Dodaj do ulubionych

V LO FORUM

30.08.01, 16:18
nowy watek bo poprzedni traci na atrakcyjnosci juz mozna sie zgubic

a jak tam czerwona z ruska, przesadzila mnie z kumplem do lawki przy swoim
biurku w 1 klasie i tak juz mi zostalo do 4. klasy

niezapomniany syropek PINI
Obserwuj wątek
    • wk112 Nowy dyro w V-ce 30.08.01, 16:53
      kto wie kto nim jest znam tylko przypuszczenia? mojego brata ciotecznego
    • Gość: bury Re:POPRZYJCIE KONCEPCJĘ - FORUM V LO IP: 216.104.228.* 31.08.01, 08:56
      Wchodząc tu myślałem że chcecie przekonać GAZETĘ o konieczności stworzenia
      takiego forum (a nie tylko wątku)...
      Więc zamiast wprowadzać nowy wątek - przyślijcie lepiej posty z poparciem
      utworzenia nowego "piątkowego" forum...

Pozdro.
      • wk112 Re:POPRZYJCIE KONCEPCJĘ - FORUM V LO 31.08.01, 09:17
        a to jest dobry pomysl nie ma co ale nie wiem czy gazeta zechce stworzyc forum
        dla 3-4 absolwentow VLO
        • Gość: jawal Re:POPRZYJCIE KONCEPCJĘ - FORUM V LO IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 31.08.01, 09:37
          wk112 napisał(a):

> a to jest dobry pomysl nie ma co ale nie wiem czy gazeta zechce stworzyc forum
          > dla 3-4 absolwentow VLO

no to jestem trzeci i za ;)
          • Gość: Darek W. Re:POPRZYJCIE KONCEPCJĘ - FORUM V LO IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.08.01, 16:45
            I ja, i ja, i ja ...
            • wk112 Re:POPRZYJCIE KONCEPCJĘ - FORUM V LO 01.09.01, 11:27
              czyli nadal 4
              Gazeto ilu chetnych potrzeba?
          • Gość: pakuz Re:POPRZYJCIE KONCEPCJĘ - FORUM V LO IP: *.szczecin.medianet.pl 02.09.01, 19:03
            ja też jestem za forum V-ki , tylko dlaczego w internecie
            a nie naprzykład na żywo w jakimś pubie ??
            może byśmy tak któryś z pubów przerobili na swój ?!
            pozdrowienia dla wszystkich piątkowiczów
            pakuz
            • Gość: wojtekk Re:POPRZYJCIE KONCEPCJĘ - FORUM V LO IP: *.kv.tu-harburg.de 04.09.01, 21:06
              a dlatego np. ze niektorzy maja niecodaleko do szczecina
              daltego wygodniej jest pic wirtualne piwo:)
        • Gość: Xtaza Re:POPRZYJCIE KONCEPCJĘ - FORUM V LO IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.01.02, 16:28
          Zawsze może tu z mojej strony pisać jakieś alterego.
          Od zawsze prowadzę podwójne, potrójne życie.

Kochman
    • Gość: Xtaza Re: V LO FORUM IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.01.02, 16:25
      Ruda cipka!
      Jak była mloda, to nie nada, nie nada...zresztą
      na starość ta sama śpiewka.
      Ale ostra była, darła ryja jak ktoś nie znał bukw.
      Pamiętam te kłopoty z ruska, qfa! Teraz to się ryć
      chce, ale wtedy-rysowaliśmy u rudej, Wekfert etc.

Kochman
      • fianka Re: V LO FORUM 04.02.02, 14:16
        I na czym staneło?? gdzie spotkanie?? a moze juz sie spotykacie a ja nic nie
        wiem???
        • Gość: Xtaza Re: V LO FORUM IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.02.02, 22:11
          022-633-0650-10

Tam stanęło! Haraszo-spasiba

Kochman!
          • Gość: Jurek Ch FORUM? Moze byc! IP: *.sprint.ca 22.02.02, 06:22
            Mam jeszcze troche do pisania, wiec dlaczego nie. Pub? Ok, ale nie dla mnie, bo
            mam kapke za daleko, male 8 tys. km. Jakos nie obroce w ciagu jednego wieczoru.
            A wiec i forum i pub OK??? Przy okazji - poradzcie mi, bo nie znam zwyczajow,
            czy wypada poszukiwac kolegow po imieniu? Np. blagac Jasiu Kowalski, odezwij
            sie. A kto pamieta i ma kontakt, niech da znac? Wypada? pozdr
            • Gość: Fianka Re: FORUM? Moze byc! IP: *.sssa.com.pl 26.02.02, 11:09
              Wypada..:-) jasne ,ze wypada...
              • Gość: Jurek Ch No sie odwazam IP: *.sprint.ca 27.02.02, 07:22
                Hej, rocznik 1966, odezwijcie sie!
                Moj adresik georgech@sprint.ca
                Kogo szukam? Wszystkich!!! Naprawde.
                Do tej pory znalazla sie Ewa O. i Edek P. I juz zrobilo sie super.

Nie pamietam - niestety - wszystkich nazwisk. A te, ktore pamietam podaje w
                kolejnosci bez znaczenia. Ot, tak po prostu.
                Rysiek Pruszynski - zyjesz? Rysiu byl z Niebuszewa, potem chyba w wojsku, bo
                skonczyl jakas szkole oficerska.
                Joasia Sledziewska, z klasy B od p. Majewskiej. Mieszkala na Buczka (dawnego,
                teraz Pilsudskiego) w okolicach Placu Gruwaldzkiego. Zupelnie stracilem kontakt.
                A Katia, Francuzka, urodzona w Paryzu, nie pamietam nazwiska, super dziewczyna,
                chyba z klasy E. Mieszkala (chyba) na Komuny Paryskiej. Jej ojciec byl znanym
                szczecinskim plastykiem.
                A nieodlaczne Lusia (Wojcik) i Albina. A Jadzia Jarzabek (studiowala chemie), a
                Ewa Puchalska (chyba w Warszawie, matematyka (?), ze wszystkiego byla
                najlepsza, nawet u Adamczykowej miala piatke), a Rysiek Karger (wiadomo), a
                Andrzej Kaczmarek (Skolwin?), a Bogus Okurowski, a Marek Ch(oromanski ?).
                Tyle na pierwszy ogien. Odezwijcie sie. Cieplo pozdrawiam Jurek Chudzinski
                • Gość: Jurek Ch Musze - tysieczny forumek IP: *.sprint.ca 28.02.02, 01:47
                  No po prostu musze, nawet, jak nic nie napisze. Ale napisze. Ze dostalem cynk,
                  gdzie i jak szukac starych piatkowiczow. Wiec bede. Ale, ze w wiekszosci trzeba
                  osobiscie, to dopiero w lipcu 2003. Aaa, nie szkodzi. W razie czego ponawiam
                  apel, mozna do mnie pisac pod poprzednio podany adres. Ciepelka nieco podsylam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka