Gość: FBI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 15:48 "Gabinet cieniasów" tak pan premier nazwał dzis gabinet cieni Platformy Obywatelskiego. Żenada panie premierze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Galoty Re: Gabinet cieniasów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 15:53 Sądzę, że premier nie powinien dostosowywać tzw retoryki do tej , którą stosuje PO i SLD. Ja mogę. To są cieniasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K.F. Re: Gabinet cieniasów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 17:59 No i wyłazi z ciebie ten socjal-liberał, oj wyłazi. Gdzie jesteś w PO czy SLD? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galoty Re: Gabinet cieniasów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 18:13 Nie denerwuj się tak. Nie to aby to mnie w czymś przeszkadzało. Wręcz przeciwnie obnażasz swoją małość. Jednak to jest niezdrowe. Z moich wpisów raczej nie wynika, abym był socjoliberałem czy z PO czy SLD ale nie wszyscy myślą w sposób przynajmniej elementarny logicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: See Re: Gabinet cieniasów IP: *.swn.vectranet.pl 14.02.06, 15:54 Szef propagandy PiS, imc Kurski chyba sie wypala. Wczoraj nizebyt udany spektakl z wyborami, dzis to... Odpowiedz Link Zgłoś
the.bill1 A propos przekazów medialnych 14.02.06, 15:55 gdyby rząd Marcinkiewicza powiedział, iż słońce wschodzi na wschodzie, to nihilistyczna opozycja zakwestionuje i to; co więcej, znajdzie sojusznika w służalczych wobec niej mediach, które będą wmawiać społeczeństwu, że PiS tylko dlatego tak twierdzi, że jest żądny władzy. Odpowiedz Link Zgłoś
the.bill1 Media zawsze znajda dla siebie temat.... 14.02.06, 15:56 źródło: www.naszdziennik.pl/index.php?typ=my&dat=20060214&id=my13.txt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goniec Re: Gabinet cieniasów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 16:14 Kulturalnemu człowiekowi nie wypada w taki sposób wypowiadac się o posłach RP. Sorry jakies zasady powinny obowiazywac premiera. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Gabinet cieniasów 14.02.06, 16:17 no tak fachowcy z PO to cieniasy a fachowcy z samoobrony lpr-u i pis-u to.....ciekawe też czemu pis tak tych cieniasów po chamsku chce podkupic a nieliczni w rządzie ma marcinkiewicza kompetetni ludzi albo sie wywodzą z plaformy albo byli bardzo blisko niej . Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: Gabinet cieniasów 14.02.06, 17:02 .. po cieniuje .. ze hoho .. ale i piski sa juz na 4 lapach na poziomie gdzie SO+LPR im manto spuszcza .. ze hoho .. Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś