16:45 I ja, i ja, i ja ... Odpowiedz Link Zgłoś
wk112 Re:POPRZYJCIE KONCEPCJĘ - FORUM V LO 01.09.01, 11:27 czyli nadal 4 Gazeto ilu chetnych potrzeba? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pakuz Re:POPRZYJCIE KONCEPCJĘ - FORUM V LO IP: *.szczecin.medianet.pl 02.09.01, 19:03 ja też jestem za forum V-ki , tylko dlaczego w internecie a nie naprzykład na żywo w jakimś pubie ?? może byśmy tak któryś z pubów przerobili na swój ?! pozdrowienia dla wszystkich piątkowiczów pakuz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtekk Re:POPRZYJCIE KONCEPCJĘ - FORUM V LO IP: *.kv.tu-harburg.de 04.09.01, 21:06 a dlatego np. ze niektorzy maja niecodaleko do szczecina daltego wygodniej jest pic wirtualne piwo:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xtaza Re:POPRZYJCIE KONCEPCJĘ - FORUM V LO IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.01.02, 16:28 Zawsze może tu z mojej strony pisać jakieś alterego. Od zawsze prowadzę podwójne, potrójne życie. Kochman Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xtaza Re: V LO FORUM IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.01.02, 16:25 Ruda cipka! Jak była mloda, to nie nada, nie nada...zresztą na starość ta sama śpiewka. Ale ostra była, darła ryja jak ktoś nie znał bukw. Pamiętam te kłopoty z ruska, qfa! Teraz to się ryć chce, ale wtedy-rysowaliśmy u rudej, Wekfert etc. Kochman Odpowiedz Link Zgłoś
fianka Re: V LO FORUM 04.02.02, 14:16 I na czym staneło?? gdzie spotkanie?? a moze juz sie spotykacie a ja nic nie wiem??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xtaza Re: V LO FORUM IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.02.02, 22:11 022-633-0650-10 Tam stanęło! Haraszo-spasiba Kochman! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Ch FORUM? Moze byc! IP: *.sprint.ca 22.02.02, 06:22 Mam jeszcze troche do pisania, wiec dlaczego nie. Pub? Ok, ale nie dla mnie, bo mam kapke za daleko, male 8 tys. km. Jakos nie obroce w ciagu jednego wieczoru. A wiec i forum i pub OK??? Przy okazji - poradzcie mi, bo nie znam zwyczajow, czy wypada poszukiwac kolegow po imieniu? Np. blagac Jasiu Kowalski, odezwij sie. A kto pamieta i ma kontakt, niech da znac? Wypada? pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fianka Re: FORUM? Moze byc! IP: *.sssa.com.pl 26.02.02, 11:09 Wypada..:-) jasne ,ze wypada... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Ch No sie odwazam IP: *.sprint.ca 27.02.02, 07:22 Hej, rocznik 1966, odezwijcie sie! Moj adresik georgech@sprint.ca Kogo szukam? Wszystkich!!! Naprawde. Do tej pory znalazla sie Ewa O. i Edek P. I juz zrobilo sie super. Nie pamietam - niestety - wszystkich nazwisk. A te, ktore pamietam podaje w kolejnosci bez znaczenia. Ot, tak po prostu. Rysiek Pruszynski - zyjesz? Rysiu byl z Niebuszewa, potem chyba w wojsku, bo skonczyl jakas szkole oficerska. Joasia Sledziewska, z klasy B od p. Majewskiej. Mieszkala na Buczka (dawnego, teraz Pilsudskiego) w okolicach Placu Gruwaldzkiego. Zupelnie stracilem kontakt. A Katia, Francuzka, urodzona w Paryzu, nie pamietam nazwiska, super dziewczyna, chyba z klasy E. Mieszkala (chyba) na Komuny Paryskiej. Jej ojciec byl znanym szczecinskim plastykiem. A nieodlaczne Lusia (Wojcik) i Albina. A Jadzia Jarzabek (studiowala chemie), a Ewa Puchalska (chyba w Warszawie, matematyka (?), ze wszystkiego byla najlepsza, nawet u Adamczykowej miala piatke), a Rysiek Karger (wiadomo), a Andrzej Kaczmarek (Skolwin?), a Bogus Okurowski, a Marek Ch(oromanski ?). Tyle na pierwszy ogien. Odezwijcie sie. Cieplo pozdrawiam Jurek Chudzinski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Ch Musze - tysieczny forumek IP: *.sprint.ca 28.02.02, 01:47 No po prostu musze, nawet, jak nic nie napisze. Ale napisze. Ze dostalem cynk, gdzie i jak szukac starych piatkowiczow. Wiec bede. Ale, ze w wiekszosci trzeba osobiscie, to dopiero w lipcu 2003. Aaa, nie szkodzi. W razie czego ponawiam apel, mozna do mnie pisac pod poprzednio podany adres. Ciepelka nieco podsylam Odpowiedz Link Zgłoś